|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #400 na: Lipanj 03, 2011, 22:39:40 » |
|
Evo fala Bogu  da smo razbili maler Poljuda,...inače tekma teška,ovi Gruzijci srećkovići ,imali smo tri stative,....vidi se da su pojedinci ispuhani,jedino što će se pamtiti su 3 boda i spomenuto razbijanje neugodne tradicije...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #401 na: Lipanj 04, 2011, 14:08:59 » |
|
Bitna je pobjeda gledo sam malo prebacivao na HTV jer me BiH pocela nervirat uglavnom bitno je da Hrvatska ima igru i da je izgubila al eto najbitnija je pobjeda cestitke od mene FORZA KOMISLUK ... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
croit93
|
 |
« Odgovor #402 na: Lipanj 04, 2011, 15:51:39 » |
|
Biliću se treba zahvalit i nek ide svojim poslom...samo toliko...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Fare grande l'Inter. Oggi come allora.
|
|
|
|
danijel1993
|
 |
« Odgovor #403 na: Lipanj 04, 2011, 17:48:26 » |
|
Bitna je pobjeda gledo sam malo prebacivao na HTV jer me BiH pocela nervirat uglavnom bitno je da Hrvatska ima igru i da je izgubila al eto najbitnija je pobjeda cestitke od mene FORZA KOMISLUK ...  mene je Hrvatska nervirala pa sam gledao Bosnu prvih 20 minuta 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #404 na: Lipanj 05, 2011, 20:03:56 » |
|
Hm,najvažnija su tri boda,ona se jedino i pamte dakako,moje mišljenje je da je ova ekipa doživjela vrhunac na Euro 2008 godine,sve iza toga je stagnacija... Biliću svaka čast za učinjeno,ali dok on gleda tko je predsjednik HNS-a,te otvoreno "navija" za Markovića,više nego jasno da je jedan obični ispolitizirani pijun...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #405 na: Lipanj 05, 2011, 22:26:27 » |
|
Adnan na Jučer u 15:08:59Bitna je pobjeda gledo sam malo prebacivao na HTV jer me BiH pocela nervirat uglavnom bitno je da Hrvatska ima igru i da je izgubila al eto najbitnija je pobjeda cestitke od mene FORZA KOMISLUK ... :Cheesy:  mene je Hrvatska nervirala pa sam gledao Bosnu prvih 20 minuta  a mene su iznervirali i jedni i drugi pa sam gledao italiju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #406 na: Srpanj 31, 2011, 04:25:22 » |
|
SP kvalifikacije za Brazil: Hrvatska u skupini sa SrbijomHrvatska nogometna reprezentacija saznala je protiv kojih sastava će igrati u kvalfikacijskoj skupini za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. godine kojem je domaćin Brazil... Nalazi se Hrvatska u skupini A zajedno sa Srbijom, Belgijom, Škotskom, Makedonijom i Walesom. Ždrijeb je mogao biti teži i lakši, no tako je odlučila brazilska nogometna legenda Ronaldo koji je izvlačio kuglice tijekom ždrijeba i odredio gdje će se momčad Slavena Bilića smjestiti. P.S. Eto , naš bivši igrač nam uvalio Srbiju u grupu  .Mislim da bi se to dalo proć' bez neke velike frke,iako nikoga ne potcjenjujem....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #407 na: Srpanj 31, 2011, 04:42:52 » |
|
Epic Battle
srbija nece ni u baraz u ovoj grupi..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
danijel1993
|
 |
« Odgovor #408 na: Srpanj 31, 2011, 08:54:50 » |
|
dobra grupa jedino da nije srbije ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #409 na: Srpanj 31, 2011, 19:24:23 » |
|
bit ce to praznik za oci i usi 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #410 na: Srpanj 31, 2011, 22:57:43 » |
|
Bome će biti zanimljivi susreti Hrvatske i Srbije...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #411 na: Studeni 14, 2011, 06:33:18 » |
|
Članak iz Nogometnog magazina: Uefin dar Šimiću kao rekorderu hrvatske vrste Sa 100 odigranih utakmica za Hrvatsku bivši vatreni Dario Šimić rekorder je s najviše nastupa za našu nacionalnu vrstu. Uefa, inače, ima posebne nagrade za igrače koji 100 i više puta igraju za selekciju svoje zemlje, pa će tako uoči uzvratne utakmice u Maksimiru Hrvatska - Turska legendarni branič vatrenih Dario Šimić dobiti to posebno Uefino priznanje. Uručit će mu ga, u ime Uefe, predsjednik Ruskog nogometnog saveza Sergej Fursenko. P.S. Eto, igrač za kojeg nikad nisam tajio da mi je ono lik katastrofa ,a uz to i izdajnički P A N J , dobit će kao neku nagradu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
croit93
|
 |
« Odgovor #412 na: Svibanj 11, 2012, 22:44:36 » |
|
Igor Štimac nasljeđuje Bilića  Ma kaos covjek bi reko da ce stvari odlaskom Markovica bit bolje a ono jos gore....mogli su dovest gašpara ili ranka hahhahahahahhahahah  padamo u ponor lagano a na europskom necemo ni skupinu proc.. .
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
danijel1993
|
 |
« Odgovor #413 na: Svibanj 12, 2012, 15:51:05 » |
|
u ovoj državi sve naopako... bilić je doktor za štimca ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Julio Cesar
|
 |
« Odgovor #414 na: Svibanj 12, 2012, 16:47:47 » |
|
Igor Štimac nasljeđuje Bilića  Ma kaos covjek bi reko da ce stvari odlaskom Markovica bit bolje a ono jos gore....mogli su dovest gašpara ili ranka hahhahahahahhahahah  padamo u ponor lagano a na europskom necemo ni skupinu proc.. . Nema veze skupine na EP sa ovim glupostima oko odlaska Markovića i dolaska Šukera.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
croit93
|
 |
« Odgovor #415 na: Svibanj 12, 2012, 16:51:13 » |
|
Nema veze skupine na EP sa ovim glupostima oko odlaska Markovića i dolaska Šukera.
znam da nema samo kazem da je i sad zjebana situacija jer je i Bilic tragedija od izbornika...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Julio Cesar
|
 |
« Odgovor #416 na: Svibanj 12, 2012, 18:12:03 » |
|
Neznam zasto svi toliko kritiziraju Bilica,ili nemaju pojma o nogometu,ili sta,nije mi stvarno jasno.Bilic je odlican mladi strucnjak sto je vec dokazao u reprezentaciji,a sto ce uvjeren sam pokazati i u nastavku svoje trenerske karijere.Nije mi jasno sto mu zamjerate?Mozda pozivanje Strinic,Kalinica...mi boljih nemamo,koga bi vi pozvali?Mozda neuspjeh u kval.za SP?I vrhunski treneri su imali slabija izdanja,to je normalno u nogometu. Mozemo biti sretni sto smo 6 god.na celu reprezentacije imalu takvu osobu i takvog trenera kao sto je Slaven.Realno tko bi bio bolji izbor,tko ga moze dostojno zamijeniti,jedino Kranjcar ali on je u Iranu i sve su prilike da ce nam doc Stimac i nisam bas uvjeren kako ce to sve skupa ispast.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
danijel1993
|
 |
« Odgovor #417 na: Svibanj 13, 2012, 19:34:57 » |
|
Neznam zasto svi toliko kritiziraju Bilica,ili nemaju pojma o nogometu,ili sta,nije mi stvarno jasno.Bilic je odlican mladi strucnjak sto je vec dokazao u reprezentaciji,a sto ce uvjeren sam pokazati i u nastavku svoje trenerske karijere.Nije mi jasno sto mu zamjerate?Mozda pozivanje Strinic,Kalinica...mi boljih nemamo,koga bi vi pozvali?Mozda neuspjeh u kval.za SP?I vrhunski treneri su imali slabija izdanja,to je normalno u nogometu. Mozemo biti sretni sto smo 6 god.na celu reprezentacije imalu takvu osobu i takvog trenera kao sto je Slaven.Realno tko bi bio bolji izbor,tko ga moze dostojno zamijeniti,jedino Kranjcar ali on je u Iranu i sve su prilike da ce nam doc Stimac i nisam bas uvjeren kako ce to sve skupa ispast.
Slažem se , čemu prozivanje Bilića on je vrlo dobar mladi i prije svega hrvatski trener kojeg bi drugog izbornika vi?? Bilić je bio dobar svima u onoj eri kada smo gazili englesku,njemačku... Po meni on treba ostati i poslje eura.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|