|
Interf@n
|
 |
« na: Oujak 28, 2010, 21:18:28 » |
|
 Prva utakmica ?etvrtfinala lige prvaka, 31.03.2010. u 20.45h Ne smijemo podcijeniti Ruse, treba u?i maksimalno u utakmicu i možda ono najbitnije:ne primiti gol! Gledaju?i prošle susrete s njima u skupinama Lige prvaka, možemo biti itekako zadovoljni: 07/11/2007 Inter - CSKA Moskva 4:2 23/10/2007 CSKA Moskva - Inter 1:2 Lucio i Motta imaju kartone  Mogu?a postava: Julione Maicon Materazzi(Cordoba) Samuel Chivu El Cuchu Mariga Wes Pandev Milito Eto'o Idemo do kraja 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #1 na: Oujak 28, 2010, 21:34:34 » |
|
a zanettia si zaboravio 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #2 na: Oujak 28, 2010, 21:38:07 » |
|
Idemo po pobjedu.Uvjeren sam da ih dobijamo kod kuce , nadam se da me osjecaj nece prevariti.A nisam siguran sta ce biti tamo u Moskvi.... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Interf@n
|
 |
« Odgovor #3 na: Oujak 28, 2010, 21:45:58 » |
|
a zanettia si zaboravio  Isprike, Zanetti svakako!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
goca_flash
|
 |
« Odgovor #4 na: Oujak 28, 2010, 22:10:00 » |
|
znaci samo ne pimiti gol jer sam uvjeren da mi u rusiji nemozemo izgubit.... ocekujem dobro predstavu nasih....
---------------cesar---------------
--maicon---chivu----samuel--zanetti--
------stankovic---cambiasso---mariga---
----------sneijder--------------------
-----milito--------eto'o-------------
vjerovatno sastav ako santon nebude zdrav, ako bude onda mariga ispada!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
....potpuno trijezan umirem....
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #5 na: Oujak 28, 2010, 23:47:17 » |
|
Dobar sastav samo bi stavio umjesto Stankovica Pandeva jer Pandev ima bolji pregled igre i jaci je asist dok Stankovic nije u formi kao na pocetku sezone To je prepoznao i Mourinho pa je Pandev igrao protiv Chelsea Al sacekajmo nek to sredi Mourinho ja sam mogu reci sretno .. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #6 na: Oujak 29, 2010, 09:54:40 » |
|
znaci samo ne pimiti gol jer sam uvjeren da mi u rusiji nemozemo izgubit.... ocekujem dobro predstavu nasih....
---------------cesar---------------
--maicon---chivu----samuel--zanetti--
------stankovic---cambiasso---mariga---
----------sneijder--------------------
-----milito--------eto'o-------------
vjerovatno sastav ako santon nebude zdrav, ako bude onda mariga ispada!!!!
zasto si stavio zanettia na lijevu stranu kad mozes staviti chivua tamo,a lucia na mjesto stopera
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
kdinter
|
 |
« Odgovor #7 na: Oujak 29, 2010, 10:05:41 » |
|
zasto si stavio zanettia na lijevu stranu kad mozes staviti chivua tamo,a lucia na mjesto stopera
Lucio ima zute.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #8 na: Oujak 29, 2010, 10:06:15 » |
|
Lucio ima kartone kao i Motta ....
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #9 na: Oujak 29, 2010, 10:21:46 » |
|
aha...sorry u tom slucaju
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #10 na: Oujak 29, 2010, 16:21:48 » |
|
teško ?e chivu na stopera tamo mora više igrat glavom itd. ugl ve?e su šanse da obnovi ozljedu. mislim da ne?e on startati ali opet ko zna.... mou zna! 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
luigo
|
 |
« Odgovor #11 na: Oujak 29, 2010, 16:54:09 » |
|
Ma koja god formacija i sastav samo da pobjede i to sa dva gola razlike .... 2 : 0 .... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Inter i Ja !!!
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #12 na: Oujak 29, 2010, 17:20:22 » |
|
U ovoj tekmi upozorio bih na Japanca Keisukea Hondu,iznimno neugodnog napada?a... Ne toliko razvikan u europskim okvirima,ali izuzetno brz i spretan igra?... Za vrijeme igranja u Eredivisie dobio je nadimak " Keiser Keisuke", što dovoljno govori o njemu..Ne sumnjam da ?emo izostankom Lucia u prvoj tekmi biti na velikim kušnjama...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
majstormk
|
 |
« Odgovor #13 na: Oujak 29, 2010, 17:38:42 » |
|
cini mi se da je honda playmaker... spominjao se jedno vrijeme i kontekstu liverpoola, al da je dobar i opasan - slazem se...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #14 na: Oujak 29, 2010, 18:07:46 » |
|
cini mi se da je honda playmaker... spominjao se jedno vrijeme i kontekstu liverpoola, al da je dobar i opasan - slazem se...
tako je, njihov sneijder. ina?e nikad ?uo za njega do onog gola sevilli a vjerujem da nisu niti mnogi drugi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #15 na: Oujak 29, 2010, 19:27:24 » |
|
kako cemo da se mucimo protiv moskovljana niste ni svjesni imam taj osjecaj da ako ix ne dobijemo u moskvi nece bit nista od polufinala sa barsom jer smo maleri isto ka ja sto sam maler 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
eXoDuS1993
|
 |
« Odgovor #16 na: Oujak 29, 2010, 19:45:20 » |
|
Ne baksuziraj 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Marko_Sibenik
|
 |
« Odgovor #17 na: Oujak 29, 2010, 19:48:40 » |
|
Po vokaciji je ofenzivni playmaker koji teži napadu,pa bi ga se moglo okarekterizirati kao napada?a.... Uostalom,i brojke od 24 gola u 68 nastupa za Venlo u Eredivisie idu u prilog.. Svejedno playmaker ili napada? iznimno neugodan...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #18 na: Oujak 29, 2010, 21:24:50 » |
|
kako cemo da se mucimo protiv moskovljana niste ni svjesni imam taj osjecaj da ako ix ne dobijemo u moskvi nece bit nista od polufinala sa barsom jer smo maleri isto ka ja sto sam maler  a jesi nas sad odmah urekao u startu ccc vjerujem u nasu ekipu i trenra,takoder vjerujem da ce dati sve od sebe jer svi dobro znamo koliko dugo inter nije igrao u ovom dijelu natjecanja
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #19 na: Oujak 29, 2010, 21:41:41 » |
|
ne dizati paniku jer vecras pijem zato nema panike inter pobjeduje sto posto u to ne sumnjam dobit ce moskwa par komada vjerujte FORZA INTER
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
amel86
|
 |
« Odgovor #20 na: Oujak 29, 2010, 22:50:49 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
matrixpg
|
 |
« Odgovor #21 na: Oujak 29, 2010, 23:00:02 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
E mi torna ancora in mente l'avvocato Prisco lui diceva che la serie A e nel nostro dna io non rubo il campionato ed in serie B non son mai stato!
|
|
|
|
interista herceg
|
 |
« Odgovor #22 na: Oujak 29, 2010, 23:12:07 » |
|
eto šta znam ništa neznam a ?e da znam
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Jose MOURINHO lalalala lala lalalalala JO-SE mourinho lalalalala lala ....
|
|
|
|
luigo
|
 |
« Odgovor #23 na: Oujak 30, 2010, 14:19:29 » |
|
Ovako iz bolesni?kog kuta gledanja moram re?i da prolazimo cska ali možda ne?e sve baš biti rješeno u prvoj tekmi.Mislim da je neki X u prvoj tekmi mogu?, ali u kona?nici IDEMO DALJE!!!! ...PA bARCA...AHH
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Inter i Ja !!!
|
|
|
|
EL CUCHU 19
|
 |
« Odgovor #24 na: Oujak 30, 2010, 15:03:51 » |
|
Ovako iz bolesni?kog kuta gledanja moram re?i da prolazimo cska ali možda ne?e sve baš biti rješeno u prvoj tekmi.Mislim da je neki X u prvoj tekmi mogu?,ali u kona?nici IDEMO DALJE!!!! ...PA bARCA...AHH Mogu?e je  , al fakat ne bi bilo dobro da odemo tamo bez ikakve prednosti ...
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Oujak 30, 2010, 15:05:18 od EL CUCHU 19 »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|