Svibanj 23, 2012, 11:28:37 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 5   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Prijateljske utakmice ostalih klubova i reprezentacija  (Posjeta: 3349 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« na: Kolovoz 10, 2008, 17:29:51 »

danas je Roma teško stradala od Tottenhama 5:0 i vidim da to nemam gdje pisati. Imamo sve o Interu, pa o našoj ligi i reprezentaciji, ostale lige i natjecanja te KUP UEFA i LP ali nemamo prijateljske susrete ostalih timova i reprezentacija pa sam otvorio ovu temu da možemo to komentirati zasebno. Vidim da je i Luka igrao i sigurno da je pridonio ovoj katastrofi vu?ice. Nek se malo spuste na zemlju.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #1 na: Kolovoz 10, 2008, 23:58:48 »

da cujem sad price od mexesa i ekipe..koja to ozbiljna ekipa moze izgubiti 5:0 u pripremnim utakmicama??kad ste zadnji put culi za takav rezultat?? Grin Grin Grin Chelsea 5:0 bilan...... Grin Grin neznam kako oni planiraju biti konkurencija interu, jedino juBe nekako, al ovi su katastrofa. Kako neko u naponu snage, kad bi ono trebo znati di si i na cem si moze izgubiti takim rezultatom?kad vidim tako ostale rezultate, inter je jos i najbolje pripremne utakmice odradio..
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #2 na: Kolovoz 11, 2008, 05:27:21 »

razbila je i nas proÅ¡lo ljeto Barca 5:0 ali smo igrali sa viÅ¡e nego kombiniranom ekipom kao i na Emirates kupu. Jako me to onda smetalo, ljudi ti u?ine ?ast i pozovu te na tako renomirani skup a Mancio dovede tre?u ekipu. Em blamiraÅ¡ klub rezultatima bez obzira Å¡to su pripreme em uvrijediÅ¡ one s kojima igraÅ¡.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #3 na: Kolovoz 17, 2008, 22:47:35 »

evo sad na trofeo Berlusconi BBilan razbio JuBentus 4:1. Malo su se juBentusovci previÅ¡e uzdigli u ovim pripremama i Buffon ?ak najavio Ligu prvaka da uzimaju. BaÅ¡ dobro da su ih malo istuÅ¡irali.
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #4 na: Kolovoz 18, 2008, 18:04:01 »

Nekad sam gledao sve i svašta ,ali sada jedino inter pa ako treba i trening utakmicu na Inter channel.

i repku naravno Grin tako da me ostali u op?e ne interesiraju.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #5 na: Veljaa 11, 2009, 21:59:23 »

Kakva je ono mrcina od igra?a taj Gutierri, gdje taj igra? Ledi kosti pogled prema njemu. Grin Nadam se da ?e ih do kraja uništiti gau?osi.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #6 na: Veljaa 11, 2009, 23:59:43 »

To je Argentinski ADRIANO i J Baptista .....mrcine Grin Grin Grin a ev gledo sam malo engleze oni su katastrofa ne mogu da pobede nikog i kazu engleska liga naj jaca pa mora da bude naj jaca kad su je kupili Amerikanci Arapi Rusi za koju godinu kupit ce celu ligu  Grin Grin Grin Grin Grin.....Cestitke Hrvatskoj na pobjedi protiv Rumunije kramjicar opet pokazao svoju moc ,A gledam  a TTX Bosna prvo poluvreme igrala protiv Rjeke 2-1 koja sramota za BiH da nemogu naci reprenzetaciju  .........
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #7 na: Veljaa 12, 2009, 00:39:01 »

ma hajd to nego izgubit od rijeke  Huh? ?iro zapitaj se malo
pa on kako je doso na klupu kuka kako nema stopera pa zove neke anonimce iz bh lige koja je najgora na svijetu !!! a jahica ne zove koji je standardan clan arisa ili nadarevica koji igra u turskoj ili trivunovica koji igra u rusiji zatim
ne zove stilica koji je najbolji igrac poljske lige sa 19 godina ili husejnovica koji igra u werderu
od golmana koji brane u bundesligi on zove golmana travnika i inter zapresica  Huh?
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #8 na: Veljaa 12, 2009, 07:53:47 »

pa da, stvarno je Europa puna bosanskih igra?a i samo to treba pametno posložiti.
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #9 na: Veljaa 12, 2009, 09:47:59 »

treba krenuti od Saveza ma oni majmuni nisu mogli organizovat ni prijateljsku utakmicu  Grr Grr Grr Grr
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #10 na: Veljaa 12, 2009, 10:08:33 »

riba od glave smrdi.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #11 na: Veljaa 12, 2009, 19:07:58 »

To je Argentinski ADRIANO i J Baptista .....mrcine Grin Grin Grin a ev gledo sam malo engleze oni su katastrofa ne mogu da pobede nikog i kazu engleska liga naj jaca pa mora da bude naj jaca kad su je kupili Amerikanci Arapi Rusi za koju godinu kupit ce celu ligu  Grin Grin Grin Grin Grin.....Cestitke Hrvatskoj na pobjedi protiv Rumunije kramjicar opet pokazao svoju moc ,A gledam  a TTX Bosna prvo poluvreme igrala protiv Rjeke 2-1 koja sramota za BiH da nemogu naci reprenzetaciju  .........
nebih se složio s tobom oko engleza, odli?no je njih capello posložio, i?i ?e oni u JAR. a naravno 1. ?estitke rakiti?u na eurogolu , duduu na povratku(majstor previše se forso akrobacijama, al nek baš mi drago) i asistenciji kranj?aru. sve u svemu ju?er su bili uspavani no pobijedili su, idemo uhavatit pravu formu da razguzimo andoru, ukrajinu pa ako Bog da i englesku
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #12 na: Veljaa 13, 2009, 00:22:28 »

treba krenuti od Saveza ma oni majmuni nisu mogli organizovat ni prijateljsku utakmicu  Grr Grr Grr Grr
Prijatelju moj ja bi isto kao i ti volio svoju reprenzetaciju bodrit a dokle god u nasoj drzavi drugi odlucuju sta kako nema naseg sporta nigdje nema buducnosti svi selektori su Marionete naseg saveza Treba sve ocesljat procerat ali izgleda da to necemo mi dozivjeti ,,,,,,,Jedna i jedina ljubav je Inter davno sam ja prestao bodrit BiH jer se samo dzabe iznerviram velika nepravda ali zato je tu Inter.......
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #13 na: Oujak 24, 2009, 14:23:39 »

http://www.inter.it/aas/news/reader?N=31101&L=en
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #14 na: Oujak 29, 2009, 00:14:19 »

Moram se ljudi moji pohvalit veceras BiH pobjedila sretan sam kao nikad bravo za Dzeku Kralj bravo za stratega Blazevica legenda prava uveo redi mir konacno repka ima i glavu i rep  a to sve zasluge idu jednom covjeku koji je ujedinio sve u reprenzetaciji Ciro Blazevic  :kralj:Rasuli smo Belgiju sa 4-2 usred Belgije nadam se da i u sredu slavimo .Ciro rekao da ce se napit kao nikad  Cheesy Cheesy Ljudi moji nemojte se sta ljutit al konacno i vamo ruze pocinju cvati makar malo ....
Evidentirano

inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #15 na: Oujak 29, 2009, 00:16:26 »

Drago mi radi BIH i radi ?ire.
Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #16 na: Oujak 29, 2009, 00:31:14 »

Još da navija?i nisu usrali sa bakljama u terenu, sve bi bilo super
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #17 na: Oujak 29, 2009, 00:41:52 »

To su Fanatikosi zele da nastete savezu ali neka i to meni je drago sto je BiH pobjedila a sta su navijaci radili slazem se ruzno je al mnogi navijaci prave scene nisu prvi ni posljedni,,,,,,,

Ev gledam naseg kapetana Javier Zaneti neunistiv igra kodam mu je 20 a ne 35 svala cast kralju ......
Messi genije dao za 1-0  Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #18 na: Oujak 29, 2009, 01:02:25 »

I ja gledam utakmicu, vidim i Veron se pod stare dane vratio u reprezentaciju. Stvarno su paklena reprezentacija, pošteno su ih razbili, jedino mi Hainze malo lošije igra.
I da, tko je ovaj Di Maria ( valjda sam dobro ?uo ) neki mladi opaki igra?, ali ja nisam ?uo za njega i ne znam gdje igra ??
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #19 na: Oujak 29, 2009, 07:16:17 »

I ja gledam utakmicu, vidim i Veron se pod stare dane vratio u reprezentaciju. Stvarno su paklena reprezentacija, pošteno su ih razbili, jedino mi Hainze malo lošije igra.
I da, tko je ovaj Di Maria ( valjda sam dobro ?uo ) neki mladi opaki igra?, ali ja nisam ?uo za njega i ne znam gdje igra ??

Igra mali u Benfici,?ak sam jednom ?itao na goal com da se mi  interesiramo za njega,evo naÅ¡ao i link http://www.goal.com/en/news/8/main/2008/10/23/927241/di-maria-to-inter-in-january-reports
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #20 na: Oujak 29, 2009, 07:56:33 »

Moram se ljudi moji pohvalit veceras BiH pobjedila sretan sam kao nikad bravo za Dzeku Kralj bravo za stratega Blazevica legenda prava uveo redi mir konacno repka ima i glavu i rep  a to sve zasluge idu jednom covjeku koji je ujedinio sve u reprenzetaciji Ciro Blazevic  :kralj:Rasuli smo Belgiju sa 4-2 usred Belgije nadam se da i u sredu slavimo .Ciro rekao da ce se napit kao nikad  Cheesy Cheesy Ljudi moji nemojte se sta ljutit al konacno i vamo ruze pocinju cvati makar malo ....

Iskreno ,nisam bio optimist zbog nedostatka nekoliko igra?a,ali stari lisac ?iro je posložio kockice, i Å¡ta re?i osim  Clap Clap Clap za Bosnu
Obratite pažnju na bosanskog Scarpinija http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=9702
Drago mi je da su u trijumfu Bosne sudjelovala i 2 hajdukovca Pandža i Ibri?i? Clap Clap Clap
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Oujak 29, 2009, 15:23:07 »

neizmjerno mi je drago zbog ?ire, drago mi je i za BiH, napokon neke konkurenicije me?u susjedima Grin ali ljudi moji Edin Džeko je stvarno igra?ina bow down
Evidentirano

hate
Super clan

« Odgovor #22 na: Oujak 29, 2009, 15:31:24 »

Iskreno ,nisam bio optimist zbog nedostatka nekoliko igra?a,ali stari lisac ?iro je posložio kockice, i Å¡ta re?i osim  Clap Clap Clap za Bosnu
Obratite pažnju na bosanskog Scarpinija http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=9702
Drago mi je da su u trijumfu Bosne sudjelovala i 2 hajdukovca Pandža i Ibri?i? Clap Clap Clap
joj slusao sam njega on prenosi spanjolce koja dernjava koja komedija Cheesy Cheesy
Evidentirano
inter1908
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #23 na: Oujak 29, 2009, 15:47:42 »

Lud je,?ovjek je osto bez glasa Cheesy Cheesy Cheesy
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #24 na: Oujak 29, 2009, 15:49:17 »

:!:ovo je tema prijateljske utakmice...otvorena je tema za kvalifikacijske utakmice. !
« Zadnja izmjena: Oujak 29, 2009, 15:50:27 od fanatico » Evidentirano

Str: [1] 2 3 ... 5   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!