|
ante
|
 |
« Odgovor #75 na: Travanj 22, 2008, 18:06:11 » |
|
normalno da to nije glavno razlog, no ja bi ga prodao. ipak zlatana i ronalda uspore?ivati u ovom trenutku je ludost
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #76 na: Travanj 22, 2008, 18:34:01 » |
|
pa dosego bi i ibra slicnu cijenu da nije bilo ozljede..sjetimo se prvog djela sezone..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
puledro_pazzo
|
 |
« Odgovor #77 na: Travanj 24, 2008, 07:55:27 » |
|
u ovu utakmicu treba u?i oprezno tako da bih za cagliari ostavio vani i vieiru i ballotelija koji su naši najbolji igra?i u finišu sezone
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #78 na: Travanj 24, 2008, 14:42:22 » |
|
sve snage sa?uvati za derby, jer titula sa pobjedom u derbiju nosi nemjerljiv gušt.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #79 na: Travanj 24, 2008, 14:43:28 » |
|
a kad igramo protiv milana???
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #80 na: Travanj 24, 2008, 14:53:10 » |
|
protiv milana igramo 4.5. i mislim da je milan domacin
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #81 na: Travanj 24, 2008, 15:07:30 » |
|
04.05.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
veleno
Gost
|
 |
« Odgovor #82 na: Travanj 24, 2008, 16:50:20 » |
|
najprije cagliari, bez podcijenjivanja a onda derby! i BBBBBBBBilan u mitropu!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #83 na: Travanj 24, 2008, 22:09:12 » |
|
sve snage sa?uvati za derby, jer titula sa pobjedom u derbiju nosi nemjerljiv gušt.
ma nema od toga nista sta ako kaljari iznenadi pa se valja vadit protiv milana ili parme u gostima kojoj gori pod nogama
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #84 na: Travanj 24, 2008, 22:12:19 » |
|
ne mogu u to vjerovati, ali ništa nije izvjesno. Možda i Roma opet zabrlja protiv Torina.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #85 na: Travanj 24, 2008, 22:44:16 » |
|
ne mogu u to vjerovati, ali ništa nije izvjesno. Možda i Roma opet zabrlja protiv Torina.
pa niko nije vjerovo da livorno moze uzeti bod romi pa su im uvalili gol u 80 iz slobodnjaka tako moze zalutati jedna lopta i ode titula
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #86 na: Travanj 25, 2008, 07:37:18 » |
|
sigurna pobjeda protiv cagliaria je najbolja priprema za derby! zbog toga treba nastupiti najjaca ekipa da ne riskiramo a nakon toga mirni i zadovoljni pripremiti derby jer bitnija je sigurnost cijele momcadi na +6 od rizika neke ozljede il kartona! u tom slucaju ulazimo u derbi odlucni ali bez imperativa pobjede u funkciji osvajanja titule, sto je po meni jako vazno! dovoljno nam je i nerjeseno, da zeznemo BBBBBBBilan!!! a BBBBBBilanu gori pod petama, nadam se da ce na derbyu konacno i izgoriti.....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Davor
|
 |
« Odgovor #87 na: Travanj 25, 2008, 07:43:07 » |
|
ma dobivamo milan 2-1.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #88 na: Travanj 25, 2008, 13:10:05 » |
|
saljemo milan u xy kup porazom..pa nek maldini i drustvo haraju po intertoto kupovima
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #89 na: Travanj 25, 2008, 13:30:58 » |
|
saljemo milan u xy kup porazom..pa nek maldini i drustvo haraju po intertoto kupovima
bas to pa neka bbbbilan dovodi koga hoce ma nezasluzuju ni intertoto kup
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #90 na: Travanj 27, 2008, 16:26:54 » |
|
ono što smo sanjali više nego realno je, da proslavimo titulu protiv Milana. U slu?aju pobjede - prvaci smo to je jasno. Zanimljivo je da slavimo i sa remijem pa ?ak i sa porazom !? Potrebno je da pobjedimo ili odigramo isto kao i Roma sa Sampdoriom. Mi remi- Roma remi: prvaci! MI poraz- Roma poraz: prvaci! Još i ?etvrta kombinacija mi remi- Roma poraz. Sjajna situacija.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #91 na: Travanj 27, 2008, 22:04:58 » |
|
ali ipak bi bila najslada pobjeda..milan onak ide kuci bez icega(lige prvaka  ), a interovci na ulice slaviti..uffff..e na tu tekmu smo mi trebali ici :'(
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #92 na: Travanj 27, 2008, 23:06:52 » |
|
ma odmah sam bio razo?aran i ne mogu vjerovati da se nismo za takvu utakmicu mogli skupiti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #93 na: Travanj 27, 2008, 23:09:26 » |
|
ma ako jos naslov budu slavili...ma nemogu ja to jednostavno vjerovati..razocaram se uvijek kad se toga sjetim
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bac
|
 |
« Odgovor #94 na: Travanj 28, 2008, 10:00:44 » |
|
Predlažem sastav: J. Cesar, Maicon, Rivas, Chivu, Maxwell, Zanetti (ispred obrane), Viera, Maniche, Cuchu (ispred napada?a), Cruz, Balotelli. Kažu da ?e se možda vratiti Ibro. Ne znam je li to dobro. Jedino možda ako ?e igrati umjesto Cruza, a nikako umjesto SuperMarija koji je trenuta?no naš najbolji napada?. Cuchua bih stavio iza napada?a jer to on svojom tehnikom može (alternativno, Maniche, ali premalo sam ga gledao da bih to mogao procjeniti). A bilo bi dragocjeno imati njega da ide odmah pressingom na Pirla, što zna?i oduzeti 50% BBilanovoj igri (ostalih 50% je da Kaka nešto izmisli, a o tome neka brine Capitano). Nikako Stankovi?a, katastrofalan je od po?etka prvenstva
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #95 na: Travanj 28, 2008, 13:03:49 » |
|
bac ne?e ti igrati mancihe, prije ?e stankovi? ili jimenez. dok nisam siguran niti za maxwella odnosno rivasa jer mislim da ?e mancio ipak forsat matrixa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
srdanlujo
Gost
|
 |
« Odgovor #96 na: Travanj 28, 2008, 14:51:38 » |
|
i pti?ice na grani znaju tko ?e igrati to jest koga ?e mancini staviti. stankovi?, najgori protiv cagliarija igra 99 posto, u obrani materazzi i chivu, maxwell lijevo, ostale znate. anketa gazete tko ?e pobijediti – milan 53%, inter 31%. ma nemoj. evo jedan link kao lijepi podsjetnik ako nisam što falio. http://fusionpics.com/showpic-3454.jpg
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #97 na: Travanj 28, 2008, 17:01:35 » |
|
ha,ha... zgodno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bac
|
 |
« Odgovor #98 na: Travanj 28, 2008, 18:25:33 » |
|
anteadriano i srdanlujo, znam, imate pravo, Maniche ne?e igrati. Isto tako, uvjeren sam da ?e igrati Stankovi?, najgori protiv Cagliarija, a zapravo me?u najgorima od po?etka prvenstva. Nisam pisao s namjerom da predvidim sastav, ve? da napišem sastav za kojeg mislim da bi bilo najprikladnije da igra. Po ovoj drugoj perspektivi, ne bih imao ništa protiv ni da igra Jimenez (svatko prije Stankovi?a), pod uvjetom da je spreman žrtvovati se pressingom protiv Pirla. To ?e biti klju?no, visoki pressing na Pirlu nosi 50% pobjede. Ina?e, statistike Gazzette nam nose sre?u. Prije prvenstva su imali neku anketu koja je još ve?u prednost davala deBilanu za osvajanje Scudetta!?!? Osim toga, neko je pravilo da gradske derbyje dobiva onaj klub koji nije favorit. Pa neka deBilan bude favorit!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #99 na: Travanj 28, 2008, 19:49:12 » |
|
istina je da deki igra lose, ali cini mi se da se svi skupa vrtimo u krug! iz ovog ili onog razloga i nemamo nekih alternativa tamo na sredini terena. ako vec mora igrati neka ga stavi na desnog ili lijevog veznog u rombu, ili na bok u 4-4-2, u toj se poziciji bolje snalazi. mislim da je dobar bac-ov prijedlog da neko mora odmah ici u presing na pirla, ali ne mora to biti cuchu. protiv milana, po meni, treba igrati cvrsto na sredini, ispred obrane bi stavio vieru i trojicu u liniji na sredini: deki - cambiasso - zanetti, supermario povuceni spic da sara lijevo-desno, i u spici cruz.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|