Svibanj 22, 2012, 04:31:01 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: CSKA -Inter  (Posjeta: 1651 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #75 na: Travanj 06, 2010, 21:51:56 »

Eto ,i od mene par rije?i,nakon 7 faking godina,odosmo u polufinale Lige prvaka na megdan Kataloncima ,..eto gledam kao i Vi ovu agoniju Arsenala,Å¡ta im mali Argentinac radi,ne znam da li postoji kakvo rjeÅ¡enje za ovog lika  Undecided ,...al ako postoji ,tko ?e ga na?' ak ne?e naÅ¡ Jose Mourinho.Bar smo 50 % bolji od jeseni kad su nas zamalo deklasirali.DanaÅ¡nja tekma sa Rusima ,gledao sam samo drugo poluvrijeme,(bio na terapijama)....i doslovce  zaspao nakon 20 minuta ROFLMAO ROFLMAO ROFLMAO ,....jer se sve znalo    joÅ¡ od Wesovog topa u 6. minuti.Sad nek nam daju Fiore , mislim da nam je to klju?na tekma za scudetto,možda i dogovorit da nam puste tu  tekmu u zamjenu za kup  Grin Grin Grin  Pobjednik

P.S. Znam da je  OffTopic,...al ne mogu ve? poduže izraziti svoje pune  emocije putem  ve?ine  naÅ¡ih smajli?a koji su i dalje u banani  Roll Eyes,pa molim odgovorne da u?ine neÅ¡to u svezi s time  Inter zastava
« Zadnja izmjena: Travanj 06, 2010, 21:53:26 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #76 na: Travanj 06, 2010, 22:15:31 »

Kako nema rjesenja za Messija ? Kad udje Matrix i noge mu polomi da ne igra jos 2 godine , vidices da ima rjesenja  Cheesy Grin
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #77 na: Travanj 06, 2010, 22:30:29 »

Kako nema rjesenja za Messija ? Kad udje Matrix i noge mu polomi da ne igra jos 2 godine , vidices da ima rjesenja  Cheesy Grin

Znam da se zezaÅ¡  Wink,al mislim naravno na sportsko rjeÅ¡enje ,a ne ono po ?emu je naÅ¡ Marco cijelu karijeru poznat,  a to je  Å¡temanje po kostima Undecided
Evidentirano
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #78 na: Travanj 06, 2010, 22:35:05 »

Da...Bice to veliki problem , ali mislim da mi imamo jaku odbranu , mnogo jacu od ove desetkovane Arsenalove.Ne kazem da ce strpat Messija u dzep , ali sigurno mogu naci rjesenja za njeg , bar se nadam  Smiley
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #79 na: Travanj 06, 2010, 22:45:25 »

Odigrat kao protiv Chelseaja u Londonu i to je to.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #80 na: Travanj 06, 2010, 22:49:31 »

iskreno sumnjam u nas, tj sumnjao bi u ikog. barca je nevjerojatna. samo na neki jebeno lud dan vjerujem da možemo izvu?i POVOLJAN rezultat
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #81 na: Travanj 06, 2010, 22:54:29 »

Zasto toliko velicas Barcu ? Mislim , jesu oni najjaci , ali sta ti sad mislis , da Messi u svakoj tekmi moze dati po 4 gola i da ce ga u svakoj tekmi ovako ici ? Ja ne kazem , oni su bolji , ali to ne mora znaciti da ce nas proci...I Chelsea je glasio kao ''bolji'' od nas , pa smo im pojasnili sta je fudbal.I Real Madrid je bio ''bolji'' od ''malog'' Lyona koji ih je na kraju srusio.Lopta je okrugla , fudbal je nepredvidiv.Forza Inter Inter zastava
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #82 na: Travanj 06, 2010, 23:24:16 »

iskreno sumnjam u nas, tj sumnjao bi u ikog. barca je nevjerojatna. samo na neki jebeno lud dan vjerujem da možemo izvu?i POVOLJAN rezultat

Nema meni omiljenog smajli?a da pokažem uzdignutim prstom ,kaj mislim o toj ekipi,koju cijenim,...al kak naš trener kaže "Moji igra?i su najbolji na svijetu"....naš Jose ?e nešto smisliti... Inter zastava Inter zastava Pobjednik
Evidentirano
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #83 na: Travanj 06, 2010, 23:58:32 »

Nadam se da hoce ,jer mislim da ce u toj utakmici mnogo zavisiti od postavki trenera...
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #84 na: Travanj 07, 2010, 00:55:40 »

Zasto toliko velicas Barcu ? Mislim , jesu oni najjaci , ali sta ti sad mislis , da Messi u svakoj tekmi moze dati po 4 gola i da ce ga u svakoj tekmi ovako ici ? Ja ne kazem , oni su bolji , ali to ne mora znaciti da ce nas proci...I Chelsea je glasio kao ''bolji'' od nas , pa smo im pojasnili sta je fudbal.I Real Madrid je bio ''bolji'' od ''malog'' Lyona koji ih je na kraju srusio.Lopta je okrugla , fudbal je nepredvidiv.Forza Inter Inter zastava
ne može u svakoj ali zato u zadnjih 24 utakmice 28 golova  Chuska a koliko je puta u zadnjih 10 utakmica dao hattrick?  Chuska
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #85 na: Travanj 07, 2010, 01:01:26 »

Pa znam ja to sve...Ali opet nastavljam mojom logikom , da li to znaci da ce i nama dati hat trick ?  Smiley
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #86 na: Travanj 07, 2010, 01:10:32 »

Pa znam ja to sve...Ali opet nastavljam mojom logikom , da li to znaci da ce i nama dati hat trick ?  Smiley
ja ne znam šta to zna?i, ne mora on nama dat hattrick ne mora on niti jedan gol dat nama. samo znam da je impresivno i da izaziva strah i respekt. u prve 2 utakmice i nije nešto posebno odigrao protiv nas.
samo iznosim ?injenice koje se ne mogu i nema potrebe da se pobijaju. barca je strašna mom?ad i po svemu vjerojatno najbolja i ne bi bila sramota da ispadnemo od njih zato mi iskreno niti nije toliko važno kako ?emo pro?, samo da gledam lijepu utakmicu, da naši odigraju muški onako kako znaju
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #87 na: Travanj 07, 2010, 01:19:13 »

Pa i ja sam to sve isto rekao , samo sam malo optimisticniji od tebe , to je sve  Grin
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #88 na: Travanj 07, 2010, 01:23:24 »

Pa i ja sam to sve isto rekao , samo sam malo optimisticniji od tebe , to je sve  Grin
ne znam samo zaÅ¡to se ne bi trebao divit barci? iskreno ponosan sam Å¡to živim u ovom vremenu, kada mogu gledati messia. a ne kao oni Å¡to ?e morati kopati po youtubeu da vide kako je majstor igrao. jednostavno sam zapanjen i o?aran igrom te mom?adi. podatak da su u 20 min imali 160 pasova, a arsenal 36  Shocked Shocked
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #89 na: Travanj 07, 2010, 01:25:15 »

Ma i ja sam zadivljen , iako ih ne volim , svaka im cast , kapa dole.Treba im se diviti , ali ih se ne treba toliko bojati , da ulazimo u tu utakmicu kao da vec znamo da ce nas nabit 5-0 , nego se borit i pokusat dobit , jer znam da to mozemo kad hocemo  Inter zastava
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #90 na: Travanj 07, 2010, 22:18:01 »

pozz priijatelji da se nadovezem odma eto sto se tice velicanja Barce kao prvo da kazem i meni je draga veliki respect posebno prema Messiju Xaviu i INiesti ostalo prolazno I da dodam jos meni je drago kad kolega Ante navija za suprotno to je kombinacija dobrog uspjeha za nas INter Grin Grin Vjerujem da je Ante velik fan INtera ne bi bio ovde da nije (pozzz druze ) samo gleda realno stvari ISjecam se nasi duela u rasporavama Chelsea INTER Ja sam uvjeren da INter moze proci dalje da naravno bit ce tesko al sto da ne uz malo srece Inter ima tim koji moze svakog pobjedit isto kao i Barcelona .Ja vjerujem da cemo proci jer vjerujem u Mourinha i uovaj inter FORZA INTER al akobogda uskoro cemo i to docekat pa u Madridu ici gledat nas inter kako dize Trofej CL ...forza inter...  novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #91 na: Travanj 07, 2010, 23:13:38 »

pozz priijatelji da se nadovezem odma eto sto se tice velicanja Barce kao prvo da kazem i meni je draga veliki respect posebno prema Messiju Xaviu i INiesti ostalo prolazno I da dodam jos meni je drago kad kolega Ante navija za suprotno to je kombinacija dobrog uspjeha za nas INter Grin Grin Vjerujem da je Ante velik fan INtera ne bi bio ovde da nije (pozzz druze ) samo gleda realno stvari ISjecam se nasi duela u rasporavama Chelsea INTER Ja sam uvjeren da INter moze proci dalje da naravno bit ce tesko al sto da ne uz malo srece Inter ima tim koji moze svakog pobjedit isto kao i Barcelona .Ja vjerujem da cemo proci jer vjerujem u Mourinha i uovaj inter FORZA INTER al akobogda uskoro cemo i to docekat pa u Madridu ici gledat nas inter kako dize Trofej CL ...forza inter...  novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava
naravno prijatelju nek opet bude ko proÅ¡li put i ja se ne?u žalit Grin od tad imaÅ¡ pivu od mene, a ako opet budeÅ¡ u pravu imaÅ¡ gajbu  novija zastava
Evidentirano

amel86
Mladi clan
**

« Odgovor #92 na: Travanj 08, 2010, 12:46:43 »

bez ikakvih sumnji INTER ide u FINALE Smiley vjerujte ... Smiley Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

marda_pu
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #93 na: Travanj 08, 2010, 13:40:58 »

necu nista govorit svaka cast na prolasku u polufinale nakon toliko godina a sad se nadam da cemo sa barcom odigrat na najvisem nivou i da mozemo pobjedit, nismo favoriti pa sta mozda jos bolje nije na nama nikakav pritisak jer nakon sto smo razbili prokletstvo osmine finala yess da mozemo svasta i nista mozemo unistit barcu a moze nama messi zabit i 5 komada....necu nista govorit dal cemo proc ili ne ali u svakom slucaju jos malo se veselimo pa onda razmisljat o barci prvo idu na red dva put viole pa onda ?ubrentus pa tek je onda na redu barca.... baklja for in baklja for in baklja for in baklja for in
Evidentirano

ZA INTER JA DA BIH SVE NANANANANA
Pazza-Inter
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #94 na: Travanj 08, 2010, 16:51:35 »

novija zastava novija zastava al onom Fejevu moramo kapu skinuti sta lik brani... nije normalan...ili pak sta je MILITO fulao
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #95 na: Travanj 08, 2010, 20:30:21 »

Pa Milito je sutao tacno u njega  Undecided
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #96 na: Travanj 08, 2010, 23:11:45 »

bez ikakvih sumnji INTER ide u FINALE Smiley vjerujte ... Smiley Inter zastava Inter zastava
I OSVAJAMO
http://inter.it/aas/news/reader?N=33641&L=en&IDINI=33643
koja ljubav igraca bas ljepo vidjet da su kao jedna porodica a to je ljepo ...sretno i da nam donesete sve trofeje SCUDETTO CL CUP SUPERCUP .. novija zastava
Evidentirano

interista4ever
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #97 na: Travanj 10, 2010, 11:37:07 »

niako nisam moga na forum.ali nikad nije kasno.evo samo da ?estitam momcima na pobjedi.sada idemo na barcu.forza novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava novija zastava
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #98 na: Travanj 10, 2010, 12:02:17 »

oni koji koriste internet explorer su se žalili ali sada je sve u redu, nadam se. Buky je pokušao ukloniti ali nije mogao ništa prona?i i to se doga?alo samo sa tim pretraživa?em.
Evidentirano

Str: 1 2 3 [4]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!