Svibanj 22, 2012, 06:13:44 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Dresovi  (Posjeta: 555 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ante
Super clan

Profil WWW

« na: Lipanj 17, 2008, 20:00:12 »

Evo ovdije pišite kakve dresove imate u svojoj kolekciji, ako je imate. Ja imam hobij da kupljam dresove, dosta skup ali mi je to nešto odli?no.
ORIGINALI
-Hrvatska reprezentacija: 1. (KRANJ?AR) sa svjetskog prvanstva 2006. s potpisima svih igra?a, 2.(NEMA IMENA) sa eura 2008.(ju?er kupljen)
-Dinamo: 1. (KRANJ?AR) zadnja nikina sezona u Dinamu, tako?er potpisi svih igra?a. 2.(NEMA IMENA, bit ?e dudu)orginal iz sezone 06/07
-Inter: (NEMA IMENA) iz sezone 05/06, bar mislim. 2. (NEMA IMENA) ovaj s crvenim križem. Trebala su oba bit s Adrianovim imenom
-Arsenal: (NEMA IMENA, trebao bit dudu) iz ove sezone koja je završena
-Celtic: (NEMA IMENA) iskreno ne znam od kad je taj, prastari neki, namjeravam kupit novi.
-Milan( najmanje se ponosim time) : (BOBAN) to je bio poklon od Zvone a namjeravam jednog dana di? velike pare za njega.
-Zagreb(rukometni klub): (BOŽIDAR JOVI?) iz pitaj Boga koje godine
-Clevland (NBA): (LEBRON JAMES)
-Denver (NBA) : (CARMELO ANTHONY)
-Barcelona: iz 99' za 100 godina, imam od Rivalda, Figa, De Boer, Van Bronkhorst. Ali ti dresovi su mi maaaaaali
FEJK:
- Inter (VIERI)
- Hrvatska iz 98' (BOBAN)
- i još hrpa nekih bezveznih koji mi ne zna?e puno
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #1 na: Lipanj 17, 2008, 21:57:52 »

ja ne skupljam ali iamam dva Interova, jedan iz sezone 2001/02 - Di Biagio, a drugi mi je od Stankovi?a iz sezone 2006/07 i to iz svla?ionice jer se za mene mjenjao Pandev u poluvremenu kad su igrali Inter i Lazio proÅ¡log prolje?a. To mi je dogovorio golman Vranji?(njegova mama radi skupa samnom) sa SaÅ¡kom Pandevom(tad su bili skupa u Dinamu) a ovaj zamolio brata i ?ekao sam 5 mjeseci da odigraju utakmicu(tri kola prije kraja prvenstva igrano). Onda ih je on ?ekao na autoputu jer su iÅ¡li na pripreme reprezentacije u Makedoniju.Tako da sam ga imao nepunih dest dana iza te utakmice.
evo i ovim putem se zahvaljujem bra?i Pandev, a Vranji?a vi?am ovdje i 31.05. sam mu bio u svatovima. Tamo mi je Lon?ari? upropastio košulju jer je polio jeger po meni dok smo se "kerili".
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #2 na: Lipanj 17, 2008, 22:06:46 »

a ja nemam vise nikakve dresove...
imao sam od ronalda (inter)
ronaldo (brazil)
i svoj dres dok sam jos trenirao nogomet,naravno iza moje prezime...
ali imam zato potpise od:zidane,petit,barthez,deschamp,suker,stanic,pletikosa,srna,rapajic,deranja,carevic
i rukovao sam se s henry-em jer mi je ponestalo papirica za potpise hehe
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #3 na: Lipanj 18, 2008, 09:17:51 »

svaka ?ast njunja, mada me autogrami nisu nikad zanimali i nisam tražio, pa ih niti nemam. Zaboravio sam joÅ¡ dva originala: od naÅ¡eg Vinkov?anina Bijeli?a. Donio mi ga je dok je igrao u Carl Zeiss Jena i Cibalijin sa br.8 bez imena jer nisu ni pisani a poklonio mi je ve? spominjani golman Vranji? dok je bio u Cibaliji, a uzeo ga je od Maroslavca. Eto sve skupa 4. Onaj od Di Biagia kupljen u Interovom Å¡opu u Milanu 2001 a ostala tri su direktno od igra?a. Mogao sam ja kroz ove silne godine svaÅ¡ta nabaviti ali se nisam bavio kolekcionarstvom a niti ne namjeravam.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Lipanj 18, 2008, 14:06:42 »

opa henry, ja sam od ovih stranaca jedino vidio manchesterove igra?e s nekih 2 m kada su igrali protiv dinama(croatie) u LP prije dosta godina a tada sam se i slikao s njihovim golmanom australskim hrvatom al neznam više kako se zove
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #5 na: Lipanj 18, 2008, 18:29:48 »

od interovih dresova imam tri, orginala. jedan ronaldov od '98, onda onaj iz 2002 al bez imena i sad ovaj novi bijeli s krizem..od ostalih imam od bayer leverkusena od negdje 2003, od nizozemske, argentine sa SP sad u Njemackoj, imam od barce od prosle sezone, od hrvatske, prekjucer kupio i imo sam jedan sto sam dobio uz tv, pa kad su igrali mladi kod nas u ?akovu (corluka, pamic i ta generacija), al sam taj dres poklonio decku jednom iz madarske sto je spavo kod mene..a od potpisa imam petricev potpis dok je igro za grasshopperse, naravno da smo i pricali ;
od interovih stvari imam dosta stvari, puno sam dobio/kupio ove godine za 100 godina
Evidentirano
Toni G.
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #6 na: Rujan 05, 2009, 01:55:43 »

Ja od Intera imam jedino original dres od Vieria sa potpisom i od Ronalda...ali imao sam priliku ici na Tim Cup koji se jedne godine odrzavao u Trstu, stadion Nereo Rocco...ja i Lemi27 smo se rukovali sa svim igracima Intera tada, jos je bio i David Pizaro tamo...pokupili potpise...i posebno se rukovali sa trenerom Mancinijem  Grin
Taj dan necu nikad zaboraviti  Inter zastava
Evidentirano

"...sara' capitato anche a voi,
di avere l'Inter nel cuore,
cantando una sola canzone, che fa
NERAZZURRI ALE' NERAZZURRI ALE'..."
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #7 na: Rujan 05, 2009, 13:04:28 »

Ja od Intera imam jedino original dres od Vieria sa potpisom i od Ronalda...ali imao sam priliku ici na Tim Cup koji se jedne godine odrzavao u Trstu, stadion Nereo Rocco...ja i Lemi27 smo se rukovali sa svim igracima Intera tada, jos je bio i David Pizaro tamo...pokupili potpise...i posebno se rukovali sa trenerom Mancinijem  Grin
Taj dan necu nikad zaboraviti  Inter zastava
da samo, ja bi mijenjao sve svoje dresove za samo jedno rukovanje sa capitanom
Evidentirano

Toni G.
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #8 na: Rujan 05, 2009, 13:11:16 »

...e njega nije bilo nazalost...  Sad Sad Sad
Tako da...do toga jos moramo doci  Inter zastava
Evidentirano

"...sara' capitato anche a voi,
di avere l'Inter nel cuore,
cantando una sola canzone, che fa
NERAZZURRI ALE' NERAZZURRI ALE'..."
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #9 na: Listopad 25, 2009, 23:07:50 »

Dobio sam na poklon 3 orginalana dresa Man Utd kupljena u Dubaiu SCHOLES GIGGS RONEY kao i od ADRIANA buraz mi uzeo   Grin Grin Grin
Evidentirano

nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #10 na: Listopad 26, 2009, 01:02:49 »

-Clevland (NBA): (LEBRON JAMES)
-Denver (NBA) : (CARMELO ANTHONY)

Dobar si bogme ako imas originale, jer svaki dodje $120.

Ja isto volim dresove, iako su originali i te kako precjenjeni, odnosno pljacka su. Ali, ja volim original ili nista.

Evo moje liste:

Originali:
Inter - 1997/98, 1999/00, 2000/01 (treci dres, narancasti), 2006/07 (crno-plavi i bijeli), 2007/08 (kriz - J. Zanetti), 2008/09 (kratkih rukava - bez imena i dugih rukava - Cambiasso). Imao sam ih jos iz 1993/94 (djecja velicina) i 1998/99 s Ronaldovim imenom, ali sam ih poklonio.
Hrvatska 1994-1996 kockasti i 2008 - ? plavi
Liverpool 2004 - 2006 (sa svojim prezimenom) i 2005/06 (bijeli)
Barcelona 2009/10 (poklon - sa svojim prezimenom)
Aston Villa 2004/05
Zenit 2007/08 (Krizanac na cirilici - poklon. Sestra od Ivicine supruge radi sa mnom)
Hajduk 2006/07 (broj 11, nema ime, ali tada je bio Carevic)
Njemacka 1990 (djecja velicina - poklon)
Colorado Avalanche
New York Mets

Legalne kopije (dakle proizvod pravih proizvodaca, ali ne kao originali s terena):
Washington Redskins 2001/02
New Jersey Nets 1992/93 (plavi - Petrovic),
Denver Nuggets 2006/07 (bijeli - Miller, nebesko plavi - Boykins, modri treca garnitura - Boykins).
Washington Wizards 2001/02 (plavi - Jordan)
Sibenka (Petrovic) 

Prave kopije:
Brazil (2 komada, jedan sa potpisima svih igraca sa SP 2002 - oba pokloni)
Persepolis (poklon)
Dinamo 1990 (djecja velicina - poklon)

Zelje su mi jos samo: Celtic (mislim da cu ove godine), Olympique Marseille i Argentina.
« Zadnja izmjena: Listopad 26, 2009, 01:04:45 od nraguz » Evidentirano

Milano siamo noi!
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #11 na: Listopad 26, 2009, 15:07:54 »

jesu pravi su, kupio ih buraz dok su oni bili rookie pa i nisu bili skupi ko od npr o'neala. reko je uzeo sam ti ove jer su u paketu kao skupi kao jedan od o'neala. meni je želja celticov isto
Evidentirano

getz15
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #12 na: Listopad 26, 2009, 22:49:57 »

meni je želja od aston ville,jedan od najdražih klubova u premiershipu i od BIH repke Smiley
Evidentirano

?perche siamo i fratelli del mondo?
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #13 na: Listopad 26, 2009, 22:50:58 »

meni je želja od aston ville,jedan od najdražih klubova u premiershipu i od BIH repke Smiley
nabavio sam si nedavno od džeke Inter zastava Inter zastava sad pokušavam od tate ?ire nabavit dres njegov al sa svim potpisima
Evidentirano

Str: [1]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!