|
nerazzurro4ever
|
 |
« Odgovor #1000 na: Sijeanj 31, 2012, 09:57:42 » |
|
Izgleda da ce lazio dovest hondu nelos potez dobar igrac.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #1001 na: Veljaa 16, 2012, 01:24:01 » |
|
dobar je al ne toliko
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
petar8
|
 |
« Odgovor #1002 na: Oujak 12, 2012, 23:33:47 » |
|
dinamo moskva je platio onog poljaka,sto je igrao u psv-u i anziju 19 mil.eura.jebote a mi eta dajemo za 25,za sneijdera trazimo isitnis.jesmo li mi toliko glupi
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
croit93
|
 |
« Odgovor #1003 na: Svibanj 12, 2012, 14:16:25 » |
|
Riccardo Montolivo sljedece sezone u milanu BESPLATNO Mislim stvarno takav igrac za dzabe svaka cast milanu na tom transferu. Branca nebi bio sposoban tako nesto izvest on bi im vjerovatno iskesiro 10 milijuna iako igracu istice ugovor.
Nuri Sahin otpisan u Realu! Ako cemo prodat Sneijdera eto nam zamjene i to za 15 milijuna. Cak i ako ga ne prodamo Sahin je sjajan igrac, ali vjerovatno ce Branca dpvest nekog ostarjelog igraca na zalasku karijere.
|
|
|
|
« Zadnja izmjena: Svibanj 12, 2012, 14:21:10 od croit93 »
|
Evidentirano
|
Fare grande l'Inter. Oggi come allora.
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #1004 na: Svibanj 12, 2012, 14:44:26 » |
|
Riccardo Montolivo sljedece sezone u milanu BESPLATNO Mislim stvarno takav igrac za dzabe svaka cast milanu na tom transferu. Branca nebi bio sposoban tako nesto izvest on bi im vjerovatno iskesiro 10 milijuna iako igracu istice ugovor.
Nuri Sahin otpisan u Realu! Ako cemo prodat Sneijdera eto nam zamjene i to za 15 milijuna. Cak i ako ga ne prodamo Sahin je sjajan igrac, ali vjerovatno ce Branca dpvest nekog ostarjelog igraca na zalasku karijere.
Budi siguran da Sahin nece doc u inter. Prije ce doc u Sienu nego kod nas kakav imamo menadžment
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #1005 na: Svibanj 12, 2012, 23:58:20 » |
|
TER U DOGOVORU SA PSG-OM ; LUCIO ODLAZI, DOLAZI SAKHO?
Budući da je Leonardo sada u PSG-u, a Inter s francuskim klubom čini se da ima slične namjere. Posljednji se tiče obnovljenog interesa Intera za Mamadou Sakho francusko-senegalski štoper iz Pariza.22-godišnji je jedan od najvećih talenata u Europi, ali ove godine zbog dolaska; Bisevac, Alex i Lugano, često je završio na klupi. Prema Gazzetta dello Sport njegovo ime moglo bi biti korisno u pregovorima za Lucia u PSG-u. Oni razgovaraju o tome, do sada ništa konkretno.
a Sahin ce najvjerovatnije u Bayern...
Odlazi i Zarate. Naši ga nece otkupiti
A iz Milana odlazi Van Bommel u PSV... skoro svih staraca se rjesavaju ..Dosao im je Montolivo dzaba
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #1006 na: Svibanj 13, 2012, 07:32:20 » |
|
ako je istina da se u pregovore ubacuje M.Sakho onda je to dobra vijest.
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Julio Cesar
|
 |
« Odgovor #1007 na: Svibanj 13, 2012, 09:00:16 » |
|
Sakho je zvijer,ovi nisu normalni ako ga puste.Ali nije da cu se bunit...
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
herrera
|
 |
« Odgovor #1008 na: Svibanj 18, 2012, 01:22:00 » |
|
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan
|
 |
« Odgovor #1009 na: Svibanj 18, 2012, 11:01:30 » |
|
Jbg ima se love oni zabodu kolac ili na bosanski pritku za grah ono izbije nafta  Ne znam da se ja pitam stavio bi limite kao u NBA ligi neke granice hallo ba 200 miliona a 40 posto evropljana nema poso zato nista ovo nece zavrsit dobro ...Svi klubovi s bogatim vlasnicima ce sami sebe unistit zato sam ja sretan sto je nas Moratti jos presidente ..Uglavnom jednom Parisu nece pomoc ni miljiarda jer nikad nece dovest C Ronalda Mesija Ozila Iniestu Snjdera itd itd ...Uglavnom sve je bilo dobro dok su bili rusi i amerikanci ono solidno sad kad su dosli prebogati arapi jebase sve ode sve u tacku ..
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Augment
|
 |
« Odgovor #1010 na: Svibanj 18, 2012, 14:59:38 » |
|
opet sami sebe demantujemo.. pa moratti je istocio 800 miliona do 2002. godine sta vam je ljudi.. sad bi vi zabranili da ljudi igraju nogomet uopce  zasto nasjedate na pricu koju plasiraju klubovi koji su do skoro drzali monopol? zar su psg i city umjetni klubovi kad potrose 400 miliona a Real je toliko sam za samo 1 godinu? kako niko ne govori da je juventus potrosio 300 miliona u zadnje 4 godine koje su otisle u vazduh?
|
|
|
|
|
Evidentirano
|
|
|
|
|
Adnan