Svibanj 22, 2012, 05:43:17 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
Anketa
Pitanje: novi stadion?
DA - 34 (82.9%)
NE - 7 (17.1%)
Ukupno glasaèa: 39

Str: 1 ... 4 5 [6]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Novi stadion: da ili ne  (Posjeta: 4873 puta)
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #125 na: Sijeanj 23, 2010, 10:41:03 »

Zato sto je Giuseppe bio i njihov igrac! Stadion nije sluzbeno njihov, vec gradski. Izgradio ga je vlasnik AC Milana Pirelli kao poklon gradu Milanu. Zbog toga je stadion vise njihov nego nas.
« Zadnja izmjena: Sijeanj 23, 2010, 10:42:42 od nraguz » Evidentirano

Milano siamo noi!
interista4ever
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #126 na: Oujak 11, 2010, 16:43:01 »

za novi stadion.sta ima veze.sve sta je novo bolje je. Inter zastava
Evidentirano
Starmo4
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #127 na: Kolovoz 31, 2010, 15:25:56 »

Vec se naslo mjesto za novi stadion,interova porodica i clanovi moratti familije pregovaraju sa mjesnom zajednicom u milanu !!!!! Neznam sad tacno mjesto sa ''P'' pocinje... uglavnom projekat se pravi i ocekuje se do 2014 da bude godov da bi se italija mogla kandidovati za 2016 za euro:D
Evidentirano

Amala!Pazza INTER amala!E’ una gioia infinita che dura una vita!!Pazza INTER amala!
silenT
Stalni clan

« Odgovor #128 na: Kolovoz 31, 2010, 15:50:43 »

Vec se naslo mjesto za novi stadion,interova porodica i clanovi moratti familije pregovaraju sa mjesnom zajednicom u milanu !!!!! Neznam sad tacno mjesto sa ''P'' pocinje... uglavnom projekat se pravi i ocekuje se do 2014 da bude godov da bi se italija mogla kandidovati za 2016 za euro:D

Euro 2016 je dobila Francuska
Evidentirano

GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #129 na: Rujan 01, 2010, 10:17:53 »

Ukoliko se sva ova lova ?uva i ne troĆĄi jer je u planu novi stadion, osobno nisam ljut. Premda, moram upozoriti da se sli?no dogodilo Arsenalu. Izgradili su novi stadion, puni su love danas, ali su GODINAMA bez trofeja. Oni su tako?er imali izrazito mo?nu ekipu kad se stadion gradio, ekipu koja je bila jedna od boljih u Europi, pa su straĆĄno stagnirali i tu su gdje su danas.

Zato treba vidjeti ĆĄto je Morattiju prioritet...Stadion se ne?e sam izgraditi, a neĆĄto ?e morati trpiti....financije ili rezultati.
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #130 na: Sijeanj 19, 2012, 01:04:31 »

http://passioneinter.net/?p=13663
Evidentirano

herrera
Super clan

« Odgovor #131 na: Sijeanj 27, 2012, 00:41:08 »

Definitivno DA
Evidentirano

Augment
Super clan

« Odgovor #132 na: Sijeanj 27, 2012, 01:56:08 »

bilo bi dobro po klub i sve, ali ipak san siro je san siro..
Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #133 na: Sijeanj 27, 2012, 10:27:45 »

Ova maketa dugo kruĆŸi. Meni je iz vana grozan.

Ja sam za novi stadion. Sentimentalno smo vezani za sadaĆĄnji stadion ali treba znati da smo mi na njega doĆĄli tek 1947 godine i da ga je izgradio Milan a kasnije prodao gradu: http://www.interusrcu.com/?p=1497
Prema tome ne pije vodu niti neka prevelika sentimentalnost za povjeơću.

Iskoristio sam priliku i sad na ovom putovanju otiĆĄao do naĆĄe stare Arene. NaĆŸalost, nisam mogao niti sa jedne strane ući u stadion već sam ga samo obiĆĄao skroz izvana. Ne vidi se unutra jer su jako visoke i stare zidine, kao dvorac. Nadam se da ću jednom prilikom moći unutra i poslikati se jer mi je velika ĆŸelja doĆŸivjeti tu daleku proĆĄlost naĆĄeg kluba.
« Zadnja izmjena: Sijeanj 27, 2012, 10:52:42 od fanatico » Evidentirano

ILfenomeno
Stalni clan

« Odgovor #134 na: Oujak 30, 2012, 19:26:06 »

ako klub ovo ljeto krene u potpunu rekonstrukciju, oslanjajući se na nove mlađe igrače i rjeĆĄavajući se ovih sa vrlo visokim ugovorima moĆŸda je onda i pravo vrijeme da se stvarno punim gasom krene u realizaciju projekta novi stadion. bilo bi lijepo novi mladi inter gledati na naĆĄem, novom stadionu. početak jedne nove ere kako na sportskom, tako i na poslovnom planu
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #135 na: Oujak 30, 2012, 22:42:29 »

ma talijani ce dobit brzo neko euro il sp i eto stadiona novog Cheesy
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
Rigzi
Stalni clan

« Odgovor #136 na: Oujak 31, 2012, 22:14:29 »

naravno da sam za novi stadion... sa nekih 40-50 000 mjesta .......... novija zastava
Evidentirano

Augment
Super clan

« Odgovor #137 na: Travanj 01, 2012, 01:31:03 »

sve ispod 60 000 mjesta bi bilo ravno katastrofi! puĆĄac

Evidentirano

Kad bih morao odgovoriti svim menadzerima, braci i drugima moramo bih otvoriti one vrazje Facebooke ili Twittere. - Claudio Ranieri. Cheesy Cheesy

croit93
Stalni clan

« Odgovor #138 na: Travanj 01, 2012, 03:04:26 »

70-75 hiljada na nasim se utakmicama skupi cca. 60 tisuca ljudi,a na vecima je pun do vrha Wink znaci i na manjima bi bio ugodni popunjen a opet bi puno novaca uzimali zbog velikog broja mjedta na vecim Smiley
Evidentirano

Fare grande l'Inter. Oggi come allora.
Augment
Super clan

« Odgovor #139 na: Travanj 01, 2012, 04:12:29 »

ako misle napraviti stakorsko leglo ka oni iz torina bolje da ne prave stadion nikako!

mada je san siro san siro sto se mene tice da Bog da nikad otisli sa tog legendarnog stadiona
Evidentirano

Emir Podgorica
Super clan

« Odgovor #140 na: Travanj 01, 2012, 10:40:19 »

60 000 idealno.
meaca prima 80 000 a na jace uakmice ga popunimo.
Evidentirano

Ni zenu, ni djecu ka' Inter voljet' necu!
nraguz
Moderator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #141 na: Travanj 11, 2012, 03:33:52 »

Ova maketa dugo kruĆŸi. Meni je iz vana grozan.

Ja sam za novi stadion. Sentimentalno smo vezani za sadaĆĄnji stadion ali treba znati da smo mi na njega doĆĄli tek 1947 godine i da ga je izgradio Milan a kasnije prodao gradu: http://www.interusrcu.com/?p=1497
Prema tome ne pije vodu niti neka prevelika sentimentalnost za povjeơću.

Iskoristio sam priliku i sad na ovom putovanju otiĆĄao do naĆĄe stare Arene. NaĆŸalost, nisam mogao niti sa jedne strane ući u stadion već sam ga samo obiĆĄao skroz izvana. Ne vidi se unutra jer su jako visoke i stare zidine, kao dvorac. Nadam se da ću jednom prilikom moći unutra i poslikati se jer mi je velika ĆŸelja doĆŸivjeti tu daleku proĆĄlost naĆĄeg kluba.

Da, ja sam obiĆĄao par lokacija, tipa ulicu gdje je bio restoran L'Orologio gdje se osnovao Inter, dva sjediĆĄta kluba i ĆŸelja mi je sljedeći put kad odem u Milano napraviti jednu cijelu turu povijesti Intera - sjediĆĄta, stadioni, shop...
Evidentirano

Milano siamo noi!
herrera
Super clan

« Odgovor #142 na: Travanj 21, 2012, 22:00:57 »

Opet neki dan citam da su poceli pregovori čelnih ljudi Intera i rukovodstva grada Milana za traĆŸenje najbolje lokacije za Interov stadion. Nadam se da  je to istina i da cemo sto prije poceti sa gradnjom stadiona, a valjda je Moratti potpisao nekad prije da ce koristiti Meazu do 2015 godine...
Evidentirano

danijel1993
Super clan

« Odgovor #143 na: Travanj 22, 2012, 19:59:14 »

sumnjam ja da ce se uskoro graditi pogotov da ce naci nekoga da invenstira u ovo vrijeme..
Evidentirano

herrera
Super clan

« Odgovor #144 na: Travanj 23, 2012, 10:23:05 »

kako bi bilo lijepo vidjeti inter na novom stadionu, al neizvodivo trenutno jbg
Evidentirano

Str: 1 ... 4 5 [6]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!