Rujan 05, 2010, 00:23:40 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Forum   Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 12
  Ispis  
Autor Tema: pripremni period za sezonu 2010/2011  (Posjeta: 2014 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
billyRI
Moderator
Super clan

« na: Srpanj 11, 2010, 09:52:23 »

evo od sutra ,ponedeljak 12.07. počinju pripreme za sljedeću sezonu

od utakmica: 31.07.2010   Inter-Manchester City   prijateljska (Baltimora)
                  03.08.2010   Inter-Panathinaikos   prijateljska (Toronto)
                  05.08.2010   FC Dallas-Inter           prijateljska (Dallas)
                  13.08.2010   Inter-Juventus-Milan    Trofeo Tim (Bari)
                  21.08.2010   Inter-Roma                   h. 20,45   Supercoppa Italiana (Milano)
                  27.08.2010   Inter-Atletico Madrid   h. 20,45    UEFA Super Cup (Montecarlo)

naravno kao i do sada , u narednoj sezoni i dalje očekujem DOMINACIJU i berbu trofeja, realno sa ovakvim sastavom na okupu, scudetto je pod.br.1, a za ostale trofeje , uz malo sreće i željom za osvajanjem ne vidim razlog da ih ne poberemo. O LP, polufinale bi bio moj cilj (uz sreću sa ždrijebom) a onda što bog da.

Forza Inter, idemo i dalje dominirati..... novija zastava   

Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #1 na: Srpanj 11, 2010, 17:03:41 »

po meni bi bilo bolje da ovo ide pod novi topic sezpne 2010-2011

inače ja očekujem superkup italije, europe, svjetsko prvanstvo klubova i talijansko prventsvo. u lp šta bude da bude  Pehar
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #2 na: Srpanj 11, 2010, 17:26:16 »

inače ja očekujem superkup italije, europe, svjetsko prvanstvo klubova i talijansko prventsvo. u lp šta bude da bude  Pehar

ići će, samo čekam da to fanatico odradi i napravi ,pa neka prebaci... Wink

edit: kud prije fanatico... Grin

« Zadnja izmjena: Srpanj 11, 2010, 17:27:48 od billyRI » Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #3 na: Srpanj 11, 2010, 17:38:42 »

I ja se trudim dominirati.  Wink  Cheesy

Sretno našim nerazzurrima u novoj sezoni! Nastavimo skupljti trofeje.  Inter
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #4 na: Srpanj 11, 2010, 19:16:15 »

pocinju pripreme mi nismo ni jednog igraca doveli.... zar uvijek mora tako!!!!!
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #5 na: Srpanj 11, 2010, 20:03:46 »

ja ništa ne bi mijenjao, jedino ako ode Maicon...ali zato dosta igrača iz omladinskog pogona + igrači sa posudbe, toga se treba riješiti pod što prije...

22 igrača + 3 golmana to je dobitna kombinacija koje se treba pridržavati radi mira u kući...
Evidentirano

Imp
Mladi clan
**

« Odgovor #6 na: Srpanj 11, 2010, 23:26:16 »

inače ja očekujem superkup italije, europe, svjetsko prvanstvo klubova i talijansko prventsvo. u lp šta bude da bude  Pehar
i ja bi bio zadovoljan  Clap
Evidentirano

C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter
MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #7 na: Srpanj 12, 2010, 11:28:07 »

ma razvaljotka  Smiley Smiley Smiley
 novija zastava novija zastava
Evidentirano

Lo sai per un gol
io darei la vita.la mia vita
Che in fondo lo so
sarà una partita….infinita
E’ un sogno che ho
è un coro che sale….a sognare
Su e giù dalla Nord
novanta minuti…per segnare
Nerazzurri
noi saremo qui
Nerazzurri
pazzi come te
Nerazzurri
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #8 na: Srpanj 13, 2010, 15:20:25 »

bilo bi dobro riješiti se ovih igrača sa posudbe koji nam nisu potribni a morat ćemo dovest 2-3 prava igrača jer  sezona je duga i tribat će novija zastava
Evidentirano

petar8
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #9 na: Srpanj 13, 2010, 19:16:13 »

sretno u novoj sezoni.mislim da bi bilo potrebno dovesti jedno ili dva pojačanja.jer mislim da treba osvježenja u ekipi
Evidentirano
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #10 na: Srpanj 15, 2010, 17:16:13 »

evo od sutra ,ponedeljak 12.07. počinju pripreme za sljedeću sezonu

od utakmica: 31.07.2010   Inter-Manchester City   prijateljska (Baltimora)
                  03.08.2010   Inter-Panathinaikos   prijateljska (Toronto)
                  05.08.2010   FC Dallas-Inter           prijateljska (Dallas)
                  07.08.2010   Inter-Olympiakos           prijateljska (Chicago)
                  13.08.2010   Inter-Juventus-Milan    Trofeo Tim (Bari)
                  21.08.2010   Inter-Roma                   h. 20,45   Supercoppa Italiana (Milano)
                  27.08.2010   Inter-Atletico Madrid   h. 20,45    UEFA Super Cup (Montecarlo)

naravno kao i do sada , u narednoj sezoni i dalje očekujem DOMINACIJU i berbu trofeja, realno sa ovakvim sastavom na okupu, scudetto je pod.br.1, a za ostale trofeje , uz malo sreće i željom za osvajanjem ne vidim razlog da ih ne poberemo. O LP, polufinale bi bio moj cilj (uz sreću sa ždrijebom) a onda što bog da.

Forza Inter, idemo i dalje dominirati..... novija zastava   

dodana još jedna prijateljska.... novija zastava
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #11 na: Srpanj 15, 2010, 21:48:56 »

A koga bi ti moj Goco doveo? Pa nije ovo Football Manager da se stalno nešto mora trgovat. Uostalom ako je, kao što kažeš, uvijek bilo tako, a mi svejedno pobrali ovoliko trofeja onda što se mene tiče ne moraju nikoga ni dovodit. Samo nek' ostanu svi koji su tu i ja zadovoljan.
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #12 na: Srpanj 16, 2010, 00:00:42 »

A koga bi ti moj Goco doveo? Pa nije ovo Football Manager da se stalno nešto mora trgovat. Uostalom ako je, kao što kažeš, uvijek bilo tako, a mi svejedno pobrali ovoliko trofeja onda što se mene tiče ne moraju nikoga ni dovodit. Samo nek' ostanu svi koji su tu i ja zadovoljan.

ne govorim ja da se neko mora dovest vec problem lezi u tome sto ce inter 90% nekog i dovest a taj evo vec kako stvari stoje nece proc citave pripreme s ekipom i onda kao i uvijek problema ..... sneijder je bas rijetkost jer je odradio fantasticne pripreme u realu al takodjer je zaostajao s fizickom spremom!!!!
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #13 na: Srpanj 16, 2010, 13:35:34 »

Ima nešto u tome što govoriš, ali mislim da to i nije neki nepremostiv problem, jer svi ti igrači počnu pripreme u klubu u kojem su bili prije dolaska u Inter, tako da su kondicijski već na potrebnoj razini. Kostur ekipe je tu i svaki onaj koji dođe ako kojim slučajem i ne bude u top formi i ako se ne uklopi iste sekunde neće prouzročit nikakvu veliku štetu. Vremenom će sve sjest na svoje mjesto, a to je na kraju najvažnije. Evo ti primjer Motte: došao je i prošao cjelovite pripreme, odigrao na početku par dobrih utakmica, a onda se pogubio i tražio sebe sve tamo do proljeća. I baš kad su mnogi (posebno se to moglo čitati ovuda) počeli zazivat njegovu glavu na pladnju on postaje jedan od ključnih ljudi u interovom pohodu na naslov prvaka Europe. Bottom line: cjelovite pripreme ili samo dio istih ne mora ništa značiti. Pa i sam si spomenuo Sneijdera koji je skoro doslovno iz aviona došao na utakmicu protiv Milana i odmah postao i ostao Interov Spiritus Movens.
« Zadnja izmjena: Srpanj 16, 2010, 13:37:36 od Dexter » Evidentirano

ibracadabra
Super clan

« Odgovor #14 na: Srpanj 16, 2010, 13:47:02 »

da ali sjeti se quaresme koji nije prosao pripreme zatim pandeva i odigrali su po 1-2 dobre utakmice a onda ne vjerovatan pad u igri. upravu si kad kazes da to ne mora da znaci mnogo ali ipak je puno bolje kad igrac dodje na pocetku prelaznog roka i obavi pripreme sa ekipom,a uostalom ima i vise vremena da se prilagodi novoj sredini da se upozna sa saigracima i njihovim nacinom igre
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #15 na: Srpanj 16, 2010, 14:54:29 »

Istina, ali ja sam više gledao kontekst Intera kao ekipe, a ne igrača kao pojedinca. Kažem da Inter, ostane li kostur ekipe isti - što vjerojatno hoće, kao tim neće puno patit ako netko od novih ne dođe odmah.
Ono što mene brine je Rafa. Nisam baš zadovoljan njegovim imenovanjem, ali isto se tako iskreno želim na kraju sezone posuti pepelom i svečano izjaviti da sam ne vjerujući mu bio u krivu.
Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #16 na: Srpanj 16, 2010, 14:54:49 »

koliko ja znam prave pripreme nisu još ni počele. svi igrači koji su bili na sp su još na odmoru.
Evidentirano
petar8
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #17 na: Srpanj 18, 2010, 13:45:01 »

bit če sve uredu,osim ako rafa nebuude svaku tekmu mjenjao prvu jedanaestoricu.kao što je to radio u liverpoolu.nevolim ga zato što puno luta u sastavu,nikako da odredi početnu ekipu i uigraj ju.dosad se pokazo kao dobar turnirski trener,ne u za prvenstvo
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #18 na: Srpanj 18, 2010, 22:31:43 »

bit če sve uredu,osim ako rafa nebuude svaku tekmu mjenjao prvu jedanaestoricu.kao što je to radio u liverpoolu.nevolim ga zato što puno luta u sastavu,nikako da odredi početnu ekipu i uigraj ju.dosad se pokazo kao dobar turnirski trener,ne u za prvenstvo

E vidiš, ovo je odlično rečeno!
Evidentirano

majstormk
Super clan

« Odgovor #19 na: Srpanj 22, 2010, 23:19:05 »

pa je s valencijom dvaput bil prvak spanjolske nakon xy godina... liverpool je ekipa koje ima prokletstvo kao sto smo ga mi imali i jako je to tesko probiti, prosle godine su morali biti prvaci, al jednostavno su imali peh da im broj bodova koje su osvojili i s kojima bi bilo koje druge godine bili prvaci, nije bio dovoljan zbog uniteda... prosla sezona je bila takva kakva je, al dobro... mene vise zabrinjava prijelazni rok, al to je neka druga tema...
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #20 na: Srpanj 23, 2010, 13:36:00 »

ljudi zaboravljaju da liverpool i prije beniteza nije 15-ak godina osvojio ligu. plus benitezu je osim standardnih manchestera i arsenala chelsea stvarao dodatne probleme. inter je naprimjer zadnjih 4 sezone imao jednog ozbiljnog konkurenta(roma) a i ona je slabašna naspram engleskih klubova.
Evidentirano
majstormk
Super clan

« Odgovor #21 na: Srpanj 28, 2010, 21:57:34 »

zdrijeb lige je u tijeku, prvo kolo nam nosi gostovanje u bologni... rekao bih, dobar zdrijeb...
Evidentirano
petar8
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #22 na: Srpanj 28, 2010, 22:11:49 »

jedva čekam da počne.da možemo na meazzu i svi zajedno novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava baklja for in baklja for in baklja for in
Evidentirano
MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #23 na: Srpanj 30, 2010, 09:38:19 »

zdrijeb lige je u tijeku, prvo kolo nam nosi gostovanje u bologni... rekao bih, dobar zdrijeb...

A drugo kolo Udinese  Smiley Smiley
Evidentirano

Lo sai per un gol
io darei la vita.la mia vita
Che in fondo lo so
sarà una partita….infinita
E’ un sogno che ho
è un coro che sale….a sognare
Su e giù dalla Nord
novanta minuti…per segnare
Nerazzurri
noi saremo qui
Nerazzurri
pazzi come te
Nerazzurri
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #24 na: Srpanj 30, 2010, 18:50:54 »

Ne bi me dugo na forumu  Cheesy Cheesy Cheesy ,i ode na inter.it ,i ono slike sa priprema i odmah mi se smuči,panjevi  Roll Eyes se vratili Rivas,Burdisso,&co.... Bang ,nadam se da će expresno i otići Think
Evidentirano
 Str: [1] 2 3 ... 12
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!