Svibanj 22, 2012, 04:39:55 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 3 4 [5]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Hrvatska reprezentacija - nastup na EURU 2008  (Posjeta: 3970 puta)
0 Članova i 5 Gostiju pregledava ovu temu.
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #100 na: Lipanj 21, 2008, 20:10:59 »

ko prvo meni Bog ima veze u svemu, ja se nave?er molim Njemu da se sutra probudim živ, ovo malo sam se šalio da ?emo se posva?at. Suci nas jesu pokrali, da te posjetim svi sada spominju 96' i onda kad su nas protiv švaba okrali, rezultat ?e pamtiti neki drugi ljudi, ja ?u pamtiti sve. Suci su nas sjebali dosta(Rosseti i onaj 4. španjolac) jer nisam vidio razloga da nam ne dopuste zamjenu.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #101 na: Lipanj 21, 2008, 21:46:59 »

ja nebi bas sad suce napado, al istina je da nam nisu dali da izmjenu napravimo i vjerojatno bi sve bilo drukcije da je zamjena usla
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #102 na: Lipanj 21, 2008, 21:53:20 »

totalno druk?ije
Evidentirano

DRAKULA
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #103 na: Lipanj 22, 2008, 17:30:48 »

pozdrav svima,
nije me bilo neko vrijeme, dosta sam zauzet.
prije bi svega cestitao svim igracima i treneru bilicu na odlicnom nastupu na euru, bili su svi odlicni, fenomenalni cak i na zadnjoj utakmici kojom smo ispali i gdje smo ipak napravili neke greskice.
jedini pojedinac kojeg bi istaknuo je upravo trener bilic, on je heroj i tragicar nase repke!
poslozio je ekipu majstorski, dao joj disciplinu i mentalitet, zna izvuci maksimum od svakog pojedinca, sto do sada nije uspjelo nikome ( ni cirotu!) ali protiv turaka napravio je pocetnicku gresku!
nakon postignutog gola, uzela ga je euforija, i zaboravio je traziti zamjenu koja je bila visestruko vazna, ubacio bi odmornog defanzivnog igraca za umornog napadaca, dao bi ekipi malo vremena za odmor (jedva su stajali na nogama), imao bi vremena za dodatne upute koje bi im vratile koncentraciju te bi "ukrao" minutu igre koja je na kraju bila kobna!
on je zamjenu pokusao napraviti kasnije, kod slobodnjaka turaka u njihovoj gol akciji, ali je zakasnio jer je sudac vec davao znak da se izvede slobodnjak a 4.covjek je bio nespreman, i tako smo na zalost dobili gol kod kojeg je cijela ekipa kiksala, bili su negdje drugdje..... steta!
igrace ne mogu kriviti, bili su umorni i dali su maksimum, cak ni za prethodno promasene sanse
ali bilic jednostavno nije smio napraviti takav propust, to je abeceda nogometa za trenere
na kraju jos jednom cestitke hrvatskoj reprezentaciji, ekipa je mlada, na sljecem turniru ce biti jos jaca i iskusnija i rezultat ce sigurno biti bolji!
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #104 na: Lipanj 22, 2008, 22:35:44 »

nemam što dodati.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #105 na: Lipanj 23, 2008, 08:57:55 »

evo što don fabio misli o svemu tome
http://www.net.hr/sport/page/2008/06/23/0019006.html
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #106 na: Lipanj 23, 2008, 09:07:50 »

sve što jedan takav stru?njak izjavi ima težinu i moramo to prihvatiti kao realnost. Nema se tu šta puno dodati.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #107 na: Lipanj 23, 2008, 12:37:09 »

vjerojatno ima pravo..a sto se tice uplasenosti nasih igraca, ja sam na netu cito ako igrac pri izvodenju jedanaesterca golmanu okrene leda, to znaci da se gadno uplasio i da ce gotovo sigurno promasiti..a nasi modric i rakitic su se tako okrenili
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #108 na: Lipanj 23, 2008, 22:38:42 »

nebih bas bio toliko siguran...turska ima uzasno uzasno jebene navijace
to znam jer sam gledao na emisiji "football hooligans internacional"
turske navijace,i mogu reci da su to uzasne budale
vec su se u austriji tukli turci samo se ne mogu sjetiti s kime
a jos prije masu vremena je na smrt izboned navijac leeds-a u turskoj kad su igrali leeds-galatasaray
tako da se ne moze reci da su turski navijaci macji kasalj

ova emisija "football hooligans internacional" jesil to naso u videoteci il je bilo na TV i da li znas dali ima to u video klubovima???
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
hate
Gost

« Odgovor #109 na: Lipanj 23, 2008, 22:52:00 »

imas skoro sve nastavke na youtube
Evidentirano
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #110 na: Lipanj 23, 2008, 22:53:46 »

evo naso sam  Wink
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
Il Trattore
Super clan

« Odgovor #111 na: Lipanj 24, 2008, 18:42:44 »

Hrvatima 12,5 milijuna eura
Zarada od 12,5 milijuna eura koju je Hrvatska ostvarila na proteklom EP bi?e podijeljena na dva jednaka dijela, jedan Savezu drugi igra?ima i stru?nom stožeru Vatrenih.
Pred odlazak na EP izbornik Slaven Bili? i kapetan mom?adi Niko Kova? dogovorili su sa Savezom podjelu od po 50% što je napredak u odnosu na SP 2006 kada je Savezu išlo 20% novca više nego reprezentaciji.

Nogometašima ?e tako pripasti pet milijuna eura, a ?lanovima stru?nog stožera 1,25 milijuna eura od ?ega bi samom Bili?u trebalo pripasti 300.000 eura. Nagrade ?e biti dijeljene prema zaslugama, a dio novca dobit ?e i Eduardo te Mario Mandžuki?, koji su sudjelovali u kvalifikacijama za EP. Porez ?e biti pla?en u Austriji gdje je zarada i ostvarena.

Hrvatska je na EP ostvarili više nego trostruko u odnosu na SP 2006 kada su zaradili samo 4 milijuna eura.
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #112 na: Lipanj 24, 2008, 21:23:14 »

sve su ve?e zarade i prava otima?ina sponzora.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #113 na: Lipanj 29, 2008, 22:56:04 »

mislim da bi se ove dvije teme vezane za euro trebale zatvoriti te da bi trebali imati samo jednu vezanu za hrvatsku repku jel nije važno jesu li to pripreme ili nastup na euru ili svejtskom ili kvalifikacijama
NIKO KOVA? ODLU?IO OSTATI U REPREZENTACIJI, E PA TU BAÅ  I NISAM ODUÅ EVLJEN, MIÅ LJENJA SAM DA JE DAO MNOGO ZA SVOJU ZEMLJU ALI DA IMA JAKO DOBRE ZAMJENE U LEKI I VUKOJEVI?U TE BI BILO FER DA SE NE ZNAM NAKON POBIJEDE NAD ENGLEZIMA OPROSTI ZA VIJEKE VIJEKOVA JER TREBAMO KRENUTI DALJE
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #114 na: Lipanj 30, 2008, 05:29:22 »

slažem se sa oba prijedloga s tim da za Leku baš nisam siguran da je dostojna zamjena.
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #115 na: Lipanj 30, 2008, 06:51:51 »

leko bas ni nije neka zamjena, iskreno. a za vukojevica..bolje da on jos malo ulazi sa klupe dok ne skupi par jakih utakmica u nogama, pokrivac bi isto mogao biti dobra zamjena, al isto mu fali medunarodnog iskustva
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #116 na: Lipanj 30, 2008, 13:42:35 »

ne znam zašto su svi tako skepti?ni za leku, meni je leko uvijek bio super, a i pokazao je na ovom prvanstvu da je dobar, šutina odli?na, agresivan, a i bili? ga je uvo?enjem na svakoj utakmici(on je nesu?eni 14 igra? protiv turaka) pokazao da ozbiljno ra?una na njega, što mi je drago
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #117 na: Lipanj 30, 2008, 17:02:15 »

leko bas ni nije neka zamjena, iskreno. a za vukojevica..bolje da on jos malo ulazi sa klupe dok ne skupi par jakih utakmica u nogama, pokrivac bi isto mogao biti dobra zamjena, al isto mu fali medunarodnog iskustva
da zaboravio sam pokriva?a, on i Vukojevi? odli?ne (i mladi) radilice.[/color]
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #118 na: Lipanj 30, 2008, 18:26:04 »

mislim da ?e bili? koristit pokriva?a na lijevom beku, nekako mi se ?ini, a leko ima 29 godina u usporedbi s kova?em malo  Grin
ma što god slaven odlu?i bit ?e dobro
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #119 na: Lipanj 30, 2008, 19:12:19 »

leko je dobar igrac, al nikad nije odigro neku partiju bas za pamcenje(osim belgije,4-0). tako da ni nije ostavio neki dojam na mene, pokrivac i vukojevic su mi protiv poljske bili super. mislim da ce vukojevic uzeti mjesto kovaca, stvarno je dobar igrac i trci jako puno.13.5km protiv poljske, ludnica
to se sjecam jer je komentator bio spomenio to na utakmici, kaze meni frend: jebote tog vukojevica nije nijednom ni spomenio do sad, a kolko je pretrco..to je pravi zadnji vezni po meni, prljave i "nebitne" stvari
« Zadnja izmjena: Lipanj 30, 2008, 19:15:25 od interista7 » Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #120 na: Lipanj 30, 2008, 20:05:03 »

mislim da ?e bili? koristit pokriva?a na lijevom beku, nekako mi se ?ini, a leko ima 29 godina u usporedbi s kova?em malo  Grin
ma što god slaven odlu?i bit ?e dobro
e upravo to. Imajmo povjerenja u Bili?a jer zna šta radi i radi to jako dobro.
Evidentirano

Str: 1 ... 3 4 [5]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!