|
Djokavi
|
 |
« Odgovor #125 na: Travanj 16, 2010, 23:07:15 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #126 na: Travanj 16, 2010, 23:16:33 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #127 na: Travanj 16, 2010, 23:23:08 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #128 na: Travanj 16, 2010, 23:31:57 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 16, 2010, 23:53:26 od Adnan »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
amel86
|
 |
« Odgovor #129 na: Travanj 16, 2010, 23:54:00 » |
|
MRZIM JUVE ali nikad ih nisam nazvao pogrdnim imenom, jer onaj koji se hvali pobjedom ne zna shta je prava slava... razumijem emocije ali ipak mislim da se treba suzdrzat... kriva je uprava nisu igraci ... FORZA INTER - _ -
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #130 na: Travanj 16, 2010, 23:59:22 » |
|
svaka ?ast de?kima pogotovo maiconu  gledao sam samo 1. poluvrijeme nažalost, no billyevi sažeci su mi dali uvid u cjelokupnu situaciju  stvarno im svaka ?ast p.s. ne želim sad ispadat ne znam ono neki majmun koji pljuje nakon utakmice ili tako nešto no milito me plaši s tim promašajima, mislim ok je dok mi pobje?ujemo ali.... ne znam samo sam imao potrebu re?i da me plaši njegova nešto lošija forma
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #131 na: Travanj 17, 2010, 00:15:33 » |
|
MRZIM JUVE ali nikad ih nisam nazvao pogrdnim imenom, jer onaj koji se hvali pobjedom ne zna shta je prava slava... razumijem emocije ali ipak mislim da se treba suzdrzat... kriva je uprava nisu igraci ... FORZA INTER - _ -
Kad oni sami sebe pljuju  , šta bi mi trebali ,tetošit ih po guzici možda,  ,odi na njihov usrani forum pa vidi šta oni o nama govore.Taj klub ima crno-bele boje kao i partizan i samim time za mene je šuga ogavna,najodvratniji klub na svijetu  ,i tu nema dileme ni najmanje.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #132 na: Travanj 17, 2010, 00:20:36 » |
|
Kad oni sami sebe pljuju  , šta bi mi trebali ,tetošit ih po guzici možda,  , odi na njihov usrani forum pa vidi šta oni o nama govore.Taj klub ima crno-bele boje kao i partizan i samim time za mene je šuga ogavna,najodvratniji klub na svijetu  ,i tu nema dileme ni najmanje. o?ekujem tvoj izvještaj 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
amel86
|
 |
« Odgovor #133 na: Travanj 17, 2010, 00:30:26 » |
|
Kad oni sami sebe pljuju  , šta bi mi trebali ,tetošit ih po guzici možda,  ,odi na njihov usrani forum pa vidi šta oni o nama govore.Taj klub ima crno-bele boje kao i partizan i samim time za mene je šuga ogavna,najodvratniji klub na svijetu  ,i tu nema dileme ni najmanje. JA SAM ZA TO da se ovakve rijechi CENZURISHU na forumu ili zabrane, chisto iz OSNOVNOG PRINCIPA I MORALNOG PONASANJA ... citirat cu te 2x " tetošit ih po guzici možda, " jel ja ovo radim ? druzhe ne mrzish ih vishe nego ja vjeruj mi ! vjeruj mi ! i josh jednom VJERUJ MI ! . i josh ovo " odi na njihov usrani forum " ... zar ti ides tamo  ??
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #134 na: Travanj 17, 2010, 02:26:15 » |
|
Maicon hvala ti volim te brate 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #135 na: Travanj 17, 2010, 02:27:42 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #136 na: Travanj 17, 2010, 05:58:42 » |
|
JA SAM ZA TO da se ovakve rijechi CENZURISHU na forumu ili zabrane, chisto iz OSNOVNOG PRINCIPA I MORALNOG PONASANJA ... citirat cu te 2x " tetošit ih po guzici možda, " jel ja ovo radim ? druzhe ne mrzish ih vishe nego ja vjeruj mi ! vjeruj mi ! i josh jednom VJERUJ MI ! . i josh ovo " odi na njihov usrani forum " ... zar ti ides tamo  ?? Ja ne znam o ?em ti pri?aš  ,sre?a što si samo ti za to CENZURISANJE, ovo je forum navija?a Intera,pa nismo u vremenu securitatee,KGB-a,udbe,ozne,sisa,mossada,fbi-a,il ?ega ve?,i šta sad što idem na njihov forum,idem i na milanmania,koji imaju podtemu milanezi s balkana,(moraš pratit šta kažu rivali)  ,.....i u ?emu je sad moj preveliki grijeh , taj klub doživljavam kao najve?e zlo koje postoji,i podsje?a me na povlaštene klubove u bivšoj Jugoslaviji zvezdu i partizan,gade mi se dok se sjetim 1996-1997 ,kad su imali napumpane dopingom Vialija,acu del pier?i?a,Ravanelija,uvijek su varali i bili lopine,tak' da mi nemoj tu moralizirat'i bacat neke lire o OSNOVNIM PRINCIPIMA i MORALNOM PONAŠANJU,....baci me jednostavno na IGNORE i super,svi zadovoljni
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #137 na: Travanj 17, 2010, 07:45:54 » |
|
Vrlo dobra partita naše squadre koja je morala biti izraženija ve?om pobjedom. Blentavi Sisoko nam je olakšao posao. I ne mogu vjerovat da ?u ovo re?i, ali treba u?initi sve da Balotelli ostane u Interu jer on je ve? sad dobar igra?, a kakav tek može postati to je strašno. Moram re?i da me je jedino zasmetala sebi?nost naših igra?a, poput Sneijdera u 1.pol. i Eto'a u 2. No pobjedi se ne treba gledati u zube i treba uživati u rijetko vi?enoj majstoriji Maicona. Ovo je dobra uvertira za Barcu, a nadam se da ?e nam Rejin Lazio uljepšati vikend. AVANTI LAZIO!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #138 na: Travanj 17, 2010, 07:58:56 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #139 na: Travanj 17, 2010, 09:29:42 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista4ever
|
 |
« Odgovor #140 na: Travanj 17, 2010, 10:11:48 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
amel86
|
 |
« Odgovor #141 na: Travanj 17, 2010, 14:24:00 » |
|
Ja ne znam o ?em ti pri?aš  ,sre?a što si samo ti za to CENZURISANJE, ovo je forum navija?a Intera,pa nismo u vremenu securitatee,KGB-a,udbe,ozne,sisa,mossada,fbi-a,il ?ega ve?,i šta sad što idem na njihov forum,idem i na milanmania,koji imaju podtemu milanezi s balkana,(moraš pratit šta kažu rivali)  ,.....i u ?emu je sad moj preveliki grijeh , taj klub doživljavam kao najve?e zlo koje postoji,i podsje?a me na povlaštene klubove u bivšoj Jugoslaviji zvezdu i partizan,gade mi se dok se sjetim 1996-1997 ,kad su imali napumpane dopingom Vialija,acu del pier?i?a,Ravanelija,uvijek su varali i bili lopine,tak' da mi nemoj tu moralizirat'i bacat neke lire o OSNOVNIM PRINCIPIMA i MORALNOM PONAŠANJU,....baci me jednostavno na IGNORE i super,svi zadovoljni u pravu si. i onda Bog spusti IGNORE kao milost svoju.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #142 na: Travanj 17, 2010, 16:32:53 » |
|
Zaslužena i krucijalna pobjeda ju?er.. Svaka ?ast momcima,nije lako izdržati naporan ritam srijeda-subota-srijeda.. Težak i gust raspored tekma nam je bio i isti dolazi... Sad imaju dovoljno vremena za odmoriti se pred težak me? sa "blaugranom"... Zasad smo i dalje u "sedlu" (scudetto, cup, champions league) i mislim da bi svaki pobornik Mourinhove squadre potpisao ovo pred po?etak sezone.. Ne sumnjam da ?e Mou iskemijati nešto protiv Barce.... " Kad smo ve? u Rimu,trebalo bi i Papu viditi"....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #143 na: Travanj 18, 2010, 07:56:27 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
MiMo 10 FCI
|
 |
« Odgovor #144 na: Travanj 18, 2010, 09:44:43 » |
|
Joj gledao sam pregled i cestitam momcima na pobjedi Forzaaaaaaaaa Interrrrrrrrrrr E danas u Rimu ce da kuha  Obavezno pregledati utakmicu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
|
|
|
|