|
eXoDuS1993
|
 |
« na: Svibanj 11, 2010, 20:00:06 » |
|
AC Siena vs Inter 38. kolo Serie A Vrijeme : 16.05.2010. , nedjelja 15.00 Stadion : Artemio Franchi Tablica : 1.Inter 37 79 19.Siena 37 31 Inter ce pobjedom protiv Siene osvojiti peti uzastopni Scudetto , 18. ukupno , jedan vise od Milana. Siena se i matematicki oprostila od elitnog drustva , jedina motivacija igracima je nagrada 2M njihovog predsjednika , inace navijaca Rome...
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 11, 2010, 20:01:39 od eXoDuS1993 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista4ever
|
 |
« Odgovor #1 na: Svibanj 11, 2010, 20:37:20 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Imp
|
 |
« Odgovor #2 na: Svibanj 11, 2010, 21:08:14 » |
|
o ovoj se tekmi nema sta puno takticki pricat,mislim da treba odmah krenit zestoko i presing i pokazat sieni da nema zajebancije! pobjeda 3-0  i poslje proslava 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #3 na: Svibanj 11, 2010, 21:15:54 » |
|
ko ?e do?ekat nedjelju i taj spektakl.... iako misle?i na utakmicu me je strah znaju?i da je Siena vodila do 90te minute 2-3 u sred Milana ali ipak sam uvjeren u ja?inu naše mom?adi, a tako?er mislim da Chievo ne?e izgubit od romamerde.... tako da je Scudetto naš i ove godine i to 5 put zaredom što ja mislim nikad nikom nije pošlo za rukom u Italiji.. znam da Torino ima 4 zaredom za 5 mislim da ?e biti samo Inter  nadam se da ?e utakmica pro? bez povreda i bez prevelikom umaranja glavnim igra?a... nemogu ni zamislit da se u nedjelju povrijedi neki klju?an igra?...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #5 na: Svibanj 11, 2010, 21:39:21 » |
|
Osvojio je i Juventus 5. puta zaredom... 1930/31 Juventus FC 1931/32 Juventus FC 1932/33 Juventus FC 1933/34 Juventus FC 1934/35 Juventus FC Ali nema veze , samo nek mi osvojimo ovaj 18. Scudetto....Dobro si napomenuo tu proslu utakmicu (4-3) - jedna od najuzbudljivijih u mojoj istoriji Interizma , mislim da cu je tesko zaboraviti.Ko nije gledao ili se ne sjeca :
http://www.youtube.com/v/GwUw2E8iMag&rel=1
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #6 na: Svibanj 11, 2010, 21:40:16 » |
|
A evo i nekih prizora od proslogodisnjeg osvajanja Scudetta  Curva Nord 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
domagoj
|
 |
« Odgovor #7 na: Svibanj 11, 2010, 21:56:17 » |
|
ma razbit cemo ih šta se bojite 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #8 na: Svibanj 11, 2010, 22:17:51 » |
|
ooo zaboravio sam na taj mali klub juBe totalno ma kako me ne?e bit strah moj domagaje  to je Inter ... vazda me strah... nemože nikad normalno... joj u prvoj utakmici da nije bilo Sneijdera ko zna kako bi završilo... btw. o?e li igrat Wes u nedjelju 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #9 na: Svibanj 11, 2010, 22:23:07 » |
|
ooo zaboravio sam na taj mali klub juBe totalno ma kako me ne?e bit strah moj domagaje  to je Inter ... vazda me strah... nemože nikad normalno... joj u prvoj utakmici da nije bilo Sneijdera ko zna kako bi završilo... btw. o?e li igrat Wes u nedjelju  Uvijek mi moramo komplikovano....Samo kad se sjetim penala za Scudetto i Matrix ga izvodi i promasi , joooj....Tu je bio srecan kraj , valjda ce i u nedjelju  Ja se sjecam malo njegovog interviewa , kao sigurno propustam Chievo a za Sienu ne znam , nesto tako mislim da je bilo....Ako ne bude fit , Mou ce ga vjerovatno ostavit na klupi , a ako zagusti ubacit ce ga , bar tako mislim....Mozemo pobijedit Sienu i bez njega , a glupo bi bilo da ga ta utakmica kosta ne igranja u finalu CL...Ne daj se Wes 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #10 na: Svibanj 11, 2010, 22:26:44 » |
|
izbacit najjaci sastav i potopit sienu,uzet scudetto i usrecit sve navijace intera
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
del_
|
 |
« Odgovor #11 na: Svibanj 12, 2010, 07:46:22 » |
|
uvalit gol što prije i lagano privest utakmicu kraju, ne bi na odmet bilo ni da chievo i ovaj vikend da tri komada
Jedino ?ega me strah je lošeg vremena ( a najavljuju kišetinu veliku za vikend ), prije par godina juventus je u zadnjem kolu popušio prvenstvo baš zbog vremena. Ako se ne varam igrali su protiv perugie a tamo je bio op?i potop i juve u tim uvjetima nije mogao složit dva dodavanja
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
|
|
|
|
MiMo 10 FCI
|
 |
« Odgovor #12 na: Svibanj 12, 2010, 09:45:06 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #13 na: Svibanj 12, 2010, 12:24:59 » |
|
samo pobjeda sretno .. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
domagoj
|
 |
« Odgovor #14 na: Svibanj 12, 2010, 13:08:53 » |
|
ooo zaboravio sam na taj mali klub juBe totalno ma kako me ne?e bit strah moj domagaje  to je Inter ... vazda me strah... nemože nikad normalno... joj u prvoj utakmici da nije bilo Sneijdera ko zna kako bi završilo... btw. o?e li igrat Wes u nedjelju  Stvar je u tome šta ovaj sad inter sa murinhom na ?elu ima tako nabijen pobijedni?ki mentalitet da se se uop?e be bojin kako za sienu tako i za bayern.vjerujte mi iman dobar osje?aj. ako ništa pravda ce doc na svoje jer koliko smo nesri?e imali ovih godina sad sve dolazi na naplatu i stoga uživajmo i veselimo se.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
il Principe
|
 |
« Odgovor #15 na: Svibanj 12, 2010, 14:52:32 » |
|
nadam se da ?emo zgazit kopiju stare kurve. milsim da bi roma mogla kiksati kod chieva
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
domagoj
|
 |
« Odgovor #16 na: Svibanj 12, 2010, 15:05:03 » |
|
nadam se da ?emo zgazit kopiju stare kurve. milsim da bi roma mogla kiksati kod chieva
ja se ne nadam ja ZNAM da cemo ih zgazit a roma me uopce ne zanima... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Imp
|
 |
« Odgovor #17 na: Svibanj 12, 2010, 15:33:03 » |
|
kad su se izvukli proslo kolko vise se ne nadam njihovim kiksevim,vise virujem u interovu nadmoc i vecu zelju za pobjedom nego u siene
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter
|
|
|
|
Lazicy
|
 |
« Odgovor #18 na: Svibanj 12, 2010, 16:13:44 » |
|
Jedva cekam nedelju i slavlje.  Samo da se niko ne povredi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #19 na: Svibanj 12, 2010, 21:02:56 » |
|
ja se strasno bojim ove utakmice, ko zna kako ce bas otvorit!!! moramo pobjedit i vec me trema, bayerna se ne bojim, uvjeren sam da smo bolji al da ce oni osvojit lp jer ih sere u tom natjecanju prestrasno i protiv toga se nemoze!!!al nemogu zamislit gust romica, jubica i onih starkelja.... ma pobjedit ovo pod svaku cjenu pa u ligi prvaka sta bude
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #20 na: Svibanj 12, 2010, 21:53:13 » |
|
I ja se bojim , priznajem , ali uvijek sam pa cu i sad vjerovati u nase momke , i znam da oni to mogu.Forza Ragazzi !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #21 na: Svibanj 13, 2010, 09:26:26 » |
|
šta ako odigramo neriješeno sa Sienom, jeli Roma prvak ? sta se gleda medusobni omjer, gol razlika ??
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #22 na: Svibanj 13, 2010, 09:31:50 » |
|
Ako INter odigra nerjeseno a Romamerda u tom slucaju pobjedi Roma je prvak gleda se medjusobni omjer .. A ja ne vidim bas nek prerpreku da nasi ne pobjede Sienu neka nam je bog na pomoci jer smo zasluzili ovu tiulu cjelu sezonu smo na tronu a tako cemo i ostati samo pobjeda nista vise .. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
del_
|
 |
« Odgovor #23 na: Svibanj 13, 2010, 11:39:39 » |
|
Malo statistike,
Do sada smo igrali sa Sienom 13 puta, 9 pobjeda 4 remija
Season 2003/04:
Siena - Inter : 0-1 Inter - Siena : 4-0
Season 2004/05:
Siena - Inter : 2-2 Inter - Siena : 2-0
Season 2005/06:
Siena - Inter : 0-0 Inter - Siena : 1-1
Season 2006/07:
Inter - Siena : 2-0 Siena - Inter : 1-2
Season 2007/08:
Siena - Inter : 2-3 Inter - Siena : 2-2
Season 2008/09:
Siena - Inter : 1-2 Inter - Siena : 3-0
Season 2009/10 :
Inter - Siena : 4-3
Dali smo im 28 golova, primili 13, najviše golova po tri s dali Ibrahimovi? i Materazi.
Zadnjih 10 gostovanja nam je prošlo:
Pobjede 3 Lazio, Chievo i Udinese Remi 5 Bari, Parma, Napoli, Palermo i Fiorentina Porazi 2 Catania i Roma
Zadnjih 10 domacih utakmica od Siene
Won 3 games against Bari, Bologna and Udinese Drew 4 games against Calgiari, Napoli, Parma and Genoa Lost 3 games against Fiorentina, Sampdoria and Palermo
Siena ima najgoru obranu koja je primila 66 golova, inter ima najbolji napad/obranu 74/34
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
del_
|
 |
« Odgovor #24 na: Svibanj 13, 2010, 11:43:42 » |
|
btw u prvom postu ovog topica piše da se tekma igra na stadionu od Fiorentine ? to tipfeler ili se faxat igra tamo a da ne znam 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|