|
ante
|
 |
« Odgovor #75 na: Lipanj 17, 2008, 20:27:59 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #76 na: Lipanj 18, 2008, 12:57:40 » |
|
ali te zastavice imaju svi, od turaka do austrijanaca....ali naravno svoje zastave
...a sve ih proizvode Kinezi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #77 na: Lipanj 18, 2008, 21:15:00 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #78 na: Lipanj 18, 2008, 21:33:29 » |
|
nebih bas bio toliko siguran...turska ima uzasno uzasno jebene navijace to znam jer sam gledao na emisiji "football hooligans internacional" turske navijace,i mogu reci da su to uzasne budale vec su se u austriji tukli turci samo se ne mogu sjetiti s kime a jos prije masu vremena je na smrt izboned navijac leeds-a u turskoj kad su igrali leeds-galatasaray tako da se ne moze reci da su turski navijaci macji kasalj
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #79 na: Lipanj 18, 2008, 22:23:18 » |
|
da gledao sam football hooligans internacional turci su ludara ziva...strasno pogotovo od fenera navijac rambo kakv lik...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #80 na: Lipanj 18, 2008, 22:29:23 » |
|
pravi manijaci,stvarno mislim da ako bude nesto od toga u mostaru da ce biti zivi pakao,i nadam se da su se panduri pripremili u austriji da prije ili poslije utakmice nebi bio isto neki kaos gore,jer ako dobijem turke,moze se ocekivati da ce navijaci biti bjesni i da ce doci do nekog konflikta
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #81 na: Lipanj 18, 2008, 23:20:35 » |
|
turci su preludi..oni samo nozevima barataju, bjezi od njih
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #82 na: Lipanj 19, 2008, 14:44:23 » |
|
ja mislim da ?e tamo biti živi pokolj, mislim da murja nije spremna jer kakva im je država takva je i murja( nadam se da se ne?e uvrijedit državljani BiH) a ja idem sutra na tekmu pa me malo frka, ono hostel mi je miljama daleko a morat ?u neku šturku nabacit, išo bi ja taxiem al jbg samo tur?ini voze taxi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #83 na: Lipanj 19, 2008, 14:48:19 » |
|
pa da, samo turcini vozaju taxi..hahaha..a idi u sto vecoj skupini sa navijacima pa nece valjda biti problema
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #84 na: Lipanj 19, 2008, 15:02:38 » |
|
moj savjet ti je da nikako ne nosis sal,i da budes ono casual obucen jer se onda ne zna tko si niti sta si...ne pise tebi na celu da si navijac hrvatske tako se to radi ako zelis izbjeci frku...i kad dodes na stadio naravno stavis i sal i dresi i sve i kasnije kad trebas ici ca,opet ista procedura
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #85 na: Lipanj 19, 2008, 16:35:44 » |
|
naravno njunja da je to najrazumniji na?in i bilo bi dobro anteadriano da se tako vladaš. Nadam se da ?eš nam ovaj put poslati materijale.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #86 na: Lipanj 19, 2008, 18:19:07 » |
|
pa slao sam vam 2 slike uploadam na fejs i to me izmu?i i neda mi se više al ja imam kockaste ?arape, dres, šal, znojnik, narukvicu......
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #87 na: Lipanj 20, 2008, 11:08:42 » |
|
o?ekujem da ve?eras eksplodira Petri? i uništi Turke. Primiri?emo mi njihov fanatizam i ne sumnjam da je Bili? sa svojim suradnicima odabrao naju?inkovitiju taktiku.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #88 na: Lipanj 20, 2008, 15:56:33 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #89 na: Lipanj 20, 2008, 16:28:33 » |
|
pocelo je ludilo ja odo igrat PESa da se jos malo nalozim za utakmicu veceras pozz
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #90 na: Lipanj 20, 2008, 16:55:22 » |
|
bit ce gadno tamo, zapravo vec je
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
inter1908
|
 |
« Odgovor #91 na: Lipanj 20, 2008, 23:21:40 » |
|
OVO SE SAMO NAMA MOŽE DOGODIT :'( :'( :'( :'(
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #92 na: Lipanj 20, 2008, 23:55:08 » |
|
nemam rijeci osim svaka cast nasim deckima na igri i borbenosti svaka cast
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #93 na: Lipanj 21, 2008, 10:07:17 » |
|
tuzno,jako jako jako tuzno... kod nas se utakmica gledala u areni,bilo je krcato i cim smo ispali samo sam se pokupio doma i isao spavati jer toliko me to sjebalo da nisam bio za nista
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #94 na: Lipanj 21, 2008, 10:25:15 » |
|
jako smo ispali naivni. Dobro je Štimac odmah vikao da nije gotovo i da treba biti opreza. Lako je sad govoriti i bilo je stotinu na?ina da se potroši tih par minuta ali...Nikad nije gotovo dok nije gotovo, to je ?injenica i pravilo.Šteta, velika šteta. Zašto se uvujek moramo u?iti na našim greškama. Kad su ve? došli penali to je velika lutrija i tu se ništa nema prigovoriti, to se nekom mora dogoditi ali onih par minuta...Dobro...ne?u ništa kritizirati jer nema ni svrhe ali velika škola je pla?ena. U svakom slu?aju treba ?estitati našim de?kima i stru?nom stožeru na svemu u?injenom. Netko je morao ispasti i to smo nažalost bili mi i ?asno smo se oprostili.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #95 na: Lipanj 21, 2008, 13:04:06 » |
|
Svaka cast nasim deckima na super odigranom euru..nezelim se sada nes izvlaciti na suca..ali bas sam danas gledo opet snimku tekme, mi smo htjeli napraviti izmjenu ali ju sudac nije dopustio..al neka, ovo je bar skola i mislim da ce na SP-u svi nasi biti puno bolji i zreliji
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #96 na: Lipanj 21, 2008, 13:25:24 » |
|
a ne mozemo se izvlaciti na suca,jer pamte se rezultati...nitko nece zapamtiti suca koji nije dozvolio da se napravi izmjena ali jebiga sta je tu je,ja sam jos uvijek u soku.ali proci ce i to
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #97 na: Lipanj 21, 2008, 17:08:59 » |
|
ja ne znam šta da vam kažem, ja nisam prestao plakat od kako je bilo 1-1, nisam uop?e mogao spavat, nije mi ni do ?ega nego..... no turci su na ulicama bili fer i korektni, kada su prolazili pokraj nas nisu slavili(malo pretjerano ali im jako zahvaljujem) suci su nas pokrali.... nismo imali sre?e a nije mi jasno kako nisu mogli zadržat loptu 4 sekunde, zašto Bože vikali su svi ja ne vjerujem i nemogu misliti sad ni o ?emu ni o interu ni o tome šta ?u jest jel nemam apetita, shrvan sam, srce me boli, kada sam vidio naše de?ke kako pla?u..... mi smo velik narod, najbolje navija?e imamo, od 106 do 120 minute toliko svi ali ne pretjerujem da su svi pjevali, bodrili naše, ali eto Bog nije tako htio i sad ?emo se ja i On izgleda grdo posva?at, cijelo drugo poluvrijeme sam ga molio da dobijemo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #98 na: Lipanj 21, 2008, 17:44:30 » |
|
šta je tu je, važno je da si se ti nama vratio i da nije bilo problema i sukoba navija?a.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #99 na: Lipanj 21, 2008, 17:57:40 » |
|
nisam neki preteziti vjernik,ali postujem to i imam neke male vjere...ne vidim bas kakav utjecaj ima bog u nogometu,jer igraju igraci koji to rade i kojima je to profesija... takoder ne vidim po cemu su nas suci pokrali,jer sudenje je bilo korektno i glavni sudac bas nije napravio neke velike drasticne greske koje bi nas mogle ostetit.jedini peh je bio sudac na utakmici protiv austrije,ovo ostalo je bilo ok takoder nema smisla sad uopce govoriti "suci su nas pokrali" bla bla...jer sudca nece nitko zapamtiti,niti ce ga itko spominjati za 2 tjedna.svi ce zapamtiti rezultat i svi ce spominjati kako je turska dobila hrvatsku "egzekutore" engleske i njemacke!!! vjeruj mi i ja sam pustao suze kad sam dosao doma,ali to je jednostavno nogomet
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|