|
Il Trattore
|
 |
« na: Lipanj 28, 2008, 18:29:06 » |
|
Name: Frank Lampard
Position: AMC
Nationality: English
Uopsteni prikaz:
Lampard je jedini clan aktualne engleske reprezentacije koji je pohadjao elitnu privatnu skolu u Essexu, u kojoj se jedna godina skolarine placa 15 000 eura. Svoju je fudbalsku karijeru zapoceo 1994. godine u omladinskoj skoli West Hama, kluba u kojem je njegov otac bio pomocnik menadzera, a samo godinu dana kasnije potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor.
Debi u dresu West Hama stigao je 1996. godine u utakmici protiv Coventrya, ali do kraja te sezone nije uspeo izboriti mesto u pocetnoj postavi. Prvi gol u dresu West Hama postigao je u sezoni 1997./98., u utakmici protiv Barnsleya.
U sest godina provedenih u West Hamu Lampard je ubelezio 187 nastupa i postigao 39 golova.
Za Chelsea je potpisao 2001. godine, nakon sto je West Hamu isplacena odsteta u visini od 16,5 miliona eura, a bio je jedno od prvih pojacanja nakon dolaska u Chelsea novog menadzera Claudia Ranieria. Njegov napredak na Stamford Bridgeu bio je pomalo spor, ali zato spektakularan. Bio standardan clan prve postave i u prve dve sezone, njegovi su nastupi cesto promatrani zbog toga sto je izuzetno skupo placen, te se od njega ocekivalo da odmah postane veliko pojacanje. Medjutim, u njegovoj trecoj sezoni, sa dolaskom Romana Abramovicha u taj klub, pokazao je svo svoje umece, pokazavsi se kao jedan od najboljih veznih igraca, ne samo u Engleskoj, nego i u svetu. 28 juna 2008 iz Londonsko Chelsea prelazi u Inter
prvo pravo pojacanje mourinha svakako igrac koji nam je potreban
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #1 na: Lipanj 28, 2008, 18:40:35 » |
|
slažem se da nam je potreban, pogotovo što nam je Mourinho trener i što je inzistirao na njegovom dovo?enju i što zna što može i što o?ekuje od njega. Dobro nam došao Frank!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #2 na: Lipanj 28, 2008, 21:58:19 » |
|
nadam se da ce se uspiti naviknuti na talijansku ligu,onda ce rasturati
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #3 na: Lipanj 29, 2008, 08:55:00 » |
|
nema jos sluzbene objave ali izgleda da je stvar rjesena. odlicno pojacanje, nadajmo se da ce se brzo i kvalitetno uklopiti! sad treba uzeti quaresmu i eto-a pa uz malo srece imamo C.L.!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #4 na: Lipanj 29, 2008, 09:15:20 » |
|
to je gotovo i samo se ?eka službeni po?etak mercata(01.07.) pa da se predstave obojica a ja se nadam i da ?e se dogovoriti oko odštete za Amantina Mancinija.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #5 na: Lipanj 29, 2008, 10:59:04 » |
|
jako dobar igrac,s jako preciznom loptom...nadam se da ce se brzo priviknuti na italiju i na inter i da ce rasturati ali sad u nasem klubu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #6 na: Lipanj 29, 2008, 12:32:25 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #7 na: Lipanj 29, 2008, 12:35:32 » |
|
na zalost nije gotovo! calciomercato.com kaze da su iz chelsea rekli da ce ga zadrzati do isteka ugovora te mu ponuditi novi, i da frank nije na prodaju te da je svaki upit nepozeljan! luda kuca!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #8 na: Lipanj 29, 2008, 12:49:40 » |
|
tu se ne zna vise tko pije a tko placa
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #9 na: Lipanj 29, 2008, 12:49:56 » |
|
vidjet ?emo to još, ja mislim da je rješeno.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #10 na: Lipanj 29, 2008, 14:56:48 » |
|
ma gotova je to stvar, lampi je naš igra? a i evo vam potvrde  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #12 na: Srpanj 07, 2008, 15:03:54 » |
|
lampard je nas!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #13 na: Srpanj 08, 2008, 18:58:25 » |
|
danas opet izgleda da definitivno nema ništa od transfera i tako iz dana u dan. Tolika borba i svaki put sasvim opre?ne izjave da ne pamtim skoro takvu trakavicu, pogotovo u našem klubu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #14 na: Srpanj 10, 2008, 14:42:15 » |
|
Evo ?itan da klub ne želi pustit lamparda ???To je tako kretenski  .Ali u cijeloj toj pri?i meni nije jasna jedna stvar.Zašto se Lampard ne pozove na to Websterovo pravilo ili kako se ve? to zove ???Jel koliko san ja skužija igra? koji je tri god. u klubu, a postoje?i ugovor mu isti?e dodgodine može sam oti?i iz kluba ako plati odštetu do kraja ugovora.Bile su pri?e prije godinu dana da ?e to lampard napravit i da mora platit 9 mil. eura. Pa meni nije sad jasno zašto moratti uop?e šalje ponude.Nek da lampardu 9 mil. i on lipo nek da klubu i mirna bosna 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #15 na: Srpanj 10, 2008, 18:21:04 » |
|
a vjerojatno i Lampard ho?e da ode na mira na?in.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #16 na: Srpanj 11, 2008, 15:00:41 » |
|
da definitivno bi se htjeo oprostiti od chelsea u miru....ma on je nas 100 % ma 200 %
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #17 na: Srpanj 16, 2008, 00:25:59 » |
|
citam da lampard zeli svim silama u inter,volio bi da dode bar da dzaba nismo temu otvorili.. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #18 na: Srpanj 24, 2008, 21:27:49 » |
|
dobro da se odustalo, kona?no, od tog angažmana jer se suludo troši vrijeme na te ucjene. Preskupo bi to sve koštalo a ako Lampard zbilja želi do?i nek ?eka na godinu pa ?emo ga uzeti bez odštete i bez obzira što ?e biti još godinu stariji biti ?e isplativo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #19 na: Srpanj 24, 2008, 22:24:41 » |
|
Slažem se a mozda i ovu sezonu ne odigra nesto spektakularno pa se mozda ispostavi da i bolje da ga nismo uzeli jel ipak godine su to.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #20 na: Srpanj 27, 2008, 17:15:19 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #21 na: Srpanj 27, 2008, 17:24:39 » |
|
nema veze, ja nikog ne bih platio više od 30mil.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #22 na: Rujan 21, 2008, 18:35:04 » |
|
Ljudi necete verovati ja licno nisam ni volio da dodje u inter jer ne znam kad je koji doso englez i zablistao u Seriji A to je naj jaca liga na svjetu i tam igraju samo najbolji ,,,,A lampard ti ostani tam gdje jesi ne trebas nam da imas 23 ili25 pa moze mlad si a tebi 30 hoces da budes nesto pored Ibre i ostali zvjezda ,,,,,,frank ne trebas nam ne dolazi...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante