|
nraguz
|
 |
« Odgovor #75 na: Travanj 12, 2010, 15:06:04 » |
|
„Do?i u ku?u vlasnika, imamo nešto da ti poklonimo“, rekao je predsednik jednog velikog kluba komesaru Bergamu.
Advokati su poru?ili da sa?ekamo sutrašnji proces u Napulju, kako bismo saznali imena, štampa veruje da je u pitanju Inter, ali za sada nema potvrde.
Sjajno! Novinari VJERUJU da je u pitanju Inter. Ne razumijem zašto si ovakav post uop?e stavio kao neku tezu. Koliko ste vi napaljeni na ovo pokazuje ovaj primjer. Štampa VJERUJE? Jadno. Vidit ?emo sutra, a onda ?emo se mi sami popljuvat ili ?eš ti NESTAT ZAUVIJEK!!
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 12, 2010, 15:07:07 od nraguz »
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #76 na: Travanj 12, 2010, 18:27:04 » |
|
Ja se slažem sa Adnanom.
Pod Br. 1. Ovo je forum za navija?e Intera Pod Br. 2. Malo se prebacite u forum Juventusovih navija?a i komentirajte ovu temu, govna ?e vas odmah banati doživotno Pod Br. 3. Registrirajte se na Juve forumu i naglasite da ste navija? Intera, sljedi= dovi?enja doživotno Pod Br. 4. Zašto da mi budemo liberalni prema navija?ima najgovnarskijeg kluba u europi, da ga sretnem na stadionu dobio bi nogu u guzicu, a mi još takvima gladimo jaja sa perom
Slažem se da trebamo biti objektivni i korektni, tako?er se slažem da ne treba ništa stavljati pod tepih i skrivati, ako smo krivi neka nas kazne, ali o tome me ne?e prosvjetljivati ve?i lopovi od nas. Oni nisu ništa krivi, a svi drugi jesu ?!?! Ja još niti jednom nisam vidio upis u ovoj temi da govnar priznaje 10% krivnje svoga kluba, kao nevini su 100% i mi još sa njim diskutiramo i opravdavamo mu se. Ljudi, govno je na našem forumu i može jedino da mi se dodvorava i bude sretan što je uop?e u ovako uglednom društvu, neka ode malo srati na juvebalkan forum, neka diskutira sa navija?ima Livorna, Parme, Siene..
Stvarno je postao previse naporan. dosao je tu samo srat i nista vise. Treba ga banirat i to je to. Koliko god zelimo biti liberalni on tu nema sta trazit. I ja bi ga samo zbog imena banirao jer samim time provocira.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #77 na: Travanj 12, 2010, 22:13:31 » |
|
jedan gmaz doso nama solit pamet ja nemogu ni otic na njihov forum al nema veze RAZLOG 1 sto sam pljuvo po njima kao sto on pljuje po interu ako ima kakve dokaze nek salje u Napoli u Hag boli me gdje nek salje sutra hvala bogu sve se saznaje sve zivo kako je bilo a oni nek se nadaju da ce inter biti izbacen i da ce dobit titule nazad pa koji su to mozgovi gmazovi nemogu da vjerujem da jos zive tim snovima al nek se nadaju a ovog Mogii treba stavit iza resetaka nema on s nama sta pricat pricalo se je 2006 .. u nadi je i magarac crko,tako ce i ove djubre  JUVE MERDA
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 12, 2010, 23:52:23 od Adnan »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #78 na: Travanj 12, 2010, 22:29:53 » |
|
slazem se s svime sta je antonio rekao,nemamo mi sta citat izjave propalog navijaca koji navija za potpuno propali klub...ubija ih cinjenica da nam nece moci nista jos duzi niz godina i zato sad kenjaju i kenaju...zaboli me ako inter proglase krivim,ja cu idalje voljet taj klub i navijat za njega... zelim imati mir na forumu s kolegama interistima a ne s nekim smecem u zatvorskim bojama
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #79 na: Travanj 12, 2010, 22:46:12 » |
|
kolega raguz mislim da je ve?ina da se tema gasi i govno banira
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #80 na: Travanj 12, 2010, 22:54:41 » |
|
Ja nisam za to . Temu ne treba zatvarati jer Calciopoli 2 jos nije zavrsen , a i kad se zavrsi bilo bi lijepo da diskutujemo o tome.Ako bi ovaj dobio ban mi se samim tim postupkom spustamo na njihov nivo , sto nikako ne zelim.Ja bih mu dan bao samo u slucajno diskretnog vrijedjanja ili nekog drugog vida krsenja pravila.Zamislite da ste vi otvorili ovu temu i pisali iste postove kao Moggi (iznosili razgovore koji su vodjeni izmedju Moratti odnosno Facchettia i sudaca) , da li bi to bilo za ban ?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #81 na: Travanj 12, 2010, 23:55:42 » |
|
Mene vrije?a samo sto pise pod tim smrdljivim imenom na ovom forumu !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nraguz
|
 |
« Odgovor #82 na: Travanj 13, 2010, 06:06:31 » |
|
Mene vrije?a samo sto pise pod tim smrdljivim imenom na ovom forumu !
E, to sam i ja rekao!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Milano siamo noi!
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #83 na: Travanj 13, 2010, 08:23:52 » |
|
Ja nisam za to . Temu ne treba zatvarati jer Calciopoli 2 jos nije zavrsen , a i kad se zavrsi bilo bi lijepo da diskutujemo o tome.Ako bi ovaj dobio ban mi se samim tim postupkom spustamo na njihov nivo , sto nikako ne zelim.Ja bih mu dan bao samo u slucajno diskretnog vrijedjanja ili nekog drugog vida krsenja pravila.Zamislite da ste vi otvorili ovu temu i pisali iste postove kao Moggi (iznosili razgovore koji su vodjeni izmedju Moratti odnosno Facchettia i sudaca) , da li bi to bilo za ban ?
da smo mi otvorili tu temu bilo bi ok zato jer smo mi interisti i svi smo tu s foruma,ali temu nismo otvorili mi nego neki smrdljivi juventin...ja sam za to da se tema ne brise,neka ostane tema da mozemo mi komentirati,ali clan neka se obrise... pa hebote zasto bi mi vjecno bili tolerantni prema nekome jer kao ako nismo onda se spustamo na njihov na nivo,a mi na njihovim forumima nemamo pravo boravka niti 2 minute... ovo je virtualni svijet i sta mene briga ako sam ja u virtualnom svijetu na necijem smrdljivom nivou... juventin neka se brise,tema neka ostane
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #84 na: Travanj 13, 2010, 11:23:39 » |
|
Slazem se sa Pupiem tema stay govno out .. http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=57839ITALY, "Calciopoli" hearing set for today ev sve je pocelo vjerovatno jos traje Vjerujem da si dokaze proslejdio juve merda zalim tebe i tvoje postove INTER CAMPIONE ...juve merda
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lucciano_Moggi
Gost
|
 |
« Odgovor #85 na: Travanj 13, 2010, 11:27:12 » |
|
Sudjenje je otpocelo u 9:30 sati i trajat ce mislim negdje do 15 sati. Dokaze koje je prilozio Moggi bit ce saslusani 20 aprila odnosno za 7 dana kada je sljedece rociste. Predao je oko 100 cd-ova sa preko 3000 razgovora. Tih 3000 razgovora se odnosi na 11 timova Serie A medju kojima su inter, Milan, Roma, Palermo, Cagliari, Bologna, Reggina, Udinese itd. Pracenje Calciopolia ima uzivo na http://www.goal.com/en/live-update/105/calciopoli-trial-liveTrenutno advokati Moggia ispituju Auricchia koji ocigledno skriva neke dokaze. Casoria odnosno sudija bi mogao da odbaci optuznicu protiv Moggia nakon prilaganja ovih novih dokaza ili kako na goal.com pise:"Tuttosport are claiming that the accusation on Moggi of Association to Defraud could be thrown out by Casoria after accepting the new evidence." Sada je Auricchi priznao da je bio transkripovan razgovor izmedju Facchettia i Bergama gdje ovaj trazi da sudi Collina,ali nije uracunao to kao dokaz jer je mislio da nema neke vaznosti 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #86 na: Travanj 13, 2010, 11:31:03 » |
|
Bjesni dokaza majke mi i bjesnog portala Goal com oni zinu i slazu daj ba odrasti prihvati stvarnost da je Moggi najveci lopov u sportu to se je i dokazalo dzaba njemu i 1000 cd kad na njima vjerujem nema nista stetno za inter Ohladi malo popij koju pivu vjeruj uzalud je to sve nema od toga hljeba .... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lucciano_Moggi
Gost
|
 |
« Odgovor #87 na: Travanj 13, 2010, 11:33:47 » |
|
Bjesni dokaza majke mi i bjesnog portala Goal com oni zinu i slazu daj ba odrasti prihvati stvarnost da je Moggi najveci lopov u sportu to se je i dokazalo dzaba njemu i 1000 cd kad na njima vjerujem nema nista stetno za inter Ohladi malo popij koju pivu vjeruj uzalud je to sve nema od toga hljeba ....  Nesto si mi danas rano ustao, da nemas mozda nesanicu ili te mori insomnia 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lucciano_Moggi
Gost
|
 |
« Odgovor #88 na: Travanj 13, 2010, 11:44:48 » |
|
Moggi's first big bombshell of the day. Smiling and looking straight into the face of Auricchio: "I want to see what they do with Auricchio now after what he said today."
Ovdje su rijeci suvisne.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #89 na: Travanj 13, 2010, 11:59:52 » |
|
Moggi's first big bombshell of the day. Smiling and looking straight into the face of Auricchio: "I want to see what they do with Auricchio now after what he said today."
Ovdje su rijeci suvisne.
nisam jos nista napisao u ovoj temi, ali stvarno si malouman, ili si retardiran. nesta jesi. zasto bi bile rijeci tu suvisne? zato sto moggi potpaljuje? vec ako ces pratiti "calciopoli", onda to barem radi preko stranica kao gazzetta.it, a ne preko goal.coma i tuttosporta koje su najgore smece
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Lucciano_Moggi
Gost
|
 |
« Odgovor #90 na: Travanj 13, 2010, 12:04:03 » |
|
nisam jos nista napisao u ovoj temi, ali stvarno si malouman, ili si retardiran. nesta jesi. zasto bi bile rijeci tu suvisne? zato sto moggi potpaljuje?
vec ako ces pratiti "calciopoli", onda to barem radi preko stranica kao gazzetta.it, a ne preko goal.coma i tuttosporta koje su najgore smece
Nemoj me nasmijavati ziv bio. Ovo je uzivo i ovo ti nisu spekulacije.Ovdje nemas sta izmisliti nego prenosis onako kako jest i sta se desava u sudnici. Pokusajte kontaktirati normalno, a ne ko da ste rasli u diviljanam Amazonie. Komunikacija je veoma bitna faktor u covjekovom odgoju.Sad sam procjeni gdje pripadas.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #91 na: Travanj 13, 2010, 12:14:26 » |
|
Dj neka netko više izbriše primitivca sa našeg foruma, pa smrdljivac piše ve? 10-ak dana i nitko ništa !!
Totalno sam isprovociran, ali ne navodnim aferama i mogu?im kaznama, jer ako smo krivi.. ma uzmi 5 titula, ja svoja uvjerenja ne?u promijeniti, ali da neki primitivac sere po mom klubu, a u njegovom od lopovluka homoseksulaci ska?u sa balkona !!!! Pa to je nedopustivo i skandalozno.
Lijepo molim da ga momentalno izbrišete, pa neka informira o svemu kolege na svom forumu i navija?e Ascolia, Salernitane, Sassuaola, i ostalih ?lanova Serie BBBBBBBBBB
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #92 na: Travanj 13, 2010, 12:18:08 » |
|
Nemoj me nasmijavati ziv bio.
Ovo je uzivo i ovo ti nisu spekulacije.Ovdje nemas sta izmisliti nego prenosis onako kako jest i sta se desava u sudnici.
Pokusajte kontaktirati normalno, a ne ko da ste rasli u diviljanam Amazonie.
Komunikacija je veoma bitna faktor u covjekovom odgoju.Sad sam procjeni gdje pripadas.
Daj ti svima nama objesni svoje motive pisanja o ovoj temi na našem forumu ?? Što želiš posti?i, misliš da smo informati?ki neobrazovani, da ne znamo ?itati ili nešto tre?e ??
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #93 na: Travanj 13, 2010, 12:33:54 » |
|
vrlo je jasno zasto je doticni dosao na nas forum...on o ovoj temi moze diskutirati na svojem forumu,ali je dosao kod nas zbog provokacija i uopce ne razumijem zasto je dozvoljeno da on bude na forumu i zasto ga nraguz i drugi odbijaju maknuti. provocira zato sto je njegov klub drasticno kaznjen i potjeran u nizu ligu dok interu nije nista i sad cim se spominje inter dosao je ovdje kod nas provocirati,ovo je forum za navijace intera a ne za navijace juventusa ili milana...kao clan ovog foruma zelim da se svi navijaci juventusa,milana brisu s foruma i to odmah cim moderator uhvati vremena
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #94 na: Travanj 13, 2010, 13:10:18 » |
|
ja ovu temu zaklju?avam...jedino kolega nraguz, kada bude imao informacije neka je otklju?a i stavi novosti...ostali mogu samo ?itati... tj. kada bude presuda pravovaljana onda otklju?avamo i izlazimo sa video i pisanim materijalima, do tada  kolegi omraženog imena, ostavi nam lozinku sa tvog foruma ,pa ?emo tamo nastaviti postati...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|