Svibanj 22, 2012, 04:57:21 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Lazio-Inter  (Posjeta: 1532 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #75 na: Svibanj 02, 2010, 23:09:00 »

Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #76 na: Svibanj 02, 2010, 23:12:17 »

Mario došao ispod navija?a Intera i potapšao se po grbu....Mario Mario crni Mario

ja to nisam upratio.... zar je uistinu to uradio  Huh?
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #77 na: Svibanj 02, 2010, 23:24:26 »

Adnane prijatelju, nemoj se ljutiti ali nemoj postavljati videa sa utakmica Intera kad to radi  billyRI sa naÅ¡im logom i to je naÅ¡ proizvod. Važi i za sve ostale.
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #78 na: Svibanj 02, 2010, 23:29:46 »

ja to nisam upratio.... zar je uistinu to uradio  Huh?

je, kada napravim video stavit ?u gif te situacije
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #79 na: Svibanj 02, 2010, 23:37:32 »

<a href="http://www.youtube.com/v/ZK1w2oiGAik&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/ZK1w2oiGAik&rel=1</a>
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #80 na: Svibanj 02, 2010, 23:52:53 »

Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #81 na: Svibanj 03, 2010, 00:20:04 »

smiješi nam se peta titula zaredom Pehar
Evidentirano
MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #82 na: Svibanj 03, 2010, 07:44:06 »

smiješi nam se peta titula zaredom Pehar

potpisujem  Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar Pehar

Evidentirano

Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #83 na: Svibanj 03, 2010, 09:17:27 »

Ono sino? bila je jedena od naj?udnijih utakmica koju sam u životu gledao. Interisti su navijali za Inter, Laziali su tako?er navijali za Inter, a Romanisti širom svemira molili Boga da, za njih najmrži klub na svijetu, Lazio pobijedi, ili barem iš?upa bod.
Naši pucaju iz svih oružja, Muslera skida sve živo i neživo, a sa svakom njegovom obranom Laziovi navija?i sebi kosu ?upaju, psuju, gestikuliraju, bjesne...
A onda je Samuel skinuo ?aroliju s Muslerinig gola i Olimpico je proklju?ao! Nastala je ludnica, slavili su svi. Svi osim urbanog dijela grada Rima kojeg je kasnije i Thiago Motta golom izvedenim košarkaškim skokom dodatno zavio u crno.
Mislio sam da se Laziali ne?e posebno truditi, ali moram priznati kako sam ipak ponešto iznena?en da se, osim što je sino? Inter svakako bio bar 5 koraka ispred Nebesko - plavih, isti sino? stvarno nisu pretrgli pomo?i sebi, a samim tim i omraženoj im Romi, pa makar i po cijenu ispadanja u Serie B. A opet mora ih se i razumjeti jer mi zaista nije jasno kako bi nakon utakmice otišli ku?ama da su slu?ajno uzeli bod, ili ne daj Bože pobijedili.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #84 na: Svibanj 03, 2010, 09:38:42 »

ovo je full smijesno ROFLMAO ROFLMAO
ne znam sta je samo s time mislio postici,sta bi navijaci sad trebali reci "aj vidi on je potapsao grb super,iskupio si se"
daj molim te za potpuno iskupljenje ce morat godinama crncit
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #85 na: Svibanj 03, 2010, 15:54:17 »

da on psihi?ki definitivno nije baÅ¡ ok, gledam ju?er prvo pla?e jer ne?e u? u igru(zbog prisilne zamjene lucia) a onda par minuta kasnije se smije. prije 3 tjedna baca dres na pod sad se lupa o grb. a da se on sam sa sobom dogovori Å¡ta želi pa nek onda najavi neku konferenciju i kaže žao mi je bio sam glup i bla bla ili nek kaže aj mrÅ¡ svi u piiiiiiiiiip idem ja ?a vidimo se  
« Zadnja izmjena: Svibanj 03, 2010, 21:18:40 od Dexter » Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #86 na: Svibanj 03, 2010, 17:04:10 »

Današnji ?lanak iz Sportskih novosti iz pera Roberta Matteonija:

Ovacije navija?a Lazija za pobjedu Intera

U nestvarnoj atmosferi Olimpica Inter je osvojio tri boda protiv Lazija i prakti?no osvojio peti scudetto zaredom

U nestvarnoj atmosferi, u kojoj je 45.000 doma?ih gledatelja navijalo za goste zajedno sa desetak tisu?a njihovih navija?a, Inter je pobijedio Lazio 2:0,
i prakti?no osvojio peti scudetto zaredom.
Golove, oba glavom postigli su u su?evoj nadoknadi prvog dijela, te Thiago Motta u 70. minuti.
Pobjeda milanske mom?adi doÅ¡la je nakon 90-minutne dominacije u kojoj su njezini igra?i u serijama dolazili u gol prilike. No, Å¡to zbog dekoncentracije Interovih igra?a, Å¡to zbog  izvanrednih obrana vratara Lazija Muslere, Mourinhova je mom?ad postigla samo dva gola.

Mourinhu podrška svih

No, na stranu igra na travnjaku i više manje predvidljiv scenarij pobjede najbolje talijanske mom?adi, jest atmosfera.
Naime , kako su to i najavljivali, 45.000 navija?a Lazija otpo?etka utakmice navijalo je za Inter. Svaki pokušaj napada doma?ih prema vratima Intera
pra?en je zvižducima, a svaka velika prilika gostiju  zavrÅ¡avala je uzdasima žaljenja. Kada su pak Interovi igra?i postigli golove, na tribinama rimskog Olimpica vladala je nevi?ena euforija...

-"Situacija je u Rimu takva i nekad je to doista teško shvatiti"
-kaže veznjak Lazija Christian Brocchi.

-"Mi smo znali da naÅ¡i navija?i žele da  Inter dobije kako Roma ne bi profitirala od naÅ¡eg pozitivnog rezultata, no mi smo se u svla?ionici dogovorili da idemo maksimalno jer igramo za Lazio i naÅ¡e ambicije. Dobro smo se držali do gola, a onda je do izražaja doÅ¡la velika kvaliteta Intera i motiv."

Za Lazio je sve bilo olakšano kada je u poslijepodnevnim utakmicama Atalanta igrala tek neodlu?eno protiv Bologne i prakti?no ispala iz lige.
Tako su  , bez pomo?i kažnjenog trenera Reje , doma?i lakÅ¡e podnosili ?injenicu da su im navija?i podržavali suparnika.
U toj atmosferi posebno je odjeknuo veliki respekt kojeg su treneru Intera Joseu Mourinhu iskazali navija?i Lazija.
Po tome su jedinstveni u Italiji, gdje se Portugalca  u pravilu vrije?a.

-"Mourinho , pravi ?ovjek u lažnom nogometu !"
- poruka je nakon koje Jose , pozvan od navija?a, uzvratio gestom zahvale.

Valja re?i da su navija?ke skupine Lazija i Intera pobratimljene, pa ne ?udi poruka doma?ih tifoza na transparentu:

-"Ponosni na pobratimljenje ,  svaka ?ast sjevernoj tribini Intera."

Uzvra?alo im je desetak tisu?a navija?a Intera, koji su se pridružili u vrije?anju predsjednika Lazija Claudia Lolita, koji je ve? duže u sukobu sa navija?ima, te naravno romanistima...

-"Ovo je atmosfera bila poticajna za Inter"
- kazao je sportski direktor Intera Marco Branca.

-"Posebno me se dojmila poruka za našeg trenera, kojeg u pravilu svugdje na gostovanjima do?ekuju sa uvredljivim porukama.
Najvažnije jest da je mom?ad na travnjaku ispunila cilj , ova ?e pobjeda biti veliki korak prema naslovu prvaka iako joÅ¡ niÅ¡ta nije gotovo. Mi smo u utrci za tri trofeja, ali   niÅ¡ta joÅ¡ nismo osvojili."

Ve? u srijedu, na istom stadionu, Inter igra finale Kupa protiv Rome i nema dvojbe da ?e atmosfera na tribinama biti bitno druga?ija. Što o tome misli Jose Mourinho nismo saznali jer se trener Intera nije želio, po obi?aju, pojaviti pred novinarima.
Da je na rimskom stadionu u nedjelju nave?er bilo sve idealno za Inter pokazuje i slu?aj Maria Balotellija. Igra? kojeg su navija?i gotovo lin?ovali nakon utakmice sa Barcelonom u Milanu, više se puta ispri?ao ali nije bilo odgovaraju?e reakcije oprosta ultrasa.
No, prije utakmice sa Lazijom, kada su igra?i Intera izašli na travnjak, desetak tisu?a pristiglih navija?a iz Milana, do?ekalo je Balotellija skandiranjem i porukama podrške.
Igra? je uzvratio vrlo emotivno, dva puta je šakom udario u prsa u predjelu srca i dao do znanja da se smatra interistom!
Definitivno , idealna ve?er za Inter.

preuzeto iz Sportskih novosti, Robert Matteoni

P.S.

Nekak' mi je jedino ovaj kraj ?lanka nestvaran , u vezi Balotellija.... Think
« Zadnja izmjena: Svibanj 03, 2010, 17:40:30 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #87 na: Svibanj 03, 2010, 17:40:23 »

cuchu tokom dana ?u napisat ?lanak iz ve?ernjeg  iako je on neka slaba verzija ovog, tj skra?ena. no nek se na?e
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #88 na: Svibanj 03, 2010, 20:06:08 »

Potvr?eno: "Laziali" više mrze Romu nego što vole svoj klub

Kada je Inter poveo, na sjevernoj se tribini, gdje su bili doma?i navija?i, ko?operio trasnparent: "Ooh nooooo"!

Na Apeninima se teško doga?aju iznena?enja u ovakvim situacijama. Tako je i nedjelja nave?er u Rimu prošla o?ekivano; Inter je svlada Lazio 2:0 (1:0) i vratio se na vrh ljestvice dva kola prije kraja, s dva boda više od Rome. Mnogi su sa zanimanjem o?ekivali kako ?e se ponašati Lazio u utakmici koja mu bodovno ništa ne zna?i, a remijem ili(nedaj Bože!) pobjedom silno bi pomogao svom najve?em suparniku Romi koja vodi mrtvu utrku za naslov s Interom.

"Laziali" više mrze Romu nego što vole svoj klub, a takva je situacija i u obrnutom smjeru... Uglavnom, Inter je došao do vodstva u 45. minuti pogotkom Samuela, i nakon tog gola na sjevernoj se tribini, gdje su bili "laziali", ko?operio ironi?ni transparent "Ooh nooooo"! A kad je Thiago Motta drugim pogotkom za Inter postavio kona?nih 2:0, stadion je zagrmio, "laziali" su po?eli skakati i skandirati: "Tko ne ska?e- romanist"!

Na kraju su svi pljeskom ispra?eni s travnjaka i neupu?eni bi promatra? pomislio "kakva je to korektna publika". No, "laziali" su me?u žeš?im navija?kim skupinama u Italiji.

Me?utim, mržnja prema Romi nema granica.

Predrag Juriši?, Ve?ernji list
 novija zastava
Evidentirano

Lazicy
Stalni clan

Profil WWW

« Odgovor #89 na: Svibanj 03, 2010, 21:54:19 »

Utakmica na kojoj su i navijaci Lazia navijali za Inter samo da Roma ne bi osvojila Skudeto. TO jos u mom zivotu nisam video. Sve u svemu vazna pobeda i rutinska sto je bitno. 2:0, Samjuel pred kraj prvog iz nabacaja glavom i Motta negde oko 80-tog minuta povecava za 2:0. Nije neka igra bila, kazem vazna je pobeda i primetan je umor od one utakmce u Barseloni.

Sada nam ostaju jos Kijevo i Sijena i Skudeto, peti za redom, ukupno 18-ti i ako osvojimo stizemo Milan u broju osvojenih skudeta. Sjajno.  Pehar
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #90 na: Svibanj 03, 2010, 21:57:28 »

Bila je sli?na utakmica prije 8 godina sa istim protivnikom i na istom mjestu, samo što smo onda uspjeli sve uprskati.
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #91 na: Svibanj 03, 2010, 22:08:08 »

Utakmica na kojoj su i navijaci Lazia navijali za Inter samo da Roma ne bi osvojila Skudeto. TO jos u mom zivotu nisam video. Sve u svemu vazna pobeda i rutinska sto je bitno. 2:0, Samjuel pred kraj prvog iz nabacaja glavom i Motta negde oko 80-tog minuta povecava za 2:0. Nije neka igra bila, kazem vazna je pobeda i primetan je umor od one utakmce u Barseloni.

Sada nam ostaju jos Kijevo i Sijena i Skudeto, peti za redom, ukupno 18-ti i ako osvojimo stizemo Milan u broju osvojenih skudeta. Sjajno.  Pehar

Valjda ih prestizemo , a ne samo stizemo ?
Evidentirano

Lazicy
Stalni clan

Profil WWW

« Odgovor #92 na: Svibanj 03, 2010, 22:09:18 »

To je to.. Mislimo na isto.. Milan ima 17, mi cemo imati 18 Wink
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #93 na: Svibanj 04, 2010, 16:16:41 »

Bila je sli?na utakmica prije 8 godina sa istim protivnikom i na istom mjestu, samo što smo onda uspjeli sve uprskati.
GREEEEEÅ KOOOOOO
kakav kreten koštao nas je svega
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #94 na: Svibanj 04, 2010, 19:05:48 »

Adnane prijatelju, nemoj se ljutiti ali nemoj postavljati videa sa utakmica Intera kad to radi  billyRI sa naÅ¡im logom i to je naÅ¡ proizvod. Važi i za sve ostale.
nije problem druze  to ja nako od dragostine jer inter ide ka 18  Pehar Pehar pozz  novija zastava
Evidentirano

Str: 1 2 3 [4]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!