Svibanj 22, 2012, 04:41:26 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 4 5 [6]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter - Juventus  (Posjeta: 2177 puta)
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Djokavi
Pocetnik
*

« Odgovor #125 na: Travanj 16, 2010, 23:07:15 »

POZDRAV DRUGOVI,VELIKA RADOST,USPJELI SMO POBJEDITI DJUBRAD IZ TORINA,NADAM SE DA CE LAZIO USPJET UZETI BAREM BOD ROMAMERDI,POZDRAV VELIK,FORZA INTER  Inter zastava Pobjednik Pobjednik Pobjednik Pobjednik Inter novija zastava baklja for in Inter zastava Pobjednik novija zastava novija zastava baklja for in baklja for in baklja for in novija zastava novija zastava
Evidentirano

Nella Gioia, e Nel Dolore,Per L'inter Eterno Amore!!!

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #126 na: Travanj 16, 2010, 23:16:33 »

<a href="http://www.youtube.com/v/L0vRqXEYVtQ&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/L0vRqXEYVtQ&rel=1</a>
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #127 na: Travanj 16, 2010, 23:23:08 »

evo i Maicona sa neizbježnim Scarpiniem

<a href="http://www.youtube.com/v/7B_QDRzH86c&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/7B_QDRzH86c&rel=1</a>
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #128 na: Travanj 16, 2010, 23:31:57 »

POZDRAV DRUGOVI,VELIKA RADOST,USPJELI SMO POBJEDITI DJUBRAD IZ TORINA,NADAM SE DA CE LAZIO USPJET UZETI BAREM BOD ROMAMERDI,POZDRAV VELIK,FORZA INTER  Inter zastava Pobjednik Pobjednik Pobjednik Pobjednik Inter novija zastava baklja for in Inter zastava Pobjednik novija zastava novija zastava baklja for in baklja for in baklja for in novija zastava novija zastava
pozz druze  FOORZA INTER  ROMA MERDA    baklja for in baklja for in baklja for in baklja for in
500 utakmica Zanettia, 100 utakmica Mourinha,povratak na prvo mjesto, pobjedili omraženi Jubentus, pa ljudi može li bolje ..... Grin novija zastava
« Zadnja izmjena: Travanj 16, 2010, 23:53:26 od Adnan » Evidentirano

amel86
Mladi clan
**

« Odgovor #129 na: Travanj 16, 2010, 23:54:00 »

POZDRAV DRUGOVI,VELIKA RADOST,USPJELI SMO POBJEDITI DJUBRAD IZ TORINA,NADAM SE DA CE LAZIO USPJET UZETI BAREM BOD ROMAMERDI,POZDRAV VELIK,FORZA INTER  Inter zastava Pobjednik Pobjednik Pobjednik Pobjednik Inter novija zastava baklja for in Inter zastava Pobjednik novija zastava novija zastava baklja for in baklja for in baklja for in novija zastava novija zastava
MRZIM JUVE ali nikad ih nisam nazvao pogrdnim imenom, jer onaj koji se hvali pobjedom ne zna shta je prava slava... razumijem emocije ali ipak mislim da se treba suzdrzat... kriva je uprava nisu igraci ...
FORZA INTER - _ -
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #130 na: Travanj 16, 2010, 23:59:22 »

svaka ?ast de?kima pogotovo maiconu  bow down gledao sam samo 1. poluvrijeme nažalost, no billyevi sažeci su mi dali uvid u cjelokupnu situaciju  Grin stvarno im svaka ?ast baklja for in

p.s. ne želim sad ispadat ne znam ono neki majmun koji pljuje nakon utakmice ili tako nešto no milito me plaši s tim promašajima, mislim ok je dok mi pobje?ujemo ali.... ne znam samo sam imao potrebu re?i da me plaši njegova nešto lošija forma
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #131 na: Travanj 17, 2010, 00:15:33 »

MRZIM JUVE ali nikad ih nisam nazvao pogrdnim imenom, jer onaj koji se hvali pobjedom ne zna shta je prava slava... razumijem emocije ali ipak mislim da se treba suzdrzat... kriva je uprava nisu igraci ...
FORZA INTER - _ -

Kad oni sami sebe pljuju  , Å¡ta bi mi trebali ,tetoÅ¡it ih po guzici možda,  Undecided ,odi na njihov usrani forum pa vidi Å¡ta oni o nama govore.Taj klub ima crno-bele boje kao i partizan i samim time za mene je Å¡uga ogavna,najodvratniji klub na svijetu  Prst ,i tu nema dileme ni najmanje.
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #132 na: Travanj 17, 2010, 00:20:36 »

Kad oni sami sebe pljuju  , Å¡ta bi mi trebali ,tetoÅ¡it ih po guzici možda,  Undecided ,odi na njihov usrani forum pa vidi Å¡ta oni o nama govore.Taj klub ima crno-bele boje kao i partizan i samim time za mene je Å¡uga ogavna,najodvratniji klub na svijetu  Prst ,i tu nema dileme ni najmanje.
o?ekujem tvoj izvjeÅ¡taj  Grin
Evidentirano

amel86
Mladi clan
**

« Odgovor #133 na: Travanj 17, 2010, 00:30:26 »

JA SAM ZA TO da se ovakve rijechi CENZURISHU na forumu ili zabrane, chisto iz OSNOVNOG PRINCIPA I MORALNOG PONASANJA ... citirat cu te 2x " tetoÅ¡it ih po guzici možda,  " jel ja ovo radim ? druzhe ne mrzish ih vishe nego ja vjeruj mi ! vjeruj mi ! i josh jednom VJERUJ MI ! .  i josh ovo " odi na njihov usrani forum  " ... zar ti ides tamo Huh???
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #134 na: Travanj 17, 2010, 02:26:15 »

Maicon hvala ti volim te brate  Wink
Evidentirano
Forza
Super clan

« Odgovor #135 na: Travanj 17, 2010, 02:27:42 »

evo i Maicona sa neizbježnim Scarpiniem

<a href="http://www.youtube.com/v/7B_QDRzH86c&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/7B_QDRzH86c&rel=1</a>

ostajem ovde, ostajem ovde   !        Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap Clap         
Evidentirano
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #136 na: Travanj 17, 2010, 05:58:42 »

JA SAM ZA TO da se ovakve rijechi CENZURISHU na forumu ili zabrane, chisto iz OSNOVNOG PRINCIPA I MORALNOG PONASANJA ... citirat cu te 2x " tetoÅ¡it ih po guzici možda,  " jel ja ovo radim ? druzhe ne mrzish ih vishe nego ja vjeruj mi ! vjeruj mi ! i josh jednom VJERUJ MI ! .  i josh ovo " odi na njihov usrani forum  " ... zar ti ides tamo Huh???

Ja ne znam o ?em ti pri?aÅ¡  Huh? ,sre?a Å¡to si samo ti za to CENZURISANJE, ovo je forum navija?a Intera,pa nismo u vremenu securitatee,KGB-a,udbe,ozne,sisa,mossada,fbi-a,il ?ega ve?,i Å¡ta sad Å¡to idem na njihov forum,idem i na milanmania,koji imaju podtemu milanezi s balkana,(moraÅ¡ pratit Å¡ta kažu rivali) Grin Grin Grin,.....i u ?emu je sad  moj preveliki grijeh , taj klub doživljavam kao najve?e zlo koje postoji,i podsje?a me na povlaÅ¡tene klubove u bivÅ¡oj Jugoslaviji zvezdu i partizan,gade mi se dok se sjetim 1996-1997 ,kad su imali napumpane dopingom Vialija,acu del pier?i?a,Ravanelija,uvijek su varali i bili lopine,tak' da mi nemoj tu moralizirat'i bacat neke lire  o OSNOVNIM PRINCIPIMA i MORALNOM PONAÅ ANJU,....baci me jednostavno na IGNORE i super,svi zadovoljni
Evidentirano
?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #137 na: Travanj 17, 2010, 07:45:54 »

Vrlo dobra partita naše squadre koja je morala biti izraženija ve?om pobjedom. Blentavi Sisoko nam je olakšao posao. I ne mogu vjerovat da ?u ovo re?i, ali treba u?initi sve da Balotelli ostane u Interu jer on je ve? sad dobar igra?, a kakav tek može postati to je strašno.
Moram re?i da me je jedino zasmetala sebi?nost naÅ¡ih igra?a, poput Sneijdera u 1.pol. i Eto'a u 2. No pobjedi se ne treba gledati u zube i treba uživati u rijetko vi?enoj majstoriji Maicona. Ovo je dobra uvertira za Barcu,  a nadam se da ?e nam Rejin Lazio uljepÅ¡ati vikend. AVANTI LAZIO!
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #138 na: Travanj 17, 2010, 07:58:56 »

slatka pobjeda ali imamom još nešto iz ove utakmice a to je maicon i njegova velika želja da ostane , ukoliko bi ga prodali ponuda bi tribala bit bezobrazno visoka da nekažem astronomska!!!!!!!! baklja for in baklja for in baklja for in baklja for in
Evidentirano
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #139 na: Travanj 17, 2010, 09:29:42 »

slatka pobjeda ali imamom još nešto iz ove utakmice a to je maicon i njegova velika želja da ostane , ukoliko bi ga prodali ponuda bi tribala bit bezobrazno visoka da nekažem astronomska!!!!!!!! baklja for in baklja for in baklja for in baklja for in

ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO
Evidentirano

interista4ever
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #140 na: Travanj 17, 2010, 10:11:48 »

odli?na partija.koja gol?ina maicona.savrsenstvo.svaka ?ast.forza.neka smo dobili juventus,sada se mirno možemo posvetit barci. baklja for in baklja for in Inter
Evidentirano
amel86
Mladi clan
**

« Odgovor #141 na: Travanj 17, 2010, 14:24:00 »

Ja ne znam o ?em ti pri?aÅ¡  Huh? ,sre?a Å¡to si samo ti za to CENZURISANJE, ovo je forum navija?a Intera,pa nismo u vremenu securitatee,KGB-a,udbe,ozne,sisa,mossada,fbi-a,il ?ega ve?,i Å¡ta sad Å¡to idem na njihov forum,idem i na milanmania,koji imaju podtemu milanezi s balkana,(moraÅ¡ pratit Å¡ta kažu rivali) Grin Grin Grin,.....i u ?emu je sad  moj preveliki grijeh , taj klub doživljavam kao najve?e zlo koje postoji,i podsje?a me na povlaÅ¡tene klubove u bivÅ¡oj Jugoslaviji zvezdu i partizan,gade mi se dok se sjetim 1996-1997 ,kad su imali napumpane dopingom Vialija,acu del pier?i?a,Ravanelija,uvijek su varali i bili lopine,tak' da mi nemoj tu moralizirat'i bacat neke lire  o OSNOVNIM PRINCIPIMA i MORALNOM PONAÅ ANJU,....baci me jednostavno na IGNORE i super,svi zadovoljni
u pravu si. i onda Bog spusti IGNORE kao milost svoju.
Evidentirano

Marko_Sibenik
Super clan

« Odgovor #142 na: Travanj 17, 2010, 16:32:53 »

Zaslužena i krucijalna pobjeda ju?er.. Svaka ?ast momcima,nije lako izdržati naporan ritam srijeda-subota-srijeda.. Težak i gust raspored tekma nam je bio i isti dolazi... Sad imaju dovoljno vremena za odmoriti se pred težak me? sa "blaugranom"... Zasad smo i dalje u "sedlu" (scudetto, cup, champions league) i mislim da bi svaki pobornik Mourinhove squadre potpisao ovo pred po?etak sezone.. Ne sumnjam da ?e Mou iskemijati nešto protiv Barce.... " Kad smo ve? u Rimu,trebalo bi i Papu viditi"....
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #143 na: Travanj 18, 2010, 07:56:27 »

<a href="http://www.youtube.com/v/kLl0kNsXr5s&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/kLl0kNsXr5s&rel=1</a>

evo legende!!!!!!!!!!!!! novija zastava baklja for in baklja for in baklja for in baklja for in
Evidentirano
MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #144 na: Travanj 18, 2010, 09:44:43 »

Joj gledao sam pregled i cestitam momcima na pobjedi Forzaaaaaaaaa Interrrrrrrrrrr

E danas u Rimu ce da kuha  Smiley Smiley
Obavezno pregledati utakmicu
Evidentirano

Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
 Str: 1 ... 4 5 [6]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!