|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #351 na: Studeni 30, 2009, 02:17:39 » |
|
hahaha e danas smijeh totalni, iza?em iz škole i sad do?em do zebre i vidim markovi?a u svom fordu nekom džipu kako stoji na semaforu. hrpa nas mu po?ne vikat hns pederi nogomet ste sjebali, kad kralj spusti prozor i vikne neš tipa aj do?i jebem ti mater i mi misli idemo se sad stat pred auto i okružit ?emo ga da se nemre pomaknut, al bili štumfovi 3 auta ispred i sve gledali pa nismo mogli :  kako god šugavi ***** je valjda svatio poruku da ni si možda i ovdje zakuho situaciju
http://www.youtube.com/v/e3bfkkYf_zg&rel=1Antiša ganhuli
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #352 na: Studeni 30, 2009, 16:28:19 » |
|
haha sje?am se tog, ako se ne varam euro 2008
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #353 na: Prosinac 04, 2009, 14:06:53 » |
|
Ma ubij se ti Å timac. Bez takvih kao ti nogomet bi bio bolji.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #354 na: Veljaa 18, 2010, 14:27:00 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #355 na: Veljaa 18, 2010, 17:14:06 » |
|
Znam da je ovo što slijedi offtopic, al ne znam gdje bi drugo stavio. Do?em ju?er banku i ispred nje se mota neki frajer i prosi. Izlazim iz banke i vidim El Presidentea Vlatka Markovi?a kako dolazi pred nju i taj ga frajer pita imaš kunu, a škrto ?ubre kaže nemam i u?e u banku. Dosad mi je bio Vlatko antipati?an, al nakon ovog mi se zgadio.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #356 na: Veljaa 18, 2010, 17:16:43 » |
|
Pa nije imao... zato je i ušao u banku. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #357 na: Veljaa 18, 2010, 17:50:12 » |
|
Pa nije imao... zato je i ušao u banku.  Ma mogu se kladit da ima nov?anik debel ko Susan Boyle.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #358 na: Veljaa 18, 2010, 18:02:05 » |
|
Ma djubre veliko
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista4ever
|
 |
« Odgovor #359 na: Oujak 01, 2010, 19:19:57 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #360 na: Oujak 01, 2010, 23:02:52 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
interista4ever
|
 |
« Odgovor #362 na: Oujak 03, 2010, 19:56:00 » |
|
ajmo HRVATSKA. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #363 na: Oujak 03, 2010, 22:12:23 » |
|
a ko ?e drugi nego Niko  iako realno da je golman neki mogao je skinut, ali jbg udarac je bio dobar
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista4ever
|
 |
« Odgovor #364 na: Oujak 04, 2010, 22:08:18 » |
|
bravo niko.nije neka utakmica bila al eto.bitna je pobjeda.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #365 na: Oujak 05, 2010, 00:00:40 » |
|
mah bez veze su igrali, mislim onaj ?ale, mandžuki?..... jako jako loše, nemam neki dobar osje?aj u vezi kvalifikacijama..... no opet ima dosta vremena do tad vidjet ?emo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #366 na: Oujak 05, 2010, 00:22:00 » |
|
po meni nije trebalo nista mjenjat, kakva nova formacija, u onoj smo igrali vrlo dobro, pehovi su nas kostali ne odlaska na prvenstvo!!! mate bilic -out mario mandzukic ce bit out kad se proda od cale su bolji strinic, jozinovic, pamic lovrena vise forsirat kalinica obavezno zvat i to u udarni sastav niko i modric su bogovi reprezentacije
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Hrca
|
 |
« Odgovor #367 na: Oujak 05, 2010, 01:51:38 » |
|
a nije na odmet probati sa novim formacijama, rezultat je pozitivan ako ništa drugo, a što se sustava ti?e nije loše, ako se bude njega forsalo, bit ?e i vremena da se uigra i detaljizira.. ..kvalifik. nam i nisu nešto pretjerano jake, ruku na srce, bez potcjenjivanja ikoga, kontam da možemo osvojiti prvo mjesto, direktan plasman i da smo kvalitetniji od gr?ke.. ali ima još do tada, i oranja i kopanja, tako da, polako.. imamo kvalitetu, bitno je samo da se de?kima vrati pobjedni?ki mentalitet 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #368 na: Oujak 05, 2010, 16:28:11 » |
|
ma kakav 3-5-2??!? pa to samo ?iro još igra
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #369 na: Svibanj 19, 2010, 21:09:44 » |
|
nikad lošijih i ružnijih dresova naše reprezentacije 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #370 na: Svibanj 19, 2010, 21:26:08 » |
|
Dobili svjetske antitalente Austrijance 0:1  , splitska osovina Gabri?-Bili? u 87-oj minuti kona?no u?erala taj jedini gol  , mogli ih unkazit', al' dobro ,pobjeda je pobjeda... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
del_
|
 |
« Odgovor #371 na: Svibanj 20, 2010, 13:00:00 » |
|
gledam sino? utakmicu i svira himna i ja pol naših igraca nisam prepoznao. Pa dobro jebote sto je doslo do toga da igraju strini?i, šinfederi, vu?ko,jelavi?,bili?,subaši? pokriva? i sli?ni poluigra?i. Ok zbog jelavi?a mi je jasno da igra jer mu je strikan Nikica Jelavi?  ali ovi ostali katastrofa. Ja bi Bili?a torpedirao prvom pravom prilikom, nikako nemrem prežvakat 9 komada od engleza u 2 utakmice i debakl kvalifikacija Jedina je pušiona što bi umjesto Bili?a došao opet neki vrsni hrvatski stru?njak tipa Mišea ili Ivankovi?a A i onog Ladi?a treba potjerat ?im prije tim bolje, gledam jucer mlade i nedugo poslje utakmice prebacim na prvi program kad tamo opet sjedi Ladi? i govori o izmjenama i dopunama zakona o golfu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #372 na: Svibanj 20, 2010, 17:33:27 » |
|
znaci gordona otjerat i ne vracat ga vise.... subasic moze proc kao drugi golman a i mlad je, strinic po meni prvi lijevi bek reprezentacije, jelavic ce bit izuzetno korisan jer je i borben a i zna igrat, strasno ga tesko cuvat! dujmovic dosta smiren cak bolji od vukojevica, luka vucko je dobio sad pozivi i ko zna kad ce opet, pokrivaca stvarno vise nemogu gledat kao ni jerka leku!!! petric i klasnic su redovno zakazivali za repku, neznam al po meni nisu kalibar jer su igraci na bljesak, a definitivno nije ni mate bilic!!! al opet koga zvat, imamo kalinica, dudua, olica, jelavica eventualno mandzukica  gabric moze u siri popis.... sto se tice mlade repke otjerat onog panja od ladica, inace ta reprezentacija je super perspektivna, odavno nismo perpsektivniju imali!!! neznam samo zasto ticinovica izostavlja koji je klasa vec sad....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #373 na: Svibanj 21, 2010, 12:49:07 » |
|
ma koji mandžuki??bili? ga pozva samo da se proda.bolji je mate bili? 100 puta.ako neko zna mandžuki?a neka ga zovne i kaže mu da iman 200 kila kupira posa?eni pa neka do?e kod mene okopavat ima ranu i spavanje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #374 na: Svibanj 21, 2010, 13:11:13 » |
|
Ma koji Ticinovic?Kad se pokaze u Hajduku tek onda moze biti u sirem popisu za reprezentaciju,a ni onda,taj ima jos dosta,dosta uciti...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|