|
fanatico
|
 |
« Odgovor #100 na: Rujan 26, 2009, 10:32:22 » |
|
Naravno ?uBrentinac... mora da ti je jako teĆĄko kad si sam doĆĄao u ĆĄinteraj i nismo te morali loviti kao ostale dĆŸukeletine.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zvjezdica da resu
Gost
|
 |
« Odgovor #101 na: Rujan 26, 2009, 10:35:01 » |
|
Naravno ?uBrentinac... mora da ti je jako teĆĄko kad si sam doĆĄao u ĆĄinteraj i nismo te morali loviti kao ostale dĆŸukeletine.
VI DA ME ULOVITE MORATE PRVO RECI FORZA JUVEEEEEE
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #102 na: Rujan 26, 2009, 10:39:20 » |
|
Ne laj dĆŸukeletino! ?uBrentiner ĆĄteta da jako sli?ite oni prelijepim dalmatinerima - samo vi umjesto pjega imate reĆĄetke po sebi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zvjezdica da resu
Gost
|
 |
« Odgovor #103 na: Rujan 26, 2009, 10:43:53 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #104 na: Rujan 26, 2009, 10:56:36 » |
|
kad budes izbrisan s foruma,znat ces da ti je stavljena brnjica
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zvjezdica da resu
Gost
|
 |
« Odgovor #105 na: Rujan 26, 2009, 10:59:25 » |
|
ETO KOLIKO STE VIJERNI SVOM KLUBU
KADA SEBE NAZIVATE Ć INTERIMA
Ć INTERIIIIIIIIIIIIIIII
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #106 na: Rujan 26, 2009, 11:03:43 » |
|
Odgovorit ?u ti na tvom jeziku da bolje shvatiĆĄ: av av avav av, avvvv av avav, avavavav!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #107 na: Listopad 09, 2009, 14:27:49 » |
|
I dalje zastupam NE za novi stadion. Nek se seli Debbilan.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili joĆĄ gore bijelo crna).
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #108 na: Listopad 09, 2009, 15:36:25 » |
|
i meni je mrsko se odvajat od Meazze, al ako vec pravili novi zasto samo 60 000 sjedecih mjesta, nek stave 80 000, i nek nebude previse tehnoliziran kao npr. Alianz Arena, nesto da boje mjenja, sta ces na to pare trosit, ili pokretni krov, pa daj mislim... placa igracu je 5 milijuna nek trci po kisi, a navijacima jos bolje kad padne kisa, odu oni lazni navijaci ostanu samo vjerni bolje im je tad navijat...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #110 na: Listopad 10, 2009, 10:49:22 » |
|
i meni je mrsko se odvajat od Meazze, al ako vec pravili novi zasto samo 60 000 sjedecih mjesta, nek stave 80 000, i nek nebude previse tehnoliziran kao npr. Alianz Arena, nesto da boje mjenja, sta ces na to pare trosit, ili pokretni krov, pa daj mislim... placa igracu je 5 milijuna nek trci po kisi, a navijacima jos bolje kad padne kisa, odu oni lazni navijaci ostanu samo vjerni bolje im je tad navijat...
Meni je takva situacija s Dinamom. Kao da bi ga selili na drugu lokaciju. Nedam ni Maksimir ni Meazzu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #111 na: Sijeanj 21, 2010, 13:00:46 » |
|
'Il Sole 24 Ore'' danas izbacuje ?lanak posve?en Interovom budu?em stadionu, ?ak s priloĆŸenim 'preview' projekta. Nova Interova instalacija bit ?e kapaciteta 60.000, i prva utakmica trebala bi biti odigrana 2014. Dve su zone za smjestiti stadion : Settimo Milanese, gdje se nalazi Parco di Trenno i zona Piazzale Perucchetti, gdje se sada nalazi vojarna Santa Barbara.
Inter bi se u ovom slu?aju mogao ubaciti u borbu za dodjelu vojnih podru?ja koja ?e biti raspuĆĄtena zahvaljuju?i dogovoru postignutom proĆĄlog svibnja izme?u ministarstva obrane i op?ine. (ne razumijem se u politiku i jurizdikcije ali tko zna da ovdje moĆŸda nije imao neke veze i talijanski ministar obrane koji je naĆĄ poznati navija? ) Ali Nichloas Gancikoff, ?ovjek kojeg je Sport Investment Group stavila za koordinatora svih operacija projekta, ne ĆŸeli niĆĄta otkriti :
''Zona je top secret, pregovori su u tijeku, trebaju se izbjegavati ĆĄpekulacije''.
Mogu?nosti za zone Rho-Pero, Pioltello i San Siro zona hipodrom su potpuno ispale. Ideja predsjednika Massima Morattija je instalacija koja ?e ''ĆŸivjeti'' 365 dana u godini, koja ?e garantirati prihode s kojima imaju problema svi talijanski klubovi i koji predstavljaju ĆĄlag na torti stranih klubova, engleskih u prvom planu. ''Klub ĆŸeli novi stadion - dodaje Gancikoff -, projekt se nastavlja. Gleda se na minhensku Allianz Arenu i londonski Emirates Stadium, ali s joĆĄ boljom tehnologijom, komfortom i sigurnoĆĄ?u, s visokom razinom servisa: bit ?e to srediĆĄte atrakcije i interakcije za sve navija?e''. Bit ?e velikih restoranskih, komercijalnih i zabavnih prostora, s jednom udrugom koja bi bila posebno stvorena baĆĄ za promociju doga?aja.
''Vizualni impakt biti ?e vrlo vaĆŸan, inovativni dezajn, tolikod a postane simbol modernizma u Milanu'', na kraju zaklju?uje Gancikoff. Na kraju, izgleda vrlo izvjesna upotreba ''brand 'naming'-a za denominaciju stadiona, kreairaju?i tako joĆĄ ve?i prihod. Posveta bi trebala biti borba izme?u Angela Morattija i Giacinta Facchettija, ali nije za isklju?iti dupli odabir.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #112 na: Sijeanj 21, 2010, 13:03:20 » |
|
Evo novi stadion Inter! Za lokaciju otjecanje izme?u dva podru?ja Pretpostavljamo park Trenno i Piazzale Perrucchetti.U me?uvremenu, ovdje je pregled projekta  Il Sole 24 ore je danas objavljuje ?lanak o budu?nosti vlasniĆĄtva cijelog stadiona, s priloĆŸenom tako?er prvi "pregled" projekta. Nova biljka Nerazzuri ?e biti 60 tisu?a mjesta, a prva igra bi trebao biti predstavljen u 2014. Dva podru?ja utvr?enih za poziciju: da od Settimo milanski, gdje se nalazi park Trenno, i da od Piazzale Perucchetti, koja je sada kasarna Santa Barbare.Inter je u ovom slu?aju bi se uklopiti u proces dislokacije vojnih podru?ja da je napuĆĄtena zbog sporazum potpisan u svibnju proĆĄle godine od strane Ministarstva obrane i Grada.Ali, Nikola Gancikoff, kandidat za Sports Investment Group koordinirati planiranje operacija, vjeĆŸbanja najve?i suzdrĆŸanost: "prostor je stroga tajna, tu su u tijeku pregovori, trebali bismo izbje?i spekulacije. Isparila, me?utim, pretpostavke Rho-Pero, Pioltello podru?je i San Siro trkaliĆĄte. Ideja za predsjednik Massimo Moratti je da je biljka(stadion) ĆŸivjeti 365 dana u godini, ?ime se osigurava tih prihoda od stadiona koji nedostaju u toku sa svim talijanskim tvrtkama i umjesto toga su ponos stranih klubova, engleski prvenstveno. "Tvrtka ĆŸeli novi stadion - dodaje Gancikoff -, projekt ide naprijed. Literatura se Allianz Arene u Monako i Emirates stadionu u Londonu, ali uzimanje nekoliko koraka naprijed u tehnologiji, udobnost i sigurnost s visoku razinu usluge: to ?e biti pola atrakciju i interakcije za sve navija?e. Bit ?e dovoljno prostora za blagovanje, shopping, zabavu, druĆĄtvo stvara ad hoc za promociju doga?aja."Vizualni utjecaj ?e biti vrlo vaĆŸno, inovativan dizajn, kako bi postao simbol moderniteta u Milano ', obe?ava kona?no Gancikoff. Na kraju, ?ini se gotovo sigurno koriĆĄtenje "brand naming" za ime stadiona, stvaraju?i dodatni prihod od prihoda. Posvetu, me?utim, treba igrati dva Angelo Moratti i Giacinto Facchetti, ali nije odbacio mogu?nost odabira soba. Prevedeno na google
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #113 na: Sijeanj 21, 2010, 16:50:37 » |
|
ĆĄto prije to bolje!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #114 na: Sijeanj 22, 2010, 13:44:28 » |
|
To nema Meazzinu duĆĄu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kdinter
|
 |
« Odgovor #115 na: Sijeanj 22, 2010, 13:51:02 » |
|
To nema Meazzinu duĆĄu.
Da,to je ono sto i meni najvise smeta. Meazza je Meazza. Isto kao i sa Liverpoolom-mogu da naprave svemirski brod ali zna se sta je Anfield. A i sa Emiratesom-za mene Arsenal kao da igra na nekom stranom stadionu,a druga je to prica bila sa Highburryem... Novac,tehnologija,profit.... Sta ces.. Dusa nije bitna.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #116 na: Sijeanj 22, 2010, 14:04:29 » |
|
sta sad liverpoolu znaci dusa kad je pred bankrotom...novi stadion ce dobit i novu dusu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #117 na: Sijeanj 22, 2010, 14:17:43 » |
|
Da,to je ono sto i meni najvise smeta. Meazza je Meazza. Isto kao i sa Liverpoolom-mogu da naprave svemirski brod ali zna se sta je Anfield. A i sa Emiratesom-za mene Arsenal kao da igra na nekom stranom stadionu,a druga je to prica bila sa Highburryem...
Novac,tehnologija,profit.... Sta ces.. Dusa nije bitna.
nakon 30 godina i novi stadion ?e dobit duĆĄu  iako sam ja osobno da se ostane na meazzi,ali tako?er znam da bi za inter bilo puno bolje da ima svoj stadion. baĆĄ sad razmiĆĄljam da bi to moĆŸda bilo loĆĄe po nas fedeliste  inter ima oko 40 000- 45 000 pretplatnika,ako ?e stadion imat 60 000 mjesta ostane negdi 15 000 karata. kolika je vjerojatnost da ?emo mi dobit karte za iti jednu ve?u utakmicu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #118 na: Sijeanj 22, 2010, 14:50:16 » |
|
nakon 30 godina i novi stadion ?e dobit duĆĄu  iako sam ja osobno da se ostane na meazzi,ali tako?er znam da bi za inter bilo puno bolje da ima svoj stadion. baĆĄ sad razmiĆĄljam da bi to moĆŸda bilo loĆĄe po nas fedeliste  inter ima oko 40 000- 45 000 pretplatnika,ako ?e stadion imat 60 000 mjesta ostane negdi 15 000 karata. kolika je vjerojatnost da ?emo mi dobit karte za iti jednu ve?u utakmicu  a onda ?emo kao i milanisti iz Rijeke uzeti pretplate i i?i u privatnom aranĆŸmanu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #119 na: Sijeanj 22, 2010, 14:51:38 » |
|
nakon 30 godina i novi stadion ?e dobit duĆĄu  iako sam ja osobno da se ostane na meazzi,ali tako?er znam da bi za inter bilo puno bolje da ima svoj stadion. baĆĄ sad razmiĆĄljam da bi to moĆŸda bilo loĆĄe po nas fedeliste  inter ima oko 40 000- 45 000 pretplatnika,ako ?e stadion imat 60 000 mjesta ostane negdi 15 000 karata. kolika je vjerojatnost da ?emo mi dobit karte za iti jednu ve?u utakmicu  JoĆĄ kad odbijeĆĄ 10% kapaciteta na koji imaju pravo gostuju?i navija?i, broj slobodnih karata je i manji od 10.000. S te strane smo puĆĄiona. A ĆĄto se samog Intera ti?e, njima je to odli?na investicija. Ovako godinama zajedno sa Milanom pla?aju strahovite iznose gradu Milanu za koriĆĄtenje stadiona. I ne samo to, ima tu joĆĄ dosta drugih stvari, naĆĄi de?ki na tekmi sa Rubinom nisu mogli na teren, kao i u neke druge djelove Meazze. A zaĆĄto? Zato jer obilazak stadiona pla?aĆĄ gradu, te oni organiziraju sami obilazak kojim su de?ki ostali i viĆĄe nego razo?arani.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #120 na: Sijeanj 22, 2010, 14:53:01 » |
|
a onda ?emo kao i milanisti iz Rijeke uzeti pretplate i i?i u privatnom aranĆŸmanu...
I to je opcija...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #121 na: Sijeanj 22, 2010, 15:26:51 » |
|
I to je opcija...
pa i je, uzmemo kao IC Fedeli 4-5 pretplata i tko ho?e neka ide ,sve je stvar dogovora, pogotovo ako nam u budu?nosti bus bude nemogu?a misija...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #122 na: Sijeanj 22, 2010, 17:13:32 » |
|
Kao prvo nismo mi od po?etka niti igrali na Meazzi i mislim da smo na meazzu doĆĄli poslije rata. Druga stvar se ti?e kapaciteta i nabavke ulaznica. Pa ĆĄto vrijedi viĆĄe ako nemaĆĄ konfor i gledaĆĄ iz pti?ijwe perspektive. sjedalice su previĆĄe blizu jedna drugoj ipogotovo zimi dva krupnija u kaputima sjede kao zaljubljeni par. Mene uop?e niti ne brinu velike utakmice, nek odem jednom u dvije godine-super. Meni je svejedno tko igra a za takve "svejedne" ?e biti ulaznica.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #123 na: Sijeanj 23, 2010, 07:28:29 » |
|
fanatico, potpisujem!!
Uostalom Meazza je Milanov stadion, a mi smo se pridruzili poslije rata. Bas sljedecu kolumnu pisem o "Meazzi", skupljam podatke...
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Sijeanj 23, 2010, 07:38:09 od nraguz »
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #124 na: Sijeanj 23, 2010, 10:16:16 » |
|
Ovo fanaticovo potpisujem i ja, a ĆĄto se ti?e Meazze nije mi jasno zaĆĄto se, ako je bio AC Milanov, a mi se poslije rata prikrpili, zove Giuseppe Meazza, a ne npr. po nekom njihovom zlo?incu???
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|