|
silenT
|
 |
« na: Travanj 02, 2010, 12:41:04 » |
|
Subota, 03.04.2010. u 15:00h: INTER - BOLOGNASudi Luca Banti. U prvom dijelu sezone Inter je slavio 3-1..
http://www.youtube.com/v/BhWus88ZdnA&rel=1Strijelci su bili MILITO, BALOTELLI i CAMBIASSO U ovoj utakmici je o?ekivat samo POBJEDU i ništa drugo ne dolazi u obzir... Mogu?a formacija:J.Cesar, Maicon, Materazzi, Cordoba, J.Zanetti, Mariga, Cambiasso, Stankovi?, Pandev, Quaresma, Eto'oEvo i jedna šala legendarnog Scarpinija na InterChannelu... - Nakon tekme protiv CSKA je Stankovi? imao poduži intervju na InterChannelu sa Scarpinijem i Cauetom i na kraju se osvrnuo na tekmu protiv Bologne.. Kaže Scarpini: "?eka nas teška utakmica, a i falit ?e dosta važnih igra?a..." Deki: "Inter je jaka ekipa, ima nas 25 i ne?e bit problema zamjenit one koje fale..." Scarpini: "Trenutno nas je 24..."- Naravno odnose?i se na mutu iz Gane Balotellija 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 02, 2010, 12:45:51 od wHySoSeri0us. »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #1 na: Travanj 02, 2010, 14:55:15 » |
|
vjerujem u pobjedu, de?ke je krenulo
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #2 na: Travanj 02, 2010, 15:48:54 » |
|
ma idemo po pobjedu sa svim raspoloživim sredstvima,nadam se da bari može izvu?i x protiv rome ipak su protiv nas odigrali tako 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
marda_pu
|
 |
« Odgovor #3 na: Travanj 02, 2010, 16:05:28 » |
|
J.Cesar, Maicon, Materazzi, Cordoba, J.Zanetti, Mariga, Cambiasso, Stankovi?, Pandev, Quaresma, Eto'o
il capitano neigra zbog kartona
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
ZA INTER JA DA BIH SVE NANANANANA
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #4 na: Travanj 02, 2010, 17:22:45 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #5 na: Travanj 02, 2010, 17:44:26 » |
|
Moramo i dobicemo ovo.Nista osim pobjede , nije bitno ko je povrijedjen , ko ima kartone , ko ne igra , ko igra , pobijedit' se mora ! Volio bih vidjeti Q da starta  Forza Inter 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #6 na: Travanj 02, 2010, 18:42:46 » |
|
il capitano neigra zbog kartona
da .. tek sad skužih.. Za ne povjerovati: Zanetti propušta utakmicu nakon tri i pol godineLEGENDARNI argentinski nogometaš i aktualni kapetan Intera Javier Zanetti propustit ?e subotnji okršaj svoga kluba protiv Bologne u 32. kolu talijanske Serije A. Ova vijest sama po sebi i ne bi bila toliko zanimljiva da se iza nje ne skriva nevjerojatan podatak koji kaže da ?e Zanettiju to biti prva propuštena utakmica u talijanskom prvenstvu u posljednje tri i pol godine! To?nije, nekadašnji brani?, a danas veznjak posljednji put za Inter u Seriji A nije igrao 25. listopada 2006. godine u pobjedi protiv Livorna (4:1). Tada je ostao na klupi tijekom svih 90 minuta, ali nakon toga je zabetonirao svoje mjesto u srednjem redu, prepustivši poziciju desnog brani?a Brazilcu Maiconu. U 133 utakmice otada, pod palicom nekadašnjeg trenera Roberta Mancinija i današnjeg Josea Mourinha, 36-godišnji Argentinac je nezaobilazna karika. Nije pretrpio nijednu ozljedu, ni suspenziju, niti su ga treneri odmarali. U subotu ?e Mourinho ipak morati prona?i novo rješenje za Zanettijevu poziciju jer je kapetan suspendiran zbog akumuliranih žutih kartona. RESPECT LEGENDO 
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Travanj 02, 2010, 18:44:17 od wHySoSeri0us. »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #7 na: Travanj 02, 2010, 20:29:44 » |
|
Evo i odabranih:Portieri: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar, 21 Paolo Orlandoni; Difensori: 2 Ivan Cordoba, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon; Centrocampisti: 5 Dejan Stankovic, 7 Ricardo Quaresma, 8 Thiago Motta, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 15 Rene Krhin, 17 Mariga, 19 Esteban Cambiasso; Attaccanti: 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 45 Mario Balotelli. Ništa osim tri boda ne dolazi u obzir... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #8 na: Travanj 02, 2010, 21:40:35 » |
|
znaci zbog kartona nema maicona, lucia, zanettia, eto'oa!!! sneijder je danas odradio trening i sve je uredu, konkurira za sastav ja cak ocekujem da ce zaigrat..... santon i balotelli su ponovo u kadru...... netreba ih podcjenit al ovo moramo pobjedit, jos njima ne igra mislim di vaio ako sam dobro upratio!!! moramo doc do laka 3 boda....
prvi put nemam pojma kakav bi mogo sastav zaigrat u interu, oce li uopce ovaj put izvest 4-3-3 i oce li u tom slucaju pocet s quaresmom il s balotelliem :O
po meni moguci sastav:
-------------------cesar------------------
--santon-----matirx------samuel---chivu---
--------stankovic--cambiasso---motta-----
---------------sneijder-------------------
---------pandev--------milito-------------
iako bi volio da quaresma pocne al to je vrlo tesko al kako u zadnje vrijeme mourinho dosta tijekom meca mjenja taktike nebi me iznenadilo da zaigraju u isto vrijeme i quaresma i balotelli s klupe te mozda mariga il muntari!!! idemo po pobjedu bez nekoliko vaznih igraca
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Forza
|
 |
« Odgovor #9 na: Travanj 03, 2010, 00:40:48 » |
|
Quaresmu treba od prve ?isto da se zabavi raja na stadionu
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #10 na: Travanj 03, 2010, 09:10:50 » |
|
eheheh sa svojim potezima kad predje jednog hoce jos i ja bi ga volio gledati da odigra dobro dosad je bio dobar protiv mali timova zadnji primjer je Livorno  sretno nadam se nova 3 boda i FORZA INTER FORZA BARI
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #11 na: Travanj 03, 2010, 10:47:24 » |
|
zabavi ili nazivcira?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #12 na: Travanj 03, 2010, 13:44:29 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #13 na: Travanj 03, 2010, 14:00:18 » |
|
... a kiša pada i to jako, stadion poluprazan, u stvari, najslabija posjeta ove sezone, tako da sumnjam u neko veliko navijanje !
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #14 na: Travanj 03, 2010, 14:01:57 » |
|
... a kiša pada i to jako, stadion poluprazan, u stvari, najslabija posjeta ove sezone, tako da sumnjam u neko veliko navijanje !
tj vrije?anje bale 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #15 na: Travanj 03, 2010, 14:02:09 » |
|
fuj fuj fuj fuj... igra mulavi ganac... pu .. ne?u ni gledat utakmicu... dabogda mu nogu slomili
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #16 na: Travanj 03, 2010, 14:04:05 » |
|
Santon na desnom boku,Cris lijevo....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #17 na: Travanj 03, 2010, 14:06:37 » |
|
ozbiljni i ja mrzim balotellia no daj brate smanji signature jer je ogroman, ugl bolje da te ja upozorim nego da "ljutiš" admine 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
silenT
|
 |
« Odgovor #18 na: Travanj 03, 2010, 14:09:03 » |
|
hahaha... hvala brate sad ?u ga umanjit.. šta Milito promašiiii 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #19 na: Travanj 03, 2010, 14:10:33 » |
|
Stvaron, što je promašio, to ina?e sa lako?om zabija
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #20 na: Travanj 03, 2010, 14:12:25 » |
|
A daj , sta masaju.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #21 na: Travanj 03, 2010, 14:13:32 » |
|
Igra je dobra , gol visi u zraku 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #22 na: Travanj 03, 2010, 14:16:00 » |
|
Sada nakon dvije mrtve šanse, idu?a mora biti gol !!
Malo me ?udi navijanje, Bali na svaku plješ?u, iznena?uju?a podrška nakon svega
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|