|
inter1908
|
 |
« na: Srpanj 24, 2008, 20:24:00 » |
|
Dosadašnji igra? Portsmoutha i reprezentativac Gane, 24-godišnji Sulley Muntari, karijeru ?e nastaviti u aktualnom talijanskom prvaku Interu.
Iako je trener Portsmoutha Harry Redknapp rekao kako ne misli pustiti Muntarija, izdašnu ponudu od 16 milijuna eura vodstvo "Mornara" nije moglo odbiti. Ganac ?e u petak u bazi Intera, Appianu Gentileu, obaviti lije?ni?ke preglede, pa potpisati petogodišnji ugovor. Dolaskom 24- godišnjeg veznog igra?a Inter ?e zaklju?iti prijelazni rok. To zna?i da Ricardo Quaresma, za kojeg se još ju?er govorilo kako je na korak do potpisa, sljede?e sezone ne?e zaigrati u dresu "nerazurra". To Muntariju ne?e biti prvo iskustvo igranja u talijanskoj ligi, budu?i da je od 2002. do 2007. branio boje Udinesea. Prošle sezone pridružio se Niki Kranj?aru u Portsmouthu, te impresivnim igrama u veznom redu potvrdio svoju kvalitetu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #1 na: Srpanj 24, 2008, 21:15:26 » |
|
sutra bi trebao do?i na preglede i nije još sigurno da ?e biti naš ?lan. Nemam neko mišljenje o njemu jer ga nisam do sada zapazio.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #2 na: Srpanj 24, 2008, 22:07:26 » |
|
tako?er o njemu znam malo skoro ništa ali ako ga Mourinjo ho?e onda nešto valjda i zna.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #3 na: Srpanj 25, 2008, 09:57:13 » |
|
muntari je odli?an igra?.mislim da ?e mourinju on biti kao essien u chelsieu.Jako brz igra?,eksplozivan,dosta izdržljiv,odli?an šut.Ako je ko gledao zadnji afri?ki kup momak je dao gol?inu sa 30 metara.Najsli?niji mi je vieri i cambiassu iz intera pa zato neznam zašto ga trener dovodi.Možda ?e ga koristit na krilu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #4 na: Srpanj 25, 2008, 10:16:40 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #5 na: Srpanj 25, 2008, 12:15:42 » |
|
dobar je trka? i šuter što se može zaklju?iti iz ovoga a mi to trebamo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #6 na: Srpanj 28, 2008, 19:36:01 » |
|
gleda sam afri?ki kup ove godine na eurosportu.Mourinho je bio na tribinama cijeli turnir, sigurno ga je tada zapazio.DOBRODOÅ AO MUNTARI!!!!!!!!!!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #7 na: Srpanj 28, 2008, 21:05:28 » |
|
ako Mourinho kaže za nekog da treba do?i onda ?e taj biti karika koja mu treba.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #8 na: Srpanj 28, 2008, 21:11:38 » |
|
svi?a mi se to da dovodimo igra?e koje trener traži. i neka se nastavi tako.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #9 na: Srpanj 28, 2008, 21:26:16 » |
|
slažem se
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #10 na: Srpanj 28, 2008, 22:28:31 » |
|
pozdrav svima, da se i ja javim malo..muntari ce biti vrlo dobar igrac pod mourinhovim vodstvom, nesumnjam u to.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #11 na: Kolovoz 08, 2008, 11:31:30 » |
|
evo muntari izjavio da ga je JOSE kontaktirao odavno i da je rekao ako neuspije dovest lamparda da ?e kupit njega,tako da nema govora da je muntaria dove itko drugi osim samog mourinha.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #12 na: Kolovoz 08, 2008, 14:11:34 » |
|
ma naravno, nije Mou takav trener da mu bilo tko diktira i osnovni problem u dovo?enju je bio da Moratti promjeni svoje navike ako ho?e takvog trenera i na svu sre?u priuštio nam je najve?egeg od svih.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #13 na: Kolovoz 24, 2008, 23:45:10 » |
|
debi i odmah gol, to samo veliki igra?i rade a ti ?eš to uz Mourinha postati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #14 na: Kolovoz 25, 2008, 00:03:42 » |
|
Muntari 23 god, Mario 18 i strijelci pa di?eš bolje, Milan gubi od nekog tamo 2:0 , ma najja?i smo, i napokon neko ko voli opalit sa distance, nije ušla nema veze neka ?e i u? kad tad. Svi?a mi se , oduzima lopte , puca po golu zabija ,asistira, samo neka nastavi........
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #15 na: Kolovoz 25, 2008, 00:17:17 » |
|
i trka, presing. To nam treba-šuter i gledao sam kad je došao neke isje?ke i zbilja dosta daje golova od odbijanaca I ŠUTA. Nismo imali takvog igra?a i po ko zna koji put je Mou pokazao da zna procjeniti igra? i uzti ono što mu doista treba.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #16 na: Kolovoz 25, 2008, 00:22:31 » |
|
Muntari 23 god, Mario 18 i strijelci pa di?eš bolje, Milan gubi od nekog tamo 2:0 , ma najja?i smo, i napokon neko ko voli opalit sa distance, nije ušla nema veze neka ?e i u? kad tad. Svi?a mi se , oduzima lopte , puca po golu zabija ,asistira, samo neka nastavi........
I meni je ovaj igra? po mjeri, svi?a mi se što je dosta agresivan nešto sli?no kao gattuso. Iako su neki bili skepti?ni muntari se pokazao kao pravo poja?anje. A di su sad oni koji su govorili da muntari ne?e igrati u prvoj mom?adi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #17 na: Kolovoz 25, 2008, 00:24:19 » |
|
Mou ne dovodi nekog da mu sjedi na klupi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #18 na: Kolovoz 25, 2008, 00:29:37 » |
|
pa dobro i ja nisam za njega ?uo prije, za sada svaka ?ast ali ipak nam ne igraju zbog povreda pola ekipe, da su svi zdravi baš bi volio vidjeti prvih 11
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #19 na: Kolovoz 25, 2008, 00:33:58 » |
|
umjesto Burdissa i Cuchua igrali bi Samuel i Cordoba a Cuchu umjesto Dekija a ostalo isto i možda u nekim varijantama Zana umjesto Maxwella pa onda Vieira umjesto njega u vezi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #20 na: Kolovoz 26, 2008, 10:03:56 » |
|
a kad bi se vise trebali vratiti samuel i cordoba...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #21 na: Kolovoz 26, 2008, 13:37:49 » |
|
a valjda ?e uskoro, nevalja ni forsirati silom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ragazzofortunato
|
 |
« Odgovor #22 na: Rujan 16, 2008, 13:11:44 » |
|
Danas je naš simpati?ni Sule dobio SKANDALOZNU kaznu od ?ak tri utakmice neigranja, tako da ne?e mo?i prisustvovati derbiju. Ma neka nam oduzmu i Ibru i Zanettija, svejedno ?emo dobit onu ruinu od Milana..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Tu sei l'assenza non vivo senza!!!
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #23 na: Rujan 16, 2008, 13:14:16 » |
|
3 utakmice?koji smradovi....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #24 na: Rujan 16, 2008, 15:57:23 » |
|
Pretjerana kazna u svakom slu?aju, ali i bez njega ?e dobiti tri komada.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|