Svibanj 22, 2012, 04:47:47 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter - Atalanta  (Posjeta: 1752 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #75 na: Travanj 25, 2010, 19:14:23 »

I ja sam isto za Matrixa govorio da je njegovo vrijeme proslo , pa sam naisao na iste izjave  Roll Eyes
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #76 na: Travanj 25, 2010, 19:28:23 »

I ja ne kužim  Huh? ,....tak' se i sa mnom zaka?io kad mi je pametovao da bi ja kao trebao poÅ¡tivat' djubrentine i pisat juventus,juve , Alex del Piero, Zdenek Grygera   ,il tak neka sranja  sl..... i nekakvo moraliziranje,....svaÅ¡ta  Roll Eyes...
znam, zato sam i reagirao 
Evidentirano

Pazza-Inter
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #77 na: Travanj 25, 2010, 22:11:45 »

Hvala ti Boze na ljepoj pobjedi...i na porazu rome...Tebi hvala ide.. novija zastava novija zastava novija zastava
Evidentirano

SHAPESHIFTER
Pocetnik
*

« Odgovor #78 na: Travanj 25, 2010, 22:18:38 »

Pazzini ljubim te u ?elo Smiley  sad sve imamo u svojim rukama i ne?emo to ispustiti.....
FORZA INTER!
Evidentirano
silenT
Stalni clan

« Odgovor #79 na: Travanj 25, 2010, 22:26:46 »

prvo chega se Ti trebash okanit je SIGNATURE-a, stavio si igracha koji je rekao "NE hvala INTERU i CHELSEA-ju".
drugo ko si ti da kazesh za MATERAZZIJA neshto? pa on vishe voli INTER nego ti svoju majku i oca svojeg ...
trece tebi apsolutno treba zabranit pristup forumu sa tvojim ne - promisljenim izjavama samo vrsish pritisak na ostale i vidish da je tema Inter - Atalanta? josh spamash???

e ovako isfrustrirana osobo...!!!!

- prvo: zaboli tebe šta je na mom signatureu... ja sam stavio Hamsika jer mi je drag igra? i jer ga želim u Interu... vidim da je pretežno u svakoga signature igra?a Intera pa eto ja malo da se razlikujem od ostalih pa stavio jednoga za kojeg želim da bude budu?i ?lan naše obitelji... i kakve veze ima što je on rekao da ne?e u Inter.. pa nije lud da ide igdje kad je ?ovjek BOG u Napulju... btw. da li je Sneijder želio u Inter ??!!!

- drugo: imam pravo na svoje mišljenje... materazzi je meni drag igra? i jedna od ikona Intera, ali je njegovo vrijeme prošlo i svaku utakmicu koju odigra odigra katastrofalno... a to da on voli više Inter od mene ti nepije vodu...

- tre?e: ako ja vršim pritisak na ikoga nek slobodno kaže.. možda gledaju? utakmicu vru?e glave i napišem nešto što kasnije nebih napisao al eto... emocije me puknu...

- STOTO: ti me možeš slobodno zaobi?i na ovom forumu jer ideš na ignore.. pa se nadam da ?eš vratit uslugu i ignore me... aj vozdra
« Zadnja izmjena: Travanj 25, 2010, 22:28:26 od wHySoSeri0us. » Evidentirano

il Principe
Super clan

« Odgovor #80 na: Travanj 25, 2010, 22:28:50 »

alo ljudi smirite tenzije i uživajte u ovom veselom trenutku za interiste  Pehar
Evidentirano
silenT
Stalni clan

« Odgovor #81 na: Travanj 25, 2010, 22:33:56 »

alo ljudi smirite tenzije i uživajte u ovom veselom trenutku za interiste  Pehar

ma nema tenzija.. na?e se svakakvih frikova Cheesy

samo Inter.. idemo po 3 titule...  novija zastava novija zastava novija zastava
i ako ove godine osvojimo prestižemo Bilana po titulama....  18-17   Chuska
za 2 godine imamo dvi zvjezdicee  baklja for in
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #82 na: Travanj 25, 2010, 22:55:51 »

Grb ce nam izgledat bolje sa 2 zvjezdice , zar ne ?  Cheesy
Evidentirano

ToniV.G
Stalni clan

« Odgovor #83 na: Travanj 25, 2010, 23:10:11 »

Napokon se ostvarilo ono sto smo prizeljkivali... nie roma zadnja koja ce uzet rimljanima bodove Wink  GRANDE INTER!!!
Evidentirano
amel86
Mladi clan
**

« Odgovor #84 na: Travanj 26, 2010, 00:34:58 »

OK ako se vec pljujemo neka bude poshteno:

prvo:
nickovi "ante" i ovaj "el cucu" ponashate se kao da je ovo vash privatni forum? ko god je nesto napisao vi ste imali prigovor ili ste pobijali tudja misljenja.
tjerate me da sve fino slikam i zaokruzujem kao dokaze ( AKO JA LAZHEM ).

a Vi gospodine "Ante" stariji ste prije svega od mene pa cu birat rijeci, ponashate se kao MORRATI na forumu, odavno imam zelju da ovo kazhem i evo doshao je trenutak.
Nit sam frustriran, nit sam nervozan al mi je pun ....c vasheg kurcHen.a i glumatanja. Jednostavno ignorisite me na forumu ali ne mogu da podnesem taj vash bezobrazluk i citiranje svakog pojedinacno.
Josh se ljudi bunilo za ovo ali niko nije htio javno da saopsti i napishe.
Mozhda ti i jesi glavni za FEDELI ali vjeruj mi ima ljudi koji su bar 2x vishe od tebe uradili za ovu stranicu i za ovaj forum.

A ovaj heaton sto govori za hamshika da bi ga volio vidjet u iNTERu, ocigledno je medijski izolovana osoba kada nije procitao da on ne zheli da dodje u INTER!!!

pozdrav svima ja na ovaj forum nikad vishe necu doc samo zbog tebe ante i tebe el cucu ili kako si se vec ranije potpisivao .
upamtite chovjek koji je najvishe do sada je uradio je "fanatico" i tako ce bit u buduce jer ocigledno svi se prave "ENGLEZI" kad treba pomoc oko stranice!
nemojte ni odgovarat na moje kritike nemojte me citirat ( mada tesko vas 2 da bilo koga preskochite a pogotovo mene ).
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #85 na: Travanj 26, 2010, 05:37:00 »

Koji vam je...? Stvarno mi je muka više od prepucavanja izme?u nas. Em stalno fulate teme, em uvjek netko ima nekakav fajt sa nekim. Zaista nema smisla. Amele, ti ne ideš nikamo i tvoje je mjesto ovdje, nemoj reagirati na svaku i jednostavno progutaj neku knedlu. Prespavaš i ideš dalje. Svi ostali isto... smirenije jedan prema drugom.
Važi za sve i na nikoga posebno ne ciljam: nemojte svoje frustracije lije?iti ovdje.
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #86 na: Travanj 26, 2010, 08:04:49 »

Kako je lijep ovaj dan  Cheesy Cheesy Cheesy ,?ak ljepÅ¡i od prekju?eraÅ¡nje  ve?eri oko 19.45 kad je F.C.  I N T E R N A Z I O N A L E  ,ponovo zasjeo na vrh serie A,... gospodin Pazzini i Sampdoria ,se potrudili i za sebe i nas da tako i ostane,.....ponovo smo na prirodnom mjestu ,i sami odlu?ujemo,...a odluka je bar laka,ova tri kola ozbiljno odraditi i osvojiti neminovno 18.  Pobjednik

Sad se moramo skoncentrirat' na srijedu ,gdje ?e u Barceloni bit'po onoj izreci "Il' sa Å¡titom ,il' na Å¡titu" ,...nadam se da ?e sa Wesleyem dobro sve pro? ,i da ?emo pro?' katalonsku neman,oti?' na Bernabeu i uzet ono Å¡to je N A Å  E  Pehar .... Inter zastava Pobjednik baklja for in baklja for in baklja for in
Kako god bude ,naši de?ki su heroji... Inter zastava
Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #87 na: Travanj 26, 2010, 10:26:27 »

ljudi moji svak ima pravo na svoje mišljenje i šta ?e i koju sliku stavit,bazirajmo se mi na naš inter i ove 5-6 utakmica do kraja tako da uzmemo sve šta je mogu?e pa neka se o tome piše!!!!!!!!!!!!!!!!!! novija zastava
Evidentirano
ToniV.G
Stalni clan

« Odgovor #88 na: Travanj 26, 2010, 15:13:10 »

Napokon se ostvarilo ono sto smo prizeljkivali... nie sampdoria zadnja koja ce uzet rimljanima bodove Wink  GRANDE INTER!!!
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #89 na: Travanj 26, 2010, 15:34:04 »

Ovo je tema Inter-Atalanta!
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #90 na: Travanj 26, 2010, 15:43:01 »

mi smo svoj posao obavili kolko smo mogli, dobili smo atalantu. no sino? je sampdoria obavila onaj dio posla koji smo mi "zaboravili" u rimu. eto ispada da imamo viÅ¡e sre?e nego pameti  Grin nadam se da ?e ova 3. sre?a ipak biti presudna i da ovoga put ne?emo ispustiti prednost. no ovo je inter i sve je mogu?e  Undecided
 novija zastava

p.s. stvarno ne razumijem ovog amela, reko bi naÅ¡ adnan ni?e veze  ako ima neÅ¡to protiv mene slobodno mi se javi na p.m.  Wink
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #91 na: Travanj 26, 2010, 16:23:39 »

Zasto to zavrsit lagano , kad moze komplikovano ? Ovako ce biti sladje  Cheesy Trebaju nam jos 3 utakmice kao protiv Atalante , da bez problema srusimo male klubove...Imam osjecaj da ce Roma kiksat i sljedecu , a mi ako dobijemo Lazio , to je to  yess da novija zastava
Evidentirano

Dejo
Pocetnik
*

« Odgovor #92 na: Travanj 26, 2010, 20:50:41 »

Niko nista drugo osim pobjede nije ocekivao medjutim ono sto je najvaznije je da je Chivu postigao pogodak, koji mu je jako bitan za samopuzdanje zbog svega sta se desavalo kao i da je Mariga postigao svoj prvi gol u dresu Intera, medjutim ono sto je najvaznije je da je Roma izgubila, tako da smo se vratili gdje i pripadamo, tj. na prvo mjesto.
Evidentirano
majstormk
Super clan

« Odgovor #93 na: Travanj 26, 2010, 21:07:56 »

kaj je sad najvaznije - to kaj je chivu zabil gol ili kaj je roma izgubila?  Huh? Huh? Huh? Huh? Huh?
P.S. nemoj se ljutiti, moral sam to pitati...  Prst
Evidentirano
Dejo
Pocetnik
*

« Odgovor #94 na: Travanj 26, 2010, 23:14:01 »

Hahah bio sam u zurbi pa nisam ni vidio da sam za oboje napisao da je najvaznije  Wall smack
Oboje je podjednako vazno  yess da
Evidentirano
interista4ever
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #95 na: Travanj 28, 2010, 18:26:11 »

da,to je to....prvo misto je tu.idemo dalje.... novija zastava novija zastava
Evidentirano
 Str: 1 2 3 [4]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!