Svibanj 22, 2012, 04:40:19 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 6   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter - Juventus  (Posjeta: 2177 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Interf@n
Super clan

« na: Travanj 14, 2010, 20:06:22 »

Petak, 16.04.2010. u 20.45h

Što re?i o Derby D'Italia, MORAMO dobiti i održati priklju?ak s Romom uz nadu da ?e kiksati u Rimskom derbiju s Lazijom.
Igra se u petak da naši de?ki imaju dan više odmora za susret s Bacelonom.

?ubrentus je ove sezone u ne baš bajnoj formi i po svemu sude?i to bismo trebali dobiti, naravno uz nadu da nam nije ve? Barcelona u mislima.
Pandeva ostavit na klupi jer je u zadnje vrijeme pao u formi...

Julio Cesar
Maicon Lucio Samuel Zanetti
     Cambiasso Motta
Eto'o Sneijder Balotelli
             Milito

novija zastava

Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #1 na: Travanj 14, 2010, 20:08:44 »

Idemo ih zgaziti !  Inter zastava  I ja bih volio vidjeti Balotelli ponovo u prvih 11 , mislim da je protiv Viola opravdao kvalitet , koji mu ja nikad nisam ni osporavao , drag mi je igrac , ali kao covjek ne.U zadnjih 5 sezona ovo je nasa najbolja ekipa , a Juventusova mozda i najlosija , pa sad...
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #2 na: Travanj 14, 2010, 21:00:11 »

pa sad da ih oderemo 9-1 ako moze mamu im lopovsku ...ocekujem samo pobjedu nista vise nikakav izgovor djubrejuve je ko kesa kad ga atalanta dere i jedan Fulham sto ne nas inter ipak im nece biti Juaqinte Trezegueta djedpiera onog grigere ne znam mu ni ime napisat uglavnom dosta igraca znaci sapola snage cemo ih dobit  baklja for in baklja for in  hrt2 prenosi tekmu u petak novija zastava novija zastava
« Zadnja izmjena: Travanj 14, 2010, 21:11:35 od Adnan » Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #3 na: Travanj 14, 2010, 21:03:58 »

Polako ljudi, ipak se to zbog ne?ega zove "Derbi d' Italia". Juve ove sezone jest kanta, ali treba bit oprezan, jer forma i pozicija na tablici u ovakvim utakmicama ne zna?e ništa. Pa i u prvom dijelu sezone su bili kanta, ma su nam isto utrpali dva komada i uzeli tri boda.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #4 na: Travanj 14, 2010, 21:39:47 »

da uvijek se mu?imo sa njima, no treba poginut u petak a uskrsnut u u utorak novija zastava
Evidentirano

Forza
Super clan

« Odgovor #5 na: Travanj 15, 2010, 05:51:00 »

mozda nekim bunkerom izvuku remi, o njihovoj pobjedi nema smisla pricat jer je to prosto nemoguce, 
Jose genijalac ako gubi 75 minuta 1 stoper ostaje, ostali svi u napad (Dinamo Kyev siutacija)
Evidentirano
Forza
Super clan

« Odgovor #6 na: Travanj 15, 2010, 05:51:49 »

pa sad da ih oderemo 9-1 ako moze mamu im lopovsku ...ocekujem samo pobjedu nista vise nikakav izgovor djubrejuve je ko kesa kad ga atalanta dere i jedan Fulham sto ne nas inter ipak im nece biti Juaqinte Trezegueta djedpiera onog grigere ne znam mu ni ime napisat uglavnom dosta igraca znaci sapola snage cemo ih dobit  baklja for in baklja for in  hrt2 prenosi tekmu u petak novija zastava novija zastava

toooo  baklja for in
Evidentirano
foiano
Pocetnik
*

« Odgovor #7 na: Travanj 15, 2010, 09:51:45 »

NaÅ¡e jedino razmiÅ¡ljanje ovog trenutka,mora biti pobjeda protiv djubrentusa pa makar ona minimalna bila.             Inter                       

Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #8 na: Travanj 15, 2010, 09:57:32 »

cemu ovoliko prostora u postu
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #9 na: Travanj 15, 2010, 11:07:29 »

tribamo ih zgazit do temelja,uvjeren sam u pobjedu!!!!!!!
 baklja for in
Evidentirano
MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #10 na: Travanj 15, 2010, 11:17:12 »

ako izgubimo (nedo Bog) past ce nam koncetracija pa cemo protiv Barce popusit
 a da ne bi doslo do ovog zato idemo na 3 boda
aBd
Evidentirano

Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #11 na: Travanj 15, 2010, 14:47:57 »

ako izgubimo (nedo Bog) past ce nam koncetracija pa cemo protiv Barce popusit
 a da ne bi doslo do ovog zato idemo na 3 boda
aBd
ako izgube od njih slobodno svi skupa mogu oti? u dinamo
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #12 na: Travanj 15, 2010, 14:56:31 »

gazi,gazi,gazi,gazi lopove,lopove,lopove,lopove Prst baklja for in
Evidentirano
amel86
Mladi clan
**

« Odgovor #13 na: Travanj 15, 2010, 18:18:28 »

Bozhe,
znam da postojish uchini me srecnim Smiley))))))))))

uzgred vrlo zanimljiva vijest :  http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet/ligaprvaka/clanak/100415106

novija zastava novija zastava novija zastava
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #14 na: Travanj 15, 2010, 18:35:02 »

stvarno ne vidim o ?emu bi se tu radilo vjerujem da ga je moratti jednostavno pozvao da do?e na utakmicu. stvarno ne vidim da bi oni htjeli nekog našeg, a pogotovo da bi netko iz barce išao u inter
Evidentirano

amel86
Mladi clan
**

« Odgovor #15 na: Travanj 15, 2010, 19:10:22 »

stvarno ne vidim o ?emu bi se tu radilo vjerujem da ga je moratti jednostavno pozvao da do?e na utakmicu. stvarno ne vidim da bi oni htjeli nekog našeg, a pogotovo da bi netko iz barce išao u inter

i ja se pitam ... neshto sam nachuo BALOTELI - IBRAHIMOVIC da ce bit razmjena...sad jel zbog toga stv. ne znam ali vrlo zanimljiva posjeta...
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #16 na: Travanj 15, 2010, 19:53:46 »

to su šanse tu negdje kao i one da muntari bude proglašen najboljim igra?em svjetskog prvenstva
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #17 na: Travanj 15, 2010, 20:00:23 »

Gdje ima vatre ima i dima al ibra vec nekoliko tekmi ne igra kad bi i dosao ne bi nista izgubili al nema od toga nista  Grin nadajmo se da ce Balo zabit lopovima ...

ev sastava moguceg
Julio Cesar; Maicon, Lucio, Samuel, Zanetti; Motta, Cambiasso; Balotelli, Sneijder, Eto'o; Milito.
« Zadnja izmjena: Travanj 15, 2010, 20:56:22 od Adnan » Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #18 na: Travanj 15, 2010, 21:48:08 »

i ja se pitam ... neshto sam nachuo BALOTELI - IBRAHIMOVIC da ce bit razmjena...sad jel zbog toga stv. ne znam ali vrlo zanimljiva posjeta...

Hm... suludo mi zvu?i da bi Barcelona iskrcavala tolike pare za Ibru, pa nam ga nakon jedne sezone vra?ala. Uostalom nije se baš Ibra u Katalonskoj prijestolnici toliko pogubio koliko se voli pri?at, pa da bi ga se ovi tako olako rješavali. Koliko je golova do sad utrpao u svim natjecanjima? 20 uz još svu silu asistencija, ako se ne varam. E ako im takav ne valja, onda ja stvarno ne znam postoji li uop?e na svijetu strijelac koji bi mogao zadovoljit Laportina o?ekivanja.
« Zadnja izmjena: Travanj 15, 2010, 21:49:26 od Dexter » Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #19 na: Travanj 15, 2010, 22:10:55 »

Hm... suludo mi zvu?i da bi Barcelona iskrcavala tolike pare za Ibru, pa nam ga nakon jedne sezone vra?ala. Uostalom nije se baš Ibra u Katalonskoj prijestolnici toliko pogubio koliko se voli pri?at, pa da bi ga se ovi tako olako rješavali. Koliko je golova do sad utrpao u svim natjecanjima? 20 uz još svu silu asistencija, ako se ne varam. E ako im takav ne valja, onda ja stvarno ne znam postoji li uop?e na svijetu strijelac koji bi mogao zadovoljit Laportina o?ekivanja.
Slazem se druze s tobom ja se nako malo salim meni je bitnije da inter sto bolje izgura na ovim frontovima sto je sad a moje misljenje et mi odesmo  mali  OffTopic izvinjavam se ja mislim da je Laporta tu zbog Etoo-a da se ono rjesi i da gajos jednom zamoli da ne zabije im na now campu  Grin Grin Grin FORZA INTER
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #20 na: Travanj 15, 2010, 23:00:32 »

Forma:

Inter

POBJEDA 1-0 (vani) Fiorentina (Talijanski kup, 13. travnja)
REMI 2-2 (vani) Fiorentina (Serie A, 10. travnja)
POBJEDA 1-0 (vani) CSKA Moskva (Liga prvaka, 6. travnja)
POBJEDA 3-0 (doma) Bologna (Serie A, 3. travnja)
POBJEDA 1-0 (doma) CSKA Moskva (Liga prvaka, 31. ožujka)

Juventus

POBJEDA 1-0 (doma) Cagliari (Serie A, 11. travnja)
PORAZ 0-3 (vani) Udinese (Serie A, 3. travnja)
POBJEDA 2-1 (doma) Atalanta (Serie A, 28. ožujka)
PORAZ 1-3 (vani) Napoli (Serie A, 25. ožujka)
PORAZ 0-1 (vani) Sampdoria (Serie A, 21. ožujka)
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #21 na: Travanj 16, 2010, 08:31:20 »

?lanak iz današnjih Sportskih novosti iz pera D. Lugari?a:

Danas derbi Intera i Juvea

Dvoboji Intera i Juvea ?esto su burni

Mourinho šuti, Juventus prijeti

Nakon što je zaratio s pola lige, Jose Mourinho se odlu?io na "silenzio stampa". Premda Inter danas o?ekuje "Derby d' Italia" u sklopu 34. kola serie A,
ogled protiv Juventusa koji bi mogao iskrojiti prvenstvo, Mourinho je najavu utakmice prepustio svojim suradnicima.
Nakon što je prosuo 14 bodova viška i vodstvo na tablici prepustio Romi, za još uvijek aktualnog prvaka svaka utakmica do konca sezone je "finale".
Nerazzuri jednostavno više nemaju prava na pogrešan korak.
-"Bilo bi sjajno kada bismo svake godine bili u ovakvoj situaciji. Ušli smo u polufinale Lige prvaka,finale talijanskog Kupa,i još uvijek smo u igri za scudetto-" rekao je Interov kapetan Javier Zanetti.
Premda to nitko u klubu ne želi priznati,ogled protiv Juventusa stigao je u najgorem trenutku. Mom?ad je uzdrmana serijom ligaških neuspjeha, a pred vratima je prvi polufinalni ogled Lige prvaka protiv Barcelone. Novi neuspjeh bi pokvario Interove izglede za osvajanje naslova prvaka, ali i pokvario atmosferu uo?i ogleda protiv Barce.
-"Nemogu?e je birati utakmice. U ovom trenutku nas zanima jedino Juventus. Barcelona je u utorak"- dodao je Mourinhov pomo?nik Daniele Bernazzani.
Dvoboj na San siru iznimno je važan i za Staru damu. Iza Juventusa je o?ajna sezona , trenuta?no je na tek šestom mjestu s tri boda zaostatka za ?etvrtom pozicijom koja osigurava Ligu prvaka. U posljednjih šest kola Juve je upisao samo dvije pobjede, no njegove navija?e tješi ?injenica da je u prvom dvoboju ove sezone slavio protiv Intera 2:1. Uo?i puta u Milan, Juventusov trener Alberto Zaccheroni održao je s igra?ima poseban sastanak na kojem je tražio hrabru igru na pobjedu.

Veliko pospremanje u Torinu

U redovima Juventusa najavili su veliko pospremanje na kraju ove sezone. ?elnici kluba spremni su uložiti 200 milijuna eura u slaganje mom?adi koja bi vratila izgubljeni sjaj Staroj dami. Naravno, Juve nije Real Madrid da toliko može potrošiti odmah,ve? toliko planiraju potrošiti u idu?e tri sezone. Nadolaze?eg ljeta spremni su odvojiti 70 milijuna eura, a na listi njihovih želja su Džeko,Mascherano,Gerrard,Benzema,Gourcuff,Drenthe.
Kao novi trener spominje se Rafael Benitez, koji je dobio deset dana za odluku, a ukoliko on odustane spominju se i Bordeauxov trener Laurent Blanc te menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini.

preuzeto iz Sportskih novosti,D- Lugari?.

Evo i kladioni?arske prognoze iz Sportskih novosti:

Inter- Juventus  1

Ovo je zapravo " majka" svih talijanskih utakmica, susret koji zovu Derby d Italia. Barem je tako bilo dok Juventus nije zasluženo izba?en u serie B
zbog nogometnog kriminala putem kojeg je uzimao trofeje. Inter pak nikad nije vidio Drugu ligu. Jedina takva squadra na Apeninima!
Vodstvo lige izaÅ¡lo im je u susret, derbi ?e se igrati u petak da se odmore za Barcelonu. Ispiti uo?i ili nakon velikih europskih tekmi  
kontra Torineza izvedepo?esto su jako "skliski" doga?aji, ali razlika izmedju Intera i Juventusa je (pre)golema u korist Nerazzura. Ne bismo se ?ak ni ?udili da Jose The Special One Mourinho izvede  kombinirani sastav jer prvaci su toliko bolji od Juventusa da si komotno mogu dozvoliti odmaranje trojice-?etvorice iz
startnih 11, a da opet bez velikog stresa naprave ono što moraju-uzmu sva tri boda. Sve osim Interova trijumfa bilo bi vele-senzacija.
Nerazzuri bi si time totalno kompromitirali borbu za peti uzastopni scudetto, a takvo Å¡to  sigurno se ne?e dogoditi.

Ne bi ja niÅ¡ odmaral igra?e   ,pa i po cijenu da nam se to osveti u utorak,jednostavno,treba unakazit djubrentinsku gamad i to?ka  Prst.
Ne mogu ih o?ima vidit'  Roll Eyes ,toliko mi to ogavan klub Prst .......e da ne mogu vjerovat da ?e HRT 2 prenosit' utakmicu Shocked ,al poÅ¡to ?e oni kenjat sigurno,bit ?e slika s HRT 2  ,a ton sa bet365com. , il atdhe.net  Grin Grin Grin

I poruka drugovima Gjoki,Adnanu i Dexteru,....?ujemo se u 20.45 na Skype-u,... Inter zastava Pobjednik  

« Zadnja izmjena: Travanj 16, 2010, 08:37:04 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #22 na: Travanj 16, 2010, 09:10:07 »

Ne bi ja niÅ¡ odmaral igra?e   ,pa i po cijenu da nam se to osveti u utorak,jednostavno,treba unakazit djubrentinsku gamad i to?ka  Prst.
Ne mogu ih o?ima vidit'  Roll Eyes ,toliko mi to ogavan klub Prst .......e da ne mogu vjerovat da ?e HRT 2 prenosit' utakmicu Shocked ,al poÅ¡to ?e oni kenjat sigurno,bit ?e slika s HRT 2  ,a ton sa bet365com. , il atdhe.net  Grin Grin Grin

[/quote]

tako je EL CUCHU 19 triba zgazit lopine te tako ostavit nas sa utrkom sa romom a njih udaljit od lp baklja for in baklja for in baklja for in
Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #23 na: Travanj 16, 2010, 09:16:15 »

ve?eras o?ekivam veliku koreografiju u ?as našeg kapetana i njegove 500 utakmice u serie a baš me zanima o?e li je prikazat na tv-u novija zastava
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #24 na: Travanj 16, 2010, 09:24:58 »

moramo ovo dobit ali ne 1-0 nego da ih unistimo da im uvalimo 4-5 komada da se ne plasiraju u LP i da im dokazemo ko je glavni u italiji  baklja for in
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
 Str: [1] 2 3 ... 6   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!