|
Dexter
|
 |
« Odgovor #25 na: Travanj 11, 2008, 21:05:51 » |
|
znamo mi voljet naš klub bez obzira na sve teškoce a bilo ih je... Nije to samo navijanje, to je religija!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #26 na: Travanj 11, 2008, 21:12:09 » |
|
slažem se i to je naš predsjednik napisao u pozdravnom pismu pri otvaranju staranice i nalazi se pod linkom inter club rijeka. Jako mi se svidjela ta formulacija i što se mene tice je tocna.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #27 na: Travanj 12, 2008, 08:42:46 » |
|
Nije to samo navijanje, to je religija!
IN INTER WE TRUST
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Davor
|
 |
« Odgovor #28 na: Travanj 12, 2008, 10:49:50 » |
|
PER ME SOLO L INTER!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
graho
Gost
|
 |
« Odgovor #29 na: Travanj 18, 2008, 18:40:29 » |
|
Kakav bi onda bio derbi s Milanom na drugom stadionu...? Iako bi bilo lijepo imati sve novo i moderno, ja sam vise za ne nego za da
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #30 na: Travanj 19, 2008, 09:16:47 » |
|
Posljednje vijesti govore da ne idemo nikamo s Meazze. Barem ne do 2013. godine. Naime, do tad važi novi sporazum koji smo skupa s Milanom i gradskim vlastima potpisali ovih dana.
Bogu hvala!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #31 na: Travanj 19, 2008, 11:10:09 » |
|
slažem se i draga mije vijest u svakom slu?aju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #32 na: Travanj 19, 2008, 11:38:48 » |
|
raduje i mene ta vijest, a o wc-ima....pa nema ni zenskog nigdje blizu oko stadiona..sjecam se da sam moro svaki put ici sa sestricnom u onu birtiju kod stadiona, a na stadionu isto nista
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #33 na: Travanj 20, 2008, 17:39:44 » |
|
vidiš to nisam obra?ao pažnju ali je sve jedno ženskima nezgodnije i?i na tekmu jer je zbilja naporan put a i zbog fizioloških potreba je to nama puno jednostavnije. Ja sam mislio da ti je cura i žao mije da se nismo bolje upoznali ali jednostavno nisam mogao sa svima u busu jednako komunicirati. Uklju?i i nju u rad stranice nek se registrira, zašto ne? Kad je išla ?ak u Milano zna?i ga je pravi fan.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #34 na: Travanj 20, 2008, 18:23:41 » |
|
da svi su bili u ?udu kad su je vidli 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
vieri_per_sempre
Gost
|
 |
« Odgovor #35 na: Travanj 21, 2008, 09:05:22 » |
|
JA NISAM ZA NOVI STADION ZA SAN SIRO VEŽU SVAKAKVE USPOMENE I LIJEPE I RUŽNE ALI NE BIH MIJENJAO NITI TRENUTAK ?AK I RUŽNE USPOMENE ZA NEKI NOVI STADION
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
DRAKULA
|
 |
« Odgovor #36 na: Travanj 21, 2008, 19:58:29 » |
|
SAN SIRO je zakon! mislim da nije pametno maknuti sa jednog glavnih od svjetskih stadiona! nema ih puno 4 ili 5! to je povjest nogometa, prestiz, privilegija
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #37 na: Travanj 21, 2008, 21:35:23 » |
|
slažem se i teško mi je prihvatiti novi, ako uop?e do?e do realizacije. Nadam se da ne?e.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #38 na: Travanj 22, 2008, 15:45:46 » |
|
ma cijeli novi stadion je previliki pothvat...nije to ono "daj neka se napravi,kad se napravi samo prebacis neke stvari i to je to" to je odricanje svega sto je inter postigao na tom stadionu,bilo lose ili dobro...ALI SU IPAK NASE USPOMENE
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #39 na: Travanj 22, 2008, 18:02:49 » |
|
vidiš to nisam obra?ao pažnju ali je sve jedno ženskima nezgodnije i?i na tekmu jer je zbilja naporan put a i zbog fizioloških potreba je to nama puno jednostavnije. Ja sam mislio da ti je cura i žao mije da se nismo bolje upoznali ali jednostavno nisam mogao sa svima u busu jednako komunicirati. Uklju?i i nju u rad stranice nek se registrira, zašto ne? Kad je išla ?ak u Milano zna?i ga je pravi fan.
ma nije cura vec sestricna, a ona je isla sa svojim deckom..recu ja njima, ako uhvate vremena sigurno ce pisati...a sto se utakmica tice, rekla je da ce ici ponovo kad bude mogla... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #40 na: Travanj 22, 2008, 18:04:32 » |
|
a isla je jednom u rijeci isto jedna cura kad sam ja iso na inter-palermo..  cure se isto ukljucuju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #41 na: Travanj 22, 2008, 18:32:51 » |
|
da, išao sam i na tu tekmu. Jedna po jedna pa ?e se pove?avati broj, zašto ne i ženski dio.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #42 na: Travanj 22, 2008, 18:36:37 » |
|
hehe..ko engleski klubovi, kad je dan utakmice to je zabava za cijelu obitelj 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #43 na: Travanj 22, 2008, 19:08:16 » |
|
ja bas obozavam cure koje vole nogomet...naravno niti jedna moja cura nije voljela nogomet,i tako da je onda dolazilo do masovnih svadi kad bi ja isao gledati utakmicu...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #44 na: Travanj 22, 2008, 19:15:55 » |
|
moja cura cak i oce ici na inter-sienu!!!hehe
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
puledro_pazzo
|
 |
« Odgovor #45 na: Travanj 25, 2008, 08:25:27 » |
|
vidio sam na temi najbolji igra? intera kako je razgovor otišao u smjeru novog stadiona ja osaobno nisam za novi stadion zbog uspomena ali ako do toga i do?e mislim da bi stadion trebao nositi naziv javier adalnar zanetti nikakav faacchetti, on je dobio ve? puno po?asti npr. liga mla?ih se zove po njemu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #46 na: Travanj 25, 2008, 13:15:32 » |
|
neka oni idu, zbog njih se cijela italija srami
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Huska
|
 |
« Odgovor #47 na: Travanj 26, 2008, 11:15:51 » |
|
pa bolje bi bilo da i inter i milan ulože u ovaj postoje?i stadion da se još sredi
to bi bilo bolje i za nas a i za njih a nebi koštalo previše
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #48 na: Travanj 26, 2008, 11:18:57 » |
|
neka oni idu, zbog njih se cijela italija srami
a i ja kao policajac...tek sam sad ukapirao da ti je avatar, slika sa ove tekme protiv Liverpoola što smo išli. Ono preletim pogledom i poznato mi ali...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7