|
Forza
|
 |
« Odgovor #75 na: Svibanj 22, 2010, 11:23:11 » |
|
ooo sto ce bit suza veceras, sto od tuge ako slucajno izgube, sto od radosti ako osvoje :'(
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #76 na: Svibanj 22, 2010, 11:27:46 » |
|
Definitivno dijelim entuzijazam i ushi?enost zbog ve?erašnje utakmice, ali stvarno nema potrebe zaspamavati forum postovima tipa "još toliko i toliko sati i toliko i toliko minuta do po?etka utakmice". Na sat gledati, Bogu hvala, svi znamo. Tako?er je bespotrebno trpati milijune smajli?a, zastavica, bengal?ica i tako toga u postove, jer to samo zatrpava forum i otežava normalno funkcioniranje istog. O ovome je ve? bilo govora, ali pošto vidim da ima dosta novih ?lanova o?ito je potrebno na to ponovno upozoriti.
Hvala na razumijevanju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
domagoj
|
 |
« Odgovor #77 na: Svibanj 22, 2010, 11:38:52 » |
|
Definitivno dijelim entuzijazam i ushi?enost zbog ve?erašnje utakmice, ali stvarno nema potrebe zaspamavati forum postovima tipa "još toliko i toliko sati i toliko i toliko minuta do po?etka utakmice". Na sat gledati, Bogu hvala, svi znamo. Tako?er je bespotrebno trpati milijune smajli?a, zastavica, bengal?ica i tako toga u postove, jer to samo zatrpava forum i otežava normalno funkcioniranje istog. O ovome je ve? bilo govora, ali pošto vidim da ima dosta novih ?lanova o?ito je potrebno na to ponovno upozoriti.
Hvala na razumijevanju primio na znanje, ispri?avam se.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #78 na: Svibanj 22, 2010, 11:47:34 » |
|
Hvala na razumijevanju
A prijatelju,ljudi su pre euforicni pa se nemogu suzdrzati  Ali isto tako nije lipo viditi onoliko smajlica,zastavica itd...Neka se suzdrze..samo otezavaju stranicu..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #79 na: Svibanj 22, 2010, 12:21:22 » |
|
kako drma trema.... najgore što nemogu još da povjerujem da mi igramo u finalu... nekako pre?udan osje?aj.. neznam se ponašat normalno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
adriano10
|
 |
« Odgovor #80 na: Svibanj 22, 2010, 12:40:29 » |
|
kako drma trema.... najgore što nemogu još da povjerujem da mi igramo u finalu... nekako pre?udan osje?aj.. neznam se ponašat normalno  Nisi jedini prijatelju svi smo nekako kao u magli i puni treme ih da bi da se uhvatim piva sve ce lakse da bude FORZZA RAGAZI.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 22, 2010, 12:52:43 od Dexter »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #81 na: Svibanj 22, 2010, 12:50:38 » |
|
ako osvoje LP bit cu presretan,presretan...ako izgube svejedno cu biti sretan jer smo dosli do finala i na putu do madrida pokazali pravu borbenost,pokazali smo da smo prava i jaka momcad dok smo gazili najbolje svijetske klubove
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #82 na: Svibanj 22, 2010, 13:18:52 » |
|
ako osvoje LP bit cu presretan,presretan...ako izgube svejedno cu biti sretan jer smo dosli do finala i na putu do madrida pokazali pravu borbenost,pokazali smo da smo prava i jaka momcad dok smo gazili najbolje svijetske klubove
Ako izgubimo ja ne bih mogao biti sretan u tom trenutku , sutra mozda da....Kada smo vec dosli do tog finala , zasto ga ne bismo i osvojili ? Tako je blizu , samo 90 minuta...Forza Ragazzi !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #83 na: Svibanj 22, 2010, 13:41:47 » |
|
meni bi poraz bio gori od smrti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #84 na: Svibanj 22, 2010, 13:46:07 » |
|
zasto...pa ljudi mi nismo dosli do finala vec godinama,sad smo pregazili chelsea,pregazili smo barcelonu.mi smo pobijednici bezobzira dali dignuli trofej danas ili ne
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #85 na: Svibanj 22, 2010, 13:48:16 » |
|
meni bi poraz bio gori od smrti
POTPISUJEM izgubit od ovoga sugavog bayerna ako budemo pokazali snagu kao protiv Barce Chelsea vjerujem da hocemo Prvo poluvrjeme 2-0 za nas inter raznjet cemo ih ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #86 na: Svibanj 22, 2010, 14:10:50 » |
|
Baš zato što smo prošli tako težak put i izbacili Chelsea i Barcelonu bit ?e mi potop da izgubimo u finalu. Ina?e mi je toslaba satisfakcija finale ako ?emo ostati bez trofeja. To mi je kao da odem besplatno u javnu ku?u i dobijem na raspolaganje najbolju curu a ne obavim posao.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
domagoj
|
 |
« Odgovor #87 na: Svibanj 22, 2010, 14:14:00 » |
|
samo se ne bojte dobit ?emo mi njih,ipak to želimo više nego oni premda ni oni nisu za bacit ali...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #89 na: Svibanj 22, 2010, 14:27:11 » |
|
zasto...pa ljudi mi nismo dosli do finala vec godinama,sad smo pregazili chelsea,pregazili smo barcelonu.mi smo pobijednici bezobzira dali dignuli trofej danas ili ne
zato sto od najboljeg druga koji navija za bayern vec godinama trpim podjebavanja kako nismo osvojili LP 100 godina kako je bayern osvojio 4 puta a inter samo 2 puta i ako veceras pobijedimo bolje da mi ne dolazi pred oci ma bolje da se odseli na drugi kontinent a ako izgubimo agonija se nastavlja do kraja zivota
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
interista4ever
|
 |
« Odgovor #90 na: Svibanj 22, 2010, 14:31:17 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #91 na: Svibanj 22, 2010, 14:36:47 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #92 na: Svibanj 22, 2010, 14:48:54 » |
|
Baš zato što smo prošli tako težak put i izbacili Chelsea i Barcelonu bit ?e mi potop da izgubimo u finalu. Ina?e mi je toslaba satisfakcija finale ako ?emo ostati bez trofeja. To mi je kao da odem besplatno u javnu ku?u i dobijem na raspolaganje najbolju curu a ne obavim posao.
hahaha, fanatico, ovo moram zapamtiti, nadam se da se ne?u danas osje?ati kao netko ko je zakazao u javnoj ku?i... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
amel
|
 |
« Odgovor #94 na: Svibanj 22, 2010, 15:20:15 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #95 na: Svibanj 22, 2010, 15:48:13 » |
|
zato sto od najboljeg druga koji navija za bayern vec godinama trpim podjebavanja kako nismo osvojili LP 100 godina kako je bayern osvojio 4 puta a inter samo 2 puta i ako veceras pobijedimo bolje da mi ne dolazi pred oci ma bolje da se odseli na drugi kontinent a ako izgubimo agonija se nastavlja do kraja zivota
Pa što ako do sad nismo osvojili Ligu Prvaka? Kao da to imalo umanjuje Interovu veli?inu. Liga prvaka je umjetna tvorevina koja je, budimo iskreni, uništila sav ostali nogomet u Europi (slobodno ?itaj: svijetu). Kup kupova je sasvim nestao, a kup UEFA se iz godine u godinu nanovo mijenja nebi li mu se vratila kakva takva gledanost. Sva lova je u LP, dok se velikom klubu uop?e i ne isplati igrati u kupu UEFA jer su premije toliko mizerne da se teško mogu pokriti troškovi koje klub ima oko organizacije putovanja na gostuju?e utakmice. Neka mi osvojimo ve?eras, bit ?u presretan, ali ako i ne osvojimo bit ?u jednako ponosan na to što je klub kroz stoljetnu povijest postigao. Uostalom, ako i osvojimo siguran budi da ?e se sutra i tebi i meni na?i neki lik koji ?e re?i nešto u stilu: "Kakve veze ima to što ste osvojili LP kad ste je osvojili samo jednom". Opusti se ?ovje?e i uživaj. Na ovo smo svi skupa ?ekali 40 i kusur godina. I zašto bi sad pred sebe stavljali nekakve imperative. Ok, mogu razumjet da bi nekome gubitak od Bayerna ve?eras, a nakon eliminacije Chelsea i Barcelone, bio jednak kraju svijeta, ali mislim da nitko, ama baš nitko od nas na po?etku sezone nije ni u najlu?im snovima sanjao da ?emo do?i ovako daleko. Ali evo, mi smo tu gdje jesmo i samim tim smo za?epili usta svima, ali baš SVIMA i ve? je to ogromna zadovoljština. I zato opet kažem: Uživajte ljudi u ve?erašnjem prazniku nogometa, jer finale LP bez iznimke to uvijek jest, a o rezultatu ?emo sutra, onako, "generalski" poslije bitke.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #96 na: Svibanj 22, 2010, 17:13:29 » |
|
niko nista ne pise izgleda da su pocele pripreme za utakmicu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
amel
|
 |
« Odgovor #97 na: Svibanj 22, 2010, 17:24:22 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #98 na: Svibanj 22, 2010, 17:38:36 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
foiano
|
 |
« Odgovor #99 na: Svibanj 22, 2010, 17:48:07 » |
|
Pozdrav svim INTERISTIMA,i samo dvije rije?i GRANDE INTER satarimo svabe!!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|