Svibanj 22, 2012, 06:05:00 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 6 7 [8]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: SP 2010 Južnoafricka Republika  (Posjeta: 3255 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
silenT
Stalni clan

« Odgovor #175 na: Srpanj 04, 2010, 16:22:01 »

Nizozemska osvaja !!!
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #176 na: Srpanj 05, 2010, 00:44:08 »

Nizozemska osvaja !!!
akobgda rjeci ti se pozlatile Cheesy

ovo je trebao maradona drogeras poslati  garerant se ne bi osramotile Grin
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #177 na: Srpanj 05, 2010, 16:22:04 »

Argentinski odgovor Paragvaju

Argentinci su pronašli odgovor na paragvajsku navija?icu koja je postala planetarno popularna zbog svog dekoltea i mobilnog telefona koji je stavila me?u grudi. Argentinski model Pamela David je na utakmici Maradonine ekipe protiv Meksika imala manji "incident" sa ode?om, i to je bilo dovoljno za svetsku slavu...

Evidentirano

ayo
Stalni clan

« Odgovor #178 na: Srpanj 06, 2010, 18:45:07 »

Hobotnica Paul 'izbacila' Njema?ku.                  DvogodiÅ¡nja hobotnica Paul, koju joÅ¡ zovu i ?udotvorna, predvidjela je i Å¡esti ishod njema?ke reprezentacije na SP-u. Nakon pet pogodaka, Paul poru?uje da ?e se Nijemci morati zadovoljiti borbom za broncu
Paul je ve? toliko popularan da su lovci na senzacije pomo?u Fotoshopa montirali njegovo predvi?anje još ju?er. Ipak, prevara je brzo otkrivena, intuitivna zvijezda SP-a svoj je sud dala danas.

Prema ustaljenu obi?aju, ponu?ena mu je hrana u dvije zdjele, svaka u bojama zastave jednog od protivnika i Paul se odlu?io za Å panjolsku.

Paul je unaprijed najavio pobjede Njema?ke nad Australijom, Ganom, Engleskom i Argentinom, kao i poraz od Srbije, za što je statisti?ka vjerojatnost samo tri posto. Paul je 'sudove' donosio i tijekom zadnjeg Eura kada je pogodio ishod prvih pet utakmica, da bi promašio tek u finalu.

Najavio je pobjedu Njema?ke, a s druge strane tako?er je bila Španjolska koja je golom Torresa osigurala pobjedni?ki trofej. Zanimljivo je da Nijemci u oba natjecanja nisu upisali nijedan remi, što bi automatski prevarilo vidovitog Paula.
Evidentirano

Hrca
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #179 na: Srpanj 06, 2010, 21:29:07 »

Kralj WES stavio i ve?eras gol?inu, ma zlatna lopta je njegova ove godine, ziher, stvarno je lik, ovo je njegova godina, definitivno Pehar
Europsko finale imamo, ve?eraÅ¡nja tekma opravdala je status polufinalne utakmice, definitivno, bilo je padova u igri, i opreznog odmjeravanja, posebice po?etkom drugog poluvremena, ali mislim da Nizozemci ipak zasluženo idu u finale, kao Å¡to  i mislim da ?e pobjednik drugog polufinalnog dvoboja biti svjetski prvak, ali bumo vidjeli joÅ¡, Nizozemci su apsolutno ravnopravan suparnik kojoj god od ove dvije repke u finalu, jedna je tekma, masa kvalitetnih pojedinaca, za po?etak sutra bude koljaža..
Evidentirano
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #180 na: Srpanj 06, 2010, 21:40:14 »

Holandija u finaluuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu  banana banana banana Presrecan sam jbt  Smiley
Evidentirano

Emir Podgorica
Super clan

« Odgovor #181 na: Srpanj 06, 2010, 21:45:21 »

mrzim juznoamerikance (osim brazila) tako da mi je milo sto EVROPLJANI vladaju fudbalom!!!
Evidentirano

Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #182 na: Srpanj 07, 2010, 21:47:05 »

Deutschland u bitku za tre?e mjesto  Undecided , djubrebusquetsovi Å panjolci u hebeno finale Roll Eyes,...kol'ko mi god bilo teÅ¡ko re?' ipak zasluženo Think ...
Nijemci neprepoznatljivi,plaÅ¡ljivi,... nije bilo Mullera(kak' ?eÅ¡ bez nekog s prezimenom Muller u finale    Cheesy Cheesy Cheesy),Ozili?a nigdje ,ni Schweini niÅ¡ bogzna kaj,Podolskog kao da nije ni bilo na terenu.Gol za finale dao puyoli?,  Roll Eyes ,poslije legendarnog  Trifuna Ivanova "najljepÅ¡i" nogometaÅ¡ svih vremena  Cheesy Cheesy Cheesy . Nadam se da ?e Wesley i tulipani to osvojit ,?ime naÅ¡em playmakeru  Kralj ne može izma?i Zlatna lopta  Pehar

P.S.

E da ,hobotnica je djubre  Roll Eyes...
« Zadnja izmjena: Srpanj 07, 2010, 21:58:39 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #183 na: Srpanj 07, 2010, 22:21:03 »

Preuzeto iz Nogometnog magazina:

Beautifulpeople: Rooney najružniji igra? SP-a

Oko 200.000 posjetitelja internetske stranice Beautifulpeople donijelo je presudu: najružniji nogometaš Svjetskog prvenstva je Wayne Rooney...

Uz to što je igrao vrlo loše u Južnoj Africi, ostavši bez ijednog pogotka, napada? Manchester Uniteda je ponio i neslavnu titulu u izboru spomenute web-stranice. Dobio je više glasova od Nizozemca Dirka Kuyta i Francuza Francka Riberyja.

Birani su i najljepši nogometaši, a pobjedu je odnio kapetan Italije Fabio Cannavaro, ispred Španjolaca Fernanda Torresa i Davida Ville te Portugalca Cristiana Ronalda.

- Ukupno gledaju?i, najružnija mom?ad je Alžir, a Engleska je vrlo blizu s najružnijim igra?em na planetu Wayneom Rooneyjem. Engleski nogometaši imaju lijepe žene i djevojke, ali to sigurno mogu zahvaliti svojim bankovnim ra?unima koji ih ?ine znatno atraktivnijima - okrutno je objasnio direktor web-stranice Greg Hodge.

Osim Alžira i Engleske, na vrhu u poretku najružnijih mom?adi su i Srbija, Sjeverna Koreja, Australija i Švicarska. Najljepše reprezentacije su Brazil, Danska, Francuska, Italija, Španjolska i SAD.

P.S.

Koji moroni, kakva budalaÅ¡tina ... Bang Wall smack Bang Wall smack ....pa Wayne Rooney je za Carlesa Puyola Brad Pitt  Cheesy Cheesy Cheesy

To je takva nepravda za carlespuyolicha  kao da Trifunu Ivanovu oduzmeÅ¡ titulu najružnijeg nogometaÅ¡a svih vremena    Cheesy Cheesy Cheesy
« Zadnja izmjena: Srpanj 07, 2010, 22:25:18 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #184 na: Srpanj 10, 2010, 14:40:19 »

<a href="http://www.youtube.com/v/r0lcalE5WRc&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/r0lcalE5WRc&rel=1</a>

Naprijed lale Cheesy
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #185 na: Srpanj 10, 2010, 21:41:16 »

Njemci osvojise bronzu u jednoj od zanimljivijih utakmica ovog svjetskog prvenstva Smiley
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #186 na: Srpanj 11, 2010, 02:02:59 »

Njemci osvojise bronzu u jednoj od zanimljivijih utakmica ovog svjetskog prvenstva Smiley
koja god je utakmica bila zanimljiva ja sam je propustio  Angry
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #187 na: Srpanj 11, 2010, 08:32:18 »

Ko kenane volis  Pijani Pijani Grill Grill Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy ajd ja uvjek pogledam replay pozz
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #188 na: Srpanj 11, 2010, 13:44:16 »

koja god je utakmica bila zanimljiva ja sam je propustio  Angry

Hahah...Ja sam ovog puta izasao u petak a ne subotu bas zbog toga  Cheesy
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #189 na: Srpanj 11, 2010, 13:56:47 »

Hahah...Ja sam ovog puta izasao u petak a ne subotu bas zbog toga  Cheesy
ja sam izaso u sub da gledam tekmu i zazvoni mi tel,drug zove na  Grill , a jebo  Grill bez  Pijani
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #190 na: Srpanj 11, 2010, 13:59:54 »

ja ne znam sta vi vidite u time  Pijani Pijani Grill Grill da ne odemo off skroz Holandija osvaja SP ...
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #191 na: Srpanj 11, 2010, 22:42:45 »

Mrzim ovu Spaniju ( Barcelonu  Roll Eyes) ! A i Webb slijepac , ne vidi da se lopta odbila od zivog zida u korner i iz te kontre padne gol  Roll Eyes
Evidentirano

MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #192 na: Srpanj 12, 2010, 10:36:24 »

E da sam od pocetka slusao hobotnicu, a ne samo za ovu utakmicu, lijepe pare bi uzeo  Smiley Smiley
Evidentirano

Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #193 na: Srpanj 17, 2010, 09:18:10 »

trebalo je nju roknut  Grin Grin
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #194 na: Srpanj 17, 2010, 10:29:18 »

trebalo je nju roknut  Grin Grin

Thumb Up Ja sam to isto rekao  Cheesy
Evidentirano

Str: 1 ... 6 7 [8]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!