Svibanj 22, 2012, 04:23:24 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 3 4 [5]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Inter - CSKA Moskva  (Posjeta: 1950 puta)
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
matrixpg
Super clan

« Odgovor #100 na: Oujak 31, 2010, 22:17:39 »

ADNANE TREBAS MI NA MSN  Chuska Chuska OffTopic
Evidentirano

E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco
lui diceva che la serie A e nel nostro dna
io non rubo il campionato
ed in serie B non son mai stato!
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #101 na: Oujak 31, 2010, 22:19:33 »

bravo de?ki! reza odli?na, bar po meni joÅ¡ sam ju i "predvidio"  Grin ugl u gostima ?e biti dosta teÅ¡ko ali ne vjerujem da nam mogu dat viÅ¡e od jednog gola, ako i to. lucio se vra?a, njima nema krasi?a i aldonina. sve u svemu zadovoljan sam
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #102 na: Oujak 31, 2010, 22:25:38 »

Gledam sad na Rai 1 reakciju Balotellija na gol Milita; svi oko njega na tribini sko?ili od sre?e a on mrtvo-hladno i dalje sjedi i nakon par sekundi zaplješ?e ali totalno preko one stvari!
ma zaboli me za njim  Grin Grin ;Da za Pandeva ono sto sam ja vidio gledao sada dobar je bio zasto pljuvat po covjeku bio je ok da je zabio ono sto onaj skide sa linije bio bi heroj na forumu ..i te stvari  Inter zastava
Evidentirano

Rigzi
Stalni clan

« Odgovor #103 na: Oujak 31, 2010, 22:27:19 »

neka ... makar bi vise volio da je 2-0 al necemo cjepidlacit............bitno da je pobjeda .............pridruzujem se cestikama ..... Inter zastava Inter zastava Pobjednik Pobjednik
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #104 na: Oujak 31, 2010, 22:32:05 »

ma zaboli me za njim  Grin Grin ;Da za Pandeva ono sto sam ja vidio gledao sada dobar je bio zasto pljuvat po covjeku bio je ok da je zabio ono sto onaj skide sa linije bio bi heroj na forumu ..i te stvari  Inter zastava
bio je ok, malo je pao u formi s obzirom na prvotne partije. nitko ga nije pljuvao  Wink
Evidentirano

getz15
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #105 na: Oujak 31, 2010, 23:01:35 »

dobra tekma naÅ¡e mom?adi,Å¡teta Å¡to ima nismo utrpali joÅ¡ koji gol,ali u uzvratu ?emo im to nadoknadit,vra?a se i Lucio,a njima ?e faliti Aldonin i Krasi?,tutto finito! ?ujemo se prije polufinalne tekme  Wink
Evidentirano

?perche siamo i fratelli del mondo?
Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #106 na: Oujak 31, 2010, 23:02:44 »

bio je ok, malo je pao u formi s obzirom na prvotne partije. nitko ga nije pljuvao  Wink
sory pogresno sam se izrazio  Grin Grin Grin  Chuska
Evidentirano

Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #107 na: Oujak 31, 2010, 23:27:31 »

sta reci nego da sam zadovoljan...moram reci da smo u prvom poluvremenu mogli i bolje,ali u drugom smo to nadoknadili.
koliko smo samo prilika imali trebali smo dobit s nekih 5-0 i bio bi zadovoljniji da u rusiju idemo s 2 gola prednosti,ali sta je tu je...pobijedili smo i barem malo si olaksali.vidim da se spominju reakcije ili nereakcije crnca s tribine,boli me dupe za njega on za mene vise nije clan intera i koliki god talent imao neka ga drzi za sebe jer upropastio se po meni
Evidentirano

Pazza-Inter
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #108 na: Oujak 31, 2010, 23:40:28 »

Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava evo mene Smiley
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #109 na: Oujak 31, 2010, 23:43:36 »

<a href="http://www.youtube.com/v/cy4NznWrJqw&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/cy4NznWrJqw&rel=1</a>
Evidentirano

silenT
Stalni clan

« Odgovor #110 na: Travanj 01, 2010, 00:00:03 »

jao kapa do poda SKY komentatoru Fabiu Caressi..legenda...  uz njega i Recalcatija kad Inter igra neku utakmicu se uvijek naježim
Evidentirano

goran_pandev
Pocetnik
*

« Odgovor #111 na: Travanj 01, 2010, 01:16:59 »

Losa vest na inter news pise da se snajder ozledio i da propusta bolojnu i uzvratnu u moskvi
Evidentirano
amel86
Mladi clan
**

« Odgovor #112 na: Travanj 01, 2010, 04:45:21 »

glavu gore Smiley super je bilo, nekad sreca zakazhe bash kad treba ali 50% posla je odradjeno u korist intera...CHEKAMO REVANSH Cheesy  :interflag:FORZA INTER Inter zastava
Evidentirano

Dexter
Moderator
Super clan

« Odgovor #113 na: Travanj 01, 2010, 09:43:48 »

Iskreno, mislio sam da ?e Rusi pokazat malo više, odnosno da ?e, znaju?i koliko bi im vrijedio gol u gostima, bar pokušat nešto više od sporadi?nih udaraca iz daljine. Militov gol ih je skroz poremetio, tako da mi je žao što ih naši ve? sino? nisu dotukli, a mogli su.
Ukratko: golman Akinfeev je po meni sino? bio igra? utakmice, a kad je tako sasvim je jasno što se Rusima moglo dogoditi.
U uzvratu se prvenstveno treba ?uvat polukontri i kontri, jer ?isto sumnjam da nas CSKA može klasi?no stisnut, te tako u?initi bilo što protiv naše i ina?e vrlo organizirane i u?inkovite defanzive. Druga i ne manje važna stvar je umjetna trava na kojoj su oni doma, a mi baš i ne.

Sve u svemu, Inter je puno bolja mom?ad u svim segmentima, a njima ?e još nedostajat Krasi? i Adonin, dok ?emo mi bit kompletni.
Ovih 1:0 je svakako kapital, ali bi nam još jedan gol postignut u Moskvi donio mir, te svakako s tim u glavi treba krenuti u utakmicu. Ukrcamo li im ga i gore na njima ostaje da smisle kako ?e nam ukrcat 3.
Evidentirano

?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #114 na: Travanj 01, 2010, 13:08:56 »

Rusi tvrdi, mi ko da smo ih malo podcijenili u po?etku. Drugo poluvrijeme odli?no, moglo je biti 3-4 razlike na kraju. Najvažnije je da nismo primili gol. Što se ti?e umjetne trave složio bih se s Adom kakve pare dobivaju to i nije tako presudno.
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #115 na: Travanj 01, 2010, 20:11:53 »

nakon kratke bolesti vratio se mimo  Smiley Smiley Grin Grin
ono sto me moze obradovati jeste da nema Milosa Krasica  Smiley
al imam neki predosjecaj da cemo ih u Rusiji razvalit aBd Smiley Smiley novija zastava novija zastava
Evidentirano

Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #116 na: Travanj 01, 2010, 20:13:15 »

nakon kratke bolesti vratio se mimo  Smiley Smiley Grin Grin
ono sto me moze obradovati jeste da nema Milosa Krasica  Smiley
al imam neki predosjecaj da cemo ih u Rusiji razvalit aBd Smiley Smiley novija zastava novija zastava
Evidentirano

Nije hrabrost oti?i u Milan, popeti se na stadion San Siro i vikati: Ja sam milanista ! Hrabrost je si?i sa stadiona
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #117 na: Travanj 01, 2010, 20:49:06 »

Nek si se ti vratio... i riješio zdravstveni problem.
Evidentirano

MiMo 10 FCI
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #118 na: Travanj 01, 2010, 21:11:05 »

Nek si se ti vratio... i riješio zdravstveni problem.

hvala
Evidentirano

Str: 1 ... 3 4 [5]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!