|
silenT
|
 |
« Odgovor #175 na: Srpanj 04, 2010, 16:22:01 » |
|
Nizozemska osvaja !!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #176 na: Srpanj 05, 2010, 00:44:08 » |
|
Nizozemska osvaja !!!
akobgda rjeci ti se pozlatile   ovo je trebao maradona drogeras poslati garerant se ne bi osramotile 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #177 na: Srpanj 05, 2010, 16:22:04 » |
|
Argentinski odgovor Paragvaju Argentinci su pronašli odgovor na paragvajsku navija?icu koja je postala planetarno popularna zbog svog dekoltea i mobilnog telefona koji je stavila me?u grudi. Argentinski model Pamela David je na utakmici Maradonine ekipe protiv Meksika imala manji "incident" sa ode?om, i to je bilo dovoljno za svetsku slavu...  
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ayo
|
 |
« Odgovor #178 na: Srpanj 06, 2010, 18:45:07 » |
|
Hobotnica Paul 'izbacila' Njema?ku. Dvogodišnja hobotnica Paul, koju još zovu i ?udotvorna, predvidjela je i šesti ishod njema?ke reprezentacije na SP-u. Nakon pet pogodaka, Paul poru?uje da ?e se Nijemci morati zadovoljiti borbom za broncu Paul je ve? toliko popularan da su lovci na senzacije pomo?u Fotoshopa montirali njegovo predvi?anje još ju?er. Ipak, prevara je brzo otkrivena, intuitivna zvijezda SP-a svoj je sud dala danas.
Prema ustaljenu obi?aju, ponu?ena mu je hrana u dvije zdjele, svaka u bojama zastave jednog od protivnika i Paul se odlu?io za Å panjolsku.
Paul je unaprijed najavio pobjede Njema?ke nad Australijom, Ganom, Engleskom i Argentinom, kao i poraz od Srbije, za što je statisti?ka vjerojatnost samo tri posto. Paul je 'sudove' donosio i tijekom zadnjeg Eura kada je pogodio ishod prvih pet utakmica, da bi promašio tek u finalu.
Najavio je pobjedu Njema?ke, a s druge strane tako?er je bila Španjolska koja je golom Torresa osigurala pobjedni?ki trofej. Zanimljivo je da Nijemci u oba natjecanja nisu upisali nijedan remi, što bi automatski prevarilo vidovitog Paula.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Hrca
|
 |
« Odgovor #179 na: Srpanj 06, 2010, 21:29:07 » |
|
Kralj WES stavio i ve?eras gol?inu, ma zlatna lopta je njegova ove godine, ziher, stvarno je lik, ovo je njegova godina, definitivno  Europsko finale imamo, ve?erašnja tekma opravdala je status polufinalne utakmice, definitivno, bilo je padova u igri, i opreznog odmjeravanja, posebice po?etkom drugog poluvremena, ali mislim da Nizozemci ipak zasluženo idu u finale, kao što i mislim da ?e pobjednik drugog polufinalnog dvoboja biti svjetski prvak, ali bumo vidjeli još, Nizozemci su apsolutno ravnopravan suparnik kojoj god od ove dvije repke u finalu, jedna je tekma, masa kvalitetnih pojedinaca, za po?etak sutra bude koljaža..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #180 na: Srpanj 06, 2010, 21:40:14 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Emir Podgorica
|
 |
« Odgovor #181 na: Srpanj 06, 2010, 21:45:21 » |
|
mrzim juznoamerikance (osim brazila) tako da mi je milo sto EVROPLJANI vladaju fudbalom!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #182 na: Srpanj 07, 2010, 21:47:05 » |
|
Deutschland u bitku za tre?e mjesto  , djubrebusquetsovi Španjolci u hebeno finale  ,...kol'ko mi god bilo teško re?' ipak zasluženo  ... Nijemci neprepoznatljivi,plašljivi,... nije bilo Mullera(kak' ?eš bez nekog s prezimenom Muller u finale  ), Ozili?a nigdje ,ni Schweini niš bogzna kaj, Podolskog kao da nije ni bilo na terenu.Gol za finale dao puyoli?,  ,poslije legendarnog Trifuna Ivanova "najljepši" nogometaš svih vremena  . Nadam se da ?e Wesley i tulipani to osvojit ,?ime našem playmakeru  ne može izma?i Zlatna lopta P.S. E da ,hobotnica je djubre  ...
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Srpanj 07, 2010, 21:58:39 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #183 na: Srpanj 07, 2010, 22:21:03 » |
|
Preuzeto iz Nogometnog magazina:
Beautifulpeople: Rooney najružniji igra? SP-aOko 200.000 posjetitelja internetske stranice Beautifulpeople donijelo je presudu: najružniji nogometaš Svjetskog prvenstva je Wayne Rooney... Uz to što je igrao vrlo loše u Južnoj Africi, ostavši bez ijednog pogotka, napada? Manchester Uniteda je ponio i neslavnu titulu u izboru spomenute web-stranice. Dobio je više glasova od Nizozemca Dirka Kuyta i Francuza Francka Riberyja. Birani su i najljepši nogometaši, a pobjedu je odnio kapetan Italije Fabio Cannavaro, ispred Španjolaca Fernanda Torresa i Davida Ville te Portugalca Cristiana Ronalda. - Ukupno gledaju?i, najružnija mom?ad je Alžir, a Engleska je vrlo blizu s najružnijim igra?em na planetu Wayneom Rooneyjem. Engleski nogometaši imaju lijepe žene i djevojke, ali to sigurno mogu zahvaliti svojim bankovnim ra?unima koji ih ?ine znatno atraktivnijima - okrutno je objasnio direktor web-stranice Greg Hodge. Osim Alžira i Engleske, na vrhu u poretku najružnijih mom?adi su i Srbija, Sjeverna Koreja, Australija i Švicarska. Najljepše reprezentacije su Brazil, Danska, Francuska, Italija, Španjolska i SAD. P.S. Koji moroni, kakva budalaština ...  ....pa Wayne Rooney je za Carlesa Puyola Brad Pitt To je takva nepravda za carlespuyolicha kao da Trifunu Ivanovu oduzmeš titulu najružnijeg nogometaša svih vremena
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Srpanj 07, 2010, 22:25:18 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #184 na: Srpanj 10, 2010, 14:40:19 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #185 na: Srpanj 10, 2010, 21:41:16 » |
|
Njemci osvojise bronzu u jednoj od zanimljivijih utakmica ovog svjetskog prvenstva 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #186 na: Srpanj 11, 2010, 02:02:59 » |
|
Njemci osvojise bronzu u jednoj od zanimljivijih utakmica ovog svjetskog prvenstva  koja god je utakmica bila zanimljiva ja sam je propustio 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #187 na: Srpanj 11, 2010, 08:32:18 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #188 na: Srpanj 11, 2010, 13:44:16 » |
|
koja god je utakmica bila zanimljiva ja sam je propustio  Hahah...Ja sam ovog puta izasao u petak a ne subotu bas zbog toga 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #189 na: Srpanj 11, 2010, 13:56:47 » |
|
Hahah...Ja sam ovog puta izasao u petak a ne subotu bas zbog toga  ja sam izaso u sub da gledam tekmu i zazvoni mi tel,drug zove na  , a jebo  bez 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #190 na: Srpanj 11, 2010, 13:59:54 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #191 na: Srpanj 11, 2010, 22:42:45 » |
|
Mrzim ovu Spaniju ( Barcelonu  ) ! A i Webb slijepac , ne vidi da se lopta odbila od zivog zida u korner i iz te kontre padne gol 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
MiMo 10 FCI
|
 |
« Odgovor #192 na: Srpanj 12, 2010, 10:36:24 » |
|
E da sam od pocetka slusao hobotnicu, a ne samo za ovu utakmicu, lijepe pare bi uzeo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #193 na: Srpanj 17, 2010, 09:18:10 » |
|
trebalo je nju roknut 
|
|