|
interista7
|
 |
« Odgovor #75 na: Rujan 12, 2008, 20:00:03 » |
|
ma nije tu niko bio favorit, ali malo smo se precijenili.a da englezi nisu nama namjerno ostavili ulogu favorita?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #76 na: Rujan 12, 2008, 20:36:06 » |
|
"utvrda" Maximir je kad tad morala pasti,zato cemo sad jos jaci i hrabriji doci u Ukrajinu po sva 3 boda!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #77 na: Rujan 12, 2008, 23:22:54 » |
|
tako je ! idemo dalje! bilo pa prošlo...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #78 na: Rujan 13, 2008, 10:52:22 » |
|
sad više nemamo to optere?enje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #79 na: Rujan 13, 2008, 12:32:47 » |
|
englesku triba sta prije zaboravit,to je bija los dan,puno toga se negativnog poklopilo,glavu gore-i po tri boda u ukrajinu!!! najlakse je bit general poslije bitke,tribalo je ovako ,tribalo je onako,sta bi bilo kad bi bilo....svi znamo kako je zavrsilo,al nisu oni jaci toliko koliko rezultat sugerira,u londonu cemo im pokazati da ih nismo slucajno pobijedili...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #80 na: Rujan 13, 2008, 13:16:37 » |
|
?uješ neznam kako tebi nije bilo jasno da nismo favoriti,a cijelom svijetu pa ?ak i bahatim englezima je bilo jasno da je hrvatska favorit. 34 utakmice hrvatska nije izgubila na maksimiru.Nekih 15 godina.I ti meni sad do?eš sa pri?om da je engleska bila favorti.  cuj nisam ni rekao da su englezi favoriti to je bio derbi i tu nema favorita pogotovo kada su reprezentacije u pitanju jer se okupljaju svaki mjesec ili dva a po meni je bilo ocekivano da englezi pobjede zato sto su ih hrvatski igraci i jos gore bilic podcjenili eto sta se desilo svicarcima koji su isto podcjenili jedan luksemburg a ne englesku
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #81 na: Rujan 13, 2008, 15:06:52 » |
|
da, nisi rekao da su englezi favoriti, nego da je po tebi potpuno o?ekivana pobjeda engleza 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #82 na: Rujan 13, 2008, 17:31:31 » |
|
pa mogu i ja re? da je luxemburgova pobijeda o?ekivana bila nekako sam i ja imao osje?aj da ne?e bit hattrick
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #83 na: Rujan 13, 2008, 22:53:55 » |
|
da, nisi rekao da su englezi favoriti, nego da je po tebi potpuno o?ekivana pobjeda engleza  e jbg vise ja ti kazem da je ocekivana jer igraju dvije nogometne sile i jedni su totalno podcjenili druge na osnovu dvije utakice od prije godinu dana i iz toga razloga mi je bilo ocekivano da ih dobiju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #84 na: Listopad 02, 2008, 20:27:35 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Listopad 02, 2008, 20:29:43 od anteadriano »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #85 na: Listopad 02, 2008, 21:27:07 » |
|
samo ne treba žuriti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #86 na: Listopad 08, 2008, 18:21:02 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #87 na: Listopad 08, 2008, 19:03:54 » |
|
Da..upravo sam ga gledao na Dnevniku,bit ce po planu sve super...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #88 na: Listopad 08, 2008, 19:17:03 » |
|
ma ja ne vjerujem da se mi moramo pripremat u sloveniji u zemlji koja ima kvadrata kolko ?e sad tuhelj imat, u zemlji koja nema veze s nogometom.... SRAMOTA 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #89 na: Listopad 08, 2008, 19:26:24 » |
|
netko u hns-u ima interes ali evo sad se radi i treba to pozdraviti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
valinho
|
 |
« Odgovor #91 na: Listopad 11, 2008, 11:16:45 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #92 na: Listopad 11, 2008, 11:40:34 » |
|
najviše je kriv rtl, jer ve? 2 godine oni prenose gostuju?e tekme, tako je trebalo biti i sada je trebalo biti tako, no kad su im ovi rekli da nemože oni su odustali odmah, tada je usko?io hrt i sad ih doslovno kak se kaže drže za jaja
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #93 na: Listopad 11, 2008, 13:10:52 » |
|
e kako me sad uhvatila nostaligija za europskim, jbte gledam slike, videe, pjesme slušam i do?e mi da pla?e, tih 2-3 tjedna živio sam samo za utakmice, ma boli me idem u afriku pa makar dobio sve mogu?e bolesti....a još kad se sjetim turske :'( ...ubija me billy daj molim te popis ko prenosi tekmu?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #94 na: Listopad 11, 2008, 13:38:31 » |
|
Ako ne bude na HRT, morat ?emo na netu gledat, izgleda da ?e biti na: http://atdhe.net/live-tv-57.htmlNevjerojatno je da ?e srpski kanal sportklub prenosit tekmu, a mi ne?emo  Osim njih prenosit ?e i ukrajinska TV, TRK Ukraine.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #95 na: Listopad 11, 2008, 13:41:47 » |
|
ma za ovo nemann komentara...jadno... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #96 na: Listopad 11, 2008, 13:43:29 » |
|
ja vam kažem glavni krivac je rtl, sada je hrt u teškoj poziciji, naši su vjerujem u?inili sve što su mogli, trebala bi po mom FIFA reagirat
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #97 na: Listopad 11, 2008, 14:03:46 » |
|
Ma ja mislim da je HRT ponudio dovoljno novaca, da bi dobili prijenos. Sve se vrti oko novca.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #98 na: Listopad 11, 2008, 21:00:58 » |
|
nažalost(ili na sre?u) nisam gledao utakmicu ali vidim da smo igrali na nulu i nulu ostvarili. Nekako mi je gorak okus u ustima zbog na?ina na koji smo prišli utakmici. Volio bih ?uti vaš dojam jer ste gledali tekmu. Meni je to malo razo?aravaju?e.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #99 na: Listopad 11, 2008, 22:13:27 » |
|
nažalost(ili na sre?u) nisam gledao utakmicu ali vidim da smo igrali na nulu i nulu ostvarili. Nekako mi je gorak okus u ustima zbog na?ina na koji smo prišli utakmici. Volio bih ?uti vaš dojam jer ste gledali tekmu. Meni je to malo razo?aravaju?e.
Nismo igrali na nulu, dapa?e, drugo poluvrijeme smo imali loptu puno više od Ukrajinaca i imali smo 2- 3 sto postotne šanse ( Oli? glavom pre?ku, Modri? u bliži kut glavom, ali golman je obranio ) Ugodno su me iznenadili, prije utakmice sam mislio da sigurno gubimo !! Sada dobijemo dva puta Andoru i unutra smo ( pogotovo ako znamo da sada ostali imaju malo lošiji raspored )
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|