|
Adnan
|
 |
« na: Svibanj 18, 2010, 00:52:28 » |
|
Tko je po vama najbolje pojacanje i zasto??? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #1 na: Svibanj 18, 2010, 07:14:21 » |
|
iako ih ima više moj glas ide snijderu. takav igra? nam je falio godinama kreator,mozak koji zna dat gol i koji zna gurnut loptu napada?u sve šta nam je falilo ovih godina vidim u njemu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Maverick
|
 |
« Odgovor #2 na: Svibanj 18, 2010, 08:30:56 » |
|
Ne znam, ima ih vise, nekako ipak glas ide Militu ali da se moze vise glasova dati, dobio bi i Sneijder. Milito mi je drazi od Ibrahimovica jer se totalno podredio ekipi a nevjerojatan je stroj za golove. Sto se tice Sneijdera, on nam je dao jednu novu dimenziju igri, tj. mogucnost transformacija i razlicitih opcija, sto se pokazalo u puno utakmica, dakle fleksibilni smo s formacijom...i to je odlicno, tesko nas je procitati. Osobno, najjace pojacanje je dosad nevidjeni timski duh i rjesavanje gubitnickog mentaliteta u Europi i prava ciljana pojacanja. Prodan Ibra, a kupljeni Etoo, Milito, Motta, Sneijder i Lucio....eto, to je unazad puno godina najbolji potez kluba. Nadam se da nece to sve upropastiti dovodjenjem Mihajlovica.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #3 na: Svibanj 18, 2010, 08:40:56 » |
|
sneijder,igrac koji je non stop u trku,pravi playmaker koji nam je godinama falio,ubojita lopta iz slobodnih
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Poshast
|
 |
« Odgovor #4 na: Svibanj 18, 2010, 09:34:44 » |
|
Evo ja sam svoj glas dao za Eto'oa samo zato šta kad god je igrao dao je 110%. Igrao je i ljevog i desnog beka, nije se na zabijao al ovo mu je tek prva sezona u italiji. Sigurno da su Wes i Milito više zaslužili da odnesu ovu titula ja ipak dajem svoj glas za Eto'o. Kada je dolazio bi sam protiv al vrlo ugodno me iznenadio požrtvovnoš?u.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 Pozdrav iz Karlovca
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #5 na: Svibanj 18, 2010, 10:19:32 » |
|
Vidim napredujemo ja sam svoj glas dao Snjderu razloga je mnogo iiako mi zao i mIlitta i Etooa posebno Milita glas bi dao i Pandevu Luciu posebno cuvao je najbolje napadace na svjetu nije im dao da maknu kralj je Motta isto tako u CL posbeno bitan covjek kao i Pandev dakle zao mi je svima bi dao glas ali Snjder je doneo jednu veliku promjenu stto se tice INTERA I Snjder i Etto i Militto Motta Lucio Pandev svi su pobjednici za mene a za Mariga nije se puno naigrapo on je nasa buducnost a ono sto je igrao dobro je Nadam se da ce mo proci kroz cilj 22 maya sa polkalom CL sretno hvala vam 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Bonzo
|
 |
« Odgovor #6 na: Svibanj 18, 2010, 10:53:21 » |
|
Po meni Lucio. O?ekivao sam "panja" a pokazao se kao BINGO !!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #7 na: Svibanj 18, 2010, 13:29:03 » |
|
Sneijder ! Zasto ne Milito koji je postigao 22 gola u prvenstvu ? Pa Sneijder je kreator nase igre.Svaki napad pocinje od njegove ideje.Dugo nismo imali ovakvog jednog vrhunskog playmakera , a prisjetimo se za koliko novca smo ga doveli : Nista naspram onog sto je on nama dao , vratio nam je duplo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #8 na: Svibanj 18, 2010, 16:43:19 » |
|
Po meni Lucio. O?ekivao sam "panja" a pokazao se kao BINGO !!!
lucio je defintivno najve?e iznena?enje. dobro mnogima je milito,ali osobno sam bio upoznat sa njegovim kvalitetama. šta se ti?e teme, meni je definitvno milito najbolje poja?anje.  hrpa golova, jedan važnij od drugoga. enorma koli?ina trke, borbe i požrtvovnosti. igra? koji igra sa srcem i diže skupa s mom?adi. jednostavno savršen napada? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #9 na: Svibanj 18, 2010, 19:25:06 » |
|
Milito - nemogu? Lucio - strašan Eto'o - sjajan Pandev - dobro poja?anje Thiago Motta - OK Mariga - za vidjeti
Ali ništa od ovog Intera ne bi bilo da nije došao Sneijder. On je daleko najve?e poja?anje. Mogli smo mi bez njega biti prvaci Italije. Inter bez njega je bio maratonac koji ?e sve ostaviti daleko iza sebe. Sa Sneijderom je postao Usain Bolt, koji ?e pobijediti u sprintu, a i na maratonu ?e biti, doduše ne tako uvjerljivo, prvi. Ne moram vam objašnjavat da je maraton liga, a sprint kup natjecanja kao Liga prvaka.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #10 na: Svibanj 18, 2010, 19:46:20 » |
|
Lijepo poredjenje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nony
|
 |
« Odgovor #11 na: Svibanj 18, 2010, 21:55:22 » |
|
Sneijder je bas to sto nam je falilo...inter je uvjek imao odlicne napadace i obranu al to nije ima tko povezati...al sad je i to rijeseno 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
juric91
|
 |
« Odgovor #12 na: Svibanj 21, 2010, 17:22:33 » |
|
sneijder ! zato sto nam je trebo takav kreator igre kojeg inter nije imao dugoo,
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Ultras
|
 |
« Odgovor #13 na: Svibanj 21, 2010, 17:57:07 » |
|
Sneijder definitivno!Kreator igre,stvarno fenomenalan,odlican potez Intera... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #14 na: Svibanj 21, 2010, 18:17:04 » |
|
definitivno snieder,dugo smo cekali i molili MM da nam dovede playa ali on je iz nekog razloga to izbjegavao i ove sezone se pokazalo koliko nam je falio taj igrac Milito lucio su odlicani ali on nisu podigli nasu igru na visi nivo kao sto je to uradio snieder
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Imp
|
 |
« Odgovor #15 na: Svibanj 21, 2010, 20:29:33 » |
|
Sneijder,neko ko je napokon povezao ekipu,koja sada ima glavu i rep samo da napomenem da me je i lucio isto ocarao 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter
|
|
|
|
interista4ever
|
 |
« Odgovor #16 na: Svibanj 21, 2010, 21:03:54 » |
|
sneijder...po meni najbolj poja?anje.mozak ekipe.....fantazista....forza i samo tako dalje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #17 na: Svibanj 22, 2010, 11:33:51 » |
|
Da nije bilo Snajder mi nebi prosli skupine lige prvaka
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #18 na: Svibanj 22, 2010, 13:17:10 » |
|
Da nije bilo Snajder mi nebi prosli skupine lige prvaka
da nije bilo milana inter nebi bia osnovan
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #19 na: Svibanj 22, 2010, 14:11:34 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #20 na: Svibanj 23, 2010, 12:18:18 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #21 na: Svibanj 23, 2010, 14:11:31 » |
|
2 gola u finalu lige prvaka gol u finalu kupa odlu?uju?i gol u zadnjem kolu prvenstva
za mene dileme nema. defintivno poslije ronalda najbolji napada? koji je zaigra u interu otkada pratim
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #22 na: Svibanj 23, 2010, 14:15:49 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #23 na: Svibanj 24, 2010, 11:41:50 » |
|
2 gola u finalu lige prvaka gol u finalu kupa odlu?uju?i gol u zadnjem kolu prvenstva
za mene dileme nema. defintivno poslije ronalda najbolji napada? koji je zaigra u interu otkada pratim
i Vieria
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|