Svibanj 22, 2012, 05:17:26 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 [2]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Ocijenite igrace za sezonu 2009/10  (Posjeta: 830 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #25 na: Svibanj 24, 2010, 01:05:18 »

Za mene sve 10 ///potpisujem el prinicpe pozz FORZA INTER
Evidentirano

ToniV.G
Stalni clan

« Odgovor #26 na: Svibanj 25, 2010, 11:21:14 »

Julio Cesar   10
Toldo  -
Zanetti 10
Milito  10
Maicon 10
Eto'o  10
Lucio  10
Cambiasso  9
Stankovic  9
Samuel  9.5
Muntari 7
Balotelli 8
Motta  9.5
Sneijder 9.5
Cordoba 7
Chivu 8
Pandev 7.5
Materazzi 7.5
Santon 7
Quaresma 7
Mariga 7
Krhin -
Arnautovic -
Stevanovic -
Donati -
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #27 na: Svibanj 27, 2010, 17:03:48 »

Evo da i ja dam svoj sud:

Julio Cesar - 9
Toldo - ...
Zanetti - 10
Milito - 10
Maicon - 9
Eto'o - 8
Lucio - 9
Cambiasso - 9
Stankovic - 8
Samuel - 10
Muntari - 7
Balotelli - 7
Motta - 9
Sneijder - 10
Cordoba - 7
Chivu - 7
Pandev - 7
Materazzi - 7
Santon - ...
Quaresma - ...
Mariga - 7
Krhin - ...
Arnautovic - ...
Stevanovic - ...
Donati - ...
Evidentirano

SnAKeR
Pocetnik
*

« Odgovor #28 na: Svibanj 31, 2010, 19:04:35 »

Julio Cesar  10
Toldo          6
Zanetti      10 Inter zastava
Milito         10
Maicon       10
Eto'o         10
Lucio         10
Cambiasso  10
Stankovic   10
Samuel       10
Muntari      10
Balotelli      10
Motta        10
Sneijder      10
Cordoba      10
Chivu         10
Pandev       10
Materazzi     10
Santon        6
Quaresma    6
Mariga         10
Krhin            6
Arnautovic    6
Stevanovic    6
Donati         6

FORZA INTER  baklja for in baklja for in novija zastava
Evidentirano
salee3
Mladi clan
**

« Odgovor #29 na: Lipanj 02, 2010, 23:52:22 »

Julio Cesar   10
Toldo          6.5
Zanetti        10
Milito           10
Maicon        9.5
Eto'o          8.5
Lucio           10
Cambiasso    8.5
Stankovic     7.5
Samuel        9
Muntari        7
Balotelli        7
Motta          8
Sneijder        10
Cordoba        6.5
Chivu           7.5
Pandev         7
Materazzi      6.5
Santon         6.5
Quaresma      6
Mariga          6.5
Krhin             6.5
Arnautovic     6
Stevanovic    6.5
Donati           6

MOURINHO    20
Evidentirano
juric91
Mladi clan
**

« Odgovor #30 na: Lipanj 03, 2010, 11:14:09 »

Julio Cesar 10
Toldo        6.5
Zanetti     10
Milito        10
Maicon      10
Eto'o         8
Lucio         9.5
Cambiasso   9.5
Stankovic    9
Samuel       9.5
Muntari       8
Balotelli      8.5
Motta        8.5
Sneijder     10
Cordoba     7.5
Chivu         8
Pandev      9
Materazzi   7.5
Santon       7
Quaresma    7
Mariga        7.5
Krhin          ...
Arnautovic    7
Stevanovic   ...
Donati         ....
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #31 na: Lipanj 03, 2010, 14:45:32 »

Julio Cesar 8,5
Toldo        6,5
Zanetti     8,5
Milito        9,5
Maicon      8,5
Eto'o         8
Lucio         8,5
Cambiasso   8,5
Stankovic    7,5
Samuel       8,5
Muntari       7
Balotelli      7,5
Motta        7,5
Sneijder     9
Cordoba     7
Chivu         7
Pandev      7
Materazzi   6,5
Santon       6,5
Quaresma    6,5
Mariga        6,5
Krhin          -
Arnautovic    6,5
Stevanovic   -
Donati         -
Evidentirano

nikolagazo
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #32 na: Lipanj 03, 2010, 19:20:57 »

Nakon ovakve sezone svi su zasluzili desetke jer su ovo morali napraviti kao mom?ad,trostruka kruna je rijetkost pogotovo u danasnjem nogometu i nakon barce to moze jos samo Inter ali ukratko cu pokusati opisati ucinak igraca

J.Cesar - je fenomenalno odradia sezonu,tu i tamo pokoja pogreska ali kad se uzme u obzir koliko je imao sjajnih intervencija i to u odlucujucim trenucima onda je zasluzio epitet najboljeg golamana u Italiji a i medju tri u svijetu.Mora ostati dogodine

Toldo i Orlandoni - su zreli za penzije,mislim da je potrebno naci dobru i mladu zamjenu

J.Zanetti - kapetan je jos jednu sezonu odradio vrhunski i tesko je pronaci njegov primjer u nogometnom svijetu,dokle god bude htio igrati neka igra jer od njega samo korist,kako je samo odigrao lijevog beka protiv barce i bayerna,a vezni igrac,desni bek,a sve

Maicon - odlican igrac al evo izgleda da hoce da ide,ima 28god i idealno vrijeme za punu cijenu a mislim da je Santon zasluzio pravu priliku,na to mjestu uvik moze uskociti kapetan ako triba i odigrat ce jako dobro,prodaja vjerovatna

Santon - nadam se da ce dogodine dobiti pravu priliku i postati novi Bergomi i Zanetti

Lucio - djeluje nezgrapno na terenu ali na kraju je sve dobro odradio,pogodak u proslogodisnjoj kupovini,jos jednu sezonu ce odradit na iskustvu al onda triba naci zamjenu

Samuel - stup obrane,strasno koliko je on pravovremen u svojim startovima,neka ostane do kraja karijere sta se mene tice

Cordoba - vecinu sezone je bio na klupi,i nije se bunio nego sutio i radio i kad je igrao igrao je dobro,odlican igrac i covjek,do kraja karijere u Interu

Materazzi - kaze da ce jos jednu sezonu odigrat,neka,on je karizma momcadi,mnogi ga ne vole ali meni je drago sta je tu,mislim da najbolje pokaze ostalima koliko se cijeni klub,a i kad je igrao igrao je sasvim dobro

Chivu - odlican igrac koji moze bit jos bolji,i kao Zanetti moze biti iskoristen na vise pozicija,isto nije puno igrao radi ozljeda ali kad je igrao igrao je jako dobro

Cijela obrana je bila fenomenalna i mislim da Inter ima najbolju obranu trenutno,ali to nije samo ove godine nego vec godinama,Mourinho je samo dao zavrsni potez za potpunu perfekciju
Evidentirano
nikolagazo
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #33 na: Lipanj 03, 2010, 19:39:23 »

Cambiasso - pravi defanzivac koji zna odigrati loptu i voditi igru,nije u rangu xavija ili recimo pirla ali svakako odradjuje svoje zadace vrhunski i vjerovatno je i sam zrtvovao svoju igru prema naprijed radi momcadi,ima kvalitetu koju je i pokazao i ostaje samo da dogodine sve ponovi

Stankovic - diesel igrac je bolji nego prije,nesto se dogodilo ali svejedno nije za prvih 11,kad je igrao bilo je to dobro i drago mi je da nije otisao ali ne vidim nikako da moze igrat u prvih 11 tako da i ako ode necu plakati

Motta - prvo je bio dobro krenuo pa je stao,pa smo ga malo pljuvali i pitali kakvo je ovo pojacanje,ali valjda mu je tribalo vrimena da se slegne i na kraju je pokazao da je odlican igrac koji zna zadrzat loptu,proslijedit dalje,zna igrati obranu,jedan od glavnih za dogodine

Sneijder - ima 10tak godina govorim da nam triba 10tka i evo je u najboljem mogucem izdanju,da smo je imali prije bilo bi jos titula,prije se nisam slagao s nekim ljudima na forumu kako je on prevaga ovoj momcadi ali se tako pokazalo,nisan znao da je ovoliko dobar i odusevljen sam,nadam se da ce jos puno godina bit u Interu

Quaresma - nazalost nije ispalo dobro,meni zao jer volim kad igrac ima vica u igri,nije se mogao podrediti momcadi kao pandev ili etto i tako je bio stalno na klupi,mozda bi mu dao jos jednu sansu jer stvarno mislim da ima kvalitetu koja moze koristiti momcadi ali sve ovisi o njemu,necu plakati ako ode

Muntari - nemogu smislit tog momka i zelim da ode,on svoje odradi ali svaki njegov potez me iritira i nemogu ga gledat

Mariga - neznam cemu ova kupovina

Milito - je najvece iznenadjenje,kad su ga kupili nisan znao nista o njemu nego da je dobar prosjecan igrac,ali nije dobar nego je odlican i nije prosjecan nego je izvanserijski jer njegovi golovi su strava,vrlo izravan gol igrac,kompletan,on i Sneijder su kupovine pogodak u centar,do kraja  karijere ako bude htio

Eto - tribalo je i njemu vrimena da se snadje,gol protiv Chelsea je sve vratio na mjesto,i najvaznije totalno se podredio momcadi sto sam mislio da je nemoguce za njega,on jos nije pokazao sve sto moze i nadam se da ce to bit dogodine

Pandev - makedonac je dobar igrac,isto se podredio momcadi,dobro igrao,nije neka prevaga ali kako treci napadac vrlo dobar,zasluzio je da i dalje igra u Interu

Balotelli - ja bi njega poslao na transfer listu i skupo ga naplatio,posli se kao ispricao ali to je bomba,prava bomba,sjajan igrac ali bomba u svlacioni,nemam pojma sta s njim

Arnautovic - rijesiti ga se

dogodine zasada izgleda ovaj sastav:

J.Cesar

Zanetti/Santon    Lucio/Cordoba    Samuel/Materazzi     Chivu

Cambiasso/Stankovic   Motta/Mariga

Eto/Quaresma                Sneijder                        Pandev/Balotelli

Milito

po meni je vidljivo da nam triba jedan bek,lijevi po mogucnosti jer sam maicona prodao te jedan veznjak jer nema muntarija i jedno krilo i to desno po mogucnosti kako bi momcad i dalje bila izblansirana
Evidentirano
GrandeMassimoMoratti
Super clan

« Odgovor #34 na: Lipanj 09, 2010, 00:00:41 »

Ekipa Intera 2009./2010. zajedno s trenerom i stru?nim osobljem te predsjednikom Morattijem(i navija?ima Grin) -10/10.

Igra?e ipak treba ocjenjivati pojedina?no, teško mi je svima podijeliti desetke kad je 10/10 ocjena dostojna recimo sezone kakvu je individualno imao Messi. Tako da ne mislim da je itko u Interu indivualno odigrao toliko dobro pa ?u u narednih par dana ako uhvatim vremena napisati na temi od svakoga igra?a nekakav mali razime prošle sezone iako još nisam odlu?io ho?u i ocjene stavljat jer puno toga treba uzeti u obzir, a ne bih htio promašiti.
Evidentirano
 Str: 1 [2]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!