|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #75 na: Oujak 31, 2010, 21:09:42 » |
|
MILITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #77 na: Oujak 31, 2010, 21:10:36 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #78 na: Oujak 31, 2010, 21:10:56 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #79 na: Oujak 31, 2010, 21:12:02 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #80 na: Oujak 31, 2010, 21:12:37 » |
|
Samo cu da kazem hvala dragom Bogu nikom vise i hvala Militoo ...FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #81 na: Oujak 31, 2010, 21:15:05 » |
|
Jaooooo....Pandeeev , pa zabij za 2 - 0 sta se saplices 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #82 na: Oujak 31, 2010, 21:16:04 » |
|
Ovaj s crte spasi gol
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #83 na: Oujak 31, 2010, 21:28:34 » |
|
Jel moguce sta je Sneijder promasio 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
levis
|
 |
« Odgovor #84 na: Oujak 31, 2010, 21:29:05 » |
|
Umjesto da im strpamo 3 komada i mirno na uzvrat mi promasujemo ciste zicere.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #85 na: Oujak 31, 2010, 21:32:12 » |
|
Imamo 25 suteva na gol , 10 u okvir i 1 gol - nesto se mora poraditi na realizaciji.A zamlo da nam ljudi zabiju ni iz cega 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Antonio
|
 |
« Odgovor #86 na: Oujak 31, 2010, 21:38:36 » |
|
Nije loše, ali moglo je i bolje. Pandev je danas opet bio ispod prosjeka ( takav mi je zadnjih nekoliko utakmica ) CSKA ?e doma morati dati gol i morat ?e se otvoriti i tu je naša šansa, mislim da nam je tamo jedan gol dovoljan, jer oni ne mogu nama dati tri
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #87 na: Oujak 31, 2010, 21:39:01 » |
|
 Inter 1-0 CSKA  Cestitam svima na pobjedi.Mogli smo zabiti 3-4 komada , ali dobro je i ovako , samo nek je pobjeda 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #88 na: Oujak 31, 2010, 21:39:24 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #89 na: Oujak 31, 2010, 21:41:43 » |
|
dobro je da smo pobjedili ja sam presretan sretno za 7 dana nadam se da ce nasi skontat da treba malo vise od ovakve igre za prolaz.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #90 na: Oujak 31, 2010, 21:43:36 » |
|
dobro je da smo pobjedili ja sam presretan sretno za 7 dana nadam se da ce nasi skontat da treba malo vise od ovakve igre za prolaz.
Igra i nije bila toliko losa , jedna od boljih partija u zadnjih mjesec dana.Falila je samo zavrsnica , dodju do 16-erca njih cetvorica i pocnu previse kombinovat i na kraju sut izblokiran , il Akinfeev skine , il promase sto bih ja dao....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #91 na: Oujak 31, 2010, 21:44:08 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #92 na: Oujak 31, 2010, 21:45:11 » |
|
Ako sam dobro shvatio Krasic propusta utakmicu u Moskvi ? Ako jesam , to je extra 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #93 na: Oujak 31, 2010, 21:46:56 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #94 na: Oujak 31, 2010, 21:51:26 » |
|
Moj kralju nema veze sto je umjetna trava bar ja tako gledam kako je rudaru u jami kako je nekom na gradjevini kako je doktoru u hitnoj To su gluposti na koje se ja iznerviram umor ovo ono umjetna trava.... Pa kako ih nije stid kukat zalit se zaradjujuju preko 3 miliona eura gosinje i oni se nesto zale Ima da igraju i na cesti  ;DOcekujem prolaz protiv CSKA ako ne prodju nek se stide i srame ...i Da ima pregled sazetak na RTS 1 o interu ...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #95 na: Oujak 31, 2010, 22:01:42 » |
|
Gledam sad na Rai 1 reakciju Balotellija na gol Milita; svi oko njega na tribini sko?ili od sre?e a on mrtvo-hladno i dalje sjedi i nakon par sekundi zaplješ?e ali totalno preko one stvari!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
goran_pandev
|
 |
« Odgovor #97 na: Oujak 31, 2010, 22:08:25 » |
|
Sta pricate da je pandev los vi sigurno ni ste gledali tekmu bio e vise aktivan nego milito i eto nije imao ni jedno pogresno dodavajne, na njega su uradeni 5 prekrsaj u zoni suta odlicno je sirio igru a to sto nije uslo sa gol linie uradio je sve fubalski izbacio je golmana i sutirao plus decko igra na pozicija na koju nije igrao nikad u zivotu i e vise nego solidan(kvarezma cel zivot igra po boku pa igra kao prvi put da vidi loptu).Misli da stankovic danas posle duze vreme je odigrao za cistu desetku svugda je bio i u napad i u odbrani.Odigrali smo perfektno drugo poluvreme samo smo se posteno ispromasivali a najbojli igrac cska golman akinfeev.Verujem da ce jedan nula bice dovolno za revans.FORZZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #98 na: Oujak 31, 2010, 22:15:55 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #99 na: Oujak 31, 2010, 22:17:22 » |
|
znaci nismo primili gol sto je najvaznije, prvo pol. smo igrali katastrofa, drugo smo se razigrali i ako bi prije utakmice potpisao 1:0 sad mi nekako zao sto im vise nismo utrpali a morali smo, steta za ono valjanje pandeva ala suker.... inace pandev najlosiji, dosta van forme, al ovaj put je za razliku od predhodnih meceva bio dosta u utakmici.... eto'o napokon aktivan i to samo u drugom poluvremenu, ovo mu je po meni najbolje poluvrijeme u interu!!! sneijder motorican, cambiasso na zadatku, stankovic napokon odlican, matrix fala za sve al oprosti se, samuel vrlo dobar, zanetti kapitenski, maicon borben napokon! cesar na zadatku....
ne igra im iducu utakmicu krasic i aldonin.... znaci stransu prednost imamo, umjetna trava samo da nebude ozljeda
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|