Svibanj 22, 2012, 04:23:46 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 2 3 [4] 5   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter - CSKA Moskva  (Posjeta: 1950 puta)
0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
Interf@n
Super clan

« Odgovor #75 na: Oujak 31, 2010, 21:09:42 »

MILITOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO  Chuska  Inter zastava
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #76 na: Oujak 31, 2010, 21:10:22 »

Il Principe Diego Militoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo  Inter zastava Pobjednik
Evidentirano
matrixpg
Super clan

« Odgovor #77 na: Oujak 31, 2010, 21:10:36 »

gooooooooooooooollllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll ajmooooooooooooooo joooooooossssssssssssssssssssssssss  Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #78 na: Oujak 31, 2010, 21:10:56 »

Diegoooo Militoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Tako jeeeeee Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

interista herceg
Super clan

« Odgovor #79 na: Oujak 31, 2010, 21:12:02 »

kako to majstorski radi milito jedan trzaj pa Å¡ut i gooooooooooooooollllllllllllllllllllll  Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #80 na: Oujak 31, 2010, 21:12:37 »

Samo cu da kazem hvala dragom Bogu nikom vise i hvala Militoo ...FORZA INTER
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #81 na: Oujak 31, 2010, 21:15:05 »

Jaooooo....Pandeeev , pa zabij za 2 - 0 sta se saplices Undecided
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #82 na: Oujak 31, 2010, 21:16:04 »

Ovaj s crte spasi gol  Undecided
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #83 na: Oujak 31, 2010, 21:28:34 »

Jel moguce sta je Sneijder promasio  Huh?
Evidentirano

levis
Super clan

« Odgovor #84 na: Oujak 31, 2010, 21:29:05 »

Umjesto da im strpamo 3 komada i mirno na uzvrat mi promasujemo ciste zicere.
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #85 na: Oujak 31, 2010, 21:32:12 »

Imamo 25 suteva na gol , 10 u okvir i 1 gol - nesto se mora poraditi na realizaciji.A zamlo da nam ljudi zabiju ni iz cega  Angry
Evidentirano

Antonio
Super clan

« Odgovor #86 na: Oujak 31, 2010, 21:38:36 »

Nije loše, ali moglo je i bolje. Pandev je danas opet bio ispod prosjeka ( takav mi je zadnjih nekoliko utakmica )
CSKA ?e doma morati dati gol i morat ?e se otvoriti i tu je naša šansa, mislim da nam je tamo jedan gol dovoljan, jer oni ne mogu nama dati tri
Evidentirano
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #87 na: Oujak 31, 2010, 21:39:01 »

Inter zastava
Inter 1-0 CSKA
Inter zastava

Cestitam svima na pobjedi.Mogli smo zabiti 3-4 komada , ali dobro je i ovako , samo nek je pobjeda Inter zastava
Evidentirano

matrixpg
Super clan

« Odgovor #88 na: Oujak 31, 2010, 21:39:24 »

koje sanse i samo 1-0 al swe u swemu dobro je vazno je da nismo primili gol . Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #89 na: Oujak 31, 2010, 21:41:43 »

koje sanse i samo 1-0 al swe u swemu dobro je vazno je da nismo primili gol . Inter zastava Inter zastava Inter zastava
dobro je da smo pobjedili ja sam presretan sretno za 7 dana nadam se da ce nasi skontat da treba malo vise od ovakve igre za prolaz.
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #90 na: Oujak 31, 2010, 21:43:36 »

dobro je da smo pobjedili ja sam presretan sretno za 7 dana nadam se da ce nasi skontat da treba malo vise od ovakve igre za prolaz.

Igra i nije bila toliko losa , jedna od boljih partija u zadnjih mjesec dana.Falila je samo zavrsnica , dodju do 16-erca njih cetvorica i pocnu previse kombinovat i na kraju sut izblokiran , il Akinfeev skine , il promase sto bih ja dao....
Evidentirano

matrixpg
Super clan

« Odgovor #91 na: Oujak 31, 2010, 21:44:08 »

prvo poluvrijeme je bilo ocajno a u drugom smo stvorili dosta sansi mislim da ce mou to organizovat u moskvi nas swaki nerijeseni rezultat vodi dalje.jedino je malo zeznuto sto je umjetna trava  Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #92 na: Oujak 31, 2010, 21:45:11 »

Ako sam dobro shvatio Krasic propusta utakmicu u Moskvi ? Ako jesam , to je extra  Grin
Evidentirano

matrixpg
Super clan

« Odgovor #93 na: Oujak 31, 2010, 21:46:56 »

ne brine mene krasic nego akinfejev  Grin Grin Grin Grin
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #94 na: Oujak 31, 2010, 21:51:26 »

prvo poluvrijeme je bilo ocajno a u drugom smo stvorili dosta sansi mislim da ce mou to organizovat u moskvi nas swaki nerijeseni rezultat vodi dalje.jedino je malo zeznuto sto je umjetna trava  Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Moj kralju nema veze sto je umjetna trava bar ja tako gledam kako je rudaru u jami kako je nekom na gradjevini kako je doktoru u hitnoj To su gluposti na koje se ja iznerviram umor ovo ono umjetna trava.... Pa kako ih nije stid kukat zalit se  zaradjujuju preko 3 miliona eura gosinje  i oni se nesto zale Ima da igraju i na cesti  Grin ;DOcekujem prolaz protiv CSKA ako ne prodju nek se stide i srame ...i Da ima pregled sazetak na RTS 1 o interu ...
Evidentirano

Interf@n
Super clan

« Odgovor #95 na: Oujak 31, 2010, 22:01:42 »

Gledam sad na Rai 1 reakciju Balotellija na gol Milita; svi oko njega na tribini sko?ili od sre?e a on mrtvo-hladno i dalje sjedi i nakon par sekundi zaplješ?e ali totalno preko one stvari!
Evidentirano

nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #96 na: Oujak 31, 2010, 22:07:20 »

pobjeda nije sad bitno koliko razlike je tribalo bit,najbitnije da smo dobili i da smo u prednosti.oni ?e morat napast a mi iz kontre zabit 1-2 komada i ulazimo u to toliko prižekljkivano polufinale!!!!!!!!

forca Inter!!!!!!! Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
goran_pandev
Pocetnik
*

« Odgovor #97 na: Oujak 31, 2010, 22:08:25 »

Sta pricate da je pandev los vi sigurno ni ste gledali tekmu bio e vise aktivan nego milito i eto nije imao ni jedno pogresno dodavajne, na njega su uradeni 5 prekrsaj u zoni suta  odlicno je sirio igru a to sto nije uslo sa gol linie uradio je sve fubalski izbacio je golmana i sutirao plus decko igra na pozicija na koju nije igrao nikad u zivotu i e vise nego solidan(kvarezma cel zivot igra po boku pa igra kao prvi put da vidi loptu).Misli da stankovic danas posle duze vreme je odigrao za cistu desetku svugda je bio i u napad i u odbrani.Odigrali smo perfektno drugo poluvreme samo smo se posteno ispromasivali a najbojli igrac cska golman akinfeev.Verujem da ce jedan nula bice dovolno za revans.FORZZA INTER
Evidentirano
matrixpg
Super clan

« Odgovor #98 na: Oujak 31, 2010, 22:15:55 »

kad gledas ovaj pregled onda stvarno pomislim da smo trebali zabiti vise sto je sigurno sigurno al sta je tu je idemo mi sad dobit bolonju sa promijesanim sastavom ,pa napast cska u moskvi i pokusati na sve moguce nacine da se domognemo tog finala i poslije svih malera koji nas biju ostvarit san i vidjeti ovaj pehar u rukama il capitana zanetia FORZA RAGAZZI!!!!! Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano

goca_flash
Super clan

« Odgovor #99 na: Oujak 31, 2010, 22:17:22 »

znaci nismo primili gol sto je najvaznije, prvo pol. smo igrali katastrofa, drugo smo se razigrali i ako bi prije utakmice potpisao 1:0 sad mi nekako zao sto im vise nismo utrpali a morali smo, steta za ono valjanje pandeva ala suker.... inace pandev najlosiji, dosta van forme, al ovaj put je za razliku od predhodnih meceva bio dosta u utakmici.... eto'o napokon aktivan i to samo u drugom poluvremenu, ovo mu je po meni najbolje poluvrijeme u interu!!! sneijder motorican, cambiasso na zadatku, stankovic napokon odlican, matrix fala za sve al oprosti se, samuel vrlo dobar, zanetti kapitenski, maicon borben napokon! cesar na zadatku....

ne igra im iducu utakmicu krasic i aldonin.... znaci stransu prednost imamo, umjetna trava samo da nebude ozljeda
Evidentirano

....potpuno trijezan umirem....
 Str: 1 2 3 [4] 5   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!