Svibanj 22, 2012, 05:11:12 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 10   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Siena - Inter  (Posjeta: 3672 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
eXoDuS1993
Super clan

« na: Svibanj 11, 2010, 20:00:06 »

AC Siena vs Inter

38. kolo Serie A
Vrijeme : 16.05.2010. , nedjelja 15.00
Stadion : Artemio Franchi

Menadzer Siene : Alberto Malesani
Menadzer Intera : Jose Mourinho

Tablica :
1.Inter 37 79
19.Siena 37 31

Inter ce pobjedom protiv Siene osvojiti peti uzastopni Scudetto , 18. ukupno , jedan vise od Milana.
Siena se i matematicki oprostila od elitnog drustva , jedina motivacija igracima je nagrada 2M njihovog predsjednika , inace navijaca Rome...
« Zadnja izmjena: Svibanj 11, 2010, 20:01:39 od eXoDuS1993 » Evidentirano

interista4ever
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #1 na: Svibanj 11, 2010, 20:37:20 »

svi mi jedva ?ekamo tu utakmicu,a proslavimo zasluženo naslov prvaka Italije.jedva ?ekam tu utakmicu,srce mi kuca za 300 na sat....FORZA INTERNACIONALE...sta re? nego sretno momcima i da to pobjede....i da se svi veselimo naslovu.... baklja for in baklja for in baklja for in baklja for in baklja for in baklja for in baklja for in baklja for in novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava Pobjednik
Evidentirano
Imp
Mladi clan
**

« Odgovor #2 na: Svibanj 11, 2010, 21:08:14 »

o ovoj se tekmi nema sta puno takticki pricat,mislim da treba odmah krenit zestoko i presing i pokazat sieni da nema zajebancije! pobjeda 3-0 baklja for in
i poslje proslava Pobjednik
Evidentirano

C'è solo l'Inter, per me, solo l'Inter
silenT
Stalni clan

« Odgovor #3 na: Svibanj 11, 2010, 21:15:54 »

ko ?e do?ekat nedjelju i taj spektakl.... iako misle?i na utakmicu me je strah znaju?i da je Siena vodila do 90te minute 2-3 u sred Milana ali ipak sam uvjeren u ja?inu naše mom?adi, a tako?er mislim da Chievo ne?e izgubit od romamerde.... tako da je Scudetto naš i ove godine i to 5 put zaredom što ja mislim nikad nikom nije pošlo za rukom u Italiji.. znam da Torino ima 4 zaredom za 5 mislim da ?e biti samo Inter Cheesy

nadam se da ?e utakmica pro? bez povreda i bez prevelikom umaranja glavnim igra?a... nemogu ni zamislit da se u nedjelju povrijedi neki klju?an igra?...
Evidentirano

Imp
Mladi clan
**

« Odgovor #4 na: Svibanj 11, 2010, 21:22:53 »

http://www.lega-calcio.it/it/Serie-A-TIM/Albo-doro.page
evdje ima i juve 5 puta zaredom mada 2 puta pise ista sezona,sad neznam di je zajeb,jesu li ili nisu 5 puta zaredom osvojili Undecided
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #5 na: Svibanj 11, 2010, 21:39:21 »

Osvojio je i Juventus 5. puta zaredom...

1930/31 Juventus FC
1931/32 Juventus FC
1932/33 Juventus FC
1933/34 Juventus FC
1934/35 Juventus FC

Ali nema veze , samo nek mi osvojimo ovaj 18. Scudetto....Dobro si napomenuo tu proslu utakmicu (4-3) - jedna od najuzbudljivijih u mojoj istoriji Interizma , mislim da cu je tesko zaboraviti.Ko nije gledao ili se ne sjeca :

<a href="http://www.youtube.com/v/GwUw2E8iMag&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/GwUw2E8iMag&rel=1</a>
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #6 na: Svibanj 11, 2010, 21:40:16 »

A evo i nekih prizora od proslogodisnjeg osvajanja Scudetta

Curva Nord bow down
Evidentirano

domagoj
Pocetnik
*

« Odgovor #7 na: Svibanj 11, 2010, 21:56:17 »

ma razbit cemo ih Å¡ta se bojite novija zastava novija zastava
Evidentirano
silenT
Stalni clan

« Odgovor #8 na: Svibanj 11, 2010, 22:17:51 »

ooo zaboravio sam na taj mali klub juBe totalno Cheesy

ma kako me ne?e bit strah moj domagaje Cheesy to je Inter ... vazda me strah... nemože nikad normalno...
joj u prvoj utakmici da nije bilo Sneijdera ko zna kako bi završilo... btw. o?e li igrat Wes u nedjelju Huh?
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #9 na: Svibanj 11, 2010, 22:23:07 »

ma kako me ne?e bit strah moj domagaje Cheesy to je Inter ... vazda me strah... nemože nikad normalno...
joj u prvoj utakmici da nije bilo Sneijdera ko zna kako bi završilo... btw. o?e li igrat Wes u nedjelju Huh?

Uvijek mi moramo komplikovano....Samo kad se sjetim penala za Scudetto i Matrix ga izvodi i promasi , joooj....Tu je bio srecan kraj , valjda ce i u nedjelju  Smiley Ja se sjecam malo njegovog interviewa , kao sigurno propustam Chievo a za Sienu ne znam , nesto tako mislim da je bilo....Ako ne bude fit , Mou ce ga vjerovatno ostavit na klupi , a ako zagusti ubacit ce ga , bar tako mislim....Mozemo pobijedit Sienu i bez njega , a glupo bi bilo da ga ta utakmica kosta ne igranja u finalu CL...Ne daj se Wes Inter zastava
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #10 na: Svibanj 11, 2010, 22:26:44 »

izbacit najjaci sastav i potopit sienu,uzet scudetto i usrecit sve navijace intera
Evidentirano

del_
Stalni clan

« Odgovor #11 na: Svibanj 12, 2010, 07:46:22 »

uvalit gol što prije i lagano privest utakmicu kraju, ne bi na odmet bilo ni da chievo i ovaj vikend da tri komada

Jedino ?ega me strah je loÅ¡eg vremena ( a najavljuju kiÅ¡etinu  veliku za vikend ), prije par godina juventus je u zadnjem kolu popuÅ¡io prvenstvo baÅ¡ zbog vremena. Ako se ne varam igrali su protiv perugie a tamo je bio op?i potop i  juve u tim uvjetima nije mogao složit dva dodavanja
Evidentirano

Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #12 na: Svibanj 12, 2010, 09:45:06 »

Ma samo pobjeda, ali su oni nalozeni ako nas dobiju dobit ce 2 miliona eura
Forzzzaaaaaaaaaaaaa IIntteerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr novija zastava novija zastava
 Inter zastava Inter zastava
 Inter Inter
 Pobjednik Pobjednik
Evidentirano

Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #13 na: Svibanj 12, 2010, 12:24:59 »

samo pobjeda sretno .. novija zastava novija zastava
Evidentirano

domagoj
Pocetnik
*

« Odgovor #14 na: Svibanj 12, 2010, 13:08:53 »

Stvar je u tome Å¡ta ovaj sad inter sa murinhom na ?elu ima tako nabijen pobijedni?ki mentalitet  da se se uop?e be bojin kako za sienu tako i za bayern.vjerujte mi iman dobar osje?aj. ako niÅ¡ta pravda ce doc na svoje jer koliko smo nesri?e imali ovih godina sad sve dolazi na naplatu i stoga uživajmo i veselimo se.
Evidentirano
il Principe
Super clan

« Odgovor #15 na: Svibanj 12, 2010, 14:52:32 »

nadam se da ?emo zgazit kopiju stare kurve. milsim da bi roma mogla kiksati kod chieva
Evidentirano
domagoj
Pocetnik
*

« Odgovor #16 na: Svibanj 12, 2010, 15:05:03 »

nadam se da ?emo zgazit kopiju stare kurve. milsim da bi roma mogla kiksati kod chieva
ja se ne nadam ja ZNAM da cemo ih zgazit a roma me uopce ne zanima... Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
Imp
Mladi clan
**

« Odgovor #17 na: Svibanj 12, 2010, 15:33:03 »

kad su se izvukli proslo kolko vise se ne nadam njihovim kiksevim,vise virujem u interovu nadmoc i vecu zelju za pobjedom nego u siene
Evidentirano

Lazicy
Stalni clan

Profil WWW

« Odgovor #18 na: Svibanj 12, 2010, 16:13:44 »

Jedva cekam nedelju i slavlje.  Pijani
Samo da se niko ne povredi.
Evidentirano
goca_flash
Super clan

« Odgovor #19 na: Svibanj 12, 2010, 21:02:56 »

ja se strasno bojim ove utakmice, ko zna kako ce bas otvorit!!! moramo pobjedit i vec me trema, bayerna se ne bojim, uvjeren sam da smo bolji al da ce oni osvojit lp jer ih sere u tom natjecanju prestrasno i protiv toga se nemoze!!!al nemogu zamislit gust romica, jubica i onih starkelja.... ma pobjedit ovo pod svaku cjenu pa u ligi prvaka sta bude
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #20 na: Svibanj 12, 2010, 21:53:13 »

I ja se bojim , priznajem , ali uvijek sam pa cu i sad vjerovati u nase momke , i znam da oni to mogu.Forza Ragazzi !
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #21 na: Svibanj 13, 2010, 09:26:26 »

Å¡ta ako odigramo nerijeÅ¡eno sa Sienom, jeli Roma prvak ?  sta se gleda medusobni omjer, gol razlika ??
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #22 na: Svibanj 13, 2010, 09:31:50 »

Ako INter odigra nerjeseno a Romamerda u tom slucaju pobjedi Roma je prvak gleda se medjusobni omjer ..
A ja ne vidim bas nek prerpreku da nasi ne pobjede Sienu neka nam je bog na pomoci jer smo zasluzili ovu tiulu cjelu sezonu smo na tronu a tako cemo i ostati samo pobjeda nista vise .. novija zastava
Evidentirano

del_
Stalni clan

« Odgovor #23 na: Svibanj 13, 2010, 11:39:39 »

Malo statistike,

Do sada smo igrali sa Sienom 13 puta, 9 pobjeda 4 remija

Season 2003/04:

Siena - Inter : 0-1
Inter - Siena : 4-0

Season 2004/05:

Siena - Inter : 2-2
Inter - Siena : 2-0

Season 2005/06:

Siena - Inter : 0-0
Inter - Siena : 1-1

Season 2006/07:

Inter - Siena : 2-0
Siena - Inter : 1-2

Season 2007/08:

Siena - Inter : 2-3
Inter - Siena : 2-2

Season 2008/09:

Siena - Inter : 1-2
Inter - Siena : 3-0

Season 2009/10 :

Inter - Siena : 4-3

Dali smo im 28 golova, primili 13,  najviÅ¡e golova po tri s dali Ibrahimovi? i Materazi.

Zadnjih 10 gostovanja nam je prošlo:

Pobjede 3  Lazio, Chievo i Udinese
Remi 5  Bari, Parma, Napoli, Palermo i Fiorentina
Porazi 2   Catania i Roma

Zadnjih 10 domacih utakmica od Siene

Won 3 games against Bari, Bologna and Udinese
Drew 4 games against Calgiari, Napoli, Parma and Genoa
Lost 3 games against Fiorentina, Sampdoria and Palermo

Siena ima najgoru obranu koja je primila 66 golova, inter ima najbolji napad/obranu  74/34
Evidentirano

del_
Stalni clan

« Odgovor #24 na: Svibanj 13, 2010, 11:43:42 »

btw u prvom postu ovog topica piÅ¡e da se tekma igra na stadionu od Fiorentine ?  to tipfeler ili se faxat igra tamo a da ne znam Smiley
Evidentirano

Str: [1] 2 3 ... 10   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!