|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #75 na: Travanj 06, 2010, 21:51:56 » |
|
Eto ,i od mene par rije?i,nakon 7 faking godina,odosmo u polufinale Lige prvaka na megdan Kataloncima ,..eto gledam kao i Vi ovu agoniju Arsenala,šta im mali Argentinac radi,ne znam da li postoji kakvo rješenje za ovog lika  ,...al ako postoji ,tko ?e ga na?' ak ne?e naš Jose Mourinho.Bar smo 50 % bolji od jeseni kad su nas zamalo deklasirali.Današnja tekma sa Rusima ,gledao sam samo drugo poluvrijeme,(bio na terapijama)....i doslovce zaspao nakon 20 minuta  ,....jer se sve znalo  još od Wesovog topa u 6. minuti.Sad nek nam daju Fiore , mislim da nam je to klju?na tekma za scudetto,možda i dogovorit da nam puste tu tekmu u zamjenu za kup  P.S. Znam da je  ,...al ne mogu ve? poduže izraziti svoje pune emocije putem ve?ine naših smajli?a koji su i dalje u banani  ,pa molim odgovorne da u?ine nešto u svezi s time
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 06, 2010, 21:53:26 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #76 na: Travanj 06, 2010, 22:15:31 » |
|
Kako nema rjesenja za Messija ? Kad udje Matrix i noge mu polomi da ne igra jos 2 godine , vidices da ima rjesenja 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #77 na: Travanj 06, 2010, 22:30:29 » |
|
Kako nema rjesenja za Messija ? Kad udje Matrix i noge mu polomi da ne igra jos 2 godine , vidices da ima rjesenja  Znam da se zezaš  ,al mislim naravno na sportsko rješenje ,a ne ono po ?emu je naš Marco cijelu karijeru poznat, a to je štemanje po kostima 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #78 na: Travanj 06, 2010, 22:35:05 » |
|
Da...Bice to veliki problem , ali mislim da mi imamo jaku odbranu , mnogo jacu od ove desetkovane Arsenalove.Ne kazem da ce strpat Messija u dzep , ali sigurno mogu naci rjesenja za njeg , bar se nadam 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #79 na: Travanj 06, 2010, 22:45:25 » |
|
Odigrat kao protiv Chelseaja u Londonu i to je to.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #80 na: Travanj 06, 2010, 22:49:31 » |
|
iskreno sumnjam u nas, tj sumnjao bi u ikog. barca je nevjerojatna. samo na neki jebeno lud dan vjerujem da možemo izvu?i POVOLJAN rezultat
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #81 na: Travanj 06, 2010, 22:54:29 » |
|
Zasto toliko velicas Barcu ? Mislim , jesu oni najjaci , ali sta ti sad mislis , da Messi u svakoj tekmi moze dati po 4 gola i da ce ga u svakoj tekmi ovako ici ? Ja ne kazem , oni su bolji , ali to ne mora znaciti da ce nas proci...I Chelsea je glasio kao ''bolji'' od nas , pa smo im pojasnili sta je fudbal.I Real Madrid je bio ''bolji'' od ''malog'' Lyona koji ih je na kraju srusio.Lopta je okrugla , fudbal je nepredvidiv.Forza Inter 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #82 na: Travanj 06, 2010, 23:24:16 » |
|
iskreno sumnjam u nas, tj sumnjao bi u ikog. barca je nevjerojatna. samo na neki jebeno lud dan vjerujem da možemo izvu?i POVOLJAN rezultat
Nema meni omiljenog smajli?a da pokažem uzdignutim prstom ,kaj mislim o toj ekipi,koju cijenim,...al kak naš trener kaže "Moji igra?i su najbolji na svijetu"....naš Jose ?e nešto smisliti... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #83 na: Travanj 06, 2010, 23:58:32 » |
|
Nadam se da hoce ,jer mislim da ce u toj utakmici mnogo zavisiti od postavki trenera...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #84 na: Travanj 07, 2010, 00:55:40 » |
|
Zasto toliko velicas Barcu ? Mislim , jesu oni najjaci , ali sta ti sad mislis , da Messi u svakoj tekmi moze dati po 4 gola i da ce ga u svakoj tekmi ovako ici ? Ja ne kazem , oni su bolji , ali to ne mora znaciti da ce nas proci...I Chelsea je glasio kao ''bolji'' od nas , pa smo im pojasnili sta je fudbal.I Real Madrid je bio ''bolji'' od ''malog'' Lyona koji ih je na kraju srusio.Lopta je okrugla , fudbal je nepredvidiv.Forza Inter  ne može u svakoj ali zato u zadnjih 24 utakmice 28 golova  a koliko je puta u zadnjih 10 utakmica dao hattrick? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #85 na: Travanj 07, 2010, 01:01:26 » |
|
Pa znam ja to sve...Ali opet nastavljam mojom logikom , da li to znaci da ce i nama dati hat trick ? 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #86 na: Travanj 07, 2010, 01:10:32 » |
|
Pa znam ja to sve...Ali opet nastavljam mojom logikom , da li to znaci da ce i nama dati hat trick ?  ja ne znam šta to zna?i, ne mora on nama dat hattrick ne mora on niti jedan gol dat nama. samo znam da je impresivno i da izaziva strah i respekt. u prve 2 utakmice i nije nešto posebno odigrao protiv nas. samo iznosim ?injenice koje se ne mogu i nema potrebe da se pobijaju. barca je strašna mom?ad i po svemu vjerojatno najbolja i ne bi bila sramota da ispadnemo od njih zato mi iskreno niti nije toliko važno kako ?emo pro?, samo da gledam lijepu utakmicu, da naši odigraju muški onako kako znaju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #87 na: Travanj 07, 2010, 01:19:13 » |
|
Pa i ja sam to sve isto rekao , samo sam malo optimisticniji od tebe , to je sve 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #88 na: Travanj 07, 2010, 01:23:24 » |
|
Pa i ja sam to sve isto rekao , samo sam malo optimisticniji od tebe , to je sve  ne znam samo zašto se ne bi trebao divit barci? iskreno ponosan sam što živim u ovom vremenu, kada mogu gledati messia. a ne kao oni što ?e morati kopati po youtubeu da vide kako je majstor igrao. jednostavno sam zapanjen i o?aran igrom te mom?adi. podatak da su u 20 min imali 160 pasova, a arsenal 36 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #89 na: Travanj 07, 2010, 01:25:15 » |
|
Ma i ja sam zadivljen , iako ih ne volim , svaka im cast , kapa dole.Treba im se diviti , ali ih se ne treba toliko bojati , da ulazimo u tu utakmicu kao da vec znamo da ce nas nabit 5-0 , nego se borit i pokusat dobit , jer znam da to mozemo kad hocemo 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #90 na: Travanj 07, 2010, 22:18:01 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #91 na: Travanj 07, 2010, 23:13:38 » |
|
naravno prijatelju nek opet bude ko prošli put i ja se ne?u žalit  od tad imaš pivu od mene, a ako opet budeš u pravu imaš gajbu 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
amel86
|
 |
« Odgovor #92 na: Travanj 08, 2010, 12:46:43 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
marda_pu
|
 |
« Odgovor #93 na: Travanj 08, 2010, 13:40:58 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ZA INTER JA DA BIH SVE NANANANANA
|
|
|
|
Pazza-Inter
|
 |
« Odgovor #94 na: Travanj 08, 2010, 16:51:35 » |
|
 al onom Fejevu moramo kapu skinuti sta lik brani... nije normalan...ili pak sta je MILITO fulao
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #95 na: Travanj 08, 2010, 20:30:21 » |
|
Pa Milito je sutao tacno u njega 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
interista4ever
|
 |
« Odgovor #97 na: Travanj 10, 2010, 11:37:07 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #98 na: Travanj 10, 2010, 12:02:17 » |
|
oni koji koriste internet explorer su se žalili ali sada je sve u redu, nadam se. Buky je pokušao ukloniti ali nije mogao ništa prona?i i to se doga?alo samo sa tim pretraživa?em. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|