|
Adnan
|
 |
« Odgovor #25 na: Travanj 16, 2010, 10:14:11 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #26 na: Travanj 16, 2010, 10:43:29 » |
|
Evo ja se ulogirao na Jubetov forum pod nickom Pesotto i ostavio post: Dragi JuBentini! Nije lako do?i iz Serie B u kojoj si dominirao i odmah biti dominantan i u najvišem razredu. Želim vam sve najgore i u budu?nosti i da se dogodine izborite za Europsku Ligu, ali da Vam ne do?e baš odmah Fulham. Tako?er vam želim da nakon današnje utakmice završite kao doti?ni iz mog nicka. SCUDETTO SIAMO NOI! INTER PARA SIEMPRE!
Sada ?ekam da vidim koliko ?e im trebati da me baniraju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #27 na: Travanj 16, 2010, 10:45:54 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #28 na: Travanj 16, 2010, 11:03:39 » |
|
Ravno 12 minuta za doživotni ban. Jedino mi je žao što ne?u vidjeti reakcije 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kdinter
|
 |
« Odgovor #29 na: Travanj 16, 2010, 11:15:51 » |
|
Ravno 12 minuta za doživotni ban. Jedino mi je žao što ne?u vidjeti reakcije  Sad cu ti ja kopirati.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kdinter
|
 |
« Odgovor #30 na: Travanj 16, 2010, 11:19:02 » |
|
Koji bolesnik... samo bolesnici bi dosli da se reguju na forumu i ovako nesto pisu. I majmune, nije Pesotto, vec Pessotto. jebote zivot ..... koliko ti jebeno mora biti dosadno da dodes i pises tak na tudi forum  ? to mi nikad nece u glavu ic ..... budalo..... Sigruno mu je jako dosadno u zivotu. Moras biti retardiran ono bas da uradis ovako nesto Mafijasi, SERIE B sljedece sezone...lopovi ma sta budala..... neko isfrustrirano dijete kojemu je bolje da je stari izdrko u lopatu nego u staru , stas se zivcirat zbog takvih junfera sto lijece svoje frustracije na ovakav nacin , bolje da se napije i jebe neku babu od 80 godina nego sto navija za inter , jad jadni da ne moze bit gori ....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adri
|
 |
« Odgovor #31 na: Travanj 16, 2010, 11:27:24 » |
|
Mafijasi, SERIE B sljedece sezone...lopovi Bolje bi bilo njima da se opet pripreme za Seriu B, jer izgleda da nismo krivi n za šta, nego je Moggi usrao stvar... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #32 na: Travanj 16, 2010, 11:45:35 » |
|
Koji bolesnik... samo bolesnici bi dosli da se reguju na forumu i ovako nesto pisu. I majmune, nije Pesotto, vec Pessotto. jebote zivot ..... koliko ti jebeno mora biti dosadno da dodes i pises tak na tudi forum ? to mi nikad nece u glavu ic .....budalo..... Sigruno mu je jako dosadno u zivotu. Moras biti retardiran ono bas da uradis ovako nesto Mafijasi, SERIE B sljedece sezone...lopovi ma sta budala..... neko isfrustrirano dijete kojemu je bolje da je stari izdrko u lopatu nego u staru , stas se zivcirat zbog takvih junfera sto lijece svoje frustracije na ovakav nacin , bolje da se napije i jebe neku babu od 80 godina nego sto navija za inter , jad jadni da ne moze bit gori ....  a koliko je njima tek dosadno hahaha
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #33 na: Travanj 16, 2010, 12:37:47 » |
|
oni onda ocito nemaju bas nikakvu zanimaciju u zivotu jer non stop vise kod nas na forumu,jednostavno bi ih ubuduce trebali odmah brisati
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #34 na: Travanj 16, 2010, 13:05:27 » |
|
Bolje bi bilo njima da se opet pripreme za Seriu B, jer izgleda da nismo krivi n za šta, nego je Moggi usrao stvar...  ima li kakvih novosti u vezi toga?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #36 na: Travanj 16, 2010, 14:09:05 » |
|
Brutalni su hahahahaha. Ko da ja ne znam napisat Pessotto, znao sam da ?e netko i to primijetiti.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #37 na: Travanj 16, 2010, 14:54:47 » |
|
Brutalni su hahahahaha. Ko da ja ne znam napisat Pessotto, znao sam da ?e netko i to primijetiti.
zašto bi i trebao znati ime nekog pedera koji ska?e kroz prozore  btw zaš mi njih nemremo doživotno banirat? sorry zav 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #38 na: Travanj 16, 2010, 19:07:19 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #39 na: Travanj 16, 2010, 19:09:41 » |
|
ve?eras o?ekujem kantanje ?ubrentusa s minimum 3 gola razlike.... dozu zabrinutosti ipak imam jer je utakmica protiv Barce jako blizu pa da misli ne odlutaju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #40 na: Travanj 16, 2010, 19:12:13 » |
|
Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 4 Zanetti; 8 Thiago Motta, 19 Cambiasso; 27 Pandev, 10 Sneijder, 9 Eto'o; 22 Milito. A disposizione: 21 Orlandoni, 2 Cordoba, 5 Stankovic, 11 Muntari, 23 Materazzi, 45 Balotelli, 89 Arnautovic. Allenatore: José Mourinho Juventus: 1 Buffon; 15 Zebina, 5 Cannavaro, 3 Chiellini, 6 Grosso; 8 Marchisio, 4 Melo, 22 Sissoko; 28 Diego; 10 Del Piero, 9 Iaquinta. A disposizione: 13 Manninger, 7 Salihamidzic, 11 Amauri, 16 Camoranesi, 18 Poulsen, 29 De Ceglie, 33 Legrottaglie. Allenatore: Alberto Zaccheroni FORZA RAGAZZI!!!!!!!!!!!! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
RyanZD
|
 |
« Odgovor #41 na: Travanj 16, 2010, 19:18:15 » |
|
hvala bogu i na htv-u kona?no da mogu gledat utakmicu Intera...u obzir dolaze samo 3 boda...  ... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #42 na: Travanj 16, 2010, 19:20:41 » |
|
Ja imam neki feeling da ce ga Mario zabit veceras. Nisam neki njegov ljubitelj ali me vuce nesto na to. Onako kod 2-0 da on zabija treci 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #43 na: Travanj 16, 2010, 19:25:44 » |
|
sad sam vidio sastav Intera... ja mislim da je ovo sastav koji ?e istr?ati i protiv Barce.... pa ?emo vidit kako ?emo stajat ve?eras i imamo li šanse u utorak
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #44 na: Travanj 16, 2010, 19:40:22 » |
|
Kako tužno prazno izgleda tribina na kojoj smo trebali biti
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #45 na: Travanj 16, 2010, 19:41:58 » |
|
Kako tužno prazno izgleda tribina na kojoj smo trebali biti
Bas i ja gledam, umjesto da sjedimo tamo. Ma bez veze su debili otkazali, bas bez veze.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #46 na: Travanj 16, 2010, 19:44:35 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #47 na: Travanj 16, 2010, 19:53:34 » |
|
Izdržao sam uvod i prve dvije minute i na moju sre?u imam tekmu na nekoliko drugih kanala pa sam prebacio. Žalim one koji konja moraju slušati, totalno nogometno neobrazovana konjina mislim da jedino na pamet zna ime stadiona, a sve ostalo ?ita sa papira i to mu je netko krivo napisao !!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #48 na: Travanj 16, 2010, 19:55:27 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #49 na: Travanj 16, 2010, 20:00:39 » |
|
A kako bi Bob Rocka sa guštom napucao u kljun, totalno je šakozovan !!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|