Svibanj 23, 2012, 11:12:09 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Andrea Ranocchia  (Posjeta: 1933 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« na: Prosinac 27, 2010, 23:49:47 »

Rodjen:16.2.1988...igra u odbrani(stoper),znaci ima 22 godine...clan je U-21 reprezentacije Italije,a do sada je igrao u:Arezzo-i, Genoa-i ,Bari  Genoa- i vraca se u inter ja mu zelim srecu da bude nasa buducnost sretno kralju dobar posao nase uprave ..
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #1 na: Prosinac 27, 2010, 23:51:48 »

taman gledam oce li neko otvorit temu..... jest da nas je na kraju skupo kostao al vjerujem da ce se isplatit!!!
samo da nakon jedne il dvi greske ga ne unistimo, jer su nasi navijaci poznati po tome  Grin
dobro dosao andrea Cool
odmah mi je ljepsa noc cim smo doveli bar nekog ....
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #2 na: Prosinac 28, 2010, 00:01:21 »

Otvori temu ljepo je kad neko otvori da ne otvara samo nas par na forumu  Cheesy Cheesy Cheesy Kao sto kazes ljepo je znati da Lucio konacno mozda ima odmora malo nadam se da ce biti dobar ako kad i pogresi ljudi grjese mlad je naucit ce sretno legendo ..nadam se da ce i Santon dobit svoju sansu jer Santon je odlican igrac ...
Evidentirano

matrixpg
Super clan

« Odgovor #3 na: Prosinac 28, 2010, 00:26:05 »

odlican izbor bas dok je bio u genovi sam ga hvalio ...
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #4 na: Prosinac 29, 2010, 18:45:52 »

O?ekujem velike stvari od ovog momka, kad kažem velike mislim na to da se za koju godinu približi ponajve?im talijanskim stoperima zadnjeg desetlje?a-Nesti, Cannavaru....Jer je koštao dosta velik novac.
Evidentirano
Augment
Super clan

« Odgovor #5 na: Prosinac 29, 2010, 20:04:37 »

on i bonucci su buducnost talijanskog nogometa.. prosle godine su igrali u bariju i vidjeli smo kako su dobro igrali, a sad je bari zakucan na dno ljestvice bez njih dvojice
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

ILfenomeno
Stalni clan

« Odgovor #6 na: Prosinac 29, 2010, 21:02:23 »

ovo je bila prijeko potrebna kupnja i mislim da smo se ovdje pokrili za dosta godina u budu?nosti, ulaganje je veliko i nadam se da ?e se vratiti istom mjerom... sretno andrea  novija zastava novija zastava
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #7 na: Prosinac 29, 2010, 21:42:25 »

Mladi? koji puno obe?ava,moja velika želja odavno...

Imati ?e mentore u dva ponajbolja svjetska stopera,ne sumnjam da ?e dosti?i njihov nivo...

Ozljeda Samuela otvara mu širom "vrata"....
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #8 na: Veljaa 24, 2011, 22:11:23 »

steta za ozljedu a igra odlicno bas steta
Evidentirano
Augment
Super clan

« Odgovor #9 na: Veljaa 24, 2011, 22:12:17 »

do kad ce biti ozlijedjen?
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

Sneijder10
Administrator
Nosim Inter u srcu

Profil WWW
« Odgovor #10 na: Veljaa 25, 2011, 01:45:45 »

do kad ce biti ozlijedjen?
Od 2 do 6 sedmica, tako pise....
Evidentirano

FORZA INTER!!
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #11 na: Veljaa 25, 2011, 12:04:35 »

Sretno Ranochia ...
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #12 na: Oujak 11, 2011, 13:27:12 »

Intervju sa Ranocchiom

Andrea Ranocchia je bio gost emisije A Tu Per Tu, na Inter Channelu. Prenosimo vam najzanimljivije treuntke intervjua:

Andrea, kako je u Interu?
"Kako prolazi vrijeme, tako se ja osje?am sve važnijim ?lanom ovog kluba: nadao sam se tome, radio za to, sretan sam."

Mnoge su se stvari promjenile u tvom životu?
"U godini dana mi se promjenilo sve. To je ljepota nogometa. Prije godinu dana u ovo vrijeme sam bio u klinici na rehabilitaciji, a danas sam ovdje, u Interu, najja?em klubu na svijetu. Presretan sam zbog toga."

Osvrt na svoje suigra?e:
"Lucio: igra? koji najmanje griješi. Materazzi: možda najvažniji ?ovjek u svla?ionici. Cordoba: ima ogromno iskustvo i pomaže mla?ima. Chivu: najsimpati?niji. Samuel: prejak igra?ki i odli?an momak. Nagatomo: presimpati?an, iako nam još nije donio slane smokve o kojima toliko pri?a."

Kako je na terenu? U zadnje vrijeme proigrate tek u drugom poluvremenu.
"Sve ovisi o nama. Nema tu veze koji je period utakmice. Ako krenemo odmah jako, usmjerimo utakmicu kako nama paše. Ali ako krenemo malo sporije, kao posljednju utakmicu, normalno je da se moramo vaditi u nastavku."

I dalje tr?ite za Milanom.
"Osobno, više volim kad igramo prije, jer kad igramo poslije njih, ipak njihov rezultat može utjecati psihi?ki. Pri?am za sebe, naravno. Mada u kona?nici, sve se svodi na isto: bitno je pobjediti. Jedino tako možemo ostati u utrci do kraja."

Bayern je sve bliže, ali u glavi je samo Brescia.
"Tako je. Svjesni smo da ako želimo ostati u utrci na svim frontama moramo prvo pobjediti Bresciu, tek onda ?emo razmišljati o Bayernu. Ali do posljednje minute utakmice Brescia-Inter, u glavi je samo Brescia."

Za kraj, osvrt na utakmicu protiv Genoe.
"Ve? nam se desilo protiv Palerma, iako je tada bilo teže. Tada smo preokrenuli nemogu?e. Protiv Genoe smo se pogledali u o?i i rekli si da ovako ne ide. Vratili smo se na teren sa druk?ijim mentalitetom i to se vidjelo."

Evidentirano

croit93
Stalni clan

« Odgovor #13 na: Oujak 16, 2011, 13:38:17 »

jednog dana ga vidim kao kapetana Intera, bit ?e pravi vo?a... Thumb Up Thumb Up
Evidentirano

Fare grande l'Inter. Oggi come allora.
chivu26
Super clan

« Odgovor #14 na: Oujak 24, 2011, 09:57:33 »

Opet problemi sa koljenom. Ne zna se da li ?e igrati derbi. 
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #15 na: Oujak 24, 2011, 12:51:30 »

Mislim da je to mozda stvar politike interove uprave normalno da ne nastupa za repku mogucnost ozljede tako da bude spreman za derby jer Lucia nema bila bi greska i on da ne nastupi za derby jer tad bi garant izgubili .Vidjet cemo nadam se da ce biti spreman ..
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #16 na: Oujak 24, 2011, 12:55:56 »

Nadam se i želim vjerovati da si u pravu.
Evidentirano

croit93
Stalni clan

« Odgovor #17 na: Oujak 24, 2011, 23:22:24 »

Mislim da je to mozda stvar politike interove uprave normalno da ne nastupa za repku mogucnost ozljede tako da bude spreman za derby jer Lucia nema bila bi greska i on da ne nastupi za derby jer tad bi garant izgubili .Vidjet cemo nadam se da ce biti spreman ..
nadam se da je to, isto je tako napravio mourinho sa ronaldom sad Think
Evidentirano

Fare grande l'Inter. Oggi come allora.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #18 na: Oujak 24, 2011, 23:42:08 »

Joj sory za mali off al mislim da si upravu poznavajauci Mourinha i njegov stav misljenja sam i ja da je to sve dogovr zivi bili pa vidili Neg ovo nije tema za Mourinha neg da ja postavim koju dobru vjest o nasoj Buducnosti Ranochi  Cheesy
Preveo: Omer Å ertovi?

izvor FC INTER NEWS

Danas je nastavak rada na Pinetinu. Bez 16 odsutnih igra?a ,tu je Andrea Ranocchia  koji je, kao Å¡to svi znaju, imao problema u desnom koljenu. Upala zbog preoptere?enja nakon druge povrede koljena.Ali Gazzetta.it nudi dobra vijest za Interove  navija?e ll. "Upala je blokirana u plavoj boji, no ima prostora da se oporavi za utakmicu s Milanom,"
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #19 na: Travanj 18, 2011, 13:14:31 »

http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/04/18/2446315/baresi-bergomi-maldini-a-distant-memory-as-inters-andrea
Baresi, Bergomi & Maldini a distant memory as Inter's Andrea Ranocchia shows Italy's 'future' isn't so bright.. bow down novija zastava
Evidentirano

bergomi_shp
Stalni clan

« Odgovor #20 na: Travanj 18, 2011, 16:25:24 »

prosjek ocjena 5.0... katastrofa
Evidentirano
majstormk
Super clan

« Odgovor #21 na: Travanj 18, 2011, 19:59:49 »

bas su ga popljuvali...
Evidentirano
bergomi_shp
Stalni clan

« Odgovor #22 na: Travanj 18, 2011, 20:18:30 »

pa katastrofalan je bio tih zadnjih par utakmica ko i ostatak momcadi... trebalo bi se vidjet kako bi odigrao sa sasvim povucenim zadnjim veznima i da obrana nije tako visoko postavljena...
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #23 na: Travanj 18, 2011, 20:26:56 »

http://www.goal.com/en/news/1717/editorial/2011/04/18/2446315/baresi-bergomi-maldini-a-distant-memory-as-inters-andrea
Baresi, Bergomi & Maldini a distant memory as Inter's Andrea Ranocchia shows Italy's 'future' isn't so bright.. bow down novija zastava

Ovaj clanak me uopce ne iznenadjuje, jer je u njemu napisana samo istina. Ranocchia je u najboljem slucaju poluproizvod od kojeg bi nakon dugih godina možda mogao nastati relativno pristojan (ništa više od toga) stoper. Nije on nikakva buducnost Intera, a još manje talijanskog nogometa i isti ce samo pretrpjeti štetu ako ga se takvim u buducnosti bude smatralo. Kao igrac je spor i jako sklon greškama od kojih su neke toliko kardinalne da se ne mogu pravdati niti neiskustvom, a bogme niti datim trenutkom u kojemu su napravljene. I dok se ovo drugo može donekle još i pripisivati neiskustvu decko s godinama nece postajati brži i okretniji. Po meni je bila velika greška pretpostaviti ga Ivanu Cordobi koji bi zasigurno zadatak obavio puno strucnije od njega. Ukratko, slažem se sa svime što je u clanku navedeno - decko nije nikakvo cudo, niti velika igracka perspektiva, te slobodno može ici pod ruku sa Santonom, jer obojica su ništa drugo doli prosjecni mladi igraci, u medijima razvikani iskljucivo zato što su nativni Talijani.
Evidentirano

chivu26
Super clan

« Odgovor #24 na: Travanj 18, 2011, 21:57:55 »

prosjek ocjena 5.0... katastrofa

Katastrofa,slažem se,ali nije Ranocchia kriv. Nije on kriv što se nitko ne trudi,nitko ne igra obranu. Decko je strasno talentiran,definitivno buducnost Intera.
Evidentirano
 Str: [1] 2   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!