Svibanj 23, 2012, 11:28:59 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 3 4 [5]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Prijateljske utakmice ostalih klubova i reprezentacija  (Posjeta: 3349 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #100 na: Listopad 23, 2009, 18:48:54 »

Svaka cast za Pandeva
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #101 na: Listopad 23, 2009, 18:49:28 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkVykAZVlkWqzEIren&tmpl=coranto_sp2010_news

Argentina odabire Srbiju ili Slova?ku umjesto Hrvatske?
Evidentirano

kdinter
Stalni clan

« Odgovor #102 na: Listopad 23, 2009, 20:29:29 »

Nema od tog nista. Srbija igra sa Korejom 18.11.
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #103 na: Studeni 14, 2009, 16:25:57 »

... Pandev dva gola danas protiv Kanade..
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #104 na: Studeni 14, 2009, 18:09:16 »

Cestitke svaka cast .... Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #105 na: Studeni 15, 2009, 00:00:20 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkVlkFVkpVxDIbpsHv&tmpl=coranto_sp2010_news
Rooney: Bili smo daleko slabiji od Brazila
bas mi je drago sto im je brazil pookazao kako se igra fudbal Meni osobno engleska nikad nije bila neka prijetnja u fudbalu To je nacija skup sminkera jedni na druge ljubomorni  Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #106 na: Studeni 15, 2009, 05:04:19 »

<a href="http://www.youtube.com/v/NjgPZTNQ7Qc&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/NjgPZTNQ7Qc&rel=1</a> ......ovo stavio samo zbog bombe  Clap Clap Clap koje je odsjela na stativi Fosterovog gola kapetana selecaa ,naÅ¡eg  Lucia (komentator kaže LU?IO  Grin Grin Grin)  u 69-oj minuti tekme imate na 4.26 minute snimke.... dobra je i fora od komentatora na 1.45 minute dok kaže ,....u prijevodu "Da znamo kako opasan može biti igra? bilana  Huh? Kaka " ....koji seljak Grin Grin Grin
« Zadnja izmjena: Studeni 15, 2009, 05:13:27 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #107 na: Veljaa 07, 2010, 15:55:08 »

Dinamo Zagreb vs Teplice 1-0 ko je fan Dinama vjerovatno je hapy
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #108 na: Veljaa 07, 2010, 16:19:23 »

ma dobili su i cluj neki dan 4-0, onaj cluj šta je romu dobio prošle sezone u rimu. al kakve to ima veze kad on dobiju i salzburg u pripremnim utakmicama 4-0, a kad treba dobit da u?u u ligu prvaka onda izgube
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #109 na: Oujak 03, 2010, 22:18:22 »

Vode?i gol  Suprised  Prvaka Afrike i to Muje Zidana  Cheesy Cheesy Cheesy protiv englezi?a:

http://www.goal4replay.net/VideoWatchF.asp?ID=37019&Ln=It
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #110 na: Lipanj 03, 2010, 23:49:39 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkZVVAAlFpuFuVUOLZ&tmpl=coranto_sp2010_news
Prijateljske: Nijemci prejaki za BiH
Nogometaši Njema?ke u prijateljskoj su utakmici na rasprodanoj Commerzbank-Areni u Frankfurtu pobijedili reprezentaciju Bosne i Hercegovine 3-1...

nije sramota izgubit od njemacke al iskreno savez BIH treba promjenit i onda cu biti navijac Bosne ovako samo solo inter  Cheesy
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #111 na: Lipanj 04, 2010, 06:57:25 »

Gledo sam sinoc BiH, onaj moj sugradjanin Spahic je kapetan BiH. Kakav strucnjak za penale! Smiley

A gledo sam Italija - Meksiko. Meksiko igra fenomenalan nogomet!! Talijanski mediji, prepotentni kao i uvijek vade se na "teske noge", "zaostatak u pripremama, jer oni igraju poslije Meksika", ali po meni daleko najbolji i najobjektivniji svjetski medij La Gazzetta dello Sport lijepo je napisao "Primili smo dva samara od Meksika" dok u podnaslovu stoji "zasluzeno, a moglo je biti i gore" - to je prava slika utakmice. Ubili ih Meksikanci.
Evidentirano

Milano siamo noi!
Ultras
Super clan

« Odgovor #112 na: Lipanj 04, 2010, 07:44:44 »

Meksiko ce itekako biti tvrd orah svim zemljama na SP...
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #113 na: Lipanj 04, 2010, 09:07:11 »

Gledo sam sinoc BiH, onaj moj sugradjanin Spahic je kapetan BiH. Kakav strucnjak za penale! Smiley

A gledo sam Italija - Meksiko. Meksiko igra fenomenalan nogomet!! Talijanski mediji, prepotentni kao i uvijek vade se na "teske noge", "zaostatak u pripremama, jer oni igraju poslije Meksika", ali po meni daleko najbolji i najobjektivniji svjetski medij La Gazzetta dello Sport lijepo je napisao "Primili smo dva samara od Meksika" dok u podnaslovu stoji "zasluzeno, a moglo je biti i gore" - to je prava slika utakmice. Ubili ih Meksikanci.
BiH se dobro drzala u prvom pol.dok smo imali snage a u drugom su nas njemci razbili svojim tempom,onaj ibricic stoji 5m blize lopti i lahma ga pretrca i zabi golcinu.

a ovo je bilo jako  LOL halo dijete ne igraj se sa zivotom

<a href="http://www.youtube.com/v/WxFlZo0A5Ss&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/WxFlZo0A5Ss&rel=1</a>
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #114 na: Oujak 21, 2011, 17:19:39 »

Internationals: 17 Nerazzurri are called up

MILAN - 17 Nerazzurri have been called up by their respective national teams for friendlies and qualifiers for the European Championship and the Africa Cup of Nations. They will be playing between Friday 25 March and Tuesday 29 March 2011.

inter.it has the list of players and matches:

Julio Cesar, Maicon and Lucio (Brazil): friendly Brazil v Scotland, London, Sunday 27 March.

Esteban Cambiasso and Javier Zanetti (Argentina): friendly U.S.A. v Argentina, New York, Saturday 26 March and Costa Rica v Argentina, in San José, Tuesday 29 March.

Wesley Sneijder (Holland): qualifier for Euro 2012 Hungary v Holland, Budapest, Friday 25 March and Holland v Hungary, Amsterdam, Tuesday 29 March.

Cristian Chivu (Romania): qualifier for Euro 2012 Bosnia Herzegovina v Romania, Zenica, Friday 25 March and Romania v Luxembourg, Piatra-Neamt, Tuesday 29 March.

Dejan Stankovic (Serbia): qualifier for Euro 2012 Serbia v Northern Ireland, Belgrade, Friday 25 March and Estonia v Serbia, Tallin, Tuesday 29 March.

Giampaolo Pazzini, Andrea Ranocchia and Thiago Motta (Italy): qualifier for Euro 2012 Slovenia v Italia, Lubiana, Friday 25 March and friendly Ukraine v Italy, Kiev, Tuesday 29 March.

Samuel Eto'o (Cameroon): qualifier for Africn Cup of Nations Senegal v Cameroon, Dakar, Saturday 26 March and friendly Cameroon v Gabon, Paris, Tuesday 29 March.

MacDonald Mariga (Kenya): qualifier for Africa Cup of Nations Kenya v Angola, Nairobi, Saturday 26 March.

Joel Obi (Nigeria): qualifier for Africa Cup of Nations Nigeria v Ethiopia, Abuja, Sunday 27 March.

Goran Pandev (Macedonia): qualifier for Euro 2012 Ireland v Macedonia, Dublin, Saturday 26 March.

Houssine Kharja (Morocco): qualifier for Africa Cup of Nations Algeria v Morocco, Annaba, Sunday 27 March.

Yuto Nagatomo (Japan): friendly Japan v League Top XI, Osaka, Tuesday 29 March.
Evidentirano

Emir Podgorica
Super clan

« Odgovor #115 na: Oujak 21, 2011, 20:28:11 »

daj boze da se niko ne ozlijedi !!!
obavjestavajte ako bude kakvih ozljeda..
Evidentirano

Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
Augment
Super clan

« Odgovor #116 na: Oujak 21, 2011, 21:40:59 »

daj boze da se niko ne ozlijedi !!!
obavjestavajte ako bude kakvih ozljeda..

ako chivu ne bude polomljen nece niko  Grr Bad ROFL
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #117 na: Oujak 22, 2011, 06:41:55 »

Ili Motta... Sad
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #118 na: Oujak 22, 2011, 09:30:56 »

Augument nemoj trebat ce nam Chivu  Cheesy  bit ce Bosanci dobri prema njemu Ja zelim nasim igracima sto manje minuta za svoje zemlje da nam dodju spremni za derby vecina nas zeli isto  Cheesy Sto se tice susreta BiH Rumunija da se nadovezem da nogometnom savezu BIH prjeti automatska supsenzija sa svi takmicenja na nogometnom planu jer debili nemogu da usovoje zakon koji im uefa nalaze ..Tako da ce dosta to uticat na igrace misljenja Sam i da ce lose proci protiv Rumunije nazalost al et Jer da bude sve u najboljem redu posebno da se svi interovci vrate Feet za daljnje.... INter je moja repka i klub mnogo je politike nazalost u BH sportu kad se to rjesi bit ce bolje a ako ce supsenzija rjesit pa nek nas ugase Idemo bodrit  SRETNO NASIM  INTEROVCIMA   GRANDE INTER ....
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #119 na: Kolovoz 04, 2011, 23:36:01 »

http://www.goal.com/en-us/news/86/italy/2011/08/04/2605254/italy-coach-cesare-prandelli-names-24-man-squad-for-spain
 Italy coach Cesare Prandelli names 24-man squad for Spain friendly

Goalkeepers:  Buffon (Juventus), De Sanctis (Napoli) Sirigu (Paris Saint-Germain);

Defenders: Balzaretti (Palermo), Bonucci (Juventus) Cassani (Palermo), Chiellini (Juventus), Criscito (Zenit St. Petersburg), Maggio (Napoli), Ogbonna (Torino), Ranocchia (Inter);

Midfielders: Aquilani (Liverpool), De Rossi (Roma), Marchisio (Juventus), Montolivo (Fiorentina), Thiago Motta (Inter), Nocerino (Palermo), Palombo (Sampdoria), Pirlo (Juventus);

Forwards: Balotelli (Manchester City), Cassano (Milan), Giovinco (Parma), Pazzini (Inter), Rossi (Villarreal).

opet sam fan italije koja je mocna opet sretno interovci ..
Evidentirano

Str: 1 ... 3 4 [5]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!