|
fanatico
|
 |
« Odgovor #100 na: Kolovoz 22, 2008, 22:13:33 » |
|
njegova je vizija igre i odgovornost pa najbolje zna tko mu treba a on veoma rijetko griješi u procjeni igra?a.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #101 na: Kolovoz 27, 2008, 18:53:47 » |
|
Mihajlovi?: Mourinhove metode treninga dovode do ozljeda
Bivši aistent Roberta Mancinija u milanskom Interu, Siniša Mihajlovi?, kriti?ki se osvrnuo na metode novog trenera “nerazzurra” Josea Mourinha...
Dolaskom Mourniha na kormilo Intera, Mihajlovi?u su skupa s Mancinijem pokazana izlazna vrata. Bivši srpski nogometaš sada aludira da je za ozljede Zlatana Ibrahimovi?a i Adriana Mourinho odgovoran.
- Mourinhove pripreme u najmanju su mi ruku ?udne. Nije uobi?ajena praksa da mom?adi treniraju s loptom ve? od prvog dana priprema. Nogometaši su navikli raditi puno na fizi?koj spremi, tr?ati u šumi i vježbati u teretani - rekao je Mihajlovi? za Tuttosport.
- Samo jednom u karijeri (18-godišnjoj) sam prošao druga?ije pripreme i to pod Luisom Cesarom Menottijem u Sampdoriji. Ve? prvog dana krenuli smo 200km/h na sat i nakon toga nismo mogli niti stajati na nogama. ne mogu a da ovo ne komentiram. O ?emu taj ?ovjek pri?a? Pa ta cijela bolnica je iz "njegove" sezone, od Ibre, Dekija, Samuela, Cordobe, Vieire,Dacourta...?itava mala bolnica je ostavljena u naslje?e.Novo povrije?eni je samo Adriano a Ibra i Vieira obnavljaju i vuku ozljede iz njegovog doba. Svaki trener ima svoje metode rada ali ovako izvrtati ?injenice je sramotno. Ako nemaš pravih argumenata onda ne treba pri?ati gluposti i neistine.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #102 na: Kolovoz 28, 2008, 10:51:14 » |
|
ma ne zaslužuje on da ga itko komentira a kamoli mi, fuj odvratan je
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #103 na: Kolovoz 28, 2008, 22:37:50 » |
|
nezna se ko je ve?i stru?njak on ili mancinik 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #104 na: Kolovoz 28, 2008, 23:24:26 » |
|
ooo...novi avatar-prekrasno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #105 na: Kolovoz 28, 2008, 23:54:57 » |
|
malo san prominija,onaj prijašnji je bia u gif. formatu tj.beba udara ?eki?em milanov grb,ali izgleda da na forumu nemogu bit takvi avatari 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #106 na: Kolovoz 29, 2008, 05:24:44 » |
|
da, ne?e gif. Ja imam dosta zgodnih stvar?ica, izme?u ostalih i taj.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #107 na: Kolovoz 29, 2008, 22:29:05 » |
|
curke pa na?ite program koji mijenja format 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #108 na: Rujan 05, 2008, 20:06:10 » |
|
Stavio sam ovo ovdje jer je utakmica Locarno - Inter prijateljskog, pa samim time i pripremnog karaktera. Ono što je važno je to da je za nju me?u prvih 11 prijavljen Ivan Cordoba, a na klupi je i Walter Samuel. To zna?i da se ova dvojica polako vra?aju u pogon, što je svakako sjajna vijest za nastavak sezone.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #109 na: Rujan 05, 2008, 20:38:39 » |
|
da da,to mi je odma ulipsalo vecer,povratkom ivana i waltera,puno smo jaci... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #110 na: Rujan 05, 2008, 20:48:23 » |
|
zavrsilo je 2:2,igra je cordoba,cruz je da gol,usput i autogol,odlican debi quaresme...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #111 na: Rujan 06, 2008, 09:31:42 » |
|
Quaresma je dodao asistenciju...samo mu je falio gol da bude igrac utakmice...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zoka
Gost
|
 |
« Odgovor #112 na: Rujan 06, 2008, 10:31:33 » |
|
Quaresma je asistirao za pogodak cordobe trivelom , a kod penala je isto nabacio loptu a ovaj rukom spasio da nedo?e do našeg igra?a. Zna?i imao je dvije asistencije uz mnoštvo driblinga Q je igra? utakmice
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|