Svibanj 22, 2012, 05:52:06 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: Trener?
Capello - 22 (43.1%)
Hiddink - 16 (31.4%)
Mihajlovi? - 1 (2%)
Hodgson - 3 (5.9%)
Benitez - 2 (3.9%)
Netko drugi(navesti u temi) - 7 (13.7%)
Ukupno glasaèa: 51

Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Novi trener?  (Posjeta: 7545 puta)
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
nerazzurri
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #75 na: Lipanj 01, 2010, 14:54:15 »

izgleda ljudi moji nista od capella, abio bi idealna opcija..sada je prvi kandidat benitez mada ga ka nikako ne bi volio..
sta je sa spalettijem,zasto njega niko ne spominje?Huh??
Evidentirano
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #76 na: Lipanj 01, 2010, 20:36:00 »

Hodgson: Bilo bi lijepo da me Inter zovne

U sezoni koja je završila veliki je publicitet, ali i mnoge pohvale, dobio 62-godišnji engleski stru?njak Roy Hodgson, ina?e trener londonskog Fulhama...

Posebno je njegova mom?ad bila inspirirana nastupom u Europa ligi gdje je igrala finale i nakon produžetka bila slomljena (2-1) od madridskog Atletica. No, trebamo napomenuti da su prije finala u Hamburgu iz natjecanja izbacili redom ugledna imena europskog nogometa: Šahtar, Juventus, Wolfsburg i Hamburg.

Hodgson još uvijek ima valjani ugovor s klubom, no dobre igre njegovog kluba podigle su mu cijenu, a pojavile su se i špekulacije da je Inter zainteresiran za svog nekadašnjeg trenera.

Hodgson je, naime, radio u Interu u dva navrata (od 1995. do 1997., te tijekom 1999.), a s milanskim klubom je igrao finale Kupa UEFA-e (današnja Europa liga).

- Eh, kada bi me Inter zovnuo - u prvi mah je izjavio Hodgson za Sky Sport Italiju, uz nastavak:

- Bilo bi to lijepo, no s obzirom na to da ništa konkretno nemam za re?i, mogu samo naga?ati o svemu. Vidim se da vezuje za Inter moje ime, pa Capellovo, Benitezovo...

Usput je Hodgson dometnuo i sljede?e:

- Finale Svjetskog prvenstva ?e igrati Engleska i Italija.

www.nogometni-magazin.com
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #77 na: Lipanj 01, 2010, 20:48:13 »

Daj ba bjezi  Grin Grin Grin
Evidentirano

GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #78 na: Lipanj 02, 2010, 13:59:05 »

Ina?e obožavam ovaj mercato period, no ovo ljeto ?e biti nešto druk?ije. Taman kad nas je trebalo ?ekati jedno mirnije ljeto, otišao je i Jose i došla je velike neizvjesnost, najradije bih da me netko samo probudi tamo pred po?etak prvenstva i da pogledam na inter.it tko je novi trener i koje su promjene u igra?kom kadru.

Å to se ti?e trenera, evo jedan mali osvrt na imena koja su dosad kolala kroz medije i moja komentar na to koliko smatram da su te informacije vjerodostojne. Jer dio ovih glasina su obi?na novinarska naklapanja.

Capello -o?igledno i po našoj anketi najpoželjniji mogu?i kandidat. Prvo se par dana ?inilo da je njegov dolazak veoma izgledan, u zadnja dva dana se ?ini da ipak ostaje s Engleskom repkom. Svašta se piša, po nekim zadnjim informacijama je ?ak Inter odbio Capella pošto je ovaj zahtjevao da njegov suradnik i mena?er Engleske repke Baldini preuzme ulogu koju ima Branca, što naravno Moratti ne želi nikako.

Osobno smatram da je Capello i u Morattijevoj knjižici broj 1 kanddiat i da je svakako kontaktiran. Te tako?er smatram da je ukoliko Engleska oživi debakl na SP/osvoji mogu? njegov dolazak. Glasine ?e vjerojatno kolati sve do kraja SP ukoliko dotada Inter ne bude imao novog trenera.

Benitez -mene osobno zgrožava pomisao da on preuzme klupu, mogao bih napisati esej na temi zašto NE Benitezu. No za njega smatram da je vjerojatno najrealnija opcija, ne samo zato što bi on dotr?ao iz Engleske sam na poziv MM-a, ve? zato što bi ga Liverpool poklonio Interu, još bi mu stavili mašnu na glavu i poslali ga u paketu s par škartova koje je Rafa dovukao u Liverpool. Riera i takvi.... Pusti vodu

Stoga, njegovo ime se sigurno pjavilo u razgovorima Brance i Morattija dok ispijaju koktele. Vjerojatno kao zadnja mogu?a rezerva ukoliko sve ostalo propadne.

Hiddink -svakako jako dobra opcija, samo totalno nerealna s obzirom na njegov potpis ugovora s turskim savezom. Tako da njegovo ime nije budalaština, Moratti ga je sigurno kontaktirao, ali i dobio negativan odgovor.

Mihajlovi? -?ak i gora opcija od Beniteza za mene osobno, objasnio sam ve? u njegovoj temi zašto. Puno glasina i ?lanaka je bilo o njemu, ?inilo se da vodi kao glavni favorit ?ak je i Moratti gentelmanski rekao par lijepih rije?i o njemu. Ali smatram da tu nikad nije bilo ni?ega, da on nikad nije figurirao kod Brance i MM-a kao ozbiljan kandidat te je mogu?e da su mu ovako pomogli da stekne neke bodove kod ostalih(Fiorentina npr.)

Pellegrini -AS je izaÅ¡ao nekidan s ?lankom da je to rijeÅ¡ena stvar, ali to je gomila budalaÅ¡tina. Premda vjerujem da je i njegovo ime doÅ¡lo na red u razgovorima gore spomenutog dvojca. Mislim, nije da Inter nema ki?mu ekipe od igra?a koje je Real  odbacio, svakako bi bilo zanimljivo vidjeti Å¡to bi odba?eni trener napravio. Smiley

Osobno-ne bih bio oduševljen s njim. Nova liga, vjerojatno jezi?na barijera i filozofija nogometa kakva bi s igra?kim kadrom kakvog Inter ima teško prolazila. Napomenuo sam ve? da sam protiv južnoameri?kih njema?kih i nizomskih trenera koji nisu imali igra?ko/trenersko iskustvo u Serie A koliko god dobri bili.

Guardiola- Osobno, bio bih oduševljan da on postane trener jer smatram da je ogroman potencijal i da je napravio sjajne stvari u dvije sezone u Barci. I uvjeren sam da bi Moratti tako?er bio presretan da Guardiola ne potpiše novi ugovor s Barcom(a dogovorio se s Laportom da ?e to u?initi s novim trenerom)....Dakle, bilo je kontakta, natpisi o njemu su gotovo svakodnevni, ali isto kao i s Hiddinkom, Guardiola je samo san....Njega izvu?i iz Barce trenutno ne bi bilo ništa lakše nego izvu?i Messija.

Hodgson -ne hvala, uvjeren sam da tako misli i Moratti i par glasina koje su se pojavile su vrlo vjerojatno budalaština.

Dunga-Ve? sam malo nešto pisao za Dungu, iz današnje perspektive mi se ?ini dosta realna opcija. Kao trener njeguje jedan dosta defanzivan pristup, tj. ne toliko defanzivan koliko je današnja mom?ad Brazila više izbalansirana u odnosu na neke mom?adi kroz povijest. Brazil igra ''najeuropskije'' odkad ja osobno pratim nogomet. Tako da Dunga nije baš klasi?an JA trener. I što je tako?er bitno, vrlo vjerojatno je slobodan nakon SP.

Nema previše glasina o njemu, bilo ih je naravno, ali siguran sam da je i njegovo ime dosta visoko u knjižici MM-a i Brance.

Leonardo i Maradonna- sportmediaset je donio njihova imena, treba li dalje to uop?e komentirati? ? Premda, o Leonardu sam se ve? izjasnio u ovoj temi i nemam uop?e negativno mišljenje o toj opciji dok je argentinski narkoman klaun.

Spaletti- zadnjih par dana se i on po?eo spominjati i siguran sam da je Moratti i njega kontaktirao ili ga bar drži kao izglednog kandidata. Ali problem s njim je ugovor u Rusiji i odnos s navija?ima Rome što je ve? netko spomenuo u temi. Osobno, totalno sam za Spalettij, vjerojatno top 3 ili 4 talijanski trener.
To bi bilo to, ?eka nas dugo, dugo ljeto prepuno obrata i zanimljivih situacija. I dalje smatram da se od Capella nije odustalo, ali Moratti vjerojatno istražuje i druge opcije.
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #79 na: Lipanj 02, 2010, 14:06:10 »

a sta se nisu nesto spominjali scolari i avram grant Huh?
Evidentirano

GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #80 na: Lipanj 02, 2010, 14:13:33 »

a sta se nisu nesto spominjali scolari i avram grant Huh?

Ne sje?am se da sam nabasao na iti jedan ?lanak o njima, ali može biti. Think
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #81 na: Lipanj 02, 2010, 14:14:52 »

ako se dobro sjecam mislim da je cak netko na forumu spominjao nesto za scolaria ili je bio neki link nesto,nisam siguran,ali po meni su i to ok treneri
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #82 na: Lipanj 02, 2010, 14:23:12 »

Krug se širi: Pellegrini i Scolari u igri?

evo ovdje sam to procitao
Evidentirano

GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #83 na: Lipanj 02, 2010, 14:30:42 »

O, evo onda i o njima dvojici. Wink

Scolari-spada mi u onu kategoriju južnoameri?kih trenera za koje smatram da ne bi bili dobra opcija. Dapa?e, on je i najiskaknutiji pripadnik te skupine, netko tko je baš prva asosicijacija kad pomislim kakvog trenera ne bih u Intera. Sjajan trener za voditi reprezentacije poput Portugala i Brazila, ali vjerojatno totalna katastrofa za voditi top klub u Engleskoj ili Italiji. U Primeri bi još i mogao pro?i. Smatram da nije opcija za Morattija, a ni za novinare po koli?ni glasina. Grin

Grant-meni osobno ok trener, super je Chelsea igrao dok je on bio na ?elu. Samo nisam baš upoznat s njegovom ulogom u svemu tome,koliko je bio samostalan, a koliko su tu odradili pomo?nici i ostali jer njega vidim više u nekavoj ulozi sportskog direktora ili sli?no. Osobno, ne bih bio ljut ili jako nezadovoljan da njega izabere Moratti, ali s obzirom na to da ga se nigdje ne spominje bio bih iznimno iznena?en da to bude baš on.
Evidentirano
GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #84 na: Lipanj 02, 2010, 19:02:09 »

Capello je ipak otpao, potpisao je ugovor s Englezima do 2012. te su maknuli klauzulu od 5 milijuna eura za koju ga se moglo osloboditi iz ugovora. Teoretski je mogu?e da ga Moratti ipak odvede, ali bi to sad bilo puno puno teže, a o?igledno Englezi imaju puno povjerenja u njega.

Okre?emo se drugim opcijama, moj je favorit od danas Spaletti.
Evidentirano
nefra
Mladi clan
**

« Odgovor #85 na: Lipanj 02, 2010, 20:48:25 »

ne preostaje nan nista drugo nego da turcima ponudimo odštetu za Guusa Hiddinka, ponavljam on je trenutno idealna opcija kad je capello otpao.... guardiola recimo igra preatraktivan nogomet, a mi nemamo igra?e u mom?adi koji bi mogli odgovoriti tom sustavu igre.... dakle guus koji je i sa chealsijem (isto s mourinhovim igra?ima) znao izuzetno dobro voditi ekipu, za mene je prva opcija... nadam se da moratti misli isto....
Evidentirano
amel
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #86 na: Lipanj 02, 2010, 20:49:08 »

treba udariti na hidinka,kako bi se mogla platiti odsteta englezima za capela tako moze isto i turcima za hidinka,a isto tako mislim da felix magat spada medzu najbolje trenere Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #87 na: Lipanj 02, 2010, 20:50:58 »

Tipujem na Spalettija moze u Seriji A dobro vodit nas nadam se njemu ili Hidinku posto Capello otpao .
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #88 na: Lipanj 02, 2010, 22:21:38 »

buduci da capello ne dolazi mislim da bi se trebali okrenuti hiddinku,spalettiu i ako nista od njih dvoje onda bi mogli po avram granta,po meni je on ok trener barem bolji od beniteza
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #89 na: Lipanj 02, 2010, 23:14:36 »

benitez dobio otkaz... znaci sve su sanse da cemo tog da dovedemo ako otpadnu capello i hiddink....
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
il Principe
Super clan

« Odgovor #90 na: Lipanj 02, 2010, 23:21:42 »

izgleda da je benitez najvjerojatnija opcija. popio je otkaz u liverpoolu  Wall smack
Evidentirano
Adri
Stalni clan

« Odgovor #91 na: Lipanj 02, 2010, 23:28:58 »

Gdje ste našli tu vijest??
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #92 na: Lipanj 03, 2010, 01:09:00 »

Ajmo vako sto se tice Beniteza sta je covjek osvojio sve sa Valencijom sjetimo se Sa Liverpolom je osvojio ligu prvaka pa bio u finalu jest popusio to stoji al je bio dakle cojk nije los strateg samo sad je zaribo sa svoim spancima i nekom zasicenju medju igracima vec je dugo tamo odbrana liverpola je ko kesa bila ove sezone Tores non stop ozljedjen ko zena Gerard nije to vise onaj igrac kakav je nekad bio nema motiva volje nema s kim igrat ,Ne znam ni ja sam ovo je sve moje misljenje ja bi bio naj sretniji kad bi bio Capello medjutim sanse su 20 posto od danas Hidink nema sanse nikako nazalost dakle opcija Spaletti i ovaj covjek Benitez >Benitezu bi dao sansu jer je iskusniji trner jaci takticar u vecim utakmicama al eto vidjet cemo sta ce se desavati naredni dana Sto se mene tice neka dodje neka pokusa da vodi INTER bolje on nego onaj iz fulhama ako dodje benitez samo nemoj dovodit svoje spance naravno osim Toresa on je zvjer on moze  Cheesy

evo druze link
http://www.dreamtransfers.com/2010/06/02/update-benitez-in-sardinia/
Benitez na Sardiniji

evo moli se bogu....nek me inter uzme hehehe
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #93 na: Lipanj 03, 2010, 08:45:25 »

Guus Hiddink odbio europske prvake

ni od hiddinka nista,steta
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #94 na: Lipanj 03, 2010, 09:04:33 »

Osobno,nisam vjerovao u dolazak nizozemskog stru?njaka,na kraju se to i dogodilo..Iako,bih volio suprotno...Nšta,nadajmo se ?e boss Moratti u dogledno vrijeme na?i adekvatno rješenje koje je spremo preuzeti užareno klupu Internazionalea....
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #95 na: Lipanj 03, 2010, 09:09:31 »

Nakon svih ovih peripetija i možebitnih otkaza/nedolazaka raznih mentora koja se spominju u kontekstu novog trenera,možda se krije nešto neo?ekivano,možda nas Moratti iznenadi sa novim imenom,?ak i Frank Rijkaard ne bi bila loša solucija...
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #96 na: Lipanj 03, 2010, 09:22:47 »

uh kako si se samo njega sjetio,mislim da nebi bio los,dobar je trener...sta nije on u galatasarayu
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #97 na: Lipanj 03, 2010, 09:28:58 »

Trenutno je u turskom velikanu,ne sumnjam da bi na poziv iz Milana spakirao kov?ege i prvim letom put Italije...Poziv od aktualnih euro - prvaka ne dobija/odbija se svaki dan....
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #98 na: Lipanj 03, 2010, 11:25:20 »

Benitez mozda novi trener INTERA  Evropskog prvaka!

Rafael Benitez ce danas biti i oficijelno otpusten iz Liverpoola, a uocen je sinoc na Sardiniji.

Inace, Rafa je ostao poznat Interovim navijacima kada je osvojio Ligu prvaka preko AC Milana, te kada je ove sezone odbio preuzeti Juventus.

Razlog zasto ovo spominjemo jeste zbog toga sto ce on biti nas novi trener kako svi mediji navode.

« Zadnja izmjena: Lipanj 03, 2010, 11:28:31 od Adnan » Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #99 na: Lipanj 03, 2010, 11:33:42 »

nakon odbijanja capella i hidnika mislim da bi bio on najbolji izbor trenutno
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4] 5 6 ... 11   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!