|
Hrca
|
 |
« Odgovor #150 na: Oujak 27, 2010, 23:48:47 » |
|
neka g. trener primjeti da se jednom te istom taktikom ne igra dva puta retard glupi
a lika, ti si malo zabrija, ajde odi ti malo proštetati, probistri glavu, pa ne budeš ovako izvalio... 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
amel86
|
 |
« Odgovor #151 na: Oujak 28, 2010, 00:51:21 » |
|
pocelo je prepiranje i vrijedjanje i "PAMETOVANJE" ... sta Vam je ? opusteno samo ako smo mi imali kiks jedan 2 , 3 , 5 .. imace i oni .. samo polako .. prosle godine nismo igrali na 3 fronta u ovo vrijeme sjecate se ? i ko kritikuje Murinja sad? dje je bio kad smo dobili Chelsea? NI JEDAN TRENER nebi postavio onako igrache intera ! ni jedan na svijetu ! i kad ode iz intera bice gospodin! ne branim ga, arogantan je, bezobrazan ali sve na jednu stranu struchnost na drugu. Ranieri trener? nek sam i ovo vidio pa da umrem necu zalit... i sto citirate jedne druge? mi smo braca po klubu ej! ! ! ! ! i josh jednom !!!!! braca po klubu!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adri
|
 |
« Odgovor #152 na: Oujak 28, 2010, 01:10:17 » |
|
pocelo je prepiranje i vrijedjanje i "PAMETOVANJE" ... sta Vam je ? opusteno samo ako smo mi imali kiks jedan 2 , 3 , 5 .. imace i oni .. samo polako .. prosle godine nismo igrali na 3 fronta u ovo vrijeme sjecate se ? i ko kritikuje Murinja sad? dje je bio kad smo dobili Chelsea? NI JEDAN TRENER nebi postavio onako igrache intera ! ni jedan na svijetu ! i kad ode iz intera bice gospodin! ne branim ga, arogantan je, bezobrazan ali sve na jednu stranu struchnost na drugu. Ranieri trener? nek sam i ovo vidio pa da umrem necu zalit... i sto citirate jedne druge? mi smo braca po klubu ej! ! ! ! ! i josh jednom !!!!! braca po klubu!!!!
Ma kavko prepiranje ili sli?no...došao je jedan majmun sa posranog foruma i glumio zaljubljenika u Inter...ne zamaraj se previše tim...svi znamo što je Mou u?inio. 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #153 na: Oujak 28, 2010, 05:52:15 » |
|
može se re? da smo izgubili nesritno,ali imali smo tri stative,milito falio mrtaca kod 1-1,iako smo dali gol iz opsajda bili smo bolji a roma je igrala oprezno i ?ekala naše greške koje su se desile kod oba njihova gola. cesar je falio kod prvog a kod drugog toni osta sam i da glo nogon ko zna kad ?e opet dat gol nogon.sudac nas je kartonira u prvom poluvremenu i da nam do znanja da tribamo bit puno oprezniji u nastavku,zadn :baklja for in:ja stativa je morala i tribala u?!!!jebena roma mi se sino? još više zgadila oni perotta više leža i kad triba i netriba više je leža na trvi nego šta je igra,mi smo dosta bili nervozni ali šta je tu je!!! forca INTER!!!!!
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
fanatico
|
 |
« Odgovor #154 na: Oujak 28, 2010, 07:59:23 » |
|
Jedina zamjerka našoj squadri sino? je onaj brutalni start Chivu, koji je zaslužio direkt crveni karton. Ne sumljam da ?e biti u ponedjeljak kad se pregledaju snimke naknadno kažnjen bar jednom utakmicom. Ono je zbilja sramota i ?udi me da je to baš chivu napravio. Nema nikakvog opravdanja za to divljaštvo.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #155 na: Oujak 28, 2010, 11:19:32 » |
|
to sam zaboravio napisat ismijo sam se Chivu je **** Tonia u zraku i na zemlji ne opravdavam taj cin sta da je bilo obrnuto Ali mozda su to neki njihovi dugovi ili slabi zivci 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
|
|
felapton
|
 |
« Odgovor #157 na: Oujak 28, 2010, 13:29:06 » |
|
penala nema jer kontakta nije ni bilo, igra?i rome sami glumci, opet bilo puno izležavanja po terenu, ali ne koliko kad je bila utakmica u Milanu na kojoj smo i mi bili, onda su se barem 10 puta izležavali
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
?udoredna velesila
|
 |
« Odgovor #158 na: Oujak 28, 2010, 18:03:58 » |
|
?estitke Rimljanima, pobjeda je zaslužena iako je stvarno moglo oti? na obje strane. Nama predstoji maksimalna ozbiljnost do kraja prvenstva i CSKA u LP. inter4alllife zaslužuje 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
Bolje crna nego crveno-crna(ili još gore bijelo crna).
|
|
|
|
ToniV.G
|
 |
« Odgovor #159 na: Oujak 28, 2010, 23:53:41 » |
|
Sudac je procjenio kao simuliranje i dao mu zuti, slazem se stobom da je ovo za penal jer je cesar totalno krivo startao na brighia i na snimci se vidi kontakt.... Roma nas je naigrala i propustili smo sansu za mirnu zavrsnicu prvenstva, neznam kako ce nasi igraci psihi?ki izdrzati strasan tempo utakmica jer profesionalni igra?i nesmiju onako lamatati rukama na svaku su?evu odluku i biti slabi na okida?u (eto i snaider). 
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
interista4ever