Svibanj 23, 2012, 11:06:24 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 8   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: ostale lige i nogometna natjecanja  (Posjeta: 4799 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« na: Srpanj 27, 2008, 22:44:56 »

Ovdje bi mogli pisati o ostalim nogometnim doga?anjima i nacionalnim ligama van Italije i Hrvatske.

SP u nogometu na pijesku: Brazil prvak

Tre?u godinu za redom Brazil je svjetski prvak u nogometu na pijesku. U finalu odigranom u Marseilleu su nadvisili reprezentaciju Italije 5-3...
Tre?e mjesto pripalo je Portugalu, koji je s tri gola Madjera nadja?ao Španjolsku 5-4. I “furija” je imala trostrukog strijelca, no Amarelle nije imao pomo? suigra?a kakvu je imao Madjera.
Ina?e, Amarelle je proglašen najboljim nogometašem prvenstva, a Madjer, s trinaest pogodaka, najboljim strijelcem turnira.
Finale je u potpunosti pripao pobjednicima, koji su ve? nakon 30 minuta igre imali 5-0. Dva pogotka postigli su Bruno i Sidney, jedan je pridodao Andre. Golove za Italiju postigli su Palmacci, Pasquali i Diego Maradona mla?i, sin ponajboljeg nogometaša svih vremena.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1 na: Kolovoz 10, 2008, 17:37:51 »

Niki je propala šansa za još jednim trofejom jer je MU pobjedio i osvojio Superkup Engleske.

http://www.index.hr/sport/clanak/manchesteru-jos-jedan-trofej-kranjcar-zamijenjen-u-60-minuti-engleskog-superkupa/397888.aspx
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #2 na: Kolovoz 17, 2008, 13:59:07 »

ovaj link je ibracadabra stavio u OI a ja ga tu kopiram jer želim to komentirati.
http://sportin.ba/tekst.aspx?id=13102

Najve?i problem u FS BIH je Savez, ali je on samo refleksija i produžena ruka politike a bez politike na prostorima bivše YU nema ni zraka. Ružna i žalosna je ?injenica da tu državu(BIH) ve?ina njenih gra?ana srpske i hrvatske nacionalnosti ne doživljava kao svoju, ve? su im sve emocije i misli okrenute prema Srbiji i Hrvatskoj. Iskreno je doživljavaju samo Muslimani (ili Bošnjaci, kako je to sada uobi?ajeniji izraz) i od toga poti?u svi problemi na svim razinama, pa tako naravno i u sportu. Savez je ?ista politika a i sami igra?i na to gledaju kao gra?ani i svi oni koji su pristali igrati u toj reprezentaciji igraju radi svoje promocije i želje za afirmacijom(jer ne mogu igrati u svojim nacionalnim selekcijama) da im to bude neka odsko?ana daska. Nemaju onaj nužni nacionalni ponos i zanos koji se podrazumjeva kad igraš za svoju zemlju, ve? isklju?ivo na?in da si na sceni jer si ipak neki reprezentativac. Nacija i publika ne stoji svim srcem i snagom iza te reprezentacija iz istih, gore navedenih, razloga i onda je stanje takvo kakvo je. Ja nažalost ne vidim kako bi se to popravilo bez obzira tko bio selektor a smatram da jedini ?ovjek koji to može ?isto onako sportski ujediniti-upravo ?iro. Nisam nekakav njegov pobornik ali on ima neku mo? da animira ljude i izvrstan je psiholog i vo?a. Nažalost to nije dovoljno jer tu sport, tj. nogomet sam od sebe, ne može biti dovoljan. Velika je šteta za BIH nogomet da je takva politika jer igra?a ima i mogla to biti veoma dobra reprezentacija. Ponavljam, samo nogometni rad, nažalost, tu nije dovoljan.
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #3 na: Kolovoz 17, 2008, 16:06:02 »

Ali treba i realno pogledati situaciju.Evo primjer Mirka Hrgovi?a. Mirko je Hrvat iz Sinja.Igrao je za ?ini mi se Zrinjski i tada je dobio poziv od BIH.U tom trenutku je u bio nitko i ništa i prihvatio je poziv BIH.Nako toga se afirmirao, to mu je malo podiglo reputaciju i sada je dobar igra? koji igra u Dinama.Vjerojatno, nekažem sigurno, da nije igrao za BIH sada se nebi znalo za njega.E sad pogledajte malo što njemu sada zna?i BIH, ništa.Pa naravno što ?e njemu zna?it hercegovina, a posebno bosna.Pa ni hercegovcima nezna?i ta država ništa a zašto bi zna?ila nekome iz sinja Huh?.
To je njemu služilo kao odsko?na daska u karijeri i dobro je pogodio.I u potpunosti ga razumijem ako više ne želi igrati za BIH.
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #4 na: Kolovoz 17, 2008, 19:39:26 »

pa to je najsvježiji primjer o onome što sam i govorio.
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #5 na: Kolovoz 17, 2008, 21:23:37 »

mogli bi još malo i u ovom nogometu igrati zna?ajnu ulogu u Europi.

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkElAAAAVyHhiaZjBu&tmpl=coranto_hrv_news
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #6 na: Kolovoz 17, 2008, 21:25:16 »

Ali treba i realno pogledati situaciju.Evo primjer Mirka Hrgovi?a. Mirko je Hrvat iz Sinja.Igrao je za ?ini mi se Zrinjski i tada je dobio poziv od BIH.U tom trenutku je u bio nitko i ništa i prihvatio je poziv BIH.Nako toga se afirmirao, to mu je malo podiglo reputaciju i sada je dobar igra? koji igra u Dinama.Vjerojatno, nekažem sigurno, da nije igrao za BIH sada se nebi znalo za njega.E sad pogledajte malo što njemu sada zna?i BIH, ništa.Pa naravno što ?e njemu zna?it hercegovina, a posebno bosna.Pa ni hercegovcima nezna?i ta država ništa a zašto bi zna?ila nekome iz sinja Huh?.
To je njemu služilo kao odsko?na daska u karijeri i dobro je pogodio.I u potpunosti ga razumijem ako više ne želi igrati za BIH.
eh tu se ne bi s tobom slozio evo ti za primjer sergej barbarez Hrvat iz mostara kojem su prijetili da ce mu ubiti porodicu ako zaigra za BiH ali je ipak odlucio da zaigra i svojim igrama je natjerao navijace da zaborave njegovu nacionalnost postao je ikona.Za mene Hrgovic nije nikakav covjek samo za parama leti i to je najbolje pokazao njegov transfer u dinamo iako me pretjerano ne zanima ni dinamo ni hajduk mene je to totalno iznerviralo.Zamisli biti kapiten jednog kluba i preci u najvece rivale samo zbog novca a to sto on prica da ga u hajduku nisu htjeli to su obicne gluposti.Jos bi se osvrno na Savez BiH vjerujte da nema tu politike da nema tu nekog  nacionalizma nego samo kriminal nema kod njih Hrvat Srbin Bosnjak oni su kao rodjena braca tu su da pokradu pare svi zajedno stite jedni drugima ledja.Mozda vi to ne pratite al u Savezu BiH je generalni sekretar optuzen odnosno vec mu je pocelo sudjenje zbog korumpcije i kad svi ocekuju njegovu smjenu njemu Hrvat ijo dominkovic produzi mandat.Jos jedna stvar svi klubovi iz kojekakvih sela i gradica imaju svoje ljude u savezu Evo najocitiji primjer je Modrica koja nikad nije bila jaka i za presjednika saveza je izabran Jelic i vidi cuda oni osvoje prvenstvo Siroki normalno presjednik im sjedi u savezu oni igraju svake godine u europi i samo se sramote zato sto se tu ne mogu kupit sudije.
tako da nema tu neke podjele samo se mogu podjeliti na one koji kradu vise i oni koji kradu manje.
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
il Principe
Super clan

« Odgovor #7 na: Kolovoz 17, 2008, 21:57:45 »

Ibracadabra nisam te baš skužio oko ?ega se nisi složio s menom Huh? Ja sam dao primjer Hrgovi?a koji nema nikakve veze s Bih. A za Barbareza neznam jeli Hrvat iz mostara,ali ako je, zna?i da je iz Bih, pa nevidim razloga zašto ih uspore?uješ. Evo ti najbolji primjer ja Hrvat igram za bih kad mi triba za karijeru.Kad mi više netreba boli mene kita za bosnu i hercegovinu.Tako?er i ti bošnjak da igraš za hrvatsku, boli tebe kita za hrvatsku.Glavno da smo obadvojica uspjeli u karijeri pomo?u tu?e države. O tome san ti ja pri?ao.
A ovo za hrgovi?a, a ko ti kaže da ga je hajduk želija Huh? Nek se javi ijedan koji može suditi hrgovi?u ???Zašto da neide za parama,lako je sad pisat i osu?ivat,ali nogometaši s naših prostora puno ne zara?uju i sigurno je mirko otišao u dinamo jer su mu dali punu kesu.A kako svi dobro znamo da nogometaši igraju do 35god(osim zanettia Grin) kad ?e zaradit ako ne?e sada. Sad ti meni želiš re? da ti nebi priša iz hajduka u dinama,ako ti dinamo daje 100 000 eura više po sezoni(lupam bezveze), a ve? si na zalasku karijere a u cijeloj karijerio si zaradio koliko ti daju za jednu sezonu u dinamu.
A šta se ti?e bih lige,do?eš u kladionicu i vidiš da je jedinica najve?a 1.20 i sve ti je jasno Grin
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #8 na: Kolovoz 17, 2008, 22:38:02 »

ibracadabra, jedan od najve?ih razloga je i taj kriminal o kojem govoriš i o kaubojskoj ligi kojoj svi svedo?imo.Sve to stoji i to je veliki razlog neuspjeha BIH nogometa ali ono o ?emu sam ja govorio je uteg koji sprije?ava ve?e dosege taman da se rješe ovi problemi o ?emu ti pri?aš. Hrvatska je jaka dobrim dijelom i zbog toga što ?itava država od vrha pa do navija?a svim srcem diše za svoje selekcije u svim sportovima. Takav nacionalni naboj u sportu možda imaju još samo Brazilci. Zbilja to treba doživjeti a i moglo se vidjeti na ovom Euru. To je nešto nevjerojatno a puno zna?i. Evo, recimo, primjer i Srbije. Imaju svoju državu sada, imaju dobre igra?e da se baziramo samo na nogomet (ali je tako i u drugim sportovima) ali nema takvog naboja (zbilja ne mogu doku?iti logi?no što je razlog) kao u Hrvatskoj i onda svi ostali odnosi ne štimaju pa se to odrazi i na terenu i svla?ionici. Nije ni kod nas u Savezu bajno i brojni su napadi na Srebri?a, Markovi?a i ostale u vrhu ali ih drže rezultati ali i taj nacionalni naboj kad treba onda su svi kao jedan i svki navija? se preda do kosti. Pišem u jednom dahu pa mi se neda niti ?itati i ispravljati rukopis i unaprijed se ispri?avam za nepravilnosti.
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #9 na: Rujan 15, 2008, 21:11:55 »

evo gledam odli?nu utakmicu Tottenham- villa, izgleda da se luka ozljedio napustio je travnjak u 30 min, ali tekma je turbo brza,svaka ?ast...
« Zadnja izmjena: Rujan 15, 2008, 21:16:49 od billyRI » Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #10 na: Rujan 16, 2008, 11:08:57 »

žao mi luke, al ovaj tottenham me razo?arao, mislio sam da su bolji....
nisam vidio ovu gore raspravu pa bi se samo nadovezao da se slažem sa far-pesom
i hrgovi?a ne volim iz tog razloga što je hrvat i išao je igrati za bih, a na zbog dinama ili hajduka, zato mislim da je cigan!
svi hrvati iz bih o?e igrat za hrvatsku(osim papca, barbareza i par iznimaka) a on ?ubre ro?en u hr i ide igrat za njih, nebi da je bih 1. na svijetu pa da mu to digne kredibilitet
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #11 na: Listopad 17, 2008, 19:25:58 »

ovo je zbilja ?udo nevi?eno.

http://dnevnik.hr/sport/nogomet/video-nevidzeni-autogol-u-zadnjoj-sekundi-izbacio-talijane.html
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #12 na: Studeni 12, 2008, 20:10:12 »

Osim klubova koji su mi dragi u "petici" simpatizer sam Celtica i PSV-a.
Evidentirano

Milano siamo noi!
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #13 na: Studeni 12, 2008, 20:11:54 »

Osim klubova koji su mi dragi u "petici" simpatizer sam Celtica i PSV-a.
hehe ja isto celtica  Grin
inter, celtic i dinamo, nitko više! možda i at. madrid...
Evidentirano

Joža
Nosim Inter u srcu

Profil WWW

« Odgovor #14 na: Studeni 12, 2008, 20:15:11 »

da da inter,dinamo i real ..
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #15 na: Sijeanj 06, 2009, 15:23:42 »

Tko ho?e gledat Dubai kup kako HSV i naš Ola razvaljuju Bbilana  Thumb down  i manekena Becksa imate na DSF-u u 16.00....
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #16 na: Sijeanj 06, 2009, 15:59:32 »

da bas sam okrenuo da vidim...da vidimo kako becksu stoji crveno crni dres
izgleda lose kao i drugim igracima
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #17 na: Sijeanj 06, 2009, 17:04:53 »

Gledao sam i ta trgova?ko-manekenska udruga penzi?a djeluje jadno. Ono je ?isti crveni nad Oli?em (pravilo zadnjeg igra?a)i dedica Maldini je pošte?en na ime.
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #18 na: Sijeanj 06, 2009, 17:14:56 »

Gledao sam i ta trgova?ko-manekenska udruga penzi?a djeluje jadno. Ono je ?isti crveni nad Oli?em (pravilo zadnjeg igra?a)i dedica Maldini je pošte?en na ime.

maldini ?uva olu ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #19 na: Sijeanj 06, 2009, 17:54:29 »

kakav penal za Milan!? :Smiley Angry
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #20 na: Sijeanj 06, 2009, 17:56:38 »

je li maneken napravija debi ?  ROFL ROFL   Penalty
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #21 na: Sijeanj 06, 2009, 18:06:20 »

Evo bbilani se izvukli na penale,a kak bi oni drugo,HSV puno bolji....
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #22 na: Sijeanj 06, 2009, 18:09:48 »

je li maneken napravija debi ?  ROFL ROFL   Penalty

je, izdržao je poluvrijeme. Grin
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #23 na: Sijeanj 07, 2009, 23:09:39 »

Manu popušio od Derby-a,u Carling kupu 1:o,a dobro su i prošli,moglo je po njih bit i gore,napuhanko me opet iziritirao s onim pederskim koracima unatrag kod izvodjenja slobodnjaka,koji je to jadovan Thumb down
Evidentirano
Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #24 na: Sijeanj 09, 2009, 17:47:36 »

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EkFEVEpAkpfIOerKyq&tmpl=viewnews
Evidentirano

Str: [1] 2 3 ... 8   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!