Svibanj 22, 2012, 05:03:16 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 4 5 [6]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Tim Cup Finale:Roma - Inter  (Posjeta: 2272 puta)
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #125 na: Svibanj 06, 2010, 11:58:06 »

<a href="http://www.youtube.com/v/HjlMQ6mvYLw&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/HjlMQ6mvYLw&rel=1</a>
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #126 na: Svibanj 06, 2010, 12:06:04 »

Izjava Tottija:
'Udario sam Balotellija jer me uvrijedio dva puta i zbog onog što je prošle godine u?inio na San Siru, kada je išao provocirati naše navija?e'.

Totti pokrij se ušima i po mogu?nosti završi karijeru jer za nogomet više nisi.
Evidentirano

vedran
Pocetnik
*

« Odgovor #127 na: Svibanj 06, 2010, 12:16:30 »

Sve ?estitke Interu, a što se Tottija ti?e mislim da je najbolje nekomentirati njega i njegove izjave. O?ito je da se nezna nositi s porazom kao ni oni iz Barcelone.
Evidentirano
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #128 na: Svibanj 06, 2010, 13:34:14 »

Tottijev potez je bio "za zatvor" i baš me zanima kako ?e reagirati nogometni savez. Po meni bi Tottija, ako bude pravde, na terenima ponovno trebali vidjeti tek o Boži?u.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #129 na: Svibanj 06, 2010, 14:50:08 »

svaka ?ast momci su zaslužili sve trofeje ove sezone novija zastava
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #130 na: Svibanj 06, 2010, 15:45:16 »

Tottijev potez je bio "za zatvor" i baš me zanima kako ?e reagirati nogometni savez. Po meni bi Tottija, ako bude pravde, na terenima ponovno trebali vidjeti tek o Boži?u.

ma debili kazna 2 do 3 utakmice, hah napuco ga nogom, jos ga na podu malo u glavu ?ušno
Evidentirano
nefra
Mladi clan
**

« Odgovor #131 na: Svibanj 06, 2010, 16:11:38 »

sad imamo cijelu obranu ozlje?enih: santon, samuel, lucio, cordoba.... a zdravi su zanetti, chivu, materazzi i maicon.... nadam se sa ce se ozlje?eni brzo oporaviti.... neznam što je to?no samuelu, a i cordoba je navodno ozlje?en pred kraj utakmice....
Evidentirano
interista4ever
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #132 na: Svibanj 06, 2010, 16:31:27 »

jos jedna pobjeda.savrseno,nas klub zaslužuje sva tri pokala ove sezone.idemo dalje,a sta se ti?e tottija on je davno svoje odigra,neka se makne od nogometa.FORZA INTER novija zastava Inter
Evidentirano
vedran
Pocetnik
*

« Odgovor #133 na: Svibanj 06, 2010, 17:36:14 »

Nadam se samo da ?e se svi koji trebajo oporaviti do 22.05 i finala Lp-a. Opet kažem Totti je svojim ponašanjem ju?er pokazao da je samo mali jadni igra? koji o?ito nezna podnjeti poraz! Ne treba se uop?e zamarati njime.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #134 na: Svibanj 06, 2010, 17:43:49 »

sad imamo cijelu obranu ozlje?enih: santon, samuel, lucio, cordoba.... a zdravi su zanetti, chivu, materazzi i maicon.... nadam se sa ce se ozlje?eni brzo oporaviti.... neznam što je to?no samuelu, a i cordoba je navodno ozlje?en pred kraj utakmice....
samuel je igrao  a cordoba je izaÅ¡ao pred kraj poluvremena, zamjenio ga je upravo samuel. mislim da se kod lucia radi o umoru i niÅ¡ta drugo
Evidentirano

Nerazzurro
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #135 na: Svibanj 06, 2010, 18:17:58 »

Da se pridružim ?estitkama na osvojenom  Pehar
Nažalost nisam gleda utakmicu, ali po sažetku imam samo re?i da se cigani mogu pokriti ušima i vratiti se nazad u rupu iz koje su izašli.
Evidentirano
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #136 na: Svibanj 06, 2010, 19:21:01 »

<a href="http://www.youtube.com/v/HjlMQ6mvYLw&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/HjlMQ6mvYLw&rel=1</a>

Svaka cast ! Veliko hvala imas od mene za ovaj upload , kralj si  Kralj bow down
Evidentirano

Lazicy
Stalni clan

Profil WWW

« Odgovor #137 na: Svibanj 06, 2010, 19:34:15 »

Pitaju Maicona ispred svla?ionice:
- "Å ta je sa Sneijderom?"
A kaže majstor:
- "Ma nije mu ništa, folira, sutra ?e normalno trenirati..." ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO

Dobar  LOL LOL
Evidentirano
RyanZD
Mladi clan
**

« Odgovor #138 na: Svibanj 06, 2010, 21:55:07 »

svaka ?ast de?kima...igra nije bila neka briljantna ali nema veze, i jedan je bio dosta...prva kanta je tu, ajmo po ostale... Pehar
a igra?i rome su stvarno pretjerali sa krvni?kim startovima, a tottija ne?u ni komentirati...on je odavno pokazao kakav je ?ovjek, tako da me ni ne ?udi ovaj ispad...
Evidentirano
InterNS
Pocetnik
*

« Odgovor #139 na: Svibanj 07, 2010, 09:41:31 »

Meni je drago sto su ih dobili,jer je predsednik Rome izjavio kako je Inter ocajna ekipa kojoj Lazio mora da daje bodove i da ne zasluzuju titulu.
Sad im je Inter zapusio usta Pehar
A za Tottija sta reci:Ko gubi,ima pravo da se ljuti ROFLMAO
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #140 na: Svibanj 07, 2010, 10:02:08 »

Totti je trebao biti uzor drugima ipak je on kapietn jedne ekipe a ponejo se kao najvece djubre smjesno i zalosno pa Mario mu moze biti gotov sin seljacin jedna stvarno je debil od covjeka ...
Evidentirano

Lazicy
Stalni clan

Profil WWW

« Odgovor #141 na: Svibanj 07, 2010, 11:10:49 »

<a href="http://www.youtube.com/v/8HwX3POZWK8&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/8HwX3POZWK8&rel=1</a>
<a href="http://www.youtube.com/v/xxUOBnPvYTg&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/xxUOBnPvYTg&rel=1</a>

Nije tema za to, ali bilo je jos ovakvog Tottia. Samo je pokazao svoju pravu stranu.
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #142 na: Svibanj 07, 2010, 17:05:02 »

novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #143 na: Svibanj 07, 2010, 18:40:56 »

?lanak iz Sportplusa , iz pera Danijela Trumbi?a:

Mourinho se ruga: Nagradite Sienu!

Totti se pravda: vrije?ao mi je ženu!

Ponekad je teško istrpjeti uvrede. Pogotovo kad te rije?i dolaze od osobe kojoj je provokacija postala „zaštitni znak, objasnio je Totti.
„Dobro upu?eni“ kažu da mu je pukao film kad mu je Balotelli spominjao suprugu , tv-voditeljicu Ilary Blasi

Jose Mourinho je osvojivši Kup u Rimu zapo?eo svoj trijumfalni oproštaj od Intera, odlazi u Real kao veliki pobjednik, dok je, na istoj pozornici, Francesco Totti opet pokazao da ne zna...gubiti.
Svoj serijal sramotnih poteza u karijeri „obogatio“ je kukavi?kim udarcem Balotellija. To su dva leit- motiva nakon nogometne „tu?njave“ na Olimpicu koji je presudio Milito.
Jer, portugalski strateg krenuo je u uspjeÅ¡no u svibanjsku berbu trofeja.   Njegova omiljena fraza „zero tituli“ opet je ostala poraženoj Romi, dok je Mourinho strpao u džep
prvi pokal.Do scudetta ga dijele još dvije pobjede, nitko i ne sumnja da ?e preko Chieva i Siene do?i do cilja, a na kraju ostaje Bayern(bez Riberya) u finalu na Bernabeu.

-"Ho?u li ostati? Mom?ad je sazrela, napravili smo taj željeni iskorak i napravili europski Inter. Sad mogu i bez mene,“
- odgovorio je pomalo pitijski na sve intenzivnije
vijesti o tome da napuÅ¡ta „nerazzure“.Cijela Mourinhova karijera  ogledat ?e se u zrcalu tog 22. svibnja: u sudaru za naslov Lige prvaka sudarit ?e se sa svojim
u?iteljem Louisom Van Gaalom, od kojeg je upijao znanje, a poslije utakmice može komotno...ostati u Madridu, gdje ga raširenih ruku ?eka Florentino Perez, ?elni
?ovjek „merenguesa“.
U slavljeni?kom ozra?ju Mourinho je bio ?ak blagonaklon u izjavama:

-„Bila je to ratni?ka utakmica, malo koje finale ponudi užitak za estete. Mi smo bili bolji, ali o?ito da su doma?ini izgubili glavu od tenzija sa kojima su pripremali utakmicu.
Pritisak je u?inio svoje, mogu shvatiti i Tottija koji je frustriran zbog nemo?i napravio pogrešan potez... Umorni smo, iscrpljeni, ostali bez Sneijdera, ali ipak mislim da možemo osvojiti preostala dva trofeja na raspolaganju."

Ipak nije izdržao da ne pošalje barem jednu strelicu na ra?un Rome:

-" Možda ovaj poraz i nije loÅ¡a vijest  za njih:klub je uÅ¡tedio novac koji je bio namijenjen za osvajanje Kupa, sad im ostaje viÅ¡e sredstava da stimuliraju Sienu,u zadnjem kolu kako bi nam izbila dva boda i titulu."

U redovima Rome su, prekasno shvatili da su upali u „klopku“ koju su im (namjerno) pripremili „interisti“ , ali i vlastiti fanovi, traže?i rezolutno: ili pobijedite, ili se barem potucite. Totti i ekipa uradili su ovo drugo...

-"Upozoravao sam da da ne smijemo utakmicu shvatiti kao fizi?ki obra?un, bila je to voda na mlin Intera, oni imaju igra?e „ormare“ i sjajno se snalaze u tako napetim situacijama.
Kad smo u prethodnim susretima sa Interom uspijevali zadržati koncentraciju i mislili samo na nogomet, prolazili smo puno bolje..."

Å to se dogodilo Tottiju?

Posebna je tema. On je u svojoj karijeri ve? svašta uradio: pljuvao Pulsena,Tudoru pokazivao „?etvorku“, lazialima posvetio majicu „Opet sam vas oderao“ i pal?eve prema dolje ...
Udarac Balotellija se taman uklapa u ružniju stranu biografije ovog svjetskog prvaka.

-"U prijelomnim trenucima sezone je logi?no da bude viÅ¡ka nervoze. Na terenu je ponekad teÅ¡ko istrpjeti teÅ¡ke uvrede na osobni ra?un, ruganje prema svom klubu i gradu.Pogotovo kad te rije?i  dolaze uvijek od jedne, iste osobe, kojoj je provokacija postala „zaÅ¡titni znak“,- objasnio je Totti na svojoj web stranici, jasno govore?i o Balotelliju.

"Dobro upu?eni“ kažu da mu je pukao film kad mu je Balotelli spominjao suprugu (njegova žena je tv-voditeljica Ilary Blasi, supružnici su upravo glavne zvijezde velike promotivne kampanje „Vodafonea“.

Pogotovo jer su repovi sukoba sa crnoputim napada?em Intera vuku još od lanjskog ogleda na San Siru, kada je ovaj plazio jezik navija?ima Rome..

-„Francesco nikada ne bi uradio tako nešto da nije bio grubo vrije?an i provociran. Uz sve to, protiv Intera nam se uvijek doga?aju ?udne stvari,
Primamo golove iz ofsajda ,ne sviraju nam se penali: meni je u 45. minuti Samuel potrgao dres pred o?ima suca u kaznenom prostoru...
U Njema?koj sam igrao za Bayern , ali tamo suci ni blizu nisu tako skloni velikanima kao kod nas u Italiji,“
- rekao je  Luca Toni

Da nevolja bude ve?a, Totti je svoj sramotni potez izveo pred o?ima izbornika Marcella Lippija, koji ?e u utorak objaviti popis kandidata za Mundial, a(barem dosad) najve?a dilema je bila upravo vezana za njega:
ho?e li se kapetan Rome vratiti me?u Azzure, nakon što se od repke bio oprostio poslije berlinskog trijumfa 2006. godine?

„Vox populi“ je sada , jasno, protiv Tottijevog „comebacka“, dok ga „romanisti“ naravno slave i opravdavaju...

P.S.
„Tko gubi ima pravo da se ljuti“,.......al taj totti? ga pre?era, a Å¡ta sad ,morao je neÅ¡ta re?', nekako se opravdat' za prljavÅ¡tinu koju je napravio...a da mu je prvi put nije,  za igra?ki dio karijere i odanost klubu  svaka ?ast , al' kao ?ovjek je zero iliti  NULA  Roll Eyes
« Zadnja izmjena: Svibanj 07, 2010, 18:43:08 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #144 na: Svibanj 07, 2010, 21:17:12 »

?lanak iz Sportskih novosti , iz pera Danijela Vukuši?a:

Inter dobio  prvi trofej

Totti izgubio obraz

Mourinho dodatno nahranio svoj ego trijumfom u Kupu

Kapetan Rome isklju?en zbog nasrtaja na Balotellija , ali se nije želio ispri?ati

"U Portugalu sam osvojio sve, Sad sam i u Italiji osvojio sve."Izjava Jose Mourinha nakon što je njegov Inter u finalu talijanskog Kupa na Olimpicu i nadigrao i pobijedio Romu (1:0). To je Posebni.Ego ve?i od Portugala, Engleske i Italije zajedno.
A trenersKo znanje još i ve?e.Romin trener, džemtelmen Claudio Ranieri, poslije utakmice je priznao:

-"Prihvatili smo "fizi?ki nogomet" i..Upali u Interovu zamku."

Roma je stvorila tenzije oko tekme koja na ?izmi ve? godinama zapravo malo koga zanima.Scudetto su imali u rukama pa ga (najvjerovatnije ispustili kod ku?e sa Sampdorijom i onda su od finala Kupa napravili kraj svijeta.) K'o da su pitali Mourinha što mu treba. Nije se ni morao mu?iti stvoriti
"Svi nas mrze" atmosferu kakvom ina?e snaži unutarnju koheziju. Istina . Roma je imala šansi.

Potez frustriranog ?ovjeka

Nešto je skinuo Julio Cesar, nešto su promašili Juan,Taddei i Vu?ini?, ali zicere je imao i Inter , a na kraju su nerazzuri napravili ono najvažnije- ve?im dijelom utakmice gospodarili travnjakom i time hranili rimsku frustraciju, zabili gol (vrhunska egzekucija Milita iz kontre koju je sjajno otvorio Motta), pa na kraju sa odli?nima Eto'o-m, Zanettijem i Maiconom uzeli prvi ovosezonski trofej.
Kup je u džepu, a još su dvije tekme do scudetta i jedna do Lige prvaka.
Rimljani su tukli, žestoko. Sudac Rizzoli je bio blag, mogao im je pokazati barem još 2 crvena. Kažemo "još" jer jedan je pao.
Dobio ga je rimski idol Francesco Totti za idiotski prekršaj na Balotelliju. "Pjena na ustima", 20 metara sprinta za protivnikom i onda....Pun šut, s le?a
svom snagom po nogama. Lopta ga nije zanimala. Htio je udariti, ozlijediti i to nije skrivao! Lippi je bio na Olimpicu. Totti je šutnuo i Balotellija i svoje mundialske ambicije.
Poslije se nije ispri?ao nego  je rekao:

-"Izgubiš kontrolu kad te netko kontinuirano vrije?a na osobnoj ravni, kad vrije?a tvoj grad i tvoj narod."

Ranieri misli druk?ije:

-"Potez frustriranog ?ovjeka. Sportaš njegovog kalibra to si ne bi smio dozvoliti."

Jedan od Rominih ?elnika, Gianpaolo Montali, dao je lijep komentar:

-"To nije bilo rimski !"

Giallorossi su se slomili pod nervozom koju su sami stvorili. Ina?e bi vjerovatno uzeli Kup Interu koji je igrao s "bivšim" nogometašem
Materazzijem u obrani, bez ozlije?enog Sneijdera od 2. minute te sa Stankovi?em i Pandevom  na klupi svih 90 minuta.
Roma je puknula , a Inter gazi. Do povijesne"triplette"?
Kako igraju ,vrlo mogu?e.

preuzeto iz Sportskih novosti, Danijel Vukuši?

P.S.

Mogu Vam neÅ¡to re?',.... a to je da je Ranieri fakat gospodin u izjavama  Smiley , a o totti?u,svaka rije? je suviÅ¡na...

« Zadnja izmjena: Svibanj 07, 2010, 21:42:04 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
Poshast
Mladi clan
**

« Odgovor #145 na: Svibanj 11, 2010, 19:45:17 »

<a href="http://www.youtube.com/v/GGrQMW1YgwA&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/GGrQMW1YgwA&rel=1</a>
Evidentirano

Pozdrav iz Karlovca
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #146 na: Svibanj 11, 2010, 20:04:15 »

Bas sam juce gledao taj video...Suljo sve pojede  Cheesy
Evidentirano

interista4ever
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #147 na: Svibanj 11, 2010, 20:44:02 »

<a href="http://www.youtube.com/v/GGrQMW1YgwA&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/GGrQMW1YgwA&rel=1</a>

haha.suli je kralj,malo papice pa odma zaliva da bolje klizne!!!hahahah ROFLMAO
Evidentirano
 Str: 1 ... 4 5 [6]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!