|
Starmo4
|
 |
« Odgovor #225 na: Lipanj 19, 2011, 12:44:36 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Amala!Pazza INTER amala!E’ una gioia infinita che dura una vita!!Pazza INTER amala!
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #226 na: Lipanj 19, 2011, 12:50:38 » |
|
Jesi li mislio na Fucilea?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Starmo4
|
 |
« Odgovor #227 na: Lipanj 19, 2011, 14:41:34 » |
|
Jesi li mislio na Fucilea?
Ja fucilee  s mobitela pisem pa se zjbem 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Amala!Pazza INTER amala!E’ una gioia infinita che dura una vita!!Pazza INTER amala!
|
|
|
|
ToniV.G
|
 |
« Odgovor #228 na: Lipanj 21, 2011, 23:20:30 » |
|
pa sta rade ovi jbt....najbolje da krunu jrcica doveduu.....
NAKON odlaska dosadašnjeg trenera Andrea Villas-Boasa, koji pregovara sa Chelseajem, portugalski nogometni prvak Porto imenovao je 42-godišnjeg Vitora Pereiru, dosadašnjeg pomoćnika Villas-Boasu, za prvog trenera.
Vitor Manuel de Oliveira Lopes Pereira dobio je od svog kluba dvogodišnji ugovor koji stupa na snagu odmah.
Podsjećamo, Villas-Boas (33 godine) je zatražio raskid ugovora, koji je bio potpisan do ljeta 2013. godine. Porto je putem priopćenja potvrdio da je od Villas-Boasa dobio iznos predviđen u klauzuli ugovora u radu za njegov prekid.
Time su se stekli uvjeti da Villas-Boas započne pregovore s Chelseajem oko preuzimanja njihove momčadi, koje je londonski klub i potvrdio na svojim službenim stranicama. Villas-Boasov dosadašnji pomoćnik Vitor Pereira ima i iskustva u radu kao prvi trener. Posljednje takvo imao je u Santa Clari od 2008. do 2010. godine.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #229 na: Lipanj 21, 2011, 23:53:09 » |
|
Sve se više spominje Hiddink.  Svaka čast ako njega dovodemo. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #230 na: Lipanj 22, 2011, 08:39:28 » |
|
Guus Hiddink izjavio je kako mu je dosadilo voditi reprezentacije te da je spreman ponovo voditi neki klub. Njegov agent rekao je kako bi Inter bio odlican izazov.Na drugu stranu, Villas Boas, koji je takodjer bio kandidat, najvjerovatnije ce preuzeti Chelsea, pitanje je samo dana.
Turski fudbalski savez bi mogao traziti odstetu od 6m, sto je za 9m manje nego li cijena Porta za Villas Boasa, a posto je transfer Muntarija u Galatasaray skoro zavrsen, za njega bismo navodno trebali dobiti 7m, tako da bi dolazak Hiddinka i u slucaju da budemo morali platiti odstetu bio pokriven.
Klubovi koje je Guus do sada vodio: 1982–1984 De Graafschap 1984–1987 PSV Eindhoven (assistant manager) 1987–1990 PSV Eindhoven 1990–1991 Fenerbahçe 1991–1994 Valencia 1994–1998 Netherlands 1998–1999 Real Madrid 2000 Real Betis 2000–2002 South Korea 2002–2006 PSV Eindhoven 2005–2006 Australia 2006–2010 Russia 2009 Chelsea (caretaker) 2010– Turkey izvor beanamata.com nadam se da ce da bud istina..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hetman
|
 |
« Odgovor #231 na: Lipanj 22, 2011, 11:01:09 » |
|
Ako dodje Guus Hiddink onda stvarno imam nade u sledecu sezonu... ali ako dodje bilo tko drugi sto nije vec vodio veliki klub... necemo se boriti za prvo mjesto u Italiji a u Evropi nemamo sta traziti... DAJ BOZE DA HIDDINK HOCE KOD NAS !!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
irasic
|
 |
« Odgovor #233 na: Lipanj 22, 2011, 18:00:38 » |
|
Možda nisam baš u toku zadnje vrijeme, al ne vidim da se igdje spominje Walter Zenga. Njemu bi definitivno trebalo dat priliku, čovjek se sam nudio još nakon odlaska Beniteza, a mi začudo uzeli Leonarda... A što se tiče ovih Mihajlovića i Gasperinija, njima nebi dao ni da mi okopaju vrt.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ci sono solo due grandi squadre a Milano - L'Inter e Inter Primavera!
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #234 na: Lipanj 22, 2011, 19:22:45 » |
|
Gasp je sada sasvim blizu klupe Intera. Volio bih da ga uzmu iz nekoliko razloga: - Puno je jeftiniji od trenerskih zvijezda koje mnogo koštaju ali ipak ne garantiraju siguran uspjeh. - Nije potrebna adaptacija jer je domaći trener. - Slobodan je trener i ništa ne treba ulagati u otkup. - Za debelo manju plaću bi radio nego velikani europskog nogometa. - Dokazao je u Genoi da je dobar trener, pa ga je čak i Mourinho hvalio, a rijetki su oni o kojima pohvalno govori. - Veliki je gospodin, uljudnog i uravnoteženog ponašanja. Ne divlja na klupi ali niti nije mutav kao Ranieri. 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 22, 2011, 19:27:10 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #235 na: Lipanj 22, 2011, 22:07:05 » |
|
definitivno sam za domaceg trenera i normalnu formaciju 4-4-2 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #236 na: Lipanj 23, 2011, 18:26:51 » |
|
definitivno sam za domaceg trenera i normalnu formaciju 4-4-2  Ma da,a tko će ti igrati tu formaciju? Pa mi uopće nemamo desne i lijeve vezne igrače. U toj formaciji bi Sneijder ispaštao,jer on je najbolji trequartista na svijetu,a tko zna kako bi se snašao u tom sistemu. Ne,ne. Ne možemo mi to. Prema pisanju talijanskih medija,Gasperini bi trebao večeras potpisati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #237 na: Lipanj 23, 2011, 18:32:36 » |
|
Ma da,a tko će ti igrati tu formaciju? Pa mi uopće nemamo desne i lijeve vezne igrače. U toj formaciji bi Sneijder ispaštao,jer on je najbolji trequartista na svijetu,a tko zna kako bi se snašao u tom sistemu. Ne,ne. Ne možemo mi to. Prema pisanju talijanskih medija,Gasperini bi trebao večeras potpisati. a sta je "dijamant" formacija nego 4-4-2? to je sad po novom 4-1-2-1-2 .. onda mozemo i golmana dodati kad je tako trener odlican. ocekujem prva 3 mjesta slijedece sezone 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
chivu26
|
 |
« Odgovor #238 na: Lipanj 23, 2011, 18:36:15 » |
|
Aha,znači ti misliš na romb? Ok,tu bi Sneijder ostao na svojoj poziciji,bilo bi mjesta za zadnjeg veznog. Svejedno,to nema tko igrati. Ajde reci tko bi igrao na poziciji lijevog i desnog veznog.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
giuseppe
|
 |
« Odgovor #239 na: Lipanj 23, 2011, 19:16:05 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
bolje biti mlad i bogat nego star i siromasan by robert rock
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #240 na: Lipanj 23, 2011, 21:02:57 » |
|
Aha,znači ti misliš na romb? Ok,tu bi Sneijder ostao na svojoj poziciji,bilo bi mjesta za zadnjeg veznog. Svejedno,to nema tko igrati. Ajde reci tko bi igrao na poziciji lijevog i desnog veznog.
cesar maicon lucio samuel nagattomo cambiasso Zanetti Motta Sneider Eto Milito nema bolje
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #241 na: Lipanj 24, 2011, 15:53:09 » |
|
Juventusov čovek na klupi Intera! 24. jun 2011. | 14:55 | Izvor: Sportske.net
Pošalji komentar Komentari (0)
Zvanična potvrda, naredne sezone na klupi Intera sedeće Đan - Pjero Gasperini. Poznat kao trener koji se formirao u Juventusovoj trenerskoj školi i koji je i kao fudbaler ponikao u redovima "stare dame" verovatno nikada nije očekivao da će voditi najvećeg rivala. Rođen istog dana kada i Murinjo. GasperiniĐan Pjero Gasperini je novi trener Intera.
Ugovor je potpisan na godinu dana, ukoliko bude rezultata biće produžen za još jednu. Klub je prelomio, pružiće mu šansu, a zanimljivo da sa sobom neće moći da povede kondicionog trenera Ventronea i trenera golmana Rampulu, upravo zbog njihove prošlosti u Juventusu.
Gasperini je sebe često nazivao vojnikom Juventusa, ali nikada nije dobio pravu šansu u klubu iz grada u kome se rodio.
Kao igrač prošao je mlađe kategorije, dobio par prilika u prvom timu, ali je brzo napustio Juve. Njegova generacija je u prvoj polovini osamdesetih pokorila svet i na klupskom i na reprezentativnom planu.
Kao trener kalio se u mlađim kategorijama Juventusa, vodio i podmladak, a iz te "primavere" je izašao veliko broj odličnih igrača. Mnogi kažu da je najzaslužniji za činjenicu da je Juventus godinama imao najbolju školu fudbala na Apeninima.
Kao trener seniorskih ekipa počeo je u Krotoneu, sa malenim kalabrijskim klubom izborio je drugu ligu, od 2006. do 2010. bio trener u Đenovi, koju je vratio u Seriju A, i sa njom izborio Evropu.
Pre dva leta je bio u konkurenciji za trenera Juventusa, ali je tada malo zatezala Đenova, a Juventus se opredelio za Ćira Feraru.
Gasperini je rođen istog dana kao i Murinjo, u Interu se nadaju da bi to mogao da bude dobar znak...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
diego.a.milito
|
 |
« Odgovor #242 na: Lipanj 24, 2011, 15:58:40 » |
|
Gasperini je rođen istog dana kao i Murinjo, u Interu se nadaju da bi to mogao da bude dobar znak...
 Koji je ovo kreten napisao.Cuj ja sam rodjen isti dan kada je Alfred Nobel umro pa sta to ima veze. Upravo smo potpisali bezuslovnu kapitulaciju i juventizirali se.Prvo dovodimo milanovog covjeka a sada juventusovog pa jb hocemo li ikada dovesti svog nekog strucnjaka.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #243 na: Lipanj 24, 2011, 16:19:07 » |
|
Kakve veze ima koje čiji bio? U trenerskom poslu, pogotovo, to ništa ne znači. Mora nečiji biti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #244 na: Lipanj 24, 2011, 16:35:00 » |
|
Kakve veze ima koje čiji bio? U trenerskom poslu, pogotovo, to ništa ne znači. Mora nečiji biti.
bio sam u principu protiv, al kak ti svaki puta dosad otkad sam prisutan na ovom forumu pogodis s trenerovim ucinkom - ako ti velis da ce biti ok, vjerujem ti. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #245 na: Lipanj 24, 2011, 16:44:15 » |
|
Naravno ne treba očekivati LP, već slagati novu momčad koja će biti mlađa i trajati dugo. Uz put, prve godine ako kji domaći trofej uleti, puna šaka brade.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #246 na: Rujan 21, 2011, 13:58:00 » |
|
MATRIXA ZA TRENERA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kad vidim da je Ranieri favorit, to mi čisto dođe kao da nas netko u klubu zajebava pa ću i ja okrenuti na zajebanciju:
MATRIXA ZA TRENERA!
Zašto ne... bar nekog mladog "stručnjaka" i domaći je kadar. Tko neće trčati odmah bi dobio vaspitnu preko njuške.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
del_
|
 |
« Odgovor #247 na: Rujan 21, 2011, 14:20:51 » |
|
ak dovedu Ranieria onda u qurac i sve. Pa čovjek ima u svik klubovima koje je trenirao prosjek od između 40-50% pobjeda ( chelsea, juvenuts, roma ). Usporedbe radi Mou je u chelsea i realu na 70% pobjeda dok je u interu bio na nekih 65% Opet cemo dobit nekog panja 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
|
|
|
|
del_
|
 |
« Odgovor #248 na: Rujan 21, 2011, 14:22:00 » |
|
dobar mu je i CV
Manager
Cagliari Calcio
Serie B: Promotion 1989–90 Serie C1: Promotion 1988–89
Coppa Italia Serie C: 1989
ACF Fiorentina
Serie B Championship: 1993–94 Coppa Italia: 1996 Supercoppa Italiana: 1996
Valencia CF
Copa del Rey: 1999 UEFA Intertoto Cup: 1998 UEFA Super Cup: 2004
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #249 na: Rujan 21, 2011, 14:50:20 » |
|
Mourinho za Ranierija: "At nearly 70 years of age, he has won a Super Cup and another small Cup. He is too old to change his frame of mind" S druge strane, Mou je rekao da je Gasp dobar  neka ostane Baresi do kraja sezone ..  Baresi je radio sa Primaverom i tenirao je neke od ovih mladica radio je sa najboljim trenerom svijeta i sigurno je naucio nesto od njega a radio je i sa ova tri levata i vidio je sta ova ekipa moze da uradi.moj glas ide Baresiju ..
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Rujan 21, 2011, 14:52:19 od Adnan »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|