|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #75 na: Travanj 10, 2010, 21:48:13 » |
|
ma losa taktika..... ma odnosno neznam... razocaran sam... julio cesar nije bio svoj nikako.... kakvu smo propustili sansu da svima usta zacepimo s ovom pobjedom!!! ona roma pravi strasne serije nebi me iznenadilo da sve mlatnu do kraja
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
del_
|
 |
« Odgovor #76 na: Travanj 10, 2010, 21:49:05 » |
|
a nis, forza atalanta
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Nella gioia e nel dolore, per l'inter eterno amore.
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #77 na: Travanj 10, 2010, 21:49:52 » |
|
igrali smo loše ,bod ili poraz za nas isto,sam mi ?ekamo kiks ako bog da da ga do?ekamo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #78 na: Travanj 10, 2010, 21:59:17 » |
|
Vidio se umor na igracima Militoo ono ne smije masati imao je kod rezz 1-1 da povedemo on masi al ajde necu ga pljuvat dobar je bio tako htjelo Vecreas moje misljenje da za oba gola krivac je Julio Cesar on je jedini krivac i niko vise al nemozemo cojku ni prigovorit ima on kredita Nadam se da ce se sabrat ubuduce sta reci da mi je krivo jeste al boze dragi jos smo prvi ako nista do 15 00 h  sutra a i to je pod upitnikom FORZA ATALANTA odo gledat el clasico 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #79 na: Travanj 10, 2010, 22:07:08 » |
|
Nije do taktike , do umora je kao sto Adnan kaze.Ne znam , ja ne bih toliko krivio Cesara , ja bih vise krivio slabu realizaciju , posebno Milita , ono u 3. minutu sto je s 3-4 metra pogodio stativu , stvarno za ne povjerovat.Kad su nam dali gol molio sam se Bogu da makar bod izvucemo , jer nam moze bit potreban , kad smo poveli 2-1 skacem od srece , nisam se ni iskakao kako treba 2-2.Stvarno glupo izgubljena 2 boda.Ocekivao sam ovakvu utakmicu , da ce oni povest , i da cemo mi preokrenut , ali sam mislio da ce ostati 1-2 kao sto sam i na kladionici stavio , ali eto , mislim da je ovaj put Bog htio da to ovako bude.Ne znam sta bih jos rekao , osim da s nervozom iscekujem utakmicu Roma-Atalanta , nesto mi osjecaj govori da bi i Roma merda mogla kiksati , pa nisu ni oni roboti...Pomozi Boze , ovaj Scudetto ako ne uzmemo , stvarno bi bilo glupo , imali smo prednost oko 10 bodova , eh da nam je sad tako , pa da se skroz posvetimo na CL.  Forza Inter 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 10, 2010, 22:08:14 od eXoDuS1993 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #80 na: Travanj 10, 2010, 22:11:27 » |
|
Kakva je atmosfera oko kluba u zadnje vrijeme dobro je da smo i bod iš?upali. Osim toga Liga prvaka je ono o ?emu se u klubu razmišlja, tako da i ne ?udi ovakav razvoj doga?aja. Napose još i to što kompletna talijanska javnost ?ini sve da poremeti ina?e odli?nu atmosferu u klubu.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #81 na: Travanj 10, 2010, 23:04:09 » |
|
Sad nažalost više NE ovisimo o sebi,možemo ?ak i dobit sve do kraja ,a da ne bude dovoljno  ,jedino Lazio da nekaj napravi u rimskom derbiju,il možda u Udinama kojima gori pod nogama ,...odjavljujem se,...odoh gledat' "El Clasico"Ne znam ?emu takvo negativisti?ko razmišljanje. Roma još nije dobila tu Atalantu, a još manje je razvalila sve do kraja. Kad pogledam tablicu još vidim nas na prvom mjestu, zar ne? Mi još uvijek itekako ovisimo sami o sebi, jer je do kraja ostalo još taman toliko da nikome od trojca Inter - Roma - Milan ni drugo mjesto nije sasvim sigurno, a prvo da ni ne spominjemo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pazza-Inter
|
 |
« Odgovor #82 na: Travanj 10, 2010, 23:44:49 » |
|
cini mi se kod drugog gola da ju je baloteli izbio odnosno prebacio glavom preko cesara kada je ovaj istrcao da je uhvati....stvarno je balo....jbt ovo me boli
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pazza-Inter
|
 |
« Odgovor #83 na: Travanj 10, 2010, 23:51:04 » |
|
milanove i romine tekme do kraja sezone 33 Milan- catania Roma – atalanta 34 Samdoria- milan Lazio – roma 35 Palermo – milan Roma- samdoria 36 Milan-firontina Parma-roma 37 Genoa- milan Roma-cagliari 38 Chievo-roma Milan-juventus i nase...stim ovdje gdje smo domacini igramo u gostima a gdje smo gosti tu smo domacini Matchday 15: Juventus v Inter 2:1 Matchday 16: Atalanta v Inter 1:1 Matchday 17: Inter v Lazio 1:0 Matchday 18: Chievo v Inter 0:1 Matchday 19: Inter v Siena 4:3
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #84 na: Travanj 11, 2010, 00:05:20 » |
|
Ne znam ?emu takvo negativisti?ko razmišljanje. Roma još nije dobila tu Atalantu, a još manje je razvalila sve do kraja. Kad pogledam tablicu još vidim nas na prvom mjestu, zar ne? Mi još uvijek itekako ovisimo sami o sebi, jer je do kraja ostalo još taman toliko da nikome od trojca Inter - Roma - Milan ni drugo mjesto nije sasvim sigurno, a prvo da ni ne spominjemo.
Uop?e me nisi skužil....kažem da su u takvoj seriji (roma) ,da me ne bi ?udilo da i sve dobiju do kraja,...a Atalantu ak ne mreju dobit nek se ube odmah,a ja ?u se posut pepelom  ,....a mi i sa svim dobijenim tekmama opet visimo.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #85 na: Travanj 11, 2010, 00:14:34 » |
|
cini mi se kod drugog gola da ju je baloteli izbio odnosno prebacio glavom preko cesara kada je ovaj istrcao da je uhvati....stvarno je balo....jbt ovo me boli
gol ide na dušu Cesara...otišao je u prazno... Cesar golman br.1 ali ono protiv rome i intervencija u par navrata sino?...po?inje padati izgleda u koncentraciji obrana solidna ali Chivu više nije za velike me?eve...pogotovo za Barcu, previše pliva ostali tako tako... Mario , to je igra? koji nam treba u prvih 11 Pandev...pada u igri , tj, ju?er nije znao ni di da stane a kamoli šta da odigra, zajebao jednu kontru 3 na 3 Sneijder odli?an, Milito i Eto'o...moraju zabiti situacije 1 na 1...prije je Eto'o bio krivac za 1 na 1 situacije ,ali sada je Milito taj koji promašuje, i protiv Rome i ju?er identi?nu situaciju 1 na 1 koju je promašio... nekako vidim jedino Lazio koji bi nam se mogao odužiti za uzimanje scudetta...dug treba vratiti i sada je vrijeme...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #86 na: Travanj 11, 2010, 00:36:14 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #87 na: Travanj 11, 2010, 09:48:08 » |
|
a isusati šta je milito falio u dvi prilike,reka san ja da je u maloj golgeterskoj krizi,sad ?emo ?ekat kiks rome i nije dobro
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #88 na: Travanj 11, 2010, 11:24:26 » |
|
slažem se sa vama da jedino lazio može pomrsiti ra?une romi. no teško ?e i oni. možda roma u nekim drugim okolnostima i ne bi pobjedila sve do kraja ali sada....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #89 na: Travanj 11, 2010, 11:31:43 » |
|
http://www.inter.it/aas/partita/mc?idpartita=3827&C=pagelle&L=enocjene interovi igraca na inter it ... Mozda se nekim nece svidjeti al sta je tu je Mario jest drzak prgav bezobraza uobrazen al on treba INteru sinoc kad je usao pravio je probleme na strani ako nista dobar je glumac a i to se treba cjenit kad covjek prevari sudiju  Nadam se da ce doboiti svoji prilika jos do kraja sezone a scudetto ne vidim zasto ga svi otpisujemo bit ce zestoko do kraja mi imamo stvarno tezak raspored i CL je tu al na to se ne treba zalit Nadam se da ce Juve past kao i svi do kraja nasi protivnici u seriji a .Nadam se da ce nakon ovoga biti neki prica da se nekim igracima odrzi predavanja jer nakav pristup igri bit ce i pozicja br 2 pod upitnikom SRETNO ,,, 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 11, 2010, 11:32:50 od Adnan »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #90 na: Travanj 11, 2010, 12:17:40 » |
|
Ne znam što bih rekao za nekakvu Cesarovu krivicu kod primljenih golova. Po meni za prvi gol uop?e nije kriv. Pokrivao je, po zanatu, bliži kut, a to što je igra? koji je vodio loptu istu ispod Samuela uspio provu?i do drugog Firentinca koji je ušao sam pred vrata definitivno nije Cesarova briga. Na dva mjesta u isto vrijeme teško da je mogao biti. Drugi gol, što se ti?e Julionove loše reakcije, jest puno diskutabilniji, ali skolon sam svejedno stati u njegovu obranu, jer mu je pozicija iz koje je pokušao braniti (s Balotellijem koji je, ako se ne varam, loptu prebacio) bila sve samo ne "ruži?asta". Ne ulazim sad u to jeli Brazilac vikao Balloteliju da je pusti (ako nije trebao je), ili nije. Me?utim ako jest, što bojim se nikad ne?emo znati, a Balloteli je svejedno prenio, onda to na cijelu situaciju, po meni, baca ipak ponešto druga?ije svjetlo.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 11, 2010, 12:19:26 od Dexter »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #91 na: Travanj 11, 2010, 12:31:07 » |
|
Ne znam što bih rekao za nekakvu Cesarovu krivicu kod primljenih golova. Po meni za prvi gol uop?e nije kriv. Pokrivao je, po zanatu, bliži kut, a to što je igra? koji je vodio loptu istu ispod Samuela uspio provu?i do drugog Firentinca koji je ušao sam pred vrata definitivno nije Cesarova briga. Na dva mjesta u isto vrijeme teško da je mogao biti. Drugi gol, što se ti?e Julionove loše reakcije, jest puno diskutabilniji, ali skolon sam svejedno stati u njegovu obranu, jer mu je pozicija iz koje je pokušao braniti (s Balotellijem koji je, ako se ne varam, loptu prebacio) bila sve samo ne "ruži?asta". Ne ulazim sad u to jeli Brazilac vikao Balloteliju da je pusti (ako nije trebao je), ili nije. Me?utim ako jest, što bojim se nikad ne?emo znati, a Balloteli je svejedno prenio, onda to na cijelu situaciju, po meni, baca ipak ponešto druga?ije svjetlo.
ne krivim Julionea baš sada toliko da bi posjeo na klupu, recimo to ovako, nisam navikao da baš tako istr?i na loptu (koja je izvedena odli?no), nego situacija kod dobivanja kornera...Javier je bio ispucao u taj nesretni korner i jako je vikao na Julionea, jer ovaj nije istr?ao da bi mu je Zanetti vratio, nego je ostao na svom golu, Javier nije imao kamo nego u korner(?udim se zašto ne u aut) e tu vidim situaciju kao pomanjkanja koncentracije i grešku golmana...ali kod oba gola imamo situaciju da je Zanetti napravio prekid, kod prvog bio je jedan sumljivi aut, svi su mislili da je lopta naša ,a kad ono oni imaju kontru i druga ve? opisana akcija kada Zanetti ne reagira druga?ije nego je šalje u korner. Dobivamo olako golove a svi se slažemo da je obrana naša vrhunska, e sad koje tu lud...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #92 na: Travanj 11, 2010, 13:05:15 » |
|
evo napravio sam pehove(malere) od sino?...po?inje sa ozljedom Dekija na zagrijavanju, pa sumnjivi dosu?eni aut iz kojeg se stvara kontra i gol viola, te reakcija dekoncentriranog Julionea i zadnje slaba komunikacija izme?u Javiera i Julia (Javier se ljutio na golmana) te nepotrebnog izbijanja lopte u korner iz koje smo dobili pogodak sa slabom reakcijom Julia...jbg i najve?i mogu pogriješiti...
http://www.youtube.com/v/ROWeuYIppWQ&rel=1
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #93 na: Travanj 11, 2010, 13:11:53 » |
|
onaj prvi aut je bila nasa lopta, a za drugi su krivi i balotelli i julio, makar vise je naglasak na golmana jer mario nije vidio kaj mu se dogada iza leda, a julio je trebao javiti da je njegova lopta... a sto se tice rasporeda, nece ni romi biti lako - vidim da igraju s lazijom, udineseom i atalantom kojima gori pod nogama plus sa sampdorijom koja se bori za lp... bit ce tu jos puno preokreta do kraja...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista4ever
|
 |
« Odgovor #94 na: Travanj 11, 2010, 13:55:44 » |
|
za drugi gol kriv je cezar.niko drugi.ovo mjavascript:void(0);ora bit njegova lopta.a nista idemo dalje..... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #95 na: Travanj 11, 2010, 16:33:50 » |
|
ja se još ne mogu pomirit sa ?injenicom da nismo dobili viole  ne mogu vjerovati da možemo ostati bez trofeja ove sezone to me baca u depresiju. ne znam samo šta su si oni mislili dok su igrali tu utakmicu?!? šta?!?!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #96 na: Travanj 11, 2010, 16:49:36 » |
|
ja se još ne mogu pomirit sa ?injenicom da nismo dobili viole ne mogu vjerovati da možemo ostati bez trofeja ove sezone to me baca u depresiju. ne znam samo šta su si oni mislili dok su igrali tu utakmicu?!? šta?!?! Itetako mogu?e,sve je to relativno postalo sa zadnjim rezultatima.... Od vrha do dna....Iako,niti ne želim pomisliti u takav razvoj situaciju,ali .... Sad do finiša Serie A,koju god tekmu da udjemo,nisam siguran ho?emo li je dobiti.. Uvukao se nekakav nemir,nesigurnost, jer ipak mi navijamo za Inter-klub koji od nemogu?eg napravi mogu?e...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #97 na: Travanj 11, 2010, 17:10:35 » |
|
bilo bi tragikomi?no da sada kada u zadnjih 5 godina imamo NAJBOLJU mom?ad ostanemo bez naslova, jer realno ova mom?ad bi pojela onu od prošle sezone  mislim u LP su nam šanse nekih 30-ak posto, a sada opasno visimo, a u prvenstvu još nam sad na noge dolazi jube s kojim smo se uvijek mu?ili 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Pazza-Inter
|
 |
« Odgovor #98 na: Travanj 11, 2010, 22:55:50 » |
|
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 11, 2010, 22:56:53 od Pazza-Inter »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Nerazzurro
|
 |
« Odgovor #99 na: Travanj 12, 2010, 13:40:41 » |
|
Ja mislim da tko nakon sljede?eg kola bude prvi taj ?e i na kraju biti prvi.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|