|
fanatico
|
 |
« na: Kolovoz 10, 2008, 17:29:51 » |
|
danas je Roma teško stradala od Tottenhama 5:0 i vidim da to nemam gdje pisati. Imamo sve o Interu, pa o našoj ligi i reprezentaciji, ostale lige i natjecanja te KUP UEFA i LP ali nemamo prijateljske susrete ostalih timova i reprezentacija pa sam otvorio ovu temu da možemo to komentirati zasebno. Vidim da je i Luka igrao i sigurno da je pridonio ovoj katastrofi vu?ice. Nek se malo spuste na zemlju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #1 na: Kolovoz 10, 2008, 23:58:48 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #2 na: Kolovoz 11, 2008, 05:27:21 » |
|
razbila je i nas prošlo ljeto Barca 5:0 ali smo igrali sa više nego kombiniranom ekipom kao i na Emirates kupu. Jako me to onda smetalo, ljudi ti u?ine ?ast i pozovu te na tako renomirani skup a Mancio dovede tre?u ekipu. Em blamiraš klub rezultatima bez obzira što su pripreme em uvrijediš one s kojima igraš.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #3 na: Kolovoz 17, 2008, 22:47:35 » |
|
evo sad na trofeo Berlusconi BBilan razbio JuBentus 4:1. Malo su se juBentusovci previše uzdigli u ovim pripremama i Buffon ?ak najavio Ligu prvaka da uzimaju. Baš dobro da su ih malo istuširali.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #4 na: Kolovoz 18, 2008, 18:04:01 » |
|
Nekad sam gledao sve i svašta ,ali sada jedino inter pa ako treba i trening utakmicu na Inter channel. i repku naravno  tako da me ostali u op?e ne interesiraju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #5 na: Veljaa 11, 2009, 21:59:23 » |
|
Kakva je ono mrcina od igra?a taj Gutierri, gdje taj igra? Ledi kosti pogled prema njemu.  Nadam se da ?e ih do kraja uništiti gau?osi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #6 na: Veljaa 11, 2009, 23:59:43 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #7 na: Veljaa 12, 2009, 00:39:01 » |
|
ma hajd to nego izgubit od rijeke  ?iro zapitaj se malo pa on kako je doso na klupu kuka kako nema stopera pa zove neke anonimce iz bh lige koja je najgora na svijetu !!! a jahica ne zove koji je standardan clan arisa ili nadarevica koji igra u turskoj ili trivunovica koji igra u rusiji zatim ne zove stilica koji je najbolji igrac poljske lige sa 19 godina ili husejnovica koji igra u werderu od golmana koji brane u bundesligi on zove golmana travnika i inter zapresica 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #8 na: Veljaa 12, 2009, 07:53:47 » |
|
pa da, stvarno je Europa puna bosanskih igra?a i samo to treba pametno posložiti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #9 na: Veljaa 12, 2009, 09:47:59 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #10 na: Veljaa 12, 2009, 10:08:33 » |
|
riba od glave smrdi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #11 na: Veljaa 12, 2009, 19:07:58 » |
|
nebih se složio s tobom oko engleza, odli?no je njih capello posložio, i?i ?e oni u JAR. a naravno 1. ?estitke rakiti?u na eurogolu , duduu na povratku(majstor previše se forso akrobacijama, al nek baš mi drago) i asistenciji kranj?aru. sve u svemu ju?er su bili uspavani no pobijedili su, idemo uhavatit pravu formu da razguzimo andoru, ukrajinu pa ako Bog da i englesku
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #12 na: Veljaa 13, 2009, 00:22:28 » |
|
Prijatelju moj ja bi isto kao i ti volio svoju reprenzetaciju bodrit a dokle god u nasoj drzavi drugi odlucuju sta kako nema naseg sporta nigdje nema buducnosti svi selektori su Marionete naseg saveza Treba sve ocesljat procerat ali izgleda da to necemo mi dozivjeti ,,,,,,,Jedna i jedina ljubav je Inter davno sam ja prestao bodrit BiH jer se samo dzabe iznerviram velika nepravda ali zato je tu Inter.......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #13 na: Oujak 24, 2009, 14:23:39 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #14 na: Oujak 29, 2009, 00:14:19 » |
|
Moram se ljudi moji pohvalit veceras BiH pobjedila sretan sam kao nikad bravo za Dzeku  bravo za stratega Blazevica legenda prava uveo redi mir konacno repka ima i glavu i rep a to sve zasluge idu jednom covjeku koji je ujedinio sve u reprenzetaciji Ciro Blazevic :kralj:Rasuli smo Belgiju sa 4-2 usred Belgije nadam se da i u sredu slavimo .Ciro rekao da ce se napit kao nikad  Ljudi moji nemojte se sta ljutit al konacno i vamo ruze pocinju cvati makar malo ....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #15 na: Oujak 29, 2009, 00:16:26 » |
|
Drago mi radi BIH i radi ?ire.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #16 na: Oujak 29, 2009, 00:31:14 » |
|
Još da navija?i nisu usrali sa bakljama u terenu, sve bi bilo super
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #17 na: Oujak 29, 2009, 00:41:52 » |
|
To su Fanatikosi zele da nastete savezu ali neka i to meni je drago sto je BiH pobjedila a sta su navijaci radili slazem se ruzno je al mnogi navijaci prave scene nisu prvi ni posljedni,,,,,,, Ev gledam naseg kapetana Javier Zaneti neunistiv igra kodam mu je 20 a ne 35 svala cast kralju ...... Messi genije dao za 1-0 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #18 na: Oujak 29, 2009, 01:02:25 » |
|
I ja gledam utakmicu, vidim i Veron se pod stare dane vratio u reprezentaciju. Stvarno su paklena reprezentacija, pošteno su ih razbili, jedino mi Hainze malo lošije igra. I da, tko je ovaj Di Maria ( valjda sam dobro ?uo ) neki mladi opaki igra?, ali ja nisam ?uo za njega i ne znam gdje igra ??
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #19 na: Oujak 29, 2009, 07:16:17 » |
|
I ja gledam utakmicu, vidim i Veron se pod stare dane vratio u reprezentaciju. Stvarno su paklena reprezentacija, pošteno su ih razbili, jedino mi Hainze malo lošije igra. I da, tko je ovaj Di Maria ( valjda sam dobro ?uo ) neki mladi opaki igra?, ali ja nisam ?uo za njega i ne znam gdje igra ??
Igra mali u Benfici,?ak sam jednom ?itao na goal com da se mi interesiramo za njega,evo našao i link http://www.goal.com/en/news/8/main/2008/10/23/927241/di-maria-to-inter-in-january-reports
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #20 na: Oujak 29, 2009, 07:56:33 » |
|
Moram se ljudi moji pohvalit veceras BiH pobjedila sretan sam kao nikad bravo za Dzeku  bravo za stratega Blazevica legenda prava uveo redi mir konacno repka ima i glavu i rep a to sve zasluge idu jednom covjeku koji je ujedinio sve u reprenzetaciji Ciro Blazevic :kralj:Rasuli smo Belgiju sa 4-2 usred Belgije nadam se da i u sredu slavimo .Ciro rekao da ce se napit kao nikad  Ljudi moji nemojte se sta ljutit al konacno i vamo ruze pocinju cvati makar malo .... Iskreno ,nisam bio optimist zbog nedostatka nekoliko igra?a,ali stari lisac ?iro je posložio kockice, i šta re?i osim  za Bosnu Obratite pažnju na bosanskog Scarpinija http://sportske.jutarnji.hr/index.php?cmd=show_clanak&clanak_id=9702Drago mi je da su u trijumfu Bosne sudjelovala i 2 hajdukovca Pandža i Ibri?i? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #21 na: Oujak 29, 2009, 15:23:07 » |
|
neizmjerno mi je drago zbog ?ire, drago mi je i za BiH, napokon neke konkurenicije me?u susjedima  ali ljudi moji Edin Džeko je stvarno igra?ina 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
|
 |
« Odgovor #22 na: Oujak 29, 2009, 15:31:24 » |
|
joj slusao sam njega on prenosi spanjolce koja dernjava koja komedija 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #23 na: Oujak 29, 2009, 15:47:42 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #24 na: Oujak 29, 2009, 15:49:17 » |
|
:!:ovo je tema prijateljske utakmice...otvorena je tema za kvalifikacijske utakmice. 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 29, 2009, 15:50:27 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|