|
matrixpg
|
 |
« na: Rujan 14, 2010, 01:33:16 » |
|
Evo posto sam vidio da ove teme nema malo sam se zacudio ,pa se odlucix da je ja otvorim jer sam imao zelju da cestitam mojoj reprezentaciji (CRNE GORE)uspjesan start u kvalifikacijama i pobjede nad welsom kuci 1-0 i bugarskom u sofiji 0-1 ,cestitam izabranicima trenera ZLATKA CICA KRANJCARA koji ima inpresivan ucinak u kvalifikacijama je bez poraza joS dok je vodio hrvatsku zelim mu da ostane ne porazen do kraja ovih kvalifikacija i mozda obraduje jednu malu ali temperamentnu zemlju odlaskom na EP!!!!! CRNA GORA SADA dijeli prvo mjesto u skupini G sa engleskom u toj grupi se nalaze jos SVICARSKA,BUGARSKA I WALES.TAKODJE ZELIM i ostalim susjedima plasman na EP 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Rujan 14, 2010, 05:30:23 od fanatico »
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #1 na: Rujan 14, 2010, 05:32:02 » |
|
Odli?an start i sve pohvale a još bez malog Joveti?a. Svejedno ?e biti teško do?i do drugog mjesta i baraža. Naš Bili? se još jednom proslavio kukavi?kom taktikom.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #2 na: Rujan 14, 2010, 12:38:01 » |
|
vi makar imate neku taktiku mi kod susica nemamo nista
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Emir Podgorica
|
 |
« Odgovor #3 na: Rujan 14, 2010, 15:10:43 » |
|
crna gora ale! kad se oporavi jovetic dobijamo i engleze sad je najvaznije da dobijemo svajcarsku kod kuce i 100% smo drugi u skupini, a ako ne daj boze izgubimo ili nerijeseno odigramo bice neizvjesno do kraja... naravno nista od toga nebi bilo da nije dosao kranjcar 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
|
|
|
|
GrandeMassimoMoratti
|
 |
« Odgovor #4 na: Rujan 14, 2010, 15:46:36 » |
|
Danas bih potpisao da nam se vrati pijanac Cico umjesto propalog rockera.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #5 na: Rujan 14, 2010, 17:23:14 » |
|
Danas bih potpisao da nam se vrati pijanac Cico umjesto propalog rockera.
ja sam bio za ostanak cice.... lik je imao jedan poraz i samo jednu losu utakmicu.... brazil poraz, australija losa utakmica!!! inace sam i za ostanak bilica jer nevidim boljeg..... samo sam bio protiv otteka perdecica i a i jozic je bio los
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #6 na: Rujan 15, 2010, 01:08:12 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
Emir Podgorica
|
 |
« Odgovor #7 na: Rujan 15, 2010, 12:49:53 » |
|
bolje bolje... samo ja mislim da su oni mecevi protiv albanije i makedonije namjesteni... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #8 na: Rujan 17, 2010, 01:34:18 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #9 na: Listopad 09, 2010, 23:35:30 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Listopad 09, 2010, 23:36:48 od matrixpg »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Emir Podgorica
|
 |
« Odgovor #10 na: Listopad 10, 2010, 14:10:28 » |
|
kranjcari razbijaju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #11 na: Listopad 10, 2010, 15:04:17 » |
|
Loša igra Hrvatske iako rezultat to ne pokazuje,svi znamo da je Izrael skoro pa nepobjediva ekipa kad igra doma , no to nas nece utjesiti,preloše sino?...Izdvojit cu samo Runju i Kranj?ara koji su bili bolji od ostalih a ostali jedna velika NULA.Pa krenimo od kraja: Eduardo- nazalost njegovo vrijeme je gotovo,vrlo loš,i uz to sta nije vise kao prije,nama ne treba igrac koji se ne bori,za reprezentaciju triba igrati sr?ano. Oli?-kao uvijek,nesto pokusava,bori se,no nista.I on je pri zalasku karijere,vrhunac mi je bio prosla sezona s Bayernom,mozemo slobodno njega i Militta usporedit,mislim da je prosla sezona bila za njih dvojicu vrhunac. Mate Bili? - malo i star za repku,pozvan je jer i nemamo boljih puno,falija je ono sta se tribalo zabiti,onaj zadnji napad sta je falija ono je sramota. Mandzukic - kako je jedan napisao na index.hr - on je zamjena zamjenama.Toliko o njemu. Kranj?ar - Dobro odigrao ovu utakmicu no to nista puno ne znaci,mozda u sljedecoj bude najgori,jos ga svi cekamo,nadam se da ce sad vise igrati u Crottenhamu. Modri? - ?ini mi se da je asistirao,jos nije u najboljoj formi,triba jos vrimena da proradi,a njegove sposobnosti svi znamo. Rakiti?- gubio neke lopte u sredini,loš,može bolje. Pranji? - Bori se,pokusava ali opet nista previse,samo neka igra u Bayernu. Strini? - još jedan glupi potez Bili?a , taj igrac jednostavno nije dovoljno dobar da igra za repku,ali posto nemamo drugih on je tu,sino? uz Schildenfelda najgori. Šimuni?- on je još i dobar,moze odigrati jos par sezona dobrih. Schildenfeld- loš,onaj napada? ga je izvozao sino?,previše pogrešaka,nije taj za repku.... ?orluka - nikad mi se nije ni svidao kao igrac,nema ni malo borbenosti...slab..... Runje- odli?an,obranio nemogu?e,za sad je broj 1 u reprezentaciji..
Ukupno sve slabo,s ozirom gdje ti ljudi igraju,u kojim klubovima , mi bi trebali biti mnogo bolji,neznam u cemu je problem,jeli vrijeme da Bili? ode?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #12 na: Listopad 10, 2010, 22:13:36 » |
|
ja se nebih puno slozio toga s tobom !!! ovako neznam zasto napadate bilica sad i nakon pobjede, protiv grcke smo igrali dobro, dominirali utakmicom, nisu nam stvorili ozbiljne prilike i nismo pobjedili i svi su pricali kako nismo pobjedili, hebo igru! sad okrenuta situacija, dolazimo na jedno od najtezih gostovanja u europi, statisticki, pobjedili smo al nismo igrali pretjerano sigurno jer smo dopustili par prilika opakom domacinu i opet nevalja!!! pa dogovorite se, ruku na srce nismo brazil pa da zahjtjevamo i lijep nogomet i rezlutate!!!sjecam se mnogi su preklinjali da cico dobije otkaz(ja sam bio za njega), covjek koji je u svom mandatu izgubio samo jednu utakmicu -brazil, i samo jednu odigrao lose -australija i svi ga razapeli, sad odjednom cico je svima maher :S sad opet po bilicu, lik je izgubio od super jake engleske al je i jedan od rijetkih koji je pobjedio englesku oba puta, samo je bilic uspio dva puta pobjedit jednog domacina kao sto je izrael! mediji odnosno novinari ce uvijek srat, makar bilic imo i 10 pobjeda u nizu opet ce se srat a ocito povlace za sobom i dosta ljudi koji sljepo vjeruju u sve sto pise u medijima!!! mi smo prvi i sad imamo 4 meca (malta,gruzija,gruzija,malta)i pobjedimo li ih mi idemo na ep, umjetnicki dojam cemo ostavit svim susjedima ako treba jer realno svi se raspadaju!!!!
realno protiv grcke smo igrali bolje a imamo slabiji rezlutat, ono jucer nije nimalo lose bilo koliko je to predstavio cosic! pa ne igramo protiv san marina vec protiv izraela koji je kuci jedna od najjacih reprezentacija svijeta, gube svako 4 godine!!! jbg. par gresaka se desilo al smo dobro i igrali posebno drugo pol. gdje izrael nije ni postojao dok nisu zabili onaj spretni gol!!! runje strasno dobar strinic u obrani odlican u napad dolazi al bezopasno corluka izvisio u jednoj il dvi situacije al sto je mec vise trajao on je bio bolji simunic vrlo dobar shifo najlosiji nas na terenu pranjic jedan od najbolji rakitic jedan od najlosijih al steta za onu stativu modric kao bolestan, nezainteresiran kranjcar sigurno najbolji dudu puno trcao al bez nekog ucinka olic takodjer se trudio al nista posebno vukujevic previse glupo odigrao kad je usao bilic izborio par vaznih faulova al mogo je i bolje reagirat u nekim situacijama mandzukic strasno borben, zasluzio je da udje kad se onako bori, steta sto nezna vise igrat!
niko kranjcar od tri nase utakmice u dvi je bio najbolji igrac utakmice (latvia, izrael) i opet ce se nac redovni pljuvaci, koji mu ne oprastaju sto je presao iz dinama (radi mamica kojeg su tad dizali u nebesa danas im je smrtni neprijatelj) pa jos imaju pik na njemu dok 95% drugih igraca puno vise useru svaku utakmicu i puno se manje trude i trce itd. da ne nabrajam recimo srna, dudu, olic, petric, lijevi bek,... pa i luka modric u dosadasnjoj reprezentativnoj karijeri nije pokazao vise od nike, cak bi se usudio rec da je pokazao i manje!!!!
ja sam zadovoljan ovom reprezentacijom i ucinkom u ovim kvalifikacijama kao sto sam vise manje i zadovoljan izborom igraca slavena bilica!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #13 na: Listopad 12, 2010, 11:08:09 » |
|
Ja da sam kazem za igru sta je tu je bitni su bodovi i uvjek ima ness jos gore vidite kako Bosna igra ne moze pobjedit jednu Albaniju koja je stvarno zadnja rupa na sviralu u fudbalu one ekipe trebas dobit 3-4 razlike Ja sam razocaran kao bar u vezi BiH a uvjek se na kraju gleda rezultat ..tako da je to sa Hrvatskom sve oke bit ce bolje bar za repku hrvatske dok za bosnu ne sve neke zvjezde umsiljene glume gamad..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Emir Podgorica
|
 |
« Odgovor #14 na: Listopad 12, 2010, 13:16:40 » |
|
ljudi, crna gora od 3 utakmice 9 bodova!!! pobijedili vels kod kuce, bugarsku na stranu i svajcarsku kuci... sve po 1:0 rutinski  naravno pod kranjcarovim vodjstvom!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Emir Podgorica
|
 |
« Odgovor #15 na: Listopad 12, 2010, 22:58:25 » |
|
crna gora odigrala 0:0 na wembliju protiv engleske!!! u CG ludilo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #16 na: Listopad 12, 2010, 22:58:56 » |
|
a drugi kranjcar veceras gol ala prosinecki..... koja majstorija, koji igrac  i svaka cast crnoj gori i to bez vucinica i vec od prije jovetica, strasno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #17 na: Listopad 14, 2010, 13:00:51 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #19 na: Oujak 25, 2011, 21:06:50 » |
|
Danas za Italiju i Pazzini i Motta u prvoj. Jos da nije Rannochia ozlije?en !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #20 na: Oujak 25, 2011, 22:23:31 » |
|
Motta zabio za Italiju veceras !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #21 na: Oujak 25, 2011, 23:49:00 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #22 na: Oujak 25, 2011, 23:56:02 » |
|
Snajder odlican danas protiv Madjarske asistencija za prvi gol, treci gol je cisti njegov, pogledajte pas za Van Persieja, koji je izasao sam pred golmana i onda samo dodao do Kuyta...danas je odlicno vodio igru nizozemske...treba nam oakav Snjder u ostaku sezone!
http://www.youtube.com/v/AIM-l0F4rOc&rel=1
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|