|
nikolagazo
|
 |
« na: Lipanj 02, 2008, 11:28:22 » |
|
nisam znao di bih ovo ubacio pa sam otvorio novu temu... poznavajuci Mourinha on ?e igrati 4-4-2 ili tako nešto ali zanima me dali bi u talijanskoj ligi prošla neka druga opcija,vidimo da je Roma uspila iako nisu osvojili prvenstvo...mislim da je roma igrala 4-5-1 uglavnom sa krilnim napada?ima,meni je pala na pamet postava 3-5-2 ali ne ona stara s kojom smo mi igrali 98 ili njemci 90 kad su harali nogometnim svijetom ovako bi to izgledalo sa trenutnim igra?ima s kojima bi ja igrao,pogledajte pa dajte neko mišljenje j.cesar cordoba(rivas) samuel chivu zanetti cambiasso maicon vieira stankovic(maxwell) ibra(adriano) cruz(suazo) dakle sastav je opcionalan,tu su naravno još maxwell na misto stankovica,mali pele na misto zadnjih veznih sto moze i vieira igrat...dakle zgusnuta sredina ali zato obrana ostavlja širok prostor ali s obzirom na brzinu cordobe,dobrog postavljanja samuela i vrlo inteligentnog chivua potpomognutim trkacki sposobnih zanettija i cambiassa ja mislim da bi ovo funkcioniralo jako dobro... tako?er mislim da maicon i stankovic imaju dovoljno trke da pokriju ove krilne bocne pozicije a i maicon i stankovic bi dosli do punog sjaja na ovim mistima vieira nije igra? ove pozicije ali u trkackom i tehnickom smislu bi bio idealan,tu moze doci i ronaldinho npr  vieira moze na zadnjeg veznog...ima varijanti neznam koliko bi to uspilo u talijanskom nogometu ali roma je pokazatelj da novi sustavi i nacini igranja prolaze sasvim dobro
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Veljaa 01, 2009, 16:07:45 od fanatico »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #1 na: Lipanj 02, 2008, 11:40:04 » |
|
mislim da je mourinho u chealseju forsiro 4-3-3 formaciju sa krilnim igracima j.colom i robenom na krilima i drogbom kao jedinim pravim napadacem
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
Il Trattore
|
 |
« Odgovor #2 na: Lipanj 02, 2008, 11:50:21 » |
|
meni je ovaj sistem odlican igram managera i razvaljujem hehe
mislim da bi on odlicno funkcionisao uuz nekoliko pojacanja
j.cesar
cordoba(rivas) samuel chivu
zanetti cambiasso
maicon deco(lampard) quaresma
adriano(etoo) IBRA(mario)
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
 SEMPER FIDELIS
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #3 na: Lipanj 02, 2008, 13:41:19 » |
|
slažem se sa vama ali je teško sad govoriti jer ne znamo kavu ?e igru forsirati Mourinho a onda i promjene igra?a su nam ne dostupne. Mourinho je pri?ao i onekim inovacijama u igri o kojima je razmišljao i usavršavao za ovo vrijeme.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #4 na: Lipanj 02, 2008, 14:01:57 » |
|
nadam se formaciji 4-3-3 u napadu s adrianom(super mariom)-drogbom-ibrom i nadam se dobrih par veznih igra?a i da ?emo stalno igrat pressing i to je to
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #5 na: Lipanj 02, 2008, 14:03:17 » |
|
j.cesar
zanetti cambiasso
ova postava mi se jako svida
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #6 na: Lipanj 02, 2008, 14:03:54 » |
|
što se ti?e pressinga to budi siguran, jer je to jedna od osnovnih stvari kod Mourinha.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
ante
|
 |
« Odgovor #7 na: Lipanj 02, 2008, 14:06:05 » |
|
ma možda bi Q na bok a ibra lijevo drogba ili adri u sredinu, ma važan je samo pressing!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #8 na: Lipanj 02, 2008, 15:21:58 » |
|
upravo to, a to sigurno dobijamo, i još puno toga.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #9 na: Lipanj 06, 2008, 20:13:44 » |
|
moj idealan sastav bi bio (sa alternacijama) Julio Cesar (Toldo), - Maicon (Zanetti), Carvalho (Cordoba), Samuel (Rivas), Chivu (Maxwell), - Quaresma (Figo), Cambiasso (Pele), Lampard (Vieira), A. Mancini (Jimenez), - Ibrahimovi? (Balotelli), Eto'o (Cruz) još tre?i golman Orlandoni i Deco ili Aquilani, tako da do?em do 24 koje je najavio Mourinho. Pokušao sam sklopiti od onog što se spominje kao realno poja?anje pa to uskladiti sa mojim željama a predvi?aju?i reakcije Mourinha. Mislim da je ovo veoma blizu i da bi bogao pogoditi preko 80%.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #10 na: Lipanj 06, 2008, 20:59:40 » |
|
moj idealan sastav bi bio (sa alternacijama) Julio Cesar (Toldo), - Maicon (Zanetti), Carvalho (Cordoba), Samuel (Rivas), Chivu (Maxwell), - Quaresma (Figo), Cambiasso (Pele), Lampard (Vieira), A. Mancini (Jimenez), - Ibrahimovi? (Balotelli), Eto'o (Cruz) još tre?i golman Orlandoni i Deco ili Aquilani, tako da do?em do 24 koje je najavio Mourinho. Pokušao sam sklopiti od onog što se spominje kao realno poja?anje pa to uskladiti sa mojim željama a predvi?aju?i reakcije Mourinha. Mislim da je ovo veoma blizu i da bi bogao pogoditi preko 80%.
Ovaj Zanetti u zagradama me baš jako ljuti! Ajde brzo ispravi to, pa ne?eš dobit jedinicu! E sad da ti još kažem i zašto ovako mislim: Za poziciju desnog beka Zanetti je puno bolje rješenje, jer su njegove defanzivne sposobnosti izbrušene poput dijamanta, što se za Maicona baš i nebi moglo re?i. ?ak je u jako puno utakmica s jakim protivnicima (najbolji primjer je prva epizoda protiv Liverpoola) pored svoje uloge Zanetti služio kao osigura? u slu?aju da u defanzivi Maicon popusti. A popuštao je ?eš?e nego mi to volimo priznati. Uvijek sam se pitao koliko Mancini mora bit kratkovidan kad Maicona nikad nije pokušao gurnuti na klasi?no desno krilo, sa Zanettijem iza njega na poziciji desnog beka. Tu stranu netko bi možda nekad i probio, ali samo ako se pomogne višecijevnim baca?em raketa. Bez njega nikako. Što se ti?e faze napada... ma što ja to uop?e kenjam... pa svi smo vidjeli kako izgleda pomutnja u protivni?koj obrani kad Maicon probija stranu!
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 06, 2008, 21:09:53 od Dexter »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
billyRI
|
 |
« Odgovor #11 na: Lipanj 06, 2008, 21:07:27 » |
|
Moja želja je samo da na kraju utakmice statistika kaže:
udarci 17:? udarci u okvir 16:? a rezultat minimalno 2 razlike... posjed lopte 65:35 i naravno kartoni žuti 1:? crveni 0:?
to su moje min.želje Pozdrav
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #12 na: Lipanj 06, 2008, 21:40:48 » |
|
Zanetti ?e vjerojatno biti vra?en na beka a poslužit ?e nekad u sredini, sve zavisi od kartona, povreda i taktike za pojedine utakmice. Zagrada nije nužno i rezerva, po?eo sam kao sastav pa sam se predomislio i sastavio cijelu ekipu za sezonu. To se od situcije do situacije može mješati. Slažem se da Maicon treba biti krilo i da Figo ne ostaje onda bi to i igrao. Bojim se da ?e Figo produžiti i ovu sezonu tako da ?e biti zanimljivo što misli Mourinho o ulozi Maicona.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
hate
Gost
|
 |
« Odgovor #13 na: Lipanj 06, 2008, 22:32:36 » |
|
j.cesar
zanetti cambiasso
svi?a mi se ova formacija
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #14 na: Lipanj 06, 2008, 22:35:44 » |
|
dobro je to, samo mislim da ?e Mourinho forsirati 4-4-2 i 4-3-3
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista7
|
 |
« Odgovor #15 na: Lipanj 06, 2008, 23:18:58 » |
|
kad bi igrali 4-3-3..ko bi onda igrao u napadu?? ibra i recimo quaresma, al ko jos?mozda cruz?adriano?sigurno mourinho ima jos jedno pojacanja u glavi na toj poziciji, jer mislim da ce se u obrambenoj formaciji igrati 4-5-1, tako da ce ibra jedini ostati naprijed a ova dvojica sa strane vratiti se u sredinu. bar tako mislim, tako nekakko je bilo i u chelseau,al drukcija je to liga i sve je drukcije pa ce i mourinho mozda drukcije postaviti sastav. al moj sastav bi izgledo ovako: julio cesar, maicon, cordoba, carvalho, chivu, zanetti,cambiasso (deco), lampard, quaresma, ibra, i???mozda balotelli?tako da se on i ibra mogu izmjenjivati,malo lijevo, malo desno i tako..ni deco nije sad nesto da "mora doci"..a zamislite da essien dode na decovu poziciju..al onda ipak cambiasso ispada koji je sjajan igrac.ma nemogu docekat da krenu pripreme i to sve..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
Dexter
|
 |
« Odgovor #17 na: Lipanj 07, 2008, 13:42:36 » |
|
Ne ?ini li vam se malo blesavo raspravljati o sastavima koji uklju?uju igra?e koje možda nikad ne?emo vidjeti u Interovom dresu? Znam da ljudska mašta nema granica, ali za pokupovat sve igra?e koji se ovdje spominju, trebala bi papina blagajna. Pri?ekajmo radije kraj EP - a na kojemu ?emo vidjeti kako su se pokazali neki od gore navedenih igra?a. Tko zna, možda se nekolicina prosere, pa se naši od njih ohlade. S druge strane možda se neki drugi, potpuno nepoznati likovi pojave na velikoj sceni, pa se za njih po?ne grabiti cijela nogometna Europa. Znam da zvu?im kao netko tko, dje?ijim rije?nikom, uvjek zasere igru, ali što ?u... Oprostite mi za to.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zoka
Gost
|
 |
« Odgovor #18 na: Lipanj 09, 2008, 12:44:37 » |
|
julio cezar maicon samuel carvalho chivu vieira cambiasso diego quaresma hleb adriano ibrahimovi? -pa da vidiš belaje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #19 na: Lipanj 09, 2008, 16:03:32 » |
|
imaš jednog viška
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Puppi
|
 |
« Odgovor #20 na: Lipanj 09, 2008, 18:05:51 » |
|
julio cezar maicon samuel carvalho chivu vieira cambiasso diego quaresma hleb adriano ibrahimovi? -pa da vidiš belaje  hleb ti ide u barcelonu...eto sad ih je taman
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zoka
Gost
|
 |
« Odgovor #21 na: Lipanj 09, 2008, 18:25:20 » |
|
julio cezar maicon samuel carvalho chivu vieira cambiasso diego quaresma hleb ibrahimovi? edit: znao sam da je predobro da bi bilo istinito lol -pa da vidiš belaje  [/quote]
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Lipanj 09, 2008, 18:26:53 od zoka »
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #22 na: Lipanj 12, 2008, 15:37:21 » |
|
julio cezar maicon samuel carvalho chivu vieira cambiasso diego quaresma hleb ibrahimovi? edit: znao sam da je predobro da bi bilo istinito lol -pa da vidiš belaje  svi?a mi se ovaj tvoj sastav, samo bih umjesto hleba volio Mancinija. Jako sam napaljen na tog igra?a i ve? ga dvije godine iš?ekujem ali se nadam da ?u ga do?ekati kao i Mourinha. Uporan sam ja i ne predajem se u svojim željama pa mi to na kraju gazda usliši.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
zoka
Gost
|
 |
« Odgovor #23 na: Lipanj 12, 2008, 16:26:35 » |
|
pa jako blizu je mancini , bliže nego ikad.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico