Svibanj 23, 2012, 10:43:03 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 3 4 [5]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Kvalifikacije za EURO 2012 u Ukraini i Poljskoj  (Posjeta: 4701 puta)
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #100 na: Studeni 12, 2011, 11:29:08 »

Druže,jako lijep spot  bow down ,želim Vam svu sreću (znanje imate) u drugom pokušaju da dobijete   Thumb up Portugalce ,............a onda  Pijani  Grill pivo shoots
Hvala drug tebi hvala svima bilo kako bilo ia jos jedno poluvrjeme nema se sta izgubit Cestita komsijama na pobjedi protiv Turske zasluzeno  gledo sam snimku jer sam snimo na komp tu tekmu uglavnom dobro je ..Jedno znam da C Ronldo ide na Euro 2012 pozdrav Wink
Evidentirano

ILfenomeno
Stalni clan

« Odgovor #101 na: Studeni 12, 2011, 12:21:25 »

A jesam prognozer, kao Ćiro hehehe

Eto to je igra hrvatske koja je prepoznatljiva

Oudševi me ćorluka jučer...fantastično odigrano, a manđo i olić što reći...takvi špicevi su najzahvalniji, pa oni su jučer dok su igrali konstantno presing vršili na njihovu obranu, neumorno. na kraju ispadne a tako je i moje viđenje da su svi odigrali dobru, odličnu partiju a najskuplji igrač i najrazvikaniji, modrić je bio među lošijima, barem po mome Smiley
Evidentirano

bergomi_shp
Stalni clan

« Odgovor #102 na: Studeni 12, 2011, 14:49:56 »

koja je razlika izmedu nogometasa i fudbalera?? nogometasi idu na euro Smiley bez uvrede
Evidentirano
danijel1993
Super clan

« Odgovor #103 na: Studeni 12, 2011, 20:17:03 »

čim će bosanac ak neće glavom xD
<a href="http://www.youtube.com/v/h7-rrne42tc&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/h7-rrne42tc&rel=1</a>
Evidentirano

danijel1993
Super clan

« Odgovor #104 na: Studeni 15, 2011, 09:42:04 »

Danas ne smije biti iznenađenja osim da Bosna prođe  Grin
Evidentirano

Augment
Super clan

« Odgovor #105 na: Studeni 15, 2011, 14:06:26 »

ROFLMAO

uvijek sam pesimista kako za Inter tako za BiH, ali brate daj da prodjemo jednom u zivotu da se barem malo radujemo.. inter nikad gori, obnovio godinu, raskinuo 7 godina dugu vezu.. sad jos i ovo ako ne prodjemo.. fakat cu pasti u depru tesku..
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #106 na: Studeni 15, 2011, 15:33:13 »

Ostaje nam druze to sto Treba bit pozitivan i nadat se jer ostaje nam na kraju nada od male drzave poput Bosne ako prodjemo bit cu najsretniji covjek na svjetu jer cu konacno gledat svoju zemlju na jednom velikom takmicenju a ako slucajno ne prodjemo momcima nista ne zamjerim jer pokazali smo svima da imamo repku i budcnost kako god sretno nasim BIH svi zajedno sretno ..
<a href="http://www.youtube.com/v/8Bn6Mvg5t1w&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/8Bn6Mvg5t1w&rel=1</a>
Utakmica Francuska - BiH Bosnjo slavi u nekoj kafani pazi kafane prava sva u simobolima bivse yugoslavije hehehe ..
« Zadnja izmjena: Studeni 15, 2011, 15:39:23 od Adnan » Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #107 na: Studeni 15, 2011, 15:33:52 »

ROFLMAO
.. sad jos i ovo ako ne prodjemo.. fakat cu pasti u depru tesku..
uvijek sam pesimista kako za Inter tako za BiH, ali brate daj da prodjemo jednom u zivotu da se barem malo radujemo.. inter nikad gori, obnovio godinu, raskinuo 7 godina dugu vezu

Jebeš ga , još jedan u klubu  Undecided ,svojevremeno sam i ja raskinuo sa jednom beštijom  Cheesy Cheesy Cheesy  7-godišnju vezu, a u vrijeme dok se to desilo 1996-e,vjeruj ,bili smo (Inter) još gori  Think
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #108 na: Studeni 15, 2011, 15:48:42 »

Fudbal na zemaljskoj tv 15.11.2011-utorak

Baraž za EP 2012

-20:00 Hrvatska - Turska
-HRT 2

-22:00 Portugal - BiH
-BHT 1
-RTS 2

Sretno BIH .i Hrvatska ... novija zastava novija zastava
Evidentirano

danijel1993
Super clan

« Odgovor #109 na: Studeni 15, 2011, 20:19:28 »

ROFLMAO ROFLMAO
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #110 na: Studeni 15, 2011, 22:36:51 »

Cestitam komsiijama na prolazu Hrvatske meni je uvjek bilo drago uspjeh na komsije zemlje iz Bivse jugoslavije to mi je uvek pri srcu ..Sto se tice moje BIH ev gubi za 30 minuta 2-0 C Ronaldo slobodan udarac i Nani dva fenomenalna gola ...Sta reci nismo imali suta po golu treba bit zahalan sto smo i dovde dosli nada je postojala normalno al ljudi su 20 x jaci jer imaju C Ronalda i onog monstruma Pepea  bow down sad mi zao sto Pepe nije u interu pa cojk je monstrum nemozes  mi nista kao nekad (Nesta )uglavnom treba cestitat boljem i nadat se nekom dr prilikom da gledam svoju BIH na nekom velikom takmicenju ....C Ronaldo je jedan od najbolji igraca na svjetu danas nazalost mi nemamo njega ...pozdrav nadamo se boljem ...
Evidentirano

Augment
Super clan

« Odgovor #111 na: Studeni 16, 2011, 02:24:10 »

Jebeš ga , još jedan u klubu  Undecided ,svojevremeno sam i ja raskinuo sa jednom beštijom  Cheesy Cheesy Cheesy  7-godišnju vezu, a u vrijeme dok se to desilo 1996-e,vjeruj ,bili smo (Inter) još gori  Think

sta da ti kazem brate moj? tuga je al dupla bas Cheesy tebi je makar ronaldo a ko ce meni bre da dodje arteta xD Cheesy
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

danijel1993
Super clan

« Odgovor #112 na: Studeni 16, 2011, 09:50:35 »

Šteta za Bosnu kad izvukoše portugal dok jedna irska i češka odoše na europsko
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #113 na: Studeni 17, 2011, 20:18:35 »

sta da ti kazem brate moj? tuga je al dupla bas Cheesy tebi je makar ronaldo a ko ce meni bre da dodje arteta xD Cheesy

Druže,kakav ronaldo ,te godine došao nam je također i  Alvaro Recoba Cheesy Cheesy Cheesy, a ti ne brini ,nazvat će Branca Maminha u siječnju i stižu  milanbadeljic i samirić,kao pojačanje u obrani grande bišćan ...a ako njih ne uspiju kupit ,  kao zapete puške čekaju   Messi,Ronaldo,Silva,Ramos,  : Grin Grin Grin
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #114 na: Studeni 17, 2011, 20:20:08 »

koja je razlika izmedu nogometasa i fudbalera?? nogometasi idu na euro Smiley bez uvrede

Možeš i ovako : Nogometaši idu na Euro,a fantje ostaju u deželi....  Grin Grin Grin
Evidentirano
 Str: 1 ... 3 4 [5]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!