|
ante
|
 |
« Odgovor #25 na: Rujan 06, 2008, 12:54:11 » |
|
marko živim tik do stadiona, vjeruj mi karata nema ve? mjesec dana, btw prek neta su se ai prodavale, imamnekakve špage preko kojih pokušavam nabavit kartu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #26 na: Rujan 06, 2008, 13:03:30 » |
|
ok,ja sam isto nabavija karte priko poznanstva...al znam,svaki put kad bi isa gledat hrv u zag, isa bi bez karte,i uvik bi uzeja u svecera,iako bi se danima prije pricala da karata nema ni u slobodnoj prodaji,ni kod preprodavaca,ma ni za lik..a bija sam na masu tekma hrv reprezentacije,i znam sta je to...nema veze,hvala prijateju na informaciji!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #27 na: Rujan 06, 2008, 13:56:38 » |
|
e sa na a si vrojatno stariji i sve to, uvij se može karta kupit odnkog mamunapred stadionom, a zašto bi? kad sa sena 50 utakmica hrvatske šverao, za englesku mi je nekako ve?i gušt da te pare za wembly nego za maximir 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #28 na: Rujan 06, 2008, 17:28:12 » |
|
a kako zelis,ja idem,isti dan se vracam doma,nisam iz zg..a kad se sitim "komfora i udobnosti najbojeg stadiona u europi",odma mi mrak padne na oci..... :'(
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #29 na: Rujan 06, 2008, 22:47:45 » |
|
ispri?avam se što mi ovako gramati?ke greške upropaštavaju poruke ali imam nekih problema sa kompom pa se nadam da razumijete nisam shvatio koji je to stadion? evo ako ti meni nabaviš kartu ja ti dam da preno?iš kod mene
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #30 na: Rujan 07, 2008, 07:56:49 » |
|
pricam o maximiru,stvarno zasluzujemo bolji,moderniji stadion,al o tom potom... a za karte ne znam ocu ti moci rjesit,makar da si mi reka prije ,kad sam moga par nabavit,ovako sam samo sebi i frendu rjesija...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #31 na: Rujan 07, 2008, 21:08:39 » |
|
ma to sa Maksimirom je katastrofa, ja se ?udim kako uop?e dobijemo licencu u sve strožijim uvjetima. Mislim da tu velike zasluge ima ?ovjek kojeg svi želimo smjeniti-Vlatko Markovi? Htjeli to mi priznati ili ne on ima velikog utjecaja u UEFI- Bio je veliki igra?(kod nas i u Francuskoj), reprezentativac tadašnje države, zatim i veliku trenersku karijeru(dinamo. Hajduk, Nica..), pa onda selektor pa predsjednik Saveza. Zbilja je prošao sve kao malo tko. To su ?injenice a sve ostalo je za diskusiju. I odmah da se razumjemo, ne branim ga i nisam njegov fan. Govorim samo ?injeni?ki.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #32 na: Rujan 08, 2008, 15:32:06 » |
|
maximir je najvece ruglo od stadiona,i svaki put kad idem gledat repku,zgadi mi se sve kad se sitim onih prasnjavih stolica,sporkog stadiona,onih stepenica...ali,kad dobijemo,na to se sve zaboravi...nadam se da cemo dobit pravi,europski stadion,jer to stvarno bilic i momci zasluzuju....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #33 na: Rujan 08, 2008, 19:34:32 » |
|
e sad ste sve odli?no rekli marko ne brini nabavio karte za sjever, imam i viška  a dodao bi samo HNS PEDERI NOGOMET STE SJEBALI!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #34 na: Rujan 08, 2008, 20:48:20 » |
|
e sad ste sve odli?no rekli marko ne brini nabavio karte za sjever, imam i viška  a dodao bi samo HNS PEDERI NOGOMET STE SJEBALI! U zadnji tren si se snasao  ...imas srece jer je tesko naci krate,skoro nemoguce
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #35 na: Rujan 09, 2008, 15:46:49 » |
|
ma imao sam ja kombinacija, upao bi ovako ili onako 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #36 na: Rujan 09, 2008, 19:01:10 » |
|
izgleda da ce sutra  biti pun stadion,i nadajmo se pobjedi,koja bi nam mnogo znacila za nastavak kvalifikacija...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #37 na: Rujan 09, 2008, 19:18:58 » |
|
Tesko ce biti ali dobro bi nam dosla pobjeda...Neka Rakitic proradi i bit ce dobro
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #38 na: Rujan 09, 2008, 21:04:47 » |
|
TRIBAT CE NAM MALO VISE RAKITICA DA IH DOBIJEMO SUTRA.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #39 na: Rujan 09, 2008, 21:09:38 » |
|
bogami si u pravu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #40 na: Rujan 09, 2008, 21:13:25 » |
|
eh pa zato imamo i modrica 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
p3r0_inter
|
 |
« Odgovor #41 na: Rujan 09, 2008, 23:03:27 » |
|
Ma decki sta se zabrinjavate, pa dobijamo ih sutra 100%. Ja idem na sjever dolje  Btw, ako nekog zanima, karte se mogu kupiti u firmi Dekod, koja je organizirala internet prodaju, preko puta studentskog doma Stjepan Radi?, u zgradi Baskijera, il kak se vec pise, frend danas kupio, tako da je moguce da i sutra bude, pa ako neko nema nek si ode probat kupit il nazvat. AJMO HRVATSKA!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Io sono Interista
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #42 na: Rujan 10, 2008, 05:23:39 » |
|
de?ki baš vam zavidim što ?ete biti navelikom doga?aju. Biti ?e zbilja ludnica i nadam se pobjedi mada me malo strah Capellove taktike. Ako mi budemo pravi i svi daju 100% oni nemaju izgleda. Sretno i vama i repki.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #44 na: Rujan 10, 2008, 08:33:29 » |
|
Pa to je oduvijek bilo i bit ce nazalost...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
p3r0_inter
|
 |
« Odgovor #45 na: Rujan 10, 2008, 11:22:10 » |
|
A sta sam vam ja rekao... I tosam saznao jos prije 3 dana... Zalosno stvarno.. Sad smo mi koji smo narucili prek interneta i placali dostavu ispali budale. Mrzim jebeni HNS. Gamad korumpirana, i ovaj Srebric konj mi se iskreno gadi. Ma sve je to mafija... Uzas
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Io sono Interista
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #46 na: Rujan 10, 2008, 21:23:29 » |
|
iskreno neda mi se vise niti gledati utakmicu,nakon ovakve igre,ovakvog rezultata i jos onog besmislenog crvenog kartona izgubio sam volju za utakmicom
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #47 na: Rujan 10, 2008, 22:09:12 » |
|
teško je bilo što re?i...zato ?u biti kratak ali i više nego jasan-Don Fabio!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #48 na: Rujan 10, 2008, 22:38:01 » |
|
JAKO LOÅ E  Bili? po meni glavni krivac,iza njega Danijel Pranji?.Wallcot ga je masakrira po lijevoj strani,Bili? je treba reagirati na poluvremenu!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #49 na: Rujan 11, 2008, 08:23:05 » |
|
teško je bilo što re?i...zato ?u biti kratak ali i više nego jasan-Don Fabio!
po meni potpuno ocekivana pobjeda engleza. Ista situacija u obrnutim ulogama Hrvati se digli u nebesa a englezi sutili i davali golove sta drugo rec nego BALKANSKI MENTALITET jedna pobjeda i prvaci smo svijeta. Ovdje se vidi ruka capella za razliku od meclarena dobro je proucio sve mane i forsirao po pranjicevoj strani sa walcotom koji je i postigao 3 gola.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|