Svibanj 23, 2012, 10:48:07 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Sulley Muntari  (Posjeta: 5121 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
matrixpg
Super clan

« Odgovor #75 na: Rujan 17, 2009, 15:26:17 »

samo nek je zdrawo za ono sinosnje izdanje
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
adriano10
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #76 na: Rujan 17, 2009, 16:59:32 »

Po meni najgore njegovo izdanje od kako je u Interu, ali izgleda ga uhvatio Ramazan, bice bolji nadam se.
 Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #77 na: Rujan 17, 2009, 21:15:16 »

Po meni najgore njegovo izdanje od kako je u Interu, ali izgleda ga uhvatio Ramazan, bice bolji nadam se.
 Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
ma bio mu je ramazan i protiv MU
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #78 na: Rujan 23, 2009, 21:47:09 »

moje misljenje o Muntari, prodat ga dok se jos moze prodat ...
Evidentirano
Veron_8
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #79 na: Rujan 23, 2009, 21:54:20 »

Muntari je totalno izvan forme u odnosu na proÅ¡lu sezonu, ne može dodat kako treba uop?e. Treba ga pri?ekat možda se digne opet. ProÅ¡le sezone je imao par odli?nih tekmi, gol protiv Juventusa i Napolija petom  Wink
Evidentirano

"... io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato...
C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter !!! "
Forza
Super clan

« Odgovor #80 na: Rujan 23, 2009, 22:57:24 »

Muntari je totalno izvan forme u odnosu na proÅ¡lu sezonu, ne može dodat kako treba uop?e. Treba ga pri?ekat možda se digne opet. ProÅ¡le sezone je imao par odli?nih tekmi, gol protiv Juventusa i Napolija petom  Wink

ja bi mu davo jos sansi do 1 mjeseca onda leti van...
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #81 na: Rujan 23, 2009, 23:05:43 »

Ne leti Muntari nigdje... neupitan je njegov status.
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #82 na: Listopad 04, 2009, 13:11:01 »

evo vidim da vas ovo posebno zaboljelo, kada nam treba pobjeda de?ko je dirnut u svoj ego, mora popraviti zadnji pas igru jer u protivnom dobit ?e status nepoželjnog (Quaresma) , nemogu vjerovati da je zaboravio igrati, osobno još vjerujem u njega ali za GRANDE Inter mora bolje....

p.s. nema smisla da stavljam njegove greÅ¡ke od sino?, lakÅ¡e mi je da stavim Å¡ta je dobrog napravio a to bi bilo  Think  Huh?

<a href="http://www.youtube.com/v/wdL2RLoNxPA&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/wdL2RLoNxPA&rel=1</a>

Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #83 na: Listopad 04, 2009, 17:47:26 »

sad ce i muntari postat kao quaresma, zaobilazan na domacim utakmicama.... cisto zbog debilski navijaca koji ne stoje uz svoje igrace.....
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #84 na: Listopad 04, 2009, 18:08:51 »

bravo, sramotno je takvo ponašanje navija?a prema svojim igra?ima.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #85 na: Listopad 04, 2009, 21:34:28 »

bravo, sramotno je takvo ponašanje navija?a prema svojim igra?ima.
Upravo tako .....
Evidentirano

Krovopokrivac_SB
Super clan

« Odgovor #86 na: Listopad 08, 2009, 15:23:28 »

Evo da se i ja pridružim ovoj raspravi. Apsolutno sam protiv toga da navija?i zvižde svojim igra?ima. Mislim, ako je razlog neki dublji, recimo ponašanje igra?a izvan terena, neka podcjenjiva?ka izjava prema klubu i navija?ima(a to ne?e ?esto vidjeti), onda ok, ali ako je loša partija razlog, stvarno nemam opravdanja za navija?e...

Naravno da to ne vrijedi u tolikoj mjeri ako neki igra? iz utakmice u utakmicu igra loše, ali opet kažem da ni onda doma?i navija?i ne bi trebali zviždati svome igra?u. Mogu zviždanje shvatiti tek ukoliko klub igra desetak kola loše ili tako nešto, a na to navija?i Intera zadnjih godina baš i nisu navikli.

Da se vratim na Muntarija, evo gledam ovaj njegov ''pla?ipi?karenje šou'' po tre?i, ?etvrti puta i ja tu iskreno ne vidim nekakve salve zvižduka ili ne znam što. Niti je to slu?aj ?itavu ovu sezonu u kojoj Muntari katastrofalnom igrom terorizira navija?e, a s druge strane ništa kardinalno ne dolazi prema njemu. Pri ovom izlasku iz igre tu i tamo neki zvižduk, poneki uzdah s tribina dok ovaj šalje 27. loptu u utakmici na 18. red tribina i to je to. Pa daleko je gore recimo Milito prošao u jednom poluvremenu(Parma ?ini mi se), kad se i Maicon malo porje?kao s navija?ima i stao u obranu suigra?a, nego Muntari u svim utakmica dosad skupa. A ne treba posebno ni isticati kako igra jedan, a kako drugi...Tako da te pri?e o nekakvom navija?kom pritisku koji stvara blokadu kod Muntarija nimalo ne drže vodu.

A i ponoviti ?u joÅ¡ jednom, svatko tko nije psihi?ki spreman da za godiÅ¡nju pla?u od par milijuna eura pruža partije na razini kluba kakv je Inter pa makar mu navija?i 90 minuta psovali ?itavu familiju i ženu i djecu i sve živo i mrtvo, može domah spakirati torbe i kupiti se iz kluba Å¡to se mene ti?e. Pa da mi tako zvižde i vrije?aju me, motiv bi mi bio do neba, zubima bih preorao teren da debilima pokažem da nisu u pravu i da sam igra? koji zaslužuje dres kluba. No, ove naÅ¡e primadone se raspla?u nakon zvižduka, da ?ovjek na povjeruje i onda ih se joÅ¡ sažalijeva. :Smiley

Sjajnu izjavu dao je Deki Stankovi? nakon utakmice s Udinesseom. Na pitanju u vezi Muntarijeva izlaska iz igre i tretmana navija?a prema istome, Deki je rekao da je on nešto sli?no prošao u jednom periodu svoje karijere.(Sje?am se i u kojem, zadnja Mancinijeva polusezona, ono kad smo skoro prosuli 11 bodova u prvenstvu, ispali od Liverpoola i kad se Stankovi? vratio nakon ozljede i stvarno igrao o?ajno) Izjavio je da Muntari treba isklju?iti uši, jednostavno zaboraviti što mu se vi?e i koncentrirati se na nogomet i da ?e svojim igram vratit povjerenje, baš kako je to Stankovi? napravio. Sjajna izjava mega profesionalca i lojalnog igra?a koji je na temelju te loše polusezone skoro istjeran iz kluba, ja prvi priznajem da sam ga htio vidjeti u nekom drugom dresu.
« Zadnja izmjena: Listopad 08, 2009, 15:27:32 od Krovopokrivac_SB » Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #87 na: Listopad 21, 2009, 15:17:48 »

jel netko primjetio ju?er kako se ama baš svaki put ?im dobije loptu šalje dalje, kao da mu je cilj da je što kra?e kod njega, gotovo da kad mu netko doda on odmah iz prve proslijedi dalje. ali moram naglasiti da je ju?er jednom to?no dodao i to sneijderu u prostor no nizozemac nije stigao, mislim da nije o?ekivao to?nu loptu, razumijem ga srkoz
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #88 na: Listopad 21, 2009, 15:54:55 »

Da da!! Da se primjetit izgleda da covjeka strah lopte ... Grin
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #89 na: Listopad 21, 2009, 16:01:40 »

ili mozda ima takvu naredbu od mourinha...da se odmah rjesava lopte prea naprijed ako je moguce
Evidentirano

?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #90 na: Listopad 22, 2009, 16:57:48 »

Ne mogu vjerovat da ima topic u kojem se samo vrije?a jadnog Muntarija...samo naprijed!!!!!
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #91 na: Listopad 22, 2009, 17:37:56 »

ma ne razumijem, kakvi osje?aji prema njemu, nema osje?aja nije toliko važan igra? za naš klub da bi trebao imati osje?aje prema njemu, samo rijetki imaju. on je samo jedan od mnogih koji su nosili/nose dres intera. ništa mi ne zna?i pogotovo ne sa ovakvim igrama, ajd da je nešto u?inio bitno za naš klub, no ništa. po meni odigrao je samo par dobrih tekmi, i to na po?etku kada je došao. pamtim i onaj gol protiv jubentusa, to je sve ali jako malo....
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #92 na: Listopad 22, 2009, 22:49:04 »

ma ne razumijem, kakvi osje?aji prema njemu, nema osje?aja nije toliko važan igra? za naš klub da bi trebao imati osje?aje prema njemu, samo rijetki imaju. on je samo jedan od mnogih koji su nosili/nose dres intera. ništa mi ne zna?i pogotovo ne sa ovakvim igrama, ajd da je nešto u?inio bitno za naš klub, no ništa. po meni odigrao je samo par dobrih tekmi, i to na po?etku kada je došao. pamtim i onaj gol protiv jubentusa, to je sve ali jako malo....

bow down  bravo Ante, kad bi tako sve redom žalili gdje bi nam kraj bio ...      Lamouschi, Okan, C.Zanetti, Farinos...
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #93 na: Listopad 22, 2009, 22:57:38 »

bow down  bravo Ante, kad bi tako sve redom žalili gdje bi nam kraj bio ...      Lamouschi, Okan, C.Zanetti, Farinos...

Uvijek u svakom klubu ima panjeva ,tak i u našem,trenutno metiljavi,i skuplja? glomaznog otpada, najve?i :Smiley
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #94 na: Listopad 23, 2009, 14:04:50 »

pa kad stvarno ne razumijem, pa to što igra za nas mora bit dobar Huh? stvarno je hrpa prosje?nih(da ne upotrijebim druge izraze) prošlo kroz našu svla?ionicu... muntari je prosjek, ako ne i niže od tog. jednostavno za njega i za nas bi bilo najbolje da spakira kofere i kad ga t'tham tako silno želi nek ga uzme
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #95 na: Listopad 23, 2009, 14:06:25 »

bilo bi dobro kad bi otisao kod modrica i ekipe,a za te pare i one koje su ostale od ibre dovest jos jednog kvalitetnog veznjaka
Evidentirano

?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #96 na: Listopad 23, 2009, 14:21:12 »

bilo bi dobro kad bi otisao kod modrica i ekipe,a za te pare i one koje su ostale od ibre dovest jos jednog kvalitetnog veznjaka
Ma da. Pa on je stvoren za Premiership. Tamo takve cijene.
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #97 na: Listopad 23, 2009, 15:14:43 »

bas me zanima na osnovu cega oni prave igrace u PES-u,njihove igracke sposobnosti,jer muntari u igrici nije los,kao niti quaresma...dok u stvarnosti su ocaj
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #98 na: Listopad 23, 2009, 15:18:36 »

Igraju u interu zato ...
Evidentirano

kdinter
Stalni clan

« Odgovor #99 na: Listopad 23, 2009, 15:20:17 »

bas me zanima na osnovu cega oni prave igrace u PES-u,njihove igracke sposobnosti,jer muntari u igrici nije los,kao niti quaresma...dok u stvarnosti su ocaj
U Pes 09 Quaresma je zmaj. Manje-vise Pes ali mene interesuju gluposti na osnovu kojih oni prave igrace u Manageru? Napravis dobru ekipu i mucis se ko Isus Hrist,a kupis nekog papka iz Brazila koji ima 17 god i za koga niko nije cuo a on svaku utakmicu po 2 komada. E mene interesuje kakve su to gluposti?
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 8   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!