Svibanj 22, 2012, 04:17:49 *
Dobrodošli, Gost. Molimo, prijavite se ili se registrirajte.
Jeste li propustili aktivacijsku email poruku?

Prijavite se korisničkim imenom, lozinkom i duljinom prijave
Novosti: Dobro dosli na Interusrcu.com forum

Stranica   Forum   Inter TV Pomoć Traži Kalendar Prijava Registracija  
 Str: [1] 2 3 ... 7   Dolje
  Ispis  
Autor Tema: Roma-Inter  (Posjeta: 2413 puta)
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
EL CUCHU 19
Super clan

« na: Oujak 23, 2010, 21:34:26 »

Roma-Inter

Subotnji derbi mogao bi puno toga pokazati,neke u slu?aju poraza definitivno otpisati, kao romamerdu  ROFL,...a neke  Pobjednik,u slu?aju pobjede približiti petom scudettu  Pobjednik zaredom.Evo pro?itah u SPORTPLUS-u intervju sa Ivanom Juri?em veznjakom Genoe,koji komentira rasplet u serie A.

Subotnja utakmice ROMA-INTER otkrit ?e novog prvaka.

-"O?ito je efekt Champions league u?inio svoje."Interisti" su u Italiji nedodirljivi,pa im daleko ve?i izazov predstavlja pokušaj osvajanja europske krune.Ne vjerujem da Milan može biti prvak,Roma je u strašnom naletu"
-upozorava Juri?

Italiju trese nogometna groznica.Znalo se da ?e donijeti takvo ozra?je,ali tek u lipnju,kad Azzuri budu branili naslov svjetskih prvaka.
No "ludnica" je uranila,stigla sa prolje?em:jer potpuno neo?ekivano,otvorila se utrka za prvaka,a istovremeno se vode jednako dramati?ne bitke za plasman u Europu i opstanak.O svemu tome smo za analizu odabrali izravnog sudionika ove pri?e ,Ivana Juri?a.
Prvi upit veznjaku Genoe se sam nametnuo:kako je Inter prokockao bodovnu prednost i kolika je uistinu opasnost da ostane bez "scudetta"
koji je još u sije?nju izgledao kao sigurna oklada?

-"Inter sada definitivno riskira gubitak naslova,koliko god to zvu?alo kao "nemogu?a misija".Istina imali su i desetak bodova fore,ali su u zadnjih mjesec-dva jednostavno zako?ili,otprilike nakon onog maestralnog trijumfa u derbiju nad Milanom,kada su svi mislili da je prvenstvo završeno.O?ito je efekt Champions League u?inio svoje.Lako je to shvatiti:doma?e titule "interisti" osvajaju ve? godinama,na talijanskoj sceni su nedodirljivi,najbolji,pa im daleko ve?i motiv i izazov predstavlja pokušaj osvajanja europske krune.Koliko god se pokušavali držati ritma srijeda u Europi,nedjelja u Italiji,jasno je kako im je fokus odlutao prema me?unarodnoj sceni.

Italija
se kao nikada dosad,kona?no "poklonila" Joseu Mourinhu,nakon kapitalnog trijumfa na Stamford Bridge-u.Više ne govore o njemu samo kao vrhunskom motivatoru,nego i trenerskom znalcu?

-"Talijani su takvi,klasi?na pri?a:mijenjaju mišljenje u?as,dovoljna je jedna utakmica da postaneš zvijezda,ali i obrnuto,da te bace u blato.Bivši suigra?i Milito i Motta mi pri?aju da je Mourinho sjajan u psihološkoj pripremi,nije to bajka,ali naravno da ima i drugih vrlina.On doduše ,nije donio u calcio neke naro?ite takti?ke novosti,ali se potvrdio kao super-trener koji zna do maksimuma iskoristiti kvalitetu igra?kog kadra.Radio je to u Portu i Chelsea,pa tako i u Interu.Ho?u re?i,iako su ga neki osporavali,Mourinho što ti?e takti?kog znanja sigurno nije "ovca" ve? jedan od udarnih aduta Intera.Znali smo to i ranije,a nekima su se otvorile o?i tek poslije eliminacije Chelsea..."

Milan se primakao samo na bod,ali više zahvaljuju?i kiksevima Intera,koji je u zadnjih 10 kola propustio osvojiti 15 bodova.No kad je bilo najvažnije,u nedjelju,"rossoneri" su pokazali da nemaju force za taj presudni korak,remizirali s Napolijem 1:1?

_"Iskreno ne vjerujem da Milan može biti prvak.Ronaldinho opet igra sjajno i sve bi moglo biti druga?ije da su kompletni.Me?utim, otpao je klju?ni ?ovjek u obrani,Nesta,ve? predugo pauzira glavni napada? Pato,pa nema više ni Beckhama.Previše problema.A ostali su ipak stariji,obrana sa Zambrottom,Oddom,Favallijem ne može biti jamstvo za baš vrhunske rezultate i lov na titulu.

Juri? glavnog rivala Interu ne vidi u gradskim susjedima ,nego južnije:

-"Roma je u strašnom naletu,a to je grad poput mog Splita."Dolje" sve gori,brzo se stvori elektri?no ozra?je,sad su se primakli na samo 4 boda i svi žive za subotu kad na Olimpico dolazi Inter.To ?e,o?ito,biti prijelomna partija cijele sezone.Jest,fali im Totti,ali imaju sjajnih izmjena.Vu?ini? je igra?ina,ove sezone su mu "procurili" i golovi,preporodio se dolaskom trenera Ranierija.I Toni je odli?an,?im je spreman,predstavlja veliku opasnost."

Ipak kad se sve stavi na vagu,"nerazzuri" su superiorni po snazi i bogatstvu klase u igra?koj "ruži",zar ne?

-"To je to?no,ali u ovoj završnoj fazi sezone ?ak i ne mora biti klju?an segment.Rekoh,sad je dominatni faktor motivacija,glad za uspjehom,trenutna forma, a i sre?a.Pod tim podrazumijevam prije svega izbjegavanje ozljeda,koje su sad,kad svima ponestaje energije,sve ?eš?a pojava.Zato tvrdim da za prognozu kona?nog raspleta treba pri?ekati,mislim da ?e sve biti jasnije nakon sudara Rome i Intera.

?udno je pri?ati o trci za naslov,a ne spomenuti Juve?

-"E zbilja su ove sezone sve promašili.Od ljetnje kampanje u "mercatu" ,gdje su doveli pogrešne igra?e,potrošivši 50 milijuna eura,do izbora krivog trenera,Cira Ferraru.Roberto Bettega i suradnici ?e imati jako kompliciran posao.zidati novi Juventus prakti?ki od temelja.Ato je teška zada?a za klub koji je velikan,institucija,?ija navija?ka vojska ne trpi procese stvaranja,nego traži trofeje"sad i odmah".Tim više jer Stara dama nije osvojila ništa ve? nekoliko sezona.

Liga je sve izjedna?enija

Silna je gužva u toj bitci za magi?no 4. mjesto,koje otvara prozor Lige prvaka.Pola lige stremi tom cilju:Palermo,Juve,Napoli,Sampdoria,pa i vaša Genoa i Fiorentina...Liga se izjedna?ila,o?ito:jeli razlog posrtaj velikana ili uspon ovih iz "zlatne sredine"?

-"I jedno i drugo,jer,evidentno je da svi velikani izuzev Intera,viÅ¡e nisu dominantni,Å¡to se pokazalo upravo u eurokupovima.Istovremeno,ovi "manji" se digli ,imaju i viÅ¡e novaca jer se lova od TV prava sad ravnomjernije rasporedjuje.Sve su to bitni faktori,koji su utjecali na to da viÅ¡e nema onog ambisa u klasi koji je postojao do prije par godina.Sad je svaka utakmica po život,zadnji može dobiti prvoga,uostalom Siena je to zamalo i uradila,vodila protiv Intera 2:1 do 90.minute.I mi iz Genoe lovimo plasman,barem u Europsku ligu:slabiji smo odlaskom Milita,Motte,Ferrarija,ozljede nas nisu mazile,ali joÅ¡ držimo priklju?ak.Sve je otvoreno u ovih devet  kola do kraja."

Cassano je Maradona za Balotellija

Cijela nogometna sezona u Italiji proti?e u stilu "Big brother",reality showa;najprije je zvijezda bio Cassano,pa Balotelli,dvojica "enfant terrible-a".
Osim nezgodnog karaktera  ,veže ih i isti status kod izbornika Lippija:nijedan ne?e vidjeti Mundial?

-"Za po?etak ,razjasnimo najbitnije:Cassano je Maradona za Balotellija.Super Mario je talentiran igra?,ali nikako u klasi asa Sampdorije.Nadalje
Balotelliju su tek 19 ljeta i zaista ima problema sa svojim karakterom,vrlo je iritantan,o?ito da nije svjestan svog ponašanja.Što se ti?e Cassana:
on je zlatni de?ko,dobar kao kruh,ali jednostavno ne može se smiriti.U Sampdoriji su sve donedavno uspjevali nekako prikrivati njegove muÅ¡ice,onda je puklo sve prije dva mjeseca.Sad se vratio,baÅ¡ u svom stilu:pogodak Juventusu je samo stoti po redu dokaz o kakvom se znalcu radi.No,problem  Cassana je u tome Å¡to ima veliku cijenu na tržiÅ¡tu:klasa je neupitna,ali uz to kupac dobijva i njegovu nezgodnu narav,nikada ne znate kako ?e se ponaÅ¡ati,kako reagirati,to je uvijek riskantno pitanje.

preuzeto:SPORTPLUS,Danijel Trumbi?

Eto ,jedva napisah ,najve?i problem Å¡to mi tipkovnica ne podržava rije? juve,juventus ...,nego  Kralj carica  bow down bow down bow down odma' izbacuje juBe  Sick ,il djubrejuBe  Roll Eyes  ROFL ROFL ROFL

P.S. Ista situacija i sa rije?ima roma,milan.....a šta ?eš tipkovnica jednostavno ne voli male Roll Eyes klubove
« Zadnja izmjena: Oujak 23, 2010, 22:15:33 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #1 na: Oujak 23, 2010, 21:51:45 »

e brate svaka ?ast dobro si se ispisa,nekako mislim da ?emo dobit livorno a onda prekinit seriju rome i satrat ih usred rima!!!!!!
Evidentirano
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #2 na: Oujak 23, 2010, 22:04:58 »

Hvala sto si se potrudio da ovo napises.Mislim vrlo slicno kao i Juric Wink
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #3 na: Oujak 23, 2010, 22:26:28 »

Denise legendo svaka cast na trudu i na ovom ljepo uvodu ja cu samo da dodam za nase clanove statistic  Grin
http://www.soccerstat.net/h2h.jsp?gameID=D8E3DF4400000119FEA42AEF25FE8A92
FORZA INTER
« Zadnja izmjena: Oujak 23, 2010, 22:29:36 od Adnan » Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #4 na: Oujak 25, 2010, 17:16:28 »

Totti: Sumnjam da ?u igrati protiv Intera

- Mislim da ne?u biti spreman za ogled protiv Intera - izjavio je talijanskim medijima kapetan Rominih nogometaša Francesco Totti u najavi subotnje derbi-utakmice Serije A...

Totti ne igra ve? više od mjesec dana, a ?ini se da mu problemati?no koljeno ne?e dozvoliti nastup niti u utakmici 31. kola.

- Ne samo za nas ve? i za cijeli grad ta ?e utakmica imati poseban zna?aj - veli Totti koji i dalje smatra da rimska "vu?ica" ima kvalitetu za naslov prvaka.

- Prije mirovine još bih nešto volio osvojiti. Privatni mi je život sre?en, no i njega bih želio obogatiti još kojim djetetom, a što se karijere ti?e, niti tu ne namjeravam stati. Želim osvojiti još nešto važno i mislim da smo za to sposobni - zaklju?io je kapetan Rome.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #5 na: Oujak 25, 2010, 19:07:12 »

mislim da je to još gore po nas, totti bi im sigurno igrao od po?etka a protiv nas nikada ne igra bajno + nije baš najspremniji i sigurno im ne bi bio nekakva prevaga, dapa?e mislim da bi bio najslabija karika
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #6 na: Oujak 26, 2010, 13:56:44 »

Eto Sportske novosti ,kao prave novine napravile uvod u derbi Roma - F.C. INTERNAZIONALE ,dan prije,iz pera Daniela Vukuši?a.

Roma: O?ajno startali u sezonu,a sutra na svom Olimpicu igraju utakmicu godine s Interom

Roma je nakon pobjede u Bologni i kiksa Milana u Parmi izbila na 2. mjesto

Ranieri: Tifosi i mi-jedno veliko rimsko srce!

Roma je u sezonu krenula s dva poraza.U Genoi 2:3,kod ku?e s Juventusom 1:3.Uo?i sezone Aquilani je prodan Liverpoolu,zvu?na poja?anja nisu dovedena.Nakon ?etiri godine visoko cijenjen stru?njak Luciano Spaletti maknuo se s klupe.Prije šest mjeseci žuto-crveni dio Rima bio je u "banani". Danas? Vu?ica se sprema za utakmicu godine,vjerovatno posljednju šansu da zauzda Inter.To ne?e ?initi ni Milan,ni Juventus.
Roma je druga,Roma ?eka nedodirljive dominatore talijanskog nogometa,Roma je ta koja ima pravo sanjati da ?e možda zaljuljati nerazzure.Igrat ?e se 31. kolo,a ikona rimskog i talijanskog nogometa,svjetski prvak,i legenda calcia,Francesco Totti,pola je sezone ozlijedjen.
Odigrao je tek 15 utakmica u Serie A.Naravno u tih 15 istr?avanja utrpao 10 komada,ali fascinantno je da su "Giallorossi" 50% utakmica morali odigrati bez kapetana,a opet su do Intera.Sutra u 18 sati Olimpico ?e biti vulkan južnja?ke strasti prema nogometu,bezuvjetne ljubavi  prema
Rimu i Romi,klju?at ?e ponos metropole,kroz nogomet slavit ?e se tisu?e godina grandiozne povijesti,od Romula i Rema s kojima je po?ela pri?a
na sedam rimskih brežuljaka do tre?eg milenija u kojem "Vje?ni grad" i dalje blista.

Trener gospodin

Totti je srediÅ¡te rimskog nogometnog svijeta,ali i od "malog Savi?evi?a" - Mirka Vu?ini?a,o?ekuje se da klasu jednom potvrdi i protiv najboljih,protiv Intera.No uzme li Roma  sve Å¡to uzeti može,ove?i dio hvalospjeva s punim ?e pravom sliti k treneru-gospodinu Claudiju Ranieriju.
Ro?eni je Rimljanin anemi?nu i slomljeniu mom?ad preuzeo uo?i 3.kola.Do sutrašnjeg vele-derbija vodio ju je u 27 utakmica pa nanizao 16 trijumfa,8 remija i tek 3 poraza.U?inak 70%! U strašnoj su formi,posljednjih 8 kola bez poraza.A Ranieri bi volio.silno bi volio,ne samo donijeti radost Romi,pove?ati šanse za osvajanje scudetta,biti onaj koji ?e nakon pola desetlje?a skinuti Inter s vrha nego i...Pobijediti Mourinha!

Suparništvo

Ranieri bi silno volio biti onaj koji ?e nakon pola desetlje?a skinuti Inter s vrha i zbog Mourinha, s kojim baš i nije dobar.

Ranieri je bio u Chelsea-u,nije osvojio niÅ¡ta."Posebni" je osvojio  dva naslova.Ranieri je osvojio  jedan europski Superkup,Jose je osvojio Ligu prvaka.Ranieri ima 15 godina staža u Serie A i nije osvojio titulu.Mourinho je u Italiji dvije godine i osvojio je dva scudetta.
Jose je pobjednik,Ranieri bi mu rado skinuo osmijeh s lica.Kad je prošle sezone Ranieri vodio Juventus bilo je i verbalnih okršaja.Mourinho je pobijedio na travnjaku te,naravno, i pred kamerama:

-"On ima 58 godina i nije osvojio n i Å¡ t a .Ja imam 45 godina....S Portom sam osvojio sve ,s Chelsea-em dva naslova i s Interom dva naslova,
Europski prvak,prvak u tri države.Gotova pri?a!

Možda bezobrazno,ali istinito.Bolno istinito.U predve?erje sudara svjetova na Olimpicu Ranieri veli:

-"Nakon onako o?ajnog starta u sezonu velika je stvar što smo uop?e u ovoj situaciji.Sjajna je moja Roma,posve spremna za utakmicu godine.
Totti? Vidjet ?emo,ne znam još.Inter je "super-mo?" talijanskog nogometa posljednjih godina,ali mi idemo po trijumf.U formi smo.Tr?imo ,borimo se,dajemo sve što imamo jer osje?amo kako u nama kucaju i srca naših fenomenalnih tifosa!"

Naslov ?ekaju od 2001. (Capello na klupi,Batistuta na travnjaku), a eventualnom pobjedom na bi "tek" Interu došli na samo "minus 1" nego i
stekli prednost u me?usobnim susretima,a to može biti presudno budu li na kraju balade bodovno poravnati.
Na Meazzi je bilo 1:1 Sutra na Olimpicu? Jedno je sigurno-spektakl!

Neizvjesnost oko Tottija

Francesco Totti sam je izjavio da nije siguran ho?e li biti spreman za Inter,a ako bude u konkurenciji,ne?e startati,nego ?e zapo?eti na klupi.Bude li tome tako Roma ?e sutra u 18 sati na svoj Olimpico vjerovatno istr?ati u 4-2-3-1 formaciji:
Julio Sergio-Cassetti,Mexes,Juan,Riise-Pizzaro,De Rossi-Taddei,Perrotta,Vu?ini?-Menez.
Ranieriju ?e na raspolaganju još biti Doni,Burdisso,Brighi,Cerci,Baptista,M.Motta...."Strše" i dvojica ex-nerazzura: središnji veznjak-?ileanac
Pizzaro i defanzivac (stoper ili lijevi bo?ni)- Argentinac Burdisso.

Inter se svojeg "Rimljana" riješio.Brazilac Mancini se nije dokazao pa su ga "uvalili" Milanu.

Zašto se Vu?ica budi u znoju! Zbog 1:8 u zadnje dvije sezone

Kad se Rimljani okrenu prema natrag....Okrene im se želudac.Zbog sje?anja na dva Interova gostovanja na Olimpicu,"Vu?ica" se budi u znoju.Prije dvije godine-1:4. Ibrahimovi? je otvorio "feštu" s 11 metara,Perrotta donio iluziju o mogu?oj ravnopravnosti da bi Crespo,Cruz i Cordoba sravnili Romu sa zemljom.Godinu dana poslije,prošle sezone,nove rimske prijetnje,nova nada u barem minimalan trijumf,a onda 0:4! U naslovnoj ulozi opet "Ibracadabra".Zlatan je zabio za 0:1 u prvom dijelu, a u nastavku su nerazzuri utrpali tri komada u deset minuta(Ibrahimovi?,Stankovi?,Obinna)
Roma nije pobije?ena nego "rasto?ena". Na Interovoj klupi sjedio je Jose Mourinho. "Posebni" je sutra opet na Olimpicu.
"Mirno" spavaj Roma.....

Preuzeto Sportske novosti,Danijel Vukuši?

P.S.
Å ta re?i na sve ovo Think ....kao Å¡to je rekao novinar ,eventualnom pobjedom romamerde  Prst doveli bi se u situaciju da ukoliko budemo u zadnjem kolu poravnati da romammerda bude u prednosti ,iako mi to izgleda kao "science fiction" Roll Eyes ....ali dobro je znati  Think . I drugo,... Danijel VukuÅ¡i? se "zaigrao" pa je Joseu ve? pripisao i drugi scudetto.... citat: "Mourinho je u Italiji dvije godine i osvojio je dva scudetta".Inter zastava Pobjednik .....tak je to  kad ?lanak piÅ¡e Interista ....bravo majstore  bow down bow down bow down
« Zadnja izmjena: Oujak 26, 2010, 14:03:37 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
interista7
Super clan

« Odgovor #7 na: Oujak 26, 2010, 17:41:44 »

Danijel VukuÅ¡i? se "zaigrao" pa je Joseu ve? pripisao i drugi scudetto.... citat: "Mourinho je u Italiji dvije godine i osvojio je dva scudetta".Inter zastava Pobjednik .....tak je to  kad ?lanak piÅ¡e Interista ....bravo majstore  bow down bow down bow down

ili se zaigrao ili je interista ili covjek nije informiran za posao koji obavlja. prije nekako da je ovo trece
Evidentirano
majstormk
Super clan

« Odgovor #8 na: Oujak 26, 2010, 17:50:36 »

ma ne... to je clanak od sljedece godine, a ovo nije prepravio...  Grin Grin Grin
Evidentirano
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #9 na: Oujak 26, 2010, 19:31:47 »

Hahaha...Mozda to nije slucajno , mozda je bas namjerno tako htio , da ne napise bas direktno da misli da ce Inter osvojit Inter zastava
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #10 na: Oujak 26, 2010, 21:36:34 »

ili se zaigrao ili je interista ili covjek nije informiran za posao koji obavlja. prije nekako da je ovo trece
Gospodin Vukuši? je dokazani interista i vrlo dobro zna o nogometu i Interu. on je napravio onaj intervju sa Bakom u sportskim novostima, preko kojeg smo mi mnogi saznali da postoji Inter Club u Hrvatskoj i u?lanili se.
Evidentirano

ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #11 na: Oujak 26, 2010, 21:44:46 »

ZGAZIT ?EMO IH
šta vam je ljudi pa ne?e mourinho dopustit ranieriu da ga dobije
Evidentirano

Adnan
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #12 na: Oujak 26, 2010, 22:10:52 »

ZGAZIT ?EMO IH
šta vam je ljudi pa ne?e mourinho dopustit ranieriu da ga dobije
naravno  Grin FORZA INTER
Evidentirano

EL CUCHU 19
Super clan

« Odgovor #13 na: Oujak 27, 2010, 07:42:55 »

Evo u 6.14 friÅ¡ke Sportske novosti su na stolu,poÅ¡to se spremam za Rijeku na druženje,da Vam prenesem Å¡to piÅ¡e danas naÅ¡ Danijel VukoÅ¡i?  Inter zastava

Turbo-gušti kakve samo calcio ima

Roma vs Inter: Mogu li Rimljani zakuhati borbu za naslov prvaka

U Italiji nema anemije kada je nogomet na dnevnom redu,nema žestokoih i manje žestokih

Tko god može,ve?eras od 18 sati pred TV,prebaci na Roma-Inter i .....GuÅ¡taj.Normalno,najja?a pri?a bila bi sjesti na jednu od sjedalica  na Olimpicu,al' ne vjerujemo da ?e stadion biti "pun" Hrvata.Malo je skupo.
A da bi bio doživljaj,bio bi.Kapacitet 72.698 sjede?ih mjesta.Prazno ?e možda biti pokoje oko Interovih navija?a(skupit ?e ih se 2-3 tisu?e,toliko
ulaznica smiju dobiti;naravno uklju?uju?i lokalnu podružnicu interista-"Boys-Roma"). Sigurnosni koridor. Na kontra strani ,podno semafora,bit ?e ?ovjek na ?ovjeku.Transparenti,šalovi,zastave,baklje"dimne"....Rimski standard.Južnjaci,krv im klju?a i dok spavaju.A kad igra Roma strasti kipte na n-tu.Inter je Milano,Lombardia,razvijeniji sjever.Zato su mirniji,staloženiji,"skuliraniji"? Možda.Zapravo-sigurno.
Osim kad pri?amo o nogometu.Kad je calcio u pitanju ista Vam je stvar bili na Olimpicu kad igra Roma ili na Meazzi kad igra Inter.Zaboraviš i na malu pla?u,i na ženu koja ti "broji" 24 sata dnevno,i na djecu koja te ne slušaju,i na šefa koji ti je stalno za vratom.Igra tvoj klub.
Dres preko glave,šal oko vrata,koji euro u džep.Ne misliš ni na Boga,ni na vraga.Ni na koga! Samo ti je calcio na pameti.

U brk suparnicima

Ili skandiraš svojima ili im fu?kaš, a sucu se svako toliko(tradicija je tradicija) sjetiš kakvog pretka.Rimljani su južnja?ki uzavreli,
a Interisti su specifi?na "sorta". Ta "raja" je svašta prošla sa svojim nerazzurima,al kad ti crno i plavo jednom u?e pod kožu.....
.Nema nazadA ako si za Inter onda si to "oduvijek".O tome pri?aju i transparenti: "Interista si nasce" (Interista se ra?a)! I ljubav je bezuvjetna.Znate kako interisti zovu svoj klub koji im je u srcu? Beneamata(voljeni).A kako sami vide svoj klub?
Klupska himna veli,"Pazza Inter,amala" (Ludi Inter....Voli ga! ).Ili ona uz koju se sa svih kontinenata dolazi na derbije:
"C'e solo L'Inter" (Postoji samo Inter) u kojoj strši stih: "La serie A e il nostro DNA.I non rubo il campionato ed in serie B non sono mai stato" (Serie A je u mom DNA.Ja ne kradem prvenstva i nikad nisam bio drugoligaš!).U brk juventinima i milanistima koji su upravo zbog mu?ki bili u serie B.Inter nikad nije. To što se ve?eras igra u Rimu zna?i da ?e Roma imati nemjerljivu brojniju,ali i ne žeš?u podršku s tribina.U Italiji nema anemije kad je calcio na dnevnom redu,nema žestokih i manje žestokih,nema "najvatrenijih" i manje vatrenih i manje zapaljenih.Od ?asnih sestara do umirovljenika ,sve se ljulja onako kako brodi squadra njihovog srca.
Totti jedan dan izjavljuje,"Spreman sam".Balotellija jedan dan svi najavljuju u sastavu,a drugi dan ga nema ni blizu.Ranieri vriÅ¡ti,"Nau?ili smo neÅ¡to iz proÅ¡le dvije godine kada smo u dvije utakmice popili 8  komada",Mourinho grmi,"JoÅ¡ sam prije dva tjedna rekao:ako nas Milan nije pretekao kad je imao Å¡ansu s Napolijem,sad viÅ¡e nitko ne?e".Atmosfera se zagrijava,cijela Italija i pola Europe gleda Å¡to se zbiva.

Samo je Interistima do nove potvrde dominacije.Svi ostali rado bi vidleli kako se Serie A napokon zakuhava

I samo je Interistima do još jednog trijumfa,do nove potvrde nezapam?ene dominacije.Svi,ali baš svi ostali rado bi vidjeli kako se Serie A nakon pustih godina zakuhava,kako prvak više nije poznat i prije nego prvenstvo po?ne,kako Roma pobjedom dolazi na samo bod do lidera.
Inter je ove sezone bolji u Europi.Može li senzacionalno,protiv nimalo neodoljivih oponenata,posrnuti u doma?oj ligi?
Sudit ?e Morganti.Ve?eras 18.00: Roma vs Inter.Turbo -gušti kakve samo calcio ima!

Olimpico ve? danima rasprodan

Puni kapacitet nije u ?iru,ra?una se da ve?eras u Rimu  na tribinama biti 61 tisu?a gledatela,36 tisu?a pla?enih ulaznica "plus" 25 tisu?a Rominih pretplatnika.JoÅ¡ u srijedu nave?er na službenim je stranicama objavljena vijest : r a s p r o d a n !"O?ekivana zarada? Boli glava:milijun i 600 tisu?a eura.GodiÅ¡nji prora?un HNL prvoligaÅ¡a.Naravno ne Dinama ili Hajduka,ali ne ni onih najsiromaÅ¡nijih.S lovom koju na jednoj ztakmici zaradi Roma,Rijeka živi cijelu godinu.A kad smo ve? kod Dinama i Hajduka.....Prije ?etiri dana u Maksimiru je za derbi prodano 8 tisu?a ulaznica.Zarada-35 tisu?a eura.Gotovo 50 puta manje" Bolje ni ne uspore?ivati.

Balotelli opet višak

Ju?er ujutro sastali se Jose Mourinho i Mario Balotelli.O?ekivalo se smirivanje napetosti i Balotellijev nastup u Rimu.Zaboravite.
Sa sastanka Balotelli se nije priklju?io ostatku mom?adi koji je krenuo put glavnog grada, a na Interovoj službenoj stranici osvanula je lista igra?a koji kandidiraju za današnji derbi.Bez Balotellija .Mourinho je poslije sjeo i s predsjednikom Morattijem koji je potom izjavio:

"Mario nije u formi pa nije ni u sastavu.Logi?no."

Nakon dugo godina Moratti je na klupu posjeo "Posebnog",trenera koji nije kao mnogi odli?ni nego je -najbolji.Tu "rata" zapravo nema.
"Special one" je bio pobjednik i prije nego je trakavica po?ela.Koji je to nogometaš nazadovao ako je slušao Mourinha?! Balotelli i menadžer Raiola imaju sve više vremena razmišljati o tome.

Najavljeni sastavi:

Roma: J. Sergio,Riise,Juan,Burdisso,Cassetti,De Rossi,Pizarro,Taddei,Perrota,Vu?ini?,Totti

Inter: J.Cesar,Chivu,Samuel,Lucio,Maicon,Zanetti,Stankovi?,Cambiasso,Sneijder,Pandev,Eto'o

preuzeto:Sportske novosti,Danijel Vukuši?

Eto,"naÅ¡" Danijel VukuÅ¡i? opet na "visini zadatka" bow down .Sad je 7.31 tekst prepisan,odoh obu? svete boje,i za Zagreb ,sa Bonzom se na? kod KraÅ¡a,zapalit za Rijeku gdje nas sudruzi Ogi,Levis,BillyRI i ostali ?ekaju za partiju hakla i druženje Football1  pivo Grill  kao uvertiru za danaÅ¡nji top doga?aj:

romamerda  Sick-F.C. I N T E R N A Z I O N A L E   Inter zastava Kralj bow down Pehar Pobjednik

Znam da nam zavidite,ali Å¡ta ?u Vam ja  Cheesy Cheesy Cheesy ,.....ostajte mi zdravi i veseli,?ujemo se na forumu u 18.00... Inter zastava Pobjednik
« Zadnja izmjena: Oujak 27, 2010, 07:45:23 od EL CUCHU 19 » Evidentirano
nerazzurro4ever
Super clan

« Odgovor #14 na: Oujak 27, 2010, 08:42:07 »

amo po pobjedu!!!!!!

forca INTER!!!!!!! novija zastava baklja for in novija zastava Valovi Valovi Valovi
Evidentirano
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #15 na: Oujak 27, 2010, 10:07:17 »

Hvala Denise sto si jos jednom prepisao sjajan tekst.Sada je sigurno dokazano da je covjek Interista Inter zastava Krasan osvrt na Balotellija , i sve lijepo receno vezano za njegov slucaj.Srecno vam danas na okupljanju , zabavite se  Grin 

Forza Inter Inter zastava
Evidentirano

Interista
Nosim Inter u srcu

« Odgovor #16 na: Oujak 27, 2010, 10:29:27 »

Danas hiljadu posto dobivamo. Nema šanse da izgubimo. Bit ?e igra?i nabrijani i to je dobro. Treba napast i stisnut Romu od po?etka, a ne vadit se u zadnjih 10 minuta i da nam trgaju živce zadnjih 3 minute. Bit ?e teško, al uspjet ?emo. Roma je neugodna i žilava, al Mou ima lijek za to. Ako ne?e igrat Balvalotelli bit ?e dobro, mogo bi igrat Quaresma na tom mjestu i u napadu sa Eto'om i Militom.
Evidentirano

eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #17 na: Oujak 27, 2010, 10:39:08 »

Najavljeni sastav je : J.Cesar,Chivu,Samuel,Lucio,Maicon,Zanetti,Stankovi?,Cambiasso,Sneijder,Pandev,Eto'o

Milito valjda nije jos potpuno spreman...

Ako ovako bude , nadam se da ce tandem Pandev-Eto'o dobro funkcionisati , kao i protiv Livorna.

Valjda cemo dobit , nadam se iz dva razloga : 1. Interista sam! Inter zastava
                                                              2. Igrao sam na kladari  Grin
Evidentirano

foiano
Pocetnik
*

« Odgovor #18 na: Oujak 27, 2010, 12:11:19 »

ciao svima,Interistima i neinteristima!Danas ako Mou narajca momcad kao protiv Chelsea(a siguran sam da hoce)onda pobjeda ne dolazi u pitanje.Inace ne volim vrijedjanje i omalovažavanje protivni?kih ekipa ,tipo ROMAmerda i sl.Volim svoj klub a druge sportski postujem :chuska:Zato FORZA INTER NUOVO CAMPIONE Pobjednik
Evidentirano
Puppi
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #19 na: Oujak 27, 2010, 13:40:49 »

ovo ce biti odlicna utakmica,igra nam sneijder i bas zbog njega i njegovih mogucnosti sam uvjeren u nasu pobijedu...
Evidentirano

fanatico
Administrator
Super clan

Profil WWW
« Odgovor #20 na: Oujak 27, 2010, 17:19:16 »

Službena formacija:

Roma: 27 Julio Sergio; 77 Cassetti, 4 Juan, 29 Burdisso, 17 Riise; 20 Perrotta, 7 Pizarro, 16 De Rossi; 94 Menez; 39 Toni, 9 Vucinic.
A disposizione: 32 Doni, 5 Mexes, 10 Totti, 11 Taddei, 19 Baptista, 22 Tonetto, 33 Brighi.
Allenatore: Claudio Ranieri

Inter: 12 Julio Cesar; 13 Maicon, 6 Lucio, 25 Samuel, 4 Zanetti; 5 Stankovic, 19 Cambiasso, 8 Thiago Motta; 10 Sneijder; 9 Eto'o, 22 Milito.
A disposizione: 1 Toldo, 2 Cordoba, 7 Quaresma, 11 Muntari, 23 Materazzi, 26 Chivu, 27 Pandev.
Allenatore: José Mourinho
Evidentirano

interista7
Super clan

« Odgovor #21 na: Oujak 27, 2010, 17:41:55 »

nemogu docekati tekmu!! AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Evidentirano
eXoDuS1993
Super clan

« Odgovor #22 na: Oujak 27, 2010, 17:48:13 »

Jos desetak minuta...Eto'o zabij gol i dokazi koje gazda Serie A !Forza Inter Inter zastava 
Evidentirano

Il Trattore
Super clan

« Odgovor #23 na: Oujak 27, 2010, 18:07:24 »

denise ako si tu mozes li mi objasnit kako da uvecam sliku na bet365  Smiley
Evidentirano

SEMPER FIDELIS
ante
Super clan

Profil WWW

« Odgovor #24 na: Oujak 27, 2010, 18:13:06 »

Jos desetak minuta...Eto'o zabij gol i dokazi koje gazda Serie A !Forza Inter Inter zastava 
zabio im je u milanu, može i sada  Wink
denise ako si tu mozes li mi objasnit kako da uvecam sliku na bet365  Smiley
mislim da kad otvoriš stranicu scrollaš po slici

p.s. jel ima netko dobar stream? ja sam ove Å¡ta Å¡tekaju na?em  Undecided
Evidentirano

Str: [1] 2 3 ... 7   Gore
  Ispis  

Skoči na:  

Pokreće MySQL Pokreće PHP Powered by SMF 1.1.11 | SMF © 2006-2009, Simple Machines LLC Valjani XHTML 1.0! Valjani CSS!