|
levis
|
 |
« na: Lipanj 05, 2010, 16:48:41 » |
|
Evo, otvorena je nova tema. Da ne pisemo vise u onu za kvalifikacije. Ipak pocinje sve za tjedan. Puno srece svim igracima Intera sto sudjeluju na prvenstvu.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 07, 2011, 19:33:44 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #1 na: Lipanj 05, 2010, 17:11:43 » |
|
navijam za holandiju zbog sniedera ali i zbog napadackog nogometa kojeg oni gaje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #2 na: Lipanj 05, 2010, 19:17:45 » |
|
navijam za holandiju zbog sniedera ali i zbog napadackog nogometa kojeg oni gaje
Razvalili su ma?are danas u prijateljskoj 6-1 ali im se izgleda opet ozlijedio Robben. Taj covjek je stvarno staklen. A Wesley dao gol 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #3 na: Lipanj 05, 2010, 19:26:51 » |
|
robben propušta prvenstvo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #4 na: Lipanj 05, 2010, 19:30:33 » |
|
robben propušta prvenstvo
tesko da mogu nadoknadit njegov izostanak
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #5 na: Lipanj 05, 2010, 19:33:51 » |
|
Drogba je slomio ruku i isto nece igrat. A citam sada da ni Mikel nece igrat za Nigeriju. Uz Essiena i Ballacka to je vec cetvrti igrac Chelsea koji otpada sa SP-a zbog ozlijede. Otpao i Rio Ferdinand za Englesku. Da vidimo tko ce se slijedeci ozlijediti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #6 na: Lipanj 05, 2010, 23:44:24 » |
|
E bas mi je drago Hvala Levis mene bilo stid da otvaram  eto nadam se da ce pobjedit najbolji ove godine nemam neku repku proslu sam navijao za italiju sad vise ne bio je i brazil medjutim nema adriana argentinaa nema zanettia dakle ostaje mi Holandija i Cameron al volio bi da Holandija konacno zablista na SP 2010 sretno i jos jednom hvala levis FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #7 na: Lipanj 06, 2010, 09:04:04 » |
|
Kod mene kao i uvijek Deutschland uberr alles  ,...da su naši Il Capitano i El Cuchu u Argentinskoj repki ,?ak bi mi možda Argentina bila prvi pick  ,..al gdje ?e Cuchu upast' kad vidim recimo da je narkoman  zvao P A N J I N U iz Fiorea Maria A R I E L A Bolattija ,...vidite zavjeru ovdje  ,..lik dobio ime po prašku za pranje rublja  ,a taj prašak asocira na naravno : ... C O C A I N do?e mi da se zamislim  zašto ga je pozvao,...i sjetih se ,..na kvalifkacijama u povla?enju "lajni" ... ta P A N J I N A je najviše "povukao"...  ...sramota...glavno da za Il Capitana nije bilo mjesto jer su tu "mesije" De Michelis, Otamendi, i Heinze  ,.....ono recimo da dobiješ za ro?endan prašumu P A N J E V A ,I ideš sje? , do?eš do kraja i vidiš najve?a P A N J I N A , na kraju naravno De Michelis 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 06, 2010, 10:45:50 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ToniV.G
|
 |
« Odgovor #8 na: Lipanj 06, 2010, 14:29:35 » |
|
nizozemska i brazil su moj izbor 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #9 na: Lipanj 06, 2010, 14:32:19 » |
|
'Ajmoo Srbija 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #10 na: Lipanj 06, 2010, 21:34:17 » |
|
nizozemska al mi je zao sto se robben ozljedi, odmah kao da ih pola nema! al za njih navijam.... jos favoriziram spanjolsku i argentinu!!! iznenadjenja vidim u paragvaju, sad-u, danskoj i eventualno mexicu! mislio sam i na ghanu al ozljedio im se essien!!! najlosije ekipe su po meni kamerun najlosija pa honduras i novi zeland!! po igri ne zaostaje puno za njima ni obala bjelokosti iako imaju dobre igrace!!!
sto se tice 2 najjace ekipe mislim brazil i engleska, portugal ako prodje skupinu bi mogao daleko, spanjolska bi mogla rano ispast!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #11 na: Lipanj 07, 2010, 16:19:27 » |
|
Drogba operirao ruku i prikljucuje se repki.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #12 na: Lipanj 07, 2010, 16:40:26 » |
|
Ma zivotinja , nisam nista drugo ni ocekivao 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #13 na: Lipanj 07, 2010, 17:13:09 » |
|
Viva la Mexico!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #14 na: Lipanj 08, 2010, 19:14:13 » |
|
Nani otpao iz portugala zbog ozlijede !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #15 na: Lipanj 08, 2010, 22:40:13 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #16 na: Lipanj 09, 2010, 11:09:29 » |
|
Nani otpao iz portugala zbog ozlijede !
zao mi je za Nania al sad ce uletit Quaresma hehehe hvala Ervin za kalendar 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
del_
|
 |
« Odgovor #17 na: Lipanj 09, 2010, 14:46:45 » |
|
Navijam na svjetskom za narkomana i njegovu Argentinu te Nizozemsku, A potajno za sjevernu koreju  Kladim se protiv francuske i argentine, a iznenadit bi mogla nekim ?udom Italija
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
|
|
|
|
ToniV.G
|
 |
« Odgovor #18 na: Lipanj 11, 2010, 12:43:32 » |
|
danas jar i mexico otvaraju kasnije francuska vs urugvaj
mislim da jar dobija danas mexico ima losu ekipu po meni .....a urugvaj francuska po meni x
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #19 na: Lipanj 11, 2010, 22:12:01 » |
|
Ova tekma Francuske i Urugvaja živi užas. Ja ne znam zašto oni trpe ovog panja od Domenecha. A kako mašu i traže penal na ono igranje rukom urugvajca (najviše Henry) a znaju kako su se plasirali na SP.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #20 na: Lipanj 12, 2010, 11:20:17 » |
|
Osobno živo me zanima nastup "Gau?a" na Sp-u... Do koje razina može dospijeti ova Argentina pod diregentskom palicom šarlatana Maradone... Kako druk?ije okarekterizirati ovog nesumnjivo velikog igra?a svih vremena,ali koliko god velikog u kolektivnom sportu,toliko "malog" u mentorskim spsobnostima.. Profesor nogometa zasigurno nije,disertacija o nogometu ne postoji,pa stoga me ?udi neboluzna odluka da on bude trener ove velike mom?adi... Ima ?vrstu obranu,Demichelis,Heinze,Samuel,zasigurno su jamstvo granitnog bloka,dvojac u vezi Mascherano i lucidni Veron su spojka izme?u obrane i artizma napada... Napad snova Milito,Higuain,Tevez,Messi kvartet koji je skupa zabio pa skoro 100 golova ove sezone jamstvo su šarolikog i efikasnog nogometa na SP-u,ali opet stoji velika sumnja nad ovoj mom?adi...Ponajviše zbog "Malog zelenog" diletanta u nogometnom svijetu,ali vidi vraga,koliko god mi trubili o tome,možda se Diego stvarno prometne u Pukovnika..?uda se doga?aju,iako uistinu rijetko...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #21 na: Lipanj 12, 2010, 12:58:57 » |
|
ovi grci tako jadno igraju da je to uzas za gledati...koreanci igraju lijep nogomet,napadacki i to mi se svida,nadam se da ce korea zabit jos par komada
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #22 na: Lipanj 13, 2010, 11:13:36 » |
|
Danas bodrim Srbiju Sloveniju i Njemacku ...sretno Stankovic danas ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
del_
|
 |
« Odgovor #23 na: Lipanj 13, 2010, 12:11:05 » |
|
Sino? kad sam gledao engleze i sada kada gledam najavu za slovence mogu re?i samo jedno.
Bili?u jebem ti * nesposobnu i tebi i tvom ''stru?nom'' stožeru.
Ve? je ju?er po?eo tražiti izgovore za loš rezultat protiv grka, kao mogu oni puno bolje, nemojmo se zavaravat.
Odlazi više za dobrobit Hrvatskoga nogometa
Danas navijam za Alžir Ganu i Švabe
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 13, 2010, 18:37:41 od fanatico »
|
Evidentirano
|
Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #24 na: Lipanj 13, 2010, 12:42:55 » |
|
joj koda bi ista napravili i da smo otisli na svijetsko...mi smo imali nase rezultate 98. i kasnije 2008 u njemackoj i to je to.vrlo vjerovatno bi se nasi hvalili kako ce oni dobit ove,kako oni nemaju pojma igrat i onda kad izgube ce govorit "joj meni je smetalo sunce na golu,joj prevelika je vrucina"
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|