|
il Principe
|
 |
« Odgovor #75 na: Rujan 09, 2009, 23:31:40 » |
|
travnjak je katastrofa
travnjak je kompletno izmjenjen ima mjesec dana 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kalel
|
 |
« Odgovor #76 na: Rujan 09, 2009, 23:50:21 » |
|
Ma novi stadion, jednom u budu?nosti ga neizbježno moramo promijeniti, pa nek bude za vrijeme Morattia i dok smo mi tu da vidimo kako je i na novom, da možemo re?i da smo spojili dvije povijesti  Eno novi Wembley, pa tko više uop?e žali za starim.. Jedino je loše što ?e biti za nekih 15 - 20 tisu?a mjesta manji  a i Meazzu se uvijek može oti?i pogledati dok ga ne sruše..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #77 na: Rujan 10, 2009, 00:24:41 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #78 na: Rujan 10, 2009, 16:04:03 » |
|
tako je bilan kupuje stadion koji dijelimo godinama. i ja sam oduvijek bio za naš stadion, a zamislite uživanciju kad mi iz hr do?emo na tekmu pa umjesto da bezveze zujimo po gradu u?emo na stadion, unutra imaš shoping centar, kafi?e i ono najvažnije svoj fan shop, mislim imali smo ga i tu, al ko je bio vidio je šta je to i zna o ?em pri?am, takav mali prostor i još ga dijelimo s gamadi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #79 na: Rujan 10, 2009, 18:54:24 » |
|
Ne mogu vjerovati, ve?ina bi novi stadion. Sramite se pla?enici  . Zašto me nitko ne podrži? Solo Meazza.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
|
|
|
|
inter4allLIFE
|
 |
« Odgovor #80 na: Rujan 10, 2009, 19:12:10 » |
|
ma bolje da odemo na novi stadium, zasto e zato sto mi je pun k s nekim dijelit stadium a milan defitivno nece otici, i naravno inter nece u potpunosti platit cijeli stadium nego ce biti nesto finaciski podrzan od italije to se neto pricalo za sve stadijume da bi se izgradilo oko 10 novih te ostale renorvirati otom potom, a i te pare koje ce Moratti ulozit u stadium ja vjerujem da bi se u par godina vratilo, i na kraju poslovica SVOM NA SVOJEM
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Ponosni Interista
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #81 na: Rujan 10, 2009, 20:23:37 » |
|
Vratilo bi se itekako bi se vratilo za par sezona .....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
del_
|
 |
« Odgovor #82 na: Rujan 10, 2009, 21:55:44 » |
|
novi moderan stadion je jedan od kljucnih cimbenika za buducnost nasega kluba, daleko vise love i mogucnosti bi imali na modernom novom i u potpunosti nasem stadionu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #83 na: Rujan 11, 2009, 18:49:02 » |
|
ma bolje da odemo na novi stadium, zasto e zato sto mi je pun k s nekim dijelit stadium a milan defitivno nece otici, i naravno inter nece u potpunosti platit cijeli stadium nego ce biti nesto finaciski podrzan od italije to se neto pricalo za sve stadijume da bi se izgradilo oko 10 novih te ostale renorvirati otom potom, a i te pare koje ce Moratti ulozit u stadium ja vjerujem da bi se u par godina vratilo, i na kraju poslovica SVOM NA SVOJEM
Nisi u krivu, al ja ho?u Meazzu i gotovo. Borit ?u se do kraja, idem sad slat mail Marcu Branci...on ?e me saslušat 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adri
|
 |
« Odgovor #84 na: Rujan 11, 2009, 19:00:54 » |
|
Trenutna zaradnja kulba od stadiona godinsnje je 30 milja, kad bi dobili svoj stadion cijena bi nadilazila godisnje i vise od 100 milja €...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #85 na: Rujan 11, 2009, 19:59:24 » |
|
travnjak je kompletno izmjenjen ima mjesec dana  nisam mislil na trenutno stanje, garantiram da ce do 2.-3. mjeseca biti katastrofa, cijeli ispresijecan s onim zakrpama i slicno... tako je stalno...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #86 na: Rujan 12, 2009, 00:22:30 » |
|
nisam mislil na trenutno stanje, garantiram da ce do 2.-3. mjeseca biti katastrofa, cijeli ispresijecan s onim zakrpama i slicno... tako je stalno...
ma nije to tolko ni do travnjaka, pa nesjede gledatelji na travnjaku.. na tom stadionu treba puno toga promijeniti, pocevsi od WC-a, pa do sjedalica...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #87 na: Rujan 12, 2009, 11:57:15 » |
|
Sjedalice su promjenjene i sve imaju naslon na svim sektorima.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #88 na: Rujan 12, 2009, 11:59:04 » |
|
travnjak je kompletno izmjenjen ima mjesec dana  e sad ispade da imamo najbolji stadion 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Rujan 12, 2009, 12:00:37 od ibracadabra »
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #89 na: Rujan 12, 2009, 12:41:51 » |
|
ma ne definitivno nam treba novi stadion, jedva ?ekam novi shop koji ?e bit puno voe?i od sadašnjeg, onda kafi?i i te stvari da se ne moram smrzavat po milanu ko kad sam išao na jubentus....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #90 na: Rujan 12, 2009, 15:01:28 » |
|
ma znam da su sjedalice nove, ali daleko je to recimo od jedne allianz arene. sad kuzis na sta mislim 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #91 na: Rujan 12, 2009, 15:26:51 » |
|
To je potpuno novi stadion sa svim modernim zahtjevima. Jedino novi stadioni mogu imati usporedbu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #92 na: Rujan 14, 2009, 05:49:20 » |
|
tako je ali i ja sam isto za novi stadion definitivno jer danas nam je to potrebno da imamo svoj stadion i poslovne prostore,fan shop,muzej trgovine veliko je to,na takvim se mistima sklapaju veliki poslovi i ako bi ga radili kladim se da bi doletio nekakav novi sponzor koji bi bio zainteresiran za novi stadion
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #93 na: Rujan 18, 2009, 13:17:24 » |
|
Ja ?u i dalje udarat za Meazzu. Solo contro todos.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zvjezdica da resu
Gost
|
 |
« Odgovor #94 na: Rujan 26, 2009, 09:33:13 » |
|
UGLEDAJTE SE NA far-pes Å INTERI VIDITE KAKO LIJEP NATPIS IMA NA DRESU
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #95 na: Rujan 26, 2009, 09:47:21 » |
|
UGLEDAJTE SE NA far-pes Å INTERI VIDITE KAKO LIJEP NATPIS IMA NA DRESU
jebote pa ti si dosao i do 15 postova.....bas si me lijepo nasmijao za dobro jutro daj molim te nastavi tako dalje,mozes cak i stavit svoju sliku da mi uljepsas ostatak ovog tjedna
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zvjezdica da resu
Gost
|
 |
« Odgovor #96 na: Rujan 26, 2009, 09:50:23 » |
|
jebote pa ti si dosao i do 15 postova.....bas si me lijepo nasmijao za dobro jutro daj molim te nastavi tako dalje,mozes cak i stavit svoju sliku da mi uljepsas ostatak ovog tjedna
smijesan ti natpis pa mora biti bas smijesno
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #97 na: Rujan 26, 2009, 09:59:09 » |
|
smijesan ti natpis pa mora biti bas smijesno opaaaa 19 postova ides curooo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #98 na: Rujan 26, 2009, 10:25:49 » |
|
Pa ne?u mu dozvoliti da se kiti sa titulom Nosim Inter u srcu i moram mu brisati postove. Ne?emo dozvoliti da nam kojekakve džukele nabijaju postove a pasmina ?uBrentinac je najgora od svih.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zvjezdica da resu