Svibanj 22, 2012, 04:38:21 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 5   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Hrvatska reprezentacija - nastup na EURU 2008  (Posjeta: 3970 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« na: Lipanj 02, 2008, 20:39:02 »

približilo se Europsko prvenstvo u nogometu i otvaram ovu temu malo prije vremena. Ideja mi je da ovdje piÅ¡emo o nastupu naÅ¡e reprezentacije a o ostalim doga?anjima i igrama drugih imamo temu u _ ostalo o nogometu. Ovdje, daklle, piÅ¡imo samo o nastupu naÅ¡ih, od nedjelje kad startamo protiv doma?ina. Neobi?no mi je drago da ?emo imati i naÅ¡eg specijalnog reportera sa mjesta doga?aja i sa nestrpljenjem ?emo ?ekati fotke i sve ostalo Å¡to nam anteadriano bude ponudio.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #1 na: Lipanj 03, 2008, 15:54:16 »

budem sigurno dobavio mnogo materijala, ja ?u osobno s austrije dok ?e buraz bit zadužen za ostale dvije(pokuÅ¡avam ga nagovorit da do?e na forum, al ne kuži on baÅ¡ kompove a i nema vremena, ina?e bi doÅ¡ao, ja sam mu glasnogovornik  Grin)
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #2 na: Lipanj 03, 2008, 18:48:03 »

nema ga ni na forumu ni u Vinkovcima.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #3 na: Lipanj 03, 2008, 19:28:10 »

nema ga ni na forumu ni u Vinkovcima.
a reko je da nije joÅ¡ iÅ¡o, kad bude ne znam al dao sam mu ja cd-e. al izgleda da ?emo se mi prije vidit u milanu nego vi u vinkovcima  Cheesy
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #4 na: Lipanj 03, 2008, 19:59:18 »

Cheesy izgleda
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #5 na: Lipanj 08, 2008, 11:52:32 »

ajmo ima jos do utakmice,ali da se polako pocne dizat navijacka atmosfera  Wink

<a href="http://www.youtube.com/v/2dvYG_hJxyM&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/2dvYG_hJxyM&rel=1</a>
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #6 na: Lipanj 08, 2008, 16:30:13 »

evo kona?no i to po?inje. Ubi nas ovo iÅ¡?ekivanje. Bliži se po?etak i nekako imam osje?aj da nismo preveliki favoriti i da mi je Eduardo sve viÅ¡e u mislima. Mnogo nam nedostaje za naÅ¡u igru kojom smo plenili. Moramo sad igrati malo druk?ije a za to uigrati treba vremena. DanaÅ¡nja pobjeda je viÅ¡e nego bitna i bez obzira Å¡to smo mnogo bolji od Austrijanaca i u normalnim okolnostima bi ih pregazili, ovo je ipak europsko prvenstvo a oni doma?ini. Imamo dodatni pritisak Å¡tosu Å vicarci kao doma?ini imali onako tendenciozno su?enje pa se plaÅ¡im nekakve kompenzacije. Sre?om ne sudi Talijan ali...U svakom slu?aju, DE?KI SRETNO!
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #7 na: Lipanj 08, 2008, 18:58:59 »

?estitke na viÅ¡e nego teÅ¡ko izborenoj pobjedi. Zbilja su nas ti autsajderi namu?ili i nadam se da ?emo u nastavku igrati sa manje gr?a i samim tim bolje. Božo i Å timac su zbilja pretjerali u kritikama suca, koji po meni odsudio odli?no i sa par neznatnih greÅ¡aka.Toliko su pri?ali o sucu da je to bilo blago re?eno degutantno. JoÅ¡ jednom ?estitke de?kima a pogotovo Oli?u, koji se sigurno igra? utakmice.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #8 na: Lipanj 08, 2008, 19:34:58 »

POBIJEDAAAAAA
ovdje grad gori od navijanja...hehe
po meni je sudac bio ocaj,ne moze se tako suditi da nekom vaznom natjecanju...poput one velike greske na onom startu na olicu,ono ne da je bio crveni nego dupli crveni
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #9 na: Lipanj 08, 2008, 19:56:33 »

dobro to jedino, ostalo ne vidim nikakvu namjeru.
ovdje u Vinkovcima je još uvijek prava ludnica.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #10 na: Lipanj 08, 2008, 20:03:46 »

prvo poluvrijeme smo dobro igrali,napadali...dok drugo je mogu reci djelomicno pripalo austrijancima
budan po meni cisti promasaj...cim je usao je odmah stao i gleda ko tele sta da radi...a nije mi se svidjela formacija 5-3-2
vise je defenzivno a ne smije igrati bunker jer to nikako dobro ne zavrsi
sve u svemu zadovoljan sam rezultatom za prvu utakmicu...idemo sad po drugu pobijedu
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #11 na: Lipanj 08, 2008, 20:35:56 »

u svakom slu?aju je najvažnije da smo pobjedili islažem se sa ulogom Budana-kao izgubljen ali da bar malo ptr?i ne bi mu nitko niÅ¡ta. Bojim se da ne?e skoro dobiti priliku.
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #12 na: Lipanj 09, 2008, 12:06:44 »

Naljutio me budan ju?er, skoro sam iz cipela isko?io... Stisli nas doma?ini, obrana ko suho zlato treba bar 20 sekundi predaha da se pregrupira, uspiju nekako izbit loptu na njihovu polovicu i tamo je primi jedan od Austrijanaca postavljen niti dva metra od Budana. Umjesto da ga "zgrabi za vrat" naš Igor se šetka kao da sve to skupa nije njegov posao. Da nismo tako jadni u napadu trebalo bi ga poslati natrag doma i to da sam mora platiti prijevoz.
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #13 na: Lipanj 09, 2008, 12:40:31 »

slazem se...mislim da on nebi trebao ulaziti protiv njemaca!!
nadam se da cemo barem izuci bod protiv njemacke,u najgorem slucaju da ne uzmemo niti jedan bod morat cemo poljake tuci za prolaz
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #14 na: Lipanj 09, 2008, 13:24:51 »

ma budana bilic jos extra uvede da cuva loptu zato sto je jak, snazan i to..a on ni jednu loptu nie primio i pretrco nekih 10 000metara, naravno :Smiley :Smiley Grin
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #15 na: Lipanj 09, 2008, 15:21:13 »

e ljudi moji, evo i mene. prošao sam kroz par komentara ostale mi se neda ?itat, ne zamjerite mi jer sam za vikend odspavao 10 h ukupno, za ?ovjeka koji je pijo i skako te navijao jako malo no dosta o mom spavanju. utakmica je bila dosta loša, loše smo igrali ali majke mi austrijanci su debili. sudac je mogao jedno 2 sigurna crvena podijelit austrijancima a i još koji onako sumnjivi. navijanje odli?no! nemogu vam to opisat rije?ima jer stvarno to treba do? vidjet. ko može neka potegne do klagenfurta, isplati se. u be?u je bilo JEBENO, cijeli dan navijali i pili onda smo išli u neki disko crna?ki, sam nas 20 hrvata smo bili bijelci... barili crnkinje, ja jednu turkinju ne?u vam o njoj jer ne smijem ni po?et razmišljat.... ugl stavit ?u slike i video na facebook pa ako ima ko to nek me doda, stavit ?u ih par i tu no imam 300 slika pa ?u nekih 50 stavit na net. karte na crno su vam 400 € i isplati se svaki cent, još da vam kažem da ima pijanih koji hodaju s kartom u ruci sam im drpiš nit ne skuže. mislim ne znam šta da više napišem, ludnica, osvojili smo be? i nakon HRVATA više ništa ne?e biti isto. omjer u gradu izme?u navija?a hr 80 000 : aust 100
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #16 na: Lipanj 09, 2008, 16:10:24 »

sigurno je to neponovljiv doga?aj i kad se dobro ispavaÅ¡ i odmoriÅ¡ joÅ¡ ?eÅ¡ nam pri?ati puno toga.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #17 na: Lipanj 09, 2008, 17:05:24 »

evo za po?etak

Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #18 na: Lipanj 09, 2008, 17:56:24 »

e super da si se lijepo proveo,i da si uzivao...i jos bolje da nisi isao bezveze nego smo uzeli 3 boda
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #19 na: Lipanj 09, 2008, 22:12:13 »

drago mi je da ti je super bilo, kod nas u gradu je bila ludnica, kak je tek onda tamo bilo..
Evidentirano
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #20 na: Lipanj 10, 2008, 13:45:58 »

evo podataka 150 000 navija?a bilo je u be?u, 50 000 na stadionu a hrvata 80 %
ma malo nas je i bilo po tom jer ja nisam vidio više od 50- tak austrijanaca
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #21 na: Lipanj 11, 2008, 17:56:20 »

propo moj put u Klagenfurt  :'( :'( :'( :'(
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #22 na: Lipanj 11, 2008, 19:05:05 »

kako, zašto?
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #23 na: Lipanj 11, 2008, 20:07:38 »

ma s kartama neki ?umbus, tu se ne zna ko pije ko pla?a, svi bi htjeli na tekmu i onda se podijeli, sretan sam ja i s ovim al 100 % idem na tekmu ako pro?emo skupinu, buraz dobio kartu za finale  Angry
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #24 na: Lipanj 11, 2008, 21:19:18 »

buraz ti je ja?i od ministra
Evidentirano

Str: [1] 2 3 ... 5   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!