Svibanj 22, 2012, 04:19:07 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: 1 ... 5 6 [7]   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Roma-Inter  (Posjeta: 2413 puta)
0 Članova i 4 Gostiju pregledava ovu temu.
Hrca
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #150 na: Oujak 27, 2010, 23:48:47 »

neka g. trener primjeti da se jednom te istom taktikom ne igra dva puta retard glupi

a lika, ti si malo zabrija, ajde odi ti malo proštetati, probistri glavu, pa ne budeš ovako izvalio...
 Inter zastava
Evidentirano
amel86
Mladi clan
**

« Odgovor #151 na: Oujak 28, 2010, 00:51:21 »

pocelo je prepiranje i vrijedjanje i "PAMETOVANJE" ... sta Vam je ? opusteno samo ako smo mi imali kiks jedan 2 , 3 , 5 .. imace i oni .. samo polako .. prosle godine nismo igrali na 3 fronta u ovo vrijeme sjecate se ? i ko kritikuje Murinja sad? dje je bio kad smo dobili Chelsea? NI JEDAN TRENER nebi postavio onako igrache intera ! ni jedan na svijetu ! i kad ode iz intera bice gospodin! ne branim ga, arogantan je, bezobrazan ali sve na jednu stranu struchnost na drugu. Ranieri trener? nek sam i ovo vidio pa da umrem necu zalit... i sto citirate jedne druge? mi smo braca po klubu ej! ! ! ! ! i josh jednom !!!!! braca po klubu!!!!
Evidentirano

Adri
Stalni clan

« Odgovor #152 na: Oujak 28, 2010, 01:10:17 »

pocelo je prepiranje i vrijedjanje i "PAMETOVANJE" ... sta Vam je ? opusteno samo ako smo mi imali kiks jedan 2 , 3 , 5 .. imace i oni .. samo polako .. prosle godine nismo igrali na 3 fronta u ovo vrijeme sjecate se ? i ko kritikuje Murinja sad? dje je bio kad smo dobili Chelsea? NI JEDAN TRENER nebi postavio onako igrache intera ! ni jedan na svijetu ! i kad ode iz intera bice gospodin! ne branim ga, arogantan je, bezobrazan ali sve na jednu stranu struchnost na drugu. Ranieri trener? nek sam i ovo vidio pa da umrem necu zalit... i sto citirate jedne druge? mi smo braca po klubu ej! ! ! ! ! i josh jednom !!!!! braca po klubu!!!!
Ma kavko prepiranje ili sli?no...doÅ¡ao je jedan majmun sa posranog foruma i glumio zaljubljenika u Inter...ne zamaraj se previÅ¡e tim...svi znamo Å¡to je Mou u?inio.  Wink
Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #153 na: Oujak 28, 2010, 05:52:15 »

može se re? da smo izgubili nesritno,ali imali smo tri stative,milito falio mrtaca kod 1-1,iako smo dali gol iz opsajda bili smo bolji a roma je igrala oprezno i ?ekala naše greške koje su se desile kod oba njihova gola. cesar je falio kod prvog a kod drugog toni osta sam i da glo nogon ko zna kad ?e opet dat gol nogon.sudac nas je kartonira u prvom poluvremenu i da nam do znanja da tribamo bit puno oprezniji u nastavku,zadn :baklja for in:ja stativa je morala i tribala u?!!!jebena roma mi se sino? još više zgadila oni perotta više leža i kad triba i netriba više je leža na trvi nego šta je igra,mi smo dosta bili nervozni ali šta je tu je!!!
forca INTER!!!!!
Evidentirano
fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #154 na: Oujak 28, 2010, 07:59:23 »

Jedina zamjerka našoj squadri sino? je onaj brutalni start Chivu, koji je zaslužio direkt crveni karton. Ne sumljam da ?e biti u ponedjeljak kad se pregledaju snimke naknadno kažnjen bar jednom utakmicom. Ono je zbilja sramota i ?udi me da je to baš chivu napravio. Nema nikakvog opravdanja za to divljaštvo.
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #155 na: Oujak 28, 2010, 11:19:32 »

to sam zaboravio napisat ismijo sam se Chivu je **** Tonia u zraku i na zemlji ne opravdavam taj cin sta da je bilo obrnuto Ali mozda su to neki njihovi dugovi ili slabi zivci  Cheesy Cheesy
Evidentirano

billyRI
Moderator
Super clan

« Odgovor #156 na: Oujak 28, 2010, 13:19:22 »

da, istina, dok sam gledao direktno taj start nisam vidio kao i mogu?i penal, koji je po meni bio...

<a href="http://www.youtube.com/v/NCvpQqJB_5I&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/NCvpQqJB_5I&rel=1</a>
Evidentirano

felapton
Mladi clan
**

« Odgovor #157 na: Oujak 28, 2010, 13:29:06 »

penala nema jer kontakta nije ni bilo, igra?i rome sami glumci, opet bilo puno izležavanja po terenu, ali ne koliko kad je bila utakmica u Milanu na kojoj smo i mi bili, onda su se barem 10 puta izležavali
Evidentirano
?udoredna velesila
Super clan

« Odgovor #158 na: Oujak 28, 2010, 18:03:58 »

?estitke Rimljanima, pobjeda je zaslužena iako je stvarno moglo oti? na obje strane. Nama predstoji maksimalna ozbiljnost do kraja prvenstva i CSKA u LP. inter4alllife zaslužuje  vritnjak u
Evidentirano

Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
ToniV.G
Stalni clan

« Odgovor #159 na: Oujak 28, 2010, 23:53:41 »

da, istina, dok sam gledao direktno taj start nisam vidio kao i mogu?i penal, koji je po meni bio...

<a href="http://www.youtube.com/v/NCvpQqJB_5I&rel=1" target="_blank">http://www.youtube.com/v/NCvpQqJB_5I&rel=1</a>

Sudac je procjenio kao simuliranje i dao mu zuti, slazem se stobom da je ovo za penal jer je cesar totalno krivo startao na brighia i na snimci se vidi kontakt....
Roma nas je naigrala i propustili smo sansu za mirnu zavrsnicu prvenstva, neznam kako ce nasi igraci psihi?ki izdrzati strasan tempo utakmica jer profesionalni igra?i nesmiju onako lamatati rukama na svaku su?evu odluku i biti slabi na okida?u (eto i snaider). Inter zastava
Evidentirano
interista4ever
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #160 na: Oujak 30, 2010, 19:33:23 »

imamo bod prednosti,to je najbitnije.bit ?emo prvaci.plavo crna krv mi te?e kroz vene... Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava Inter zastava
Evidentirano
 Str: 1 ... 5 6 [7]   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!